Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Irán kevesebb mint 8 perc alatt képes elpusztítani Izraelt'

TanácsadásSok a duma! Egy iráni katonai tanácsadó azt mondta, országa kevesebb mint 8 perc alatt képes lenne elpusztítani Izraelt. Ahmad Karimpour az Iráni Forradalmi Gárda egyik elitcsapatának fõtanácsadója azt mondta, ha a vezetõk kiadják a parancsot, “akkor percek alatt leszámolnak a cionista rezsimmel”. Állítása szerint erre minden eszközük megvan.

A perzsa állam nemrég tesztelt egy ballisztikus rakétát, ami szerintük eléri Izraelt. Ali Abdollahi iráni dandártábornok egy teheráni konferencián azt mondta, hogy az általuk tesztelt rakétának 2000 kilométeres a hatótávolsága, és csak nyolc méteres hibahatárral mûködik.

Ali Hoszajni Hámenei, Irán legfelsõbb vezetõje már többször kijelentette, hogy Izraelt meg kell semmisíteni. 2015-ben azt mondta, Izrael 25 év múlva már sehol sem lesz. Novemberben pedig azt írta, “erre a barbár, farkastermészetû és gyerekgyilkos izraeli rezsimre, amely semmilyen bûntõl nem riad vissza, nincs már orvosság, csak a megsemmisítés”.
Link

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2016-05-24 13:50
4 #2 Posta Imre
- 2016-05-24 15:11
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wJ_D_eI6KMQ[/movie]
131 #3 lalapapa
- 2016-05-25 02:07
a fo mutik nem tudjak mit beszelnek,
legjobb ha csak imaznak,
es beket kernek allah tol hosszu beket

hogy mert gondolom nem kell reszletezni,
iran keves ahoz hogy oda usson
hova mar regen kellett volna,

de ott sem libas reptetes lesz
meg hat tomes
baromsag meg a gondolat is,
:o:os_proszt
99 #4 MORMOTA1968
- 2016-05-25 06:54
Ez mind szép és jó, de mi lesz a fõ zsidó maffia központokkal? Az USA ezt biztos nem hagyná szó nélkül és fõleg atomrakéták nélkül, nem is beszélve a fõ Rothschild fészek City of Londonról.Rothschildék nagyon berágnának, ha kedvenc közel-keleti birodalmuk elfüstölne. A vatikáni pápua is kiakadna, hogy hogy merték bántani Isten kiválasztódott népét. Sajna azzal, hogy elintéznék Izrahellt 8 perc alatt, semmi sem oldódna meg. A többi fõ zsidó fészek, London, New York, Washington, Párizs, Brüsszel, Svájci Bázel, Judapest és stb...továbbra is élne és virulna és egyszerre menne neki Iránnak. Ja igen, azokat meg az oroszok és Kína védi. Szóval mit érnének el azzal, hogy kifektetik Izrahellt, mikor a zsidó világhatalom nem egy helyre összpontosul, hanem jól szétszórva, világszerte létezik? És hogy kiakadna az a sok millió fanatikus filoszemita judeo keresztény birka is, akik az 5000-szer átírt Bibliának agyhalott híveként hiszi szent meggyõzõdéssel, hogy a zsidók Isten kiválasztott népe.
12 #5 spartakusz
- 2016-05-25 07:25
Én is így látom, tulajdonképpen a hunoktól lopták el a taktikát - mert a fürkészek voltak azok, akik befürkészték magukat az ellenség soraiba - tehát csak újból gyakorolni kell a hun stratégiát! Már mikor leírtam!
Hova fürkésszenek?
idézek egy klasszikust:
"...1933. november 10.
"....A küzdelmet és a gyûlöletet az emberek között Nagyon sajátosan érdekelt társaságok táplálják Ez egy apró gyökértelen, nemzetközi klikk amelyik egymás ellen fordítja az embereket nem akarja, hogy békében éljenek Õk azok az emberek, akik otthon vannak mindenhol és sehol sem

Akiknek nincs talajuk, ahol felnõnek, Aki ma Berlinben él, holnap Brüsszelben, holnapután Párizsban Aztán újra Prágában vagy Bécsben vagy, Londonban, és akik otthon érzik magukat mindenhol Õk az egyetlenek, akiket nemzetközieknek nevezhetünk, MERT MINDENHOL TUDNAK ÜZLETELNI
De a nép nem követheti õket A nép kötõdik a gyökereihez, kötõdik a szülõföldjéhez Kötõdik a lehetõségekhez , amit az országa, a nemzete tud adni …”

Valóságot mond e a fenti idézet 83 évvel ez elõtt? Nem tudom, mert akkor nem éltem, de elhiszem az írás szerint! A végén leírom a mi értet! Amit tudok, és nem hiszem!

oda azokhoz amit az idézet ecsetel! Akit érdekel azon írásom amelyikbõl idéztem kérje és megkapja...
végtelen türelemmel: id. Kiss László
236 #6 Vazul
- 2016-05-25 18:57
Usrahell elõszerettel bombázgat át Szíriába, Libanonba, meg küldözget vírusokat atomerõmûvek felrobbangatására, ezért szükséges ilyen esetekre a válaszlépéshez a megfelelõ ellenreakció kidolgozása. Nem kell mondanom, hogy izraeltõl bármikor bármi mocsokság kitelik, ha arról van szó, hogy keresztbe tegyen Iránnak, vagy bárkinek, aki a ciontervek útjába áll.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
2,750,706 egyedi látogató