Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A közelgő ezoterikus váltás - Vatikáni bennfentesek az égre szegezik tekintetüket - 2. rész

KultúraGerry eztetitt nenézdmeg! A Frogner Park Oslo közelében egy furcsa történetet mond el Gustav Vigeland szobrával. Néhány bibliai történész úgy találta, hogy az alkotás alátámasztja az elméletüket. Norvégiában van egy különös és hatalmas művészeti kiállítás a Frogner Parkban Oslo közelében a neves norvég művész Gustav Vigeland (1869-1943) műveivel. Az egyik szobor egy nemzési rituálét ábrázol, ami állítólag az 1800-as évek közepén folyt bizonyos Régi Fekete Európai okkult családokban luciferi szertartások során.

Vigeland szobrainak egy része elég egyértelműen ábrázolja hüllő lények állítólagos párosodását mind férfiakkal, mind nőkkel, az egyik szobor egy kényszerített közösülést mutat egy férfival.

A Hierarchiába csak egyéni kiválasztással és a kiválasztott kevesek döntésével, illetve különböző beavatásokkal lehetett belépni minden egyes szinten, ahogy valaki kapaszkodott és haladt fokozatosan a Hierarchia magasabb szintjei felé.

Az első szintek az ember kompromittálásán és a beavatással történő beszennyezésén alapulnak, miközben videóra veszik későbbi felhasználásra, hogy korrigálják, zsarolják vagy befolyásolják az illetőt, ha valaha erre szükség lenne. A magasabb szintek progresszív módon egyre bűnösebb, deviánsabb és perverzebb rituálékkal járnak, amelyek gyakran társulnak fiatalkorúak megrontásával, még magasabb szinteken gyermekkínzással és áldozattal, sőt még gyerekek élveboncolása is fontos része az ilyen okkult beavatási szertartásoknak.


Ezen rituálék során állítólag démonok szállják meg és veszik birtokba a beavatottat egyre erősebben a magasabb szinteken, amíg valaki el nincs látva saját szellemi útmutatóval, amely privát alkalmakkor jelenik meg és tanácsokkal lát el, véd és irányít, állítólag eszközöket biztosít a sikerhez, vagyonhoz és státuszhoz a most már magas szintű beavatott és Hierarchia tag számára.

A Hierarchiában állítólag minden beavatott hajlandó vállalni egy véresküt egy bizonyos ponton, hogy imádják Lucifert mint az istenüket, és hajlandóak elfogadni a Hierarchia Ördögi Napirendjét, amely magában foglalja Baál imádatát, gyermekbántalmazást, valamint gyermek és ember áldozat bemutatását Baálnak, ahogy az élveboncolást a legmagasabb szinten.

Ahogy ezek a beavatottak bizonyítják értéküket a Hierarchia számára, átkerülnek magasabb szintekre, és újra kezdik a még intenzívebb, deviánsabb, egyre gonoszabb és bűnösebb beavatási rítusokat, amelyek okkult irányultságúak Baál imádatára, emberáldozatra, extrém perverz szertartásokra és a luciferizmusra alapozva.


Az EU vezetőinek megparancsolták, hogy adják el nemzeti szuverenitásukat, és tegyék lehetővé a globalizációt a tömeges bevándorlással.

Bizonytalan valaki, hogy számos nemzet EU vezetője miért teszi nem csak, hogy lehetővé a közel-keleti iszlamisták tömeges bevándorlását, hanem abszurd politikai üzeneteket is megfogalmaznak, hogy az iszlám kultúra kiváló, és a nemi erőszakot nem lehet megemlíteni a tömegmédiában?

A válasz az, hogy a kiválasztott kevesek, akik a világ valódi vezetői, és akik a Hierarchia hatalmi piramisának tetején ülnek, megbízták őket.

Ezek az EU vezetők tudják, hogyha nem felelnek meg, és nem mutatnak hamis arcot a nemzeteik tömegei előtt, akkor súlyosan szankcionálja őket a Hierarchia és ez azt jelenti, hogy bepiszkolják, nyilvánosan megszégyenítik és eltávolítják a hatalomból, amikor a beavatási szertartásukat bemutatják a nyilvánosság számára a nagy tömegmédiákban, melyeket a Hierarchia irányít a médiamogul közvetítőiken keresztül.

Az új kiemelkedő hamis valóság, és az elkövetkező közzététel egy ugródeszka az Új Világrend számára, amely nem áll az intézményesített Hierarchia vagy a világ pénzváltói, más néven a Rothschild kazár maffia saját központi banksztereinek ellenőrzése alatt.

Ezt az új hamis valóságot fogják használni, mint egy lépcsőfokot, hogy alakítsák az emberek tömegeinek gondolkodását, amely arra fog szolgálni, hogy támogasson és lehetővé tegyen egy világméretű Lucifer alapú globalista Új Világrend kormányt, amely üdvözölni fogja Lucifer megtestesülését, mint az Új Világrend uralkodóját és hamis messiását. És ahogy a világot belehajtják egy tiszta luciferizmusba, a világot elborítja egy nagy interkontinentális nukleáris háború, majd kicsit később egy másik.


Egy kísérlet, hogy létrehozzanak egy világméretű luciferizmust a viszonylag ismeretlen erő után, a továbbiakban "Harmadik Erő", akik mérnökei a gazdaságok és pénzügyi rendszerek megsemmisítésének, amelyek a "pénz a semmiből" babiloni talmud magán jegybanki rendszereken alapulnak. "Harmadik Erő" luciferi megoldás kerül megvalósításra erre a világméretű gazdasági összeomlásra, és ez magában foglal egy digitális készpénzmentes pénzrendszert, amely munka egységeken és stabilizált nemzetközi egység cserén alapul.

A most uralkodó intézményesített Hierarchia megsemmisítése, amely a kazár maffia és a magán központi bankszterek közötti egyesülésen alapul bizonyosság lesz, ahogy ez az új rendszer a helyére kerül, és az ultra gazdagok és hatalmasok mindössze napok alatt ki lesznek taszítva sokuk meglepetésére és borzalmára. Ők nem fogják látni, hogy ez lesz.

A legjobb jelenleg rendelkezésre álló információk arra utalnak, hogy ennek a Harmadik Erőnek a "digitális, mesterséges intelligencia megoldását" idegen földönkívüli űrből érkező látogatók fogják biztosítani a Vatikánon keresztül, és hogy ezek az idegen látogatók a Vatikánt, mint bázist kezdhetik használni. Néhány vatikáni bennfentes azt állítja, hogy magas rangú vatikáni papok már létrehoztak titkos kapcsolatokat és szerződéseket bizonyos idegen földönkívüliek csoportjával, akik az emberi faj barátjaként mutatják magukat, és azt állítják, hogy meg tudnak menteni a bankszterek által tulajdonolt és irányított Hierarchia gonosz birodalmától. Azt beszélik, hogy ez az adott csoport ragaszkodik ahhoz, hogy Lucifert félreértették, és most megfelelő szerepébe fog emelkedni, mint a világ messiása és uralkodója.


Mielőtt a Vatikán kapcsolatát ezen "Harmadik Erő" digitális megoldásának bevezetésével összefüggésben kifejtenénk, egy rövid összefoglaló, hogyan fejlődött az intézményesített Hierarchia és készítette elő az utat annak, amire sor kerül.

Mivel a Harmadik Erő megoldás a Vatikán segítségével valósul meg, az intézményesített Hierarchia és a kiválasztott kevesek valamint minden hadnagyuk és tanácsadójuk el lesz mozdítva.

Ez lesz az egyik legnagyobb árulás a történelemben, az egész okkult hálózatot úgy fogják látni, mint a luciferizmus súlyos eltorzulása, amely okolható lesz a szomorú helyzet miatt, és módszeresen elmozdítják és megszüntetik a tetejétől az aljáig.

Ez természetesen ezeknek a titkos Királyoknak a végét jelenti, akik a Hierarchia tetején ülnek és mindazon gazdag és hatalmas Hierarchia tagét, akik a világ tömegein és Istentől kapott tulajdonukon, valamint munkájuk gyümölcsén élősködnek.

Tulajdonképpen az intézményesített Hierarchia titkos királyainak, a kiválasztott keveseknek, a ráncos öregeknek, akik a Hierarchia tetején ülnek régi titkos globalista Új Világrend terve az volt, hogy megvalósítsák a gonosz világkormányt.

A céljuk az, hogy így az egész világot irányíthatják mint egy teljes hegemóniát, hogy soha ne kelljen félniük semmilyen parasztlázadástól és a vasvilláiktól valamint guillotine-jaiktól.


A közös hírszerzés a G7 és a G20 nemzeteken belül lényegében a Hierarchia ellenőrzése alatt áll egy bizonyos fokig néhány kivétellel, de ez az egész elkezd változni.

A Hierarchia most még megosztja a titkos árnyékkormány amerikai hírszerző csoportjait az Egyesült Királysággal, Kanadával, Ausztráliával, Új-Zélanddal, Szaúd-Arábiával, Izraellel és Németországgal, lényegében miután kialakult egy titkos árnyékkormány hírszerző konglomerátum a G7 nemzetek, és a G20-ak többsége között.

Ez a hírszerzés megosztás a G7 és sok más G20 tagország között arra is utal, hogy a Hierarchia valójában egy titkos Új Világrend globalista kormányt hozott létre a közvélemény felismerése nélkül.

Az erő, amely egyesíti mindezen tagországokat, hogy végrehajtják a Hierarchia parancsait ahogy a hírszerzési műveleteit a kamatozó fiat vagy hamis pénz használatának köszönhetően, melyet a Rothschild kazár maffia központi bankszterei bocsátanak ki a City of Londonban (más néven a Vatikán bankárai vagy "udvari zsidói"), amelynek a Federal Reserve System egy frenchise-a, mint oly sok privát központi bank több más országban.

Az USA és a G7-ek különböző hírszerző ügynökségei általában osztoznak a speciális műveleteken és a tapasztalt titkos piaci szereplőkön, akiket főleg Amerika, az Egyesült Királyság, Izrael és Németország biztosít. Ez egy jól őrzött titok, és önmagában is arra utal, hogy a titkos árnyékkormány olyan nagy, hogy elnyeli a G7 nemzeteket, és a legtöbb G20 országot, legalábbis egy bizonyos fokig.

Azok a G20 vezetők, akik nem felelnek meg a kiválasztott kevesek kívánságainak, azokat bonyolult pszichológiai hadviseléssel és kompromittálással, fedett zsarolási műveletekkel vagy titkos merényletekkel szankcionálják rejtett gyógyászati eszközök segítségével az említett hírszerző közösségeken belül.

Folytatása következik...
Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2016. április 23. 20:01:51
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZFdmEu73j54[/movie]

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RiqTsQezXGg[/movie]

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xXEWZnOUXaM[/movie]
2 #2 gerry
- 2016. április 24. 07:18:35
....jujj de izgi!
Tegnap este fejeztem be a S.H.I.L.D ügynökei 3.évadjának a 17 részét... most hetente várhadom, hogy mit fog csinálni a medúzafejü embertelen s végül miként menti meg a földet néhány elszánt emberi lény....

...ez az "újvilágtudat" történetke frappáns folytatás lenne:

Miután az ügynökök éppen babérlevelekkel párn'azzák ki irodai széküket, hírt kapnak arról, hogy Oslóban egy - eddig szobornak hitt valami feléledt, elkapott sok férfit és nõt, megdugta õket - ennek hatására egész városnyi polgár ott rohad szétoszlóban... iszonyu a büz, a feléledt szárkány-isten ondója rosszabb illatú mint a kiömlött belek az összekeveredett bélsárral... (A film 18 éven felülieknek készül!). Elindulnak az ügynökök, és máris oda-van-szögezve néhány millió szörnyülködõ ember (köztük én is,) a TV elé.

Már csak az új szereplõket keresik; olyan hösies-lány aki nincs még oszlóban - amennyiben ilyen állagot venne fel a sorozat egyik részének az utolsó "filmkockáin" a következõ részben egy csúnya, de rendkívül okos és emberbarát (szemüveges, nagyorrú, göndörhajú) tudós - aki reménytelenül szerelmes az amazonba, összesöpri és újra egybegyúrja a további részek föszerepeihez. A többi szereplõt még keresik - a karakterklissék megvannak csak új arcok kellenek...

De addig se fogok unatkozni, mert közben megnézem az utolsó ember a földön. második évadját, ahol az antihõs bebizonyítja nekünk (nézõknek), hogy nincs az a mocsok amit szépen tálalva meg nem tudnának etetni a világ polgáraival.

Vettem sört is, be is hütöttem estére.

s_Laptop
4 #3 Posta Imre
- 2016. április 25. 07:53:25
Gerry, mondtam ne olvasd!

Milyen betegsége volt a gyíkembernek?


Szörnyszülöttek és mutatványosok a cirkuszból III.Az elmúlt századok cirkuszai nemcsak a mutatványosokról, artistákról és állatidomárokról szóltak, gyakran olyan embereket is szörnyszülöttként mutogattak, akik valójában valamilyen betegségben szenvedtek. Sorozatunk következő részében a gyíkembereket mutatjuk be.
Ajánlom a Facebookon

A mutatványosbódékban gyíkemberekként szereplők leglátványosabb jellegzetessége a pikkelyes, hüllőszerű bőr. Ennek hátterében azonban egy rendkívül súlyos, időnként életveszélyes betegség áll, melyet ichthyosisnak neveznek. Az ichthyosis tulajdonképpen egy betegségcsoport, mely különböző súlyosságú bőrproblémákkal jár együtt.

Szakállas nők, elefántemberek

Furcsa betegségben szenvedők, akiket a cirkuszban is rendszerint alkalmaznak, a szakállas nők, valamint az elefántemberek is.
Az ichthyosis genetikai eredetű probléma, és nagyon sokféle tünettel, és eltérő súlyossággal jelentkezhet, éppen ezért a diagnosztizálása is nagyon nehéz. A genetikai eltérések különböző enzimeket, proteineket érinthetnek, és elsősorban a keratintermelődést, a bőr anyagcseréjét befolyásolhatják. Az ichthyosis, különösen a súlyosabb formáiban igen ritka. A kezelése a legtöbb esetben elsősorban tüneti, és a bőr rehidratálása, visszazsírozása a cél. A különböző, enyhe hámlasztó hatású, például tejsavat tartalmazó krémek is nagyon hatékonyak lehetnek. Az ichthyosisos betegek számára nagyon fontos a megfelelő környezet, például, hogy a levegő ne legyen túl száraz, ez ugyanis csak tovább fokozhatja a kellemetlen tüneteket.

A leggyakoribb formája, az ichthyosis vulgaris minden 250-edik embert érinti, első tünetei kisgyermekkorban jelennek meg, és enyhébb esetben csak viszketéssel és fokozott bőrszárazsággal jár együtt, a pikkelyes bőr csak néhány testtájat érint. Súlyosabb esetekben azonban az egész testre jellemzőek lehetnek a száraz foltok, olyannyira, hogy az izzadtságmirigyek is eltömődhetnek, ez pedig rendkívül kellemetlen és veszélyes lehet, hiszen a szervezet így nem tudja megfelelően szabályozni a hőháztartását és könnyen túlhevülhet. Egyéb problémák is jelentkezhetnek, például a száraz bőr kirepedezése és kisebesedése, az ichthyosis mellé allergia és asztma is társulhat, emellett pedig a lelki terhet is jelent a betegség, különösen a fiatalok számára.

A gyíkemberek egy rendkívül súlyos betegségben, a ichthyosisban szenvednek

A gyíkemberek egy rendkívül súlyos betegségben, a ichthyosisban szenvednek
Az ichthyosis legsúlyosabb formáját Harlequin-típusú ichthyosisnak nevezik. Ennél a bőr szarurétegének rendkívüli megvastagodása jellemző, és ez már az újszülötteknél megfigyelhető, világos színű, megkeményedett pikkelyek formájában. A bőrprobléma a szemre, a fülekre, a nemi szervekre, az ajkakra, is hatással lehet (például nem képesek megfelelően kifejlődni, vagy súlyosan deformálódnak), és a pikkelyes, kirepedezésre és kisebesedésre hajlamos bőr sokkal fogékonyabb a fertőzésekre.

A betegek képtelenek megfelelőlen szabályozni a testhőmérsékletüket, és a mellkason lévő, megkeményedett, extrém száraz bőr még légzési nehézségeket is okozhat. A legtöbb esetben a Harlequin-típusú ichthyosissal született gyermekek sajnos nem élnek tovább néhány napnál. A betegség kezelésében nagy szerepe van a bőr folyamatos hidratálásának, a fertőzések elkerülésének, az állandó felügyelettel a betegeknek jóval több esélye van a túlélésre.

Az ichthyosis nagyon sokszor egyéb genetikai eredetű, súlyos fejlődési rendellenességekkel is együtt járó szindrómákkal társul, de ezek a legtöbb esetben rendkívül ritkák (alig néhány tucat esetet jegyeztek fel ezekből).http://www.hazipa...0422121329

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
2,485,319 egyedi látogató