Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Lemondott az osztrák kancellár

KülföldElőrevetít bizonyos tendenCIA-t. Lemondott összes tisztségéről Werner Faymann osztrák kancellár az APA osztrák hírügynökség hétfői értesülése szerint.

Az országnak és a pártnak is olyan vezetőre van szüksége, aki erős támogatottsággal bír, indokolta távozását Faymann az osztrák közszolgálati rádióban is bejátszott nyilatkozatában.

A politikus az SPÖ hétfőn délután megrendezendő, előre meghirdetett országos elnökségi ülése előtt néhány órával jelentette be lemondását. Az elnökségi ülést a Faymann személyét és az általa követett irányvonalat ért, párton belüli bírálatok hatására hívták össze.

Az SPÖ május elsején a bécsi gyűlésén kifütyülte és lemondásra szólította fel Faymannt.

Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2016. május 09. 15:05:21
Egy zsidajjal kevesebb de ez a dolgokann nem valtoztat ...)
1 #2 Pitkin
- 2016. május 10. 06:21:49
"Egy zsidajjal kevesebb..."

Ezt nem értem?
Mást fog csinálni. Ettől még nem lettek kevesebben. Csak elbúvik a köz(-röhej, mert röhej az egész köz) elől. Ennyi történt. Kevesebbnek semmi esetre se mondanám.

(Vizilo: Nem kifejezetten neked szóltam, inkább a "köz"-nek. Mert a buta "köz" ezt a lemondást is, valóban kevesebbnek tudja be.)
60 #3 csaba
- 2016. május 10. 08:42:00
"Megvan az új osztrák kancellár"

"Reinhold Mitterlehner alkancellár, a kisebbik kormánypárt (ÖVP) elnöke veszi át átmenetileg a kormányfői tisztséget Ausztriában, miután Heinz Fischer államfő aláírja Werner Faymann lemondását."

kepfeltoltes.hu/160510/20150923vertical-council-of-the-european_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.origo....lllar.html
4 #4 Posta Imre
- 2016. május 10. 11:26:55
Álláshirdetésben keresik az új osztrák kancellárt

A karriere.at nevű osztrák állásportálon Werner Faymann osztrák kancellár előző napi lemondását követően azonnal felbukkant egy álláshirdetés, amelyben a lehető legkorábbi kezdéssel, teljes munkaidős foglalkoztatásban, havi 21 715 eurós bruttó fizetéssel szövetségi kancellárt keresnek - számolt be kedden az APA osztrák hírügynökség.
Természetesen nem hivatalosan meghirdetett pályázati kiírásról van szó, amelyben a fiktív közvetítő cég "ügyfeléről" például csupán annyit árul el, hogy az egy "közepes méretű európai ország". "Szövetségi kancellárként a sikeres pályázó átveszi a szövetségi kabinet vezetését és felelősséget vállal a végeredményért. Izgalmas és változatos tevékenységi kör várja" - olvasható a szatirikus hirdetésben.http://www.hirado...ancellart/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
2,486,204 egyedi látogató