Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kémektől féltik a fiatal kínai lányokat

TanácsadásValamiéért a "kém" éppen egy kis vörös Dávid! Ugyan izraelt nem nevesítik, de majd csak jön az es! A kínai kormány mindent bevet, hogy a fiatal lányokat ne verhessék át külföldi kémek.

Kínában a „Nemzetbiztonsági Oktatási Nap” keretében egy Veszélyes szerelem elnevezésű rajzfilmes poszterrel próbálják a fiatal, kormányzati dolgozó lányokkal megértetni annak veszélyét, hogyha idegen férfiakkal randevúznak – írja a The Guardian.

A poszter egy 16 panelből álló történetet mesél el, melyben a jóképű David azért udvarol Xiao Li-nek, hogy bizalmas információkat szedjen ki a közszférában dolgozó lányból. A további sztori címszavakban: rengeteg rózsa, romantikus séták, átadott titkos dokumentumok, rendőrségi kihallgatás bilincsben.

A poszter ellepte az önkormányzatok hirdetőtábláit, a kínai kormány ugyanis így akarja „felvilágosítani”, illetve a diszkréció és a titkok megtartására ösztönözni fiatal női munkatársait.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016. április 20. 19:10:52
Ezek a bombázó bombázó harci gép plóták se randizzanak dévidekkel. Még átvinnék a kínai gépet a szent földre, mint anno a szír pilóta tette a Mig 21-el.
http://www.chinad...686620.htm
159 #2 vanyusha
- 2016. április 20. 19:29:55
Az APOLLO 20 által felderített idegen őrhajó a holdon, benne lévő női test arcképe ugrott be a kínai repülő leopárd "harcos bombázók cikkre.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.32 másodperc
2,486,187 egyedi látogató