Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kémektõl féltik a fiatal kínai lányokat

TanácsadásValamiéért a "kém" éppen egy kis vörös Dávid! Ugyan izraelt nem nevesítik, de majd csak jön az es! A kínai kormány mindent bevet, hogy a fiatal lányokat ne verhessék át külföldi kémek.

Kínában a „Nemzetbiztonsági Oktatási Nap” keretében egy Veszélyes szerelem elnevezésû rajzfilmes poszterrel próbálják a fiatal, kormányzati dolgozó lányokkal megértetni annak veszélyét, hogyha idegen férfiakkal randevúznak – írja a The Guardian.

A poszter egy 16 panelbõl álló történetet mesél el, melyben a jóképû David azért udvarol Xiao Li-nek, hogy bizalmas információkat szedjen ki a közszférában dolgozó lányból. A további sztori címszavakban: rengeteg rózsa, romantikus séták, átadott titkos dokumentumok, rendõrségi kihallgatás bilincsben.

A poszter ellepte az önkormányzatok hirdetõtábláit, a kínai kormány ugyanis így akarja „felvilágosítani”, illetve a diszkréció és a titkok megtartására ösztönözni fiatal nõi munkatársait.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-04-20 19:10
Ezek a bombázó bombázó harci gép plóták se randizzanak dévidekkel. Még átvinnék a kínai gépet a szent földre, mint anno a szír pilóta tette a Mig 21-el.
http://www.chinad...686620.htm
159 #2 vanyusha
- 2016-04-20 19:29
Az APOLLO 20 által felderített idegen õrhajó a holdon, benne lévõ nõi test arcképe ugrott be a kínai repülõ leopárd "harcos bombázók cikkre.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
2,685,514 egyedi látogató