Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Zsidó összeesküvésben hisz az új lengyel honvédelmi miniszter

KülföldNa, maga az összeesküvés igazolása maga az összes ilyen zsidóvédő, antiszemitizmust tápláló szervezet. Aki ma még tagadja, hogy a mocskos zsidó mit művelt és művel, az megérdemli a holokosztját, amit kapnia kell. Az Anti-Defamation League szervezet, mely az antiszemitizmus ellen küzd világszerte, arra kérte a lengyel kormányt, hogy vonják vissza Antoni Macierewicz honvédelmi miniszteri kinevezését a több mint egy évtizeddel ezelőtti kijelentései miatt.

Egy 2002-es rádióműsorban arról kérdezték Macierewicz-et, mi a véleménye a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveiről. Ő azt válaszolta, hogy nagyon érdekesnek találja őket. „Egyesek azt mondják, hogy valódi, mások szerint hamisítvány, én nem vagyok szakértő, de a tapasztalat azt mutatja, hogy vannak ilyen csoportok a zsidókon belül.”

Az ADL vezetője, Jonathan Greenblatt szerint Macierewicz kijelentései erős antiszemitizmusról árulkodnak. „Reméljük, hogy nem engednék meg, hogy egy ilyen meggyőződésű ember a kormányuk tagja legyen” – írta a lengyel miniszterelnöknőnek, Beata Szydlo-nak címzett levelében.

A 67 éves politikus korábban volt belügyminiszter, a katonai elhárítás vezetője és honvédelmi államtitkár is. Az anti-kommunista ellenzéki mozgalom egyik vezéralakja volt a nyolcvanas években.

Orientalista.hu – Jack Fall
Link

Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2016. április 30. 11:53:23
Miert kellene vissza vonni a kijelentest?
Valtozott azot valami?

Miert talan nem igaz???
A vilag legtobb orszagaba nem ok a vezeto szerepet betoltok?
Nagyon kilog alo laba!!:@
267 #2 Perle
- 2016. május 01. 21:00:26
Az Eu kezdettől fogva SZÍÁJÉ projekt volt:.
http://www.vetera...beginning/
267 #3 Perle
- 2016. május 02. 10:33:09

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
2,486,393 egyedi látogató