Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mit szólna, ha kiderülne, hogy ön 32 százalékban muszlim-zsidó és 17 százalékban török származású?

TanácsadásÉn meg aszittem, hogy majom szar-mazású az emberisegg, oszt kiderül, hogy nem is egy majomtó, hanem sokfélétű...? Ebbő bammeg DNS vizsgálat lösz mindenkiné, oszt aki embör, az embörködhet, ami mög nem embör, aztat vigye el a jördög! Sokan megingathatatlanul biztosak a saját származásukban. Hiszen már a dédszüleik dédszülei és azok dédszüleinek dédszülei is az országban éltek. És egyébként is, annyira különböznek akár csak a szomszéd országban lakóktól is, nemhogy még a világ másik sarkában élőktől. A DNS-vizsgálatot azonban nem lehet becsapni. Sokkal több közös van az emberekben, mint ami elválasztja őket.


Nagyon hatásos reklámvideót készített az egyik repülőjegy- és szállásfoglaló internetes oldal. Összegyűjtöttek 67 embert a világ minden tájáról. Megkérdezték őket, honnan származnak, miért szeretik a hazájukat és büszkék-e rá? Az interjúalanyok minden kérdésre a származásuk biztos tudatában válaszoltak. Azt sem titkolták el, hogy melyik az a nemzet, amelyikhez semmiképpen sem szeretnének tartozni.

A büszke brit
Jay rendkívül büszke, londoni fiatalember, aki a Tottenhamnek szurkol. A szülei és a nagyszülei is fegyverrel harcoltak az Egyesült Királyságért. A nagymamája és a nagypapája egyenesen a haditengerészetnél ismerkedtek meg egymással. El sem tudta volna képzelni, hogy ne 100 százalékig brit vér csörgedezzen az ereiben. Két nemzetet kifejezetten nem szívlel. A németeket, akikkel a nagyszülei harcoltak a világháborúban és a törököket.
EZT IS AJÁNLJUK:

Forrás: youtube/momondo-The DNA Journey

Forrás: youtube/momondo-The DNA Journey

A férfit megkérték a kutatók, köpjön egy kémcsőbe, hogy a nyálából vett DNS-t kielemezhessék. Ez pedig mindent megváltoztatott. Kiderült, hogy Jay elsődlegesen még csak nem is brit, hanem ír. Csak másodlagosan tartozik ahhoz a nemzethez, amire olyan büszke. De nem ez érintette meg a legjobban a férfit, hanem az 5 százaléknyi német és az 1 százaléknyi török eredet.

Mindig is az olaszokat szerette
Aurelie jelenleg Londonban lakik, de az egész családja szülőhazájában, Franciaországban él. Amikor megkérdezték tőle, hogy milyen más nemzetiségűnek tudná elképzelni magát, akkor azt válaszolta, hogy a szupertüzes, őrült és hangos olaszokat például nagyon szereti. Mivel Londonban lakik, szereti az angolokat is, akiket nagyon tisztel. A nő arra számított, hogy unalmas lesz a vizsgálat eredménye. Kiderül, hogy francia származású és semmi több.

Az eredmény két héttel később érkezett meg és ezt már izgatottan várta Aurelie. Aztán amikor meglátta, hogy milyen vér csörgedezik az ereiben, egyszerre ijedt meg és öntötte el a boldogság. Aurelie 32 százalékban brit, 31 százalékban olasz-görög, 17 százalékban ír és 14 százalékban spanyol-portugál származású. De voltak német, kelet-európai, finn-orosz és skandináv ősei is.
Forrás: youtube/momondo-The DNA Journey

Forrás: youtube/momondo-The DNA Journey

Egyetlen nemzet tagjai nem szerepelnek Aurelie ősei között, a franciáké. Ezt egyáltalán nem bánta, mert, ahogy korábban elmondta a kutatóknak, az olaszokat és az angolokat is szereti. És tulajdonképpen sohasem érezte igazán otthon magát a szülőföldjén, Franciaországban.

A videóhoz készített 23 különböző felirat között sajnos nincs magyar nyelvű, de ennek ellenére is érdemes megnézni, milyen érzelmeket vált ki az emberekből a DNS-tesztek eredménye. Amikor a színes bőrű kubai férfi rájön, hogy Afrikától Kelet-Európán át Ázsiáig a világ minden tájáról voltak ősei vagy a magabiztos izlandi férfi szembesül azzal, hogy spanyol, portugál, olasz, görög felmenői voltak.

A legmegindítóbb mégis az a pillanat, amikor a történelmi okokból utált török ősökkel is rendelkező kurd lány találkozik a teremben a muszlim-zsidó származású, iraki unokatestvérével.
Link

Hozzászólások

12 #1 spartakusz
- 2016. június 05. 06:37:27
Tiszteletem!

Pontosan ez foglalkoztat engem is, és olvasva a cikket, ami megítélésem szerint hamis propaganda! Miért?
Mert senki se tudja, hogy ki csoda! A tudom, a hiszem és az érzem kategóriákból adódóan nyilatkozik mindenki? Nem. csak egyből hiszem és érzem!
Zsidó vagyok? Magyar vagyok? elzsidósodott vagyok? Elmagyarosodott vagyok? Nem tudom.
Fehér vagyok? Fekete vagyok? Vörös vagyok? Sárga vagyok? Na ezt már tudom, fehér ember vagyok!

A számtan tanával bizonyított az összeadás és kivonás műveletében a kezdethez érni - de a végét nem - mert számolhatatlan, mindig egyet hozzá lehet adni!
Azt tudjuk ma már, hogy a földön egy nyelv volt és egy nép - ős nép! Összekeverték és sok lett belőle!
Arra, hogy hogyan lett - fehér, fekete, vörös és sárga a választ még nem tudom! de sejtem és érzem, hogy kísérletek eredménye!
De amikor írtam az ember és a hasonmásról - erre gondoltam!
DE MIÉRT IS FOGLALKOZTAT ENGEM EZ A TÉMA?
Hát azért mert tegnap a beharangozott Duna tv. lement műsor egy nagy hazugság - sugallja a beletörődést - de ujjat is adott - kiskínát mint gyarmatot - én Antarktisz egyedüliről - tudtam, erről nem! - kettő aláírást mutatott és láttam, többet nem - ki írta még alá, és ha van aláírás, minden fél aláírta. - különben lényegtelen - mert nem magyar írta alá - érzésem szerint - így alapvetően a magyarokra nézve érvénytelen :
olvassátok el ezt és alatta a trianon béke diktátum teljes szövegét is - még kettő aláírást sem mutat!
http://orulunkvin...um_alairoi

folyt következi...................
12 #2 spartakusz
- 2016. június 05. 06:48:47
jó élőben írni, mert nem kell gyomlálnom utána - szóval, ahogy Imre mondta, valóban - zsidó a zsidóval vitatkozik és állapítja meg ki az igaz magyar - a médiában - itt is KÉT ZSIDÓ ÍRTA ALÁ!
ÉS HA TOVÁBB VIZSGÁLNÁNK - A MÁSIK FÉL IS TISZTA ZSIDÓ ÉS HAMIS ZSIDÓBÓL ÁLLNA! EZ SZINTE BIZONYOSSÁG!
MINT AZ IS, HOGY A GLOBALISTA PÉNZURALOMBAN EGYET TUDNAK ÉRTENI ÉS URALKODNI KARTELLBA TÖMÖRÜLVE A NEM ZSIDÓK ELLEN - AZAZ NEMZET ÉS NÉPEK ÁLLAMOK ELLEN!
Folytassam - minek, hisz ezt itt mindenki tudja!
De azért még gondolkodok rajta
tisztelettel: id. Kiss László
267 #3 Perle
- 2016. június 05. 18:40:46
116 #4 livia
- 2016. június 05. 20:05:06
No, korcs, de nem génhibás. A kutyám is korcs, de legalább nem túltenyésztett. A királyaink is már anno gyakorolták a fajkeveredést, ráadásul saját gyerekeiket adták túszul, vagyis bizonyságul más családba olyan meg nem támadási bizonyságul.No, de ha oda szarsz, ahol eszel, no az már tényleg megérdemel egy pedigrét.Bekeretezve!
267 #5 Perle
- 2016. június 05. 20:34:20
99 #6 MORMOTA1968
- 2016. június 05. 22:34:51
Ki a fene tudja már hányféle vérelemből áll össze a genetikája, egy biztos! A mai magyarság már nagyon kevert vérű, nem is ez számít, hanem a haza és az államalkotó nép szeretete. Csak hogy a zsidók soha nem fognak behódolni a befogadó népek érdekeinek, mindig is a saját fajtájuk, önnön érdeküket fogják nézni. Fogalmam nincs, hányféle nációból áll a DNS-em, csak azt tudom, hogy mocskosul gyűlölöm, ahogy ezzel a néppel bánnak évszázadok óta és ha holnap kiderülne, hogy bennem is van kazár vér, az sem változtatna semmit az érzéseimen, gondolkodás módomon, hogy tisztelni kell az adott országok nemzetalkotó népét, törvényeit és hagyományait, már ha nem olyan betegek, mint egyes vallású emberfélékké.
5 #7 kincses
- 2016. június 06. 13:10:44
Na lássuk, mit is szólnék.
Például elsőre, hogy meg kellene bíznom az elemzésben. Mondjuk azt, hogy nem hazudnak. Tényleg van mindenféle bennem, bennünk. NA ÉS AKKOR MI VAN?
mire jogosítanak fel a bennem levő gének? Mi az a belső mérce, ami szerint - mostmár darabszámra ismerve a génjeimet, én élni és dönteni akarok?
Ha van bennem örmény, lophatok? Ha van bennem zsidó, panaszkodhatok állandóan és lenézhetem a többit, mert azok gojok? Ha van bennem német, akkor birodalmi elvárásaim lehetnek, úgyanúgy ha angol (is) van? Ha van bennem kelta, robbantsam-e a többit, mit egyszerű konfliktus megoldó? Ha van bennem afrikai, akkor szítsak rabszolga lázadást? Ha van bennem román, lehetek velejéig korrupt és mindenkivel alázatos, aki fölöttem áll, de belerúghatok mindenkibe, aki alattam? Mire jogosít és mire kötelez engem az őseim vére? ezek a dns kutatások valamiről nagyon szeretnék eltereleni a figyelmet. Arról a valóságról és igazságról, hogy a kultúrák és a társadalmi szabályok NEM EGYENLŐEK, NEM EGYENÉRTÉKŰEK, max a néprajzkutató szempontjából. Van alacsonyrendű, amelyik a másik kárára boldogul, és MINDEGY minek hívod vagy a világ melyik táján él, és van MAGAS rendű, amely harmóniában él a természettel és a többi emberrel a környezetében, egymás boldoulását tekinti értéknek, ahol én azzal vagyok több és jobb, hogy te jobban vagy, boldog vagy, sikeres vagy. ez a kultúra nem ismeri ezért nem is épül az irigységre.
Röviden Hunor - Magor kultúrája mindig magasabb rendű lesz Káin - Ábel kultúrájánál, akármit is hazudnak erről. Ha nem magyarok lesznek, akik a Hunor - Magor elvek mentén élnek, akkor mégis azok lesznek a magyarok, nem genetikailag, hanem minőségileg. Ha mindenki a Káin-Ábel elvet követi, attól az még nem lesz magasrendű, csak többségi. A mennyiséget nem jó keverni a minőséggel, mert csak megtéveszt és sehová sem vezet...Illetve de. a pusztulásba. S akkor gondolom, megint kezdhetjük előről, ha még meglesz a bolygó...s_huh
137 #8 balu
- 2016. június 06. 17:06:53
Baeg, ezek üknagyapám vallását is belövik a DNS-ből? Muszlim-zsidó? :-) Viccös...
4 #9 Posta Imre
- 2016. június 06. 17:23:09
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_r0_k9YuDqQ[/movie]

Kiméra (biológia)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A kiméra fogalma a biológiában genetikai mozaikra utal, ezek közül is azokra az élőlényekre, akik kettőnél több ivarsejtből jöttek létre. Általában két csoportra, elsődleges és másodlagos kimérákra osztják, annak alapján, hogy a megtermékenyülés során lépett fel a genetikai többlet, vagy az egyedfejlődés későbbi fázisában, sejtcsere vagy más transzplantáció révén.

A többsejtű élőlények nagy többségének összes sejtje azonos genetikai információt hordoz, kromoszómái vagy azonosak a szülőével, vagy a váltivarúaknál a két szülő egy-egy fél kromoszómakészletének összességével. A zigóta sejtjeinek osztódásánál azonban bekövetkezhet olyan genetikai esemény, aminek során a megváltozott tulajdonságú sejtek életképesek maradnak, tovább osztódnak, tulajdonságaikat átadják utódsejtjeiknek is, mely utódok együtt maradva mozaikfoltot alkotnak. Ha az embrióba idegen eredetű genetikai információ épül be, vagy több embrió olvad össze, az is mozaikot alkothat. Kiméráról három vagy annál több génkészlet jelenléte esetén beszélünk, olykor szóba jöhet a többes apaság is.
5 #10 kincses
- 2016. június 06. 21:45:33
Nocsak. Elmondják végre, hogy hoztak létre bennünket?
4 #11 Posta Imre
- 2016. június 08. 18:07:19
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9aCT-c2IP08[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.42 másodperc
2,482,740 egyedi látogató