Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Norvégiában valami nagyon nem stimmel

Külföld A vikingeknek pont olyan liberálbuzi szabadkőműves vezérkaruk van, mint bármely más "nemzetnek", csak az ő szerepük most igen pikáns, így rá kell játszaniuk ennek a xarkupacnak a nemxarkupeccá gyúrásában. Breivik valójában egy igazi modern hős, ezt azért kár tagadni! Bár én tehetnék el annyi kurafit egyszerre, de hát én nem vagyok a "brancs" tagja. Anders Behring Breiviket 21 évi szabadságvesztésre – a Norvégiában kiszabható legnagyobb büntetésre – ítélték, mert 2011 nyarán autóba rejtett pokolgépet robbantott Oslóban a norvég kormány székházánál, majd Utoya szigetén gépkarabéllyal válogatás nélkül agyonlőtt fiatalokat egy táborban.

A neonáci nézeteket valló tömeggyilkos most pert nyert a norvég állammal szemben, mert megsértették az emberi jogait. Az ítéletet, amelynek értelmében a norvég államnak kell állnia Breivik 331 ezer koronára – csaknem 10 millió forintra – rúgó perköltségeit, a következőképpen indokolta a bírónő:

„Demokratikus államban az embertelen és megalázó bánásmód tilalma alapvető érték. Ez mindenkire vonatkozik, terroristára és gyilkosra egyaránt” – hangoztatta Helen Andenaas Sekulic bírónő.

A sanyarú, borzasztóan nehéz körülmények között tengeti börtönéveit Breivik. Három cellát használhat, futópadot, szobabiciklit, számítógépes játékokat kapott, újságokat, magazinokat,könyveket olvashat, sőt karácsonykor részt vehetett egy mézeskalácssütő versenyen is.

Az eset annak a függvényében különösen érdekes, hogy a Norvég Gyermekvédelmi Szolgálat, a Barnevernet, még novemberben elvette egy keresztény családtól öt gyermekét (beleértve egy kisbabát) azzal a váddal, hogy „radikálisan keresztény” módon nevelik őket.

Ezek szerint, a bírónő szavaival élve egy „demokratikus államban” egy tömeggyilkosnak mindent lehet, még annál is többet, de aki keresztény módon szeretné nevelni a gyermekeit, attól el is veszik a srácokat.

Ez Norvégia.

Szigorúan a liberális demokrácia jegyében.
Link

Hozzászólások

12 #1 spartakusz
- 2016. április 23. 08:01:28
Szinte hihetetlen, nem érzékeli a felső tudatot, hogy teszteli a világ összes nemzet államát és abban a tartó pillérek egységeiben levőket4 Hihetetlen számomra és nem hiszem el mert tudom, hogy ne tudná, hogy mit cselekszik - de azt is tudom, hogy utána az adott pillanatban milyen sors vár rá a felsőbb tudat által - magyarul, nem szeretnék azok helyében lenni azon a színvonalon, ahol akik éltetik ez az istentelen rendszert és húzzák haldoklását!
ma ez az üzenet:
id. Kiss László
267 #2 Perle
- 2016. április 23. 08:22:50
Állitólag jól jött az ottani Munkáspártnak a vérengzés a választások előtt. Lehetett hallani olyan híreket is, hogy ezt a vadállatot szándékosan készítették elé a vérengzésre valami agymosásssal, ahogyan a katonákat is kegyetlenkedésre.

Még annyi elégtételt sem adtak meg a fiatalok hozzátartozóinak, hogy legalább jól megbüntették volna.
4 #3 Posta Imre
- 2016. április 23. 08:31:38
Perle, ez "belső munka" volt. Megíratták "vele" a "Mein Kampf"-ot, majd robbantott és ölt is minden teketória nélkül és mindezt teljesen egyedül, társak nélkül....

Ezt annak idején kiveséztük rendesen. Szabadkőműves "balhé" a liberális gyerekek kicsit meg lettek aprítva.
2 #4 gerry
- 2016. április 23. 12:22:17
Azért választhatott volna másik csoportot is az öldökléshez!
4 #5 Posta Imre
- 2016. április 23. 12:30:37
Gerry, az a "csoport" analógiája az itteni orbán gáspáros politikus utánképző "buzi" banda. nem véletlen lett ez így.
267 #6 Perle
- 2016. április 28. 14:06:39
Norvégiában az egyik állatkertben gyereklátogatók előtt etették meg a tigriseket egy lefejezett egész zebrával.
http://www.dailym...orway.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
2,482,699 egyedi látogató