Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mit szólna, ha kiderülne, hogy ön 32 százalékban muszlim-zsidó és 17 százalékban török származású?

TanácsadásÉn meg aszittem, hogy majom szar-mazású az emberisegg, oszt kiderül, hogy nem is egy majomtó, hanem sokfélétû...? Ebbõ bammeg DNS vizsgálat lösz mindenkiné, oszt aki embör, az embörködhet, ami mög nem embör, aztat vigye el a jördög! Sokan megingathatatlanul biztosak a saját származásukban. Hiszen már a dédszüleik dédszülei és azok dédszüleinek dédszülei is az országban éltek. És egyébként is, annyira különböznek akár csak a szomszéd országban lakóktól is, nemhogy még a világ másik sarkában élõktõl. A DNS-vizsgálatot azonban nem lehet becsapni. Sokkal több közös van az emberekben, mint ami elválasztja õket.


Nagyon hatásos reklámvideót készített az egyik repülõjegy- és szállásfoglaló internetes oldal. Összegyûjtöttek 67 embert a világ minden tájáról. Megkérdezték õket, honnan származnak, miért szeretik a hazájukat és büszkék-e rá? Az interjúalanyok minden kérdésre a származásuk biztos tudatában válaszoltak. Azt sem titkolták el, hogy melyik az a nemzet, amelyikhez semmiképpen sem szeretnének tartozni.

A büszke brit
Jay rendkívül büszke, londoni fiatalember, aki a Tottenhamnek szurkol. A szülei és a nagyszülei is fegyverrel harcoltak az Egyesült Királyságért. A nagymamája és a nagypapája egyenesen a haditengerészetnél ismerkedtek meg egymással. El sem tudta volna képzelni, hogy ne 100 százalékig brit vér csörgedezzen az ereiben. Két nemzetet kifejezetten nem szívlel. A németeket, akikkel a nagyszülei harcoltak a világháborúban és a törököket.
EZT IS AJÁNLJUK:

Forrás: youtube/momondo-The DNA Journey

Forrás: youtube/momondo-The DNA Journey

A férfit megkérték a kutatók, köpjön egy kémcsõbe, hogy a nyálából vett DNS-t kielemezhessék. Ez pedig mindent megváltoztatott. Kiderült, hogy Jay elsõdlegesen még csak nem is brit, hanem ír. Csak másodlagosan tartozik ahhoz a nemzethez, amire olyan büszke. De nem ez érintette meg a legjobban a férfit, hanem az 5 százaléknyi német és az 1 százaléknyi török eredet.

Mindig is az olaszokat szerette
Aurelie jelenleg Londonban lakik, de az egész családja szülõhazájában, Franciaországban él. Amikor megkérdezték tõle, hogy milyen más nemzetiségûnek tudná elképzelni magát, akkor azt válaszolta, hogy a szupertüzes, õrült és hangos olaszokat például nagyon szereti. Mivel Londonban lakik, szereti az angolokat is, akiket nagyon tisztel. A nõ arra számított, hogy unalmas lesz a vizsgálat eredménye. Kiderül, hogy francia származású és semmi több.

Az eredmény két héttel késõbb érkezett meg és ezt már izgatottan várta Aurelie. Aztán amikor meglátta, hogy milyen vér csörgedezik az ereiben, egyszerre ijedt meg és öntötte el a boldogság. Aurelie 32 százalékban brit, 31 százalékban olasz-görög, 17 százalékban ír és 14 százalékban spanyol-portugál származású. De voltak német, kelet-európai, finn-orosz és skandináv õsei is.
Forrás: youtube/momondo-The DNA Journey

Forrás: youtube/momondo-The DNA Journey

Egyetlen nemzet tagjai nem szerepelnek Aurelie õsei között, a franciáké. Ezt egyáltalán nem bánta, mert, ahogy korábban elmondta a kutatóknak, az olaszokat és az angolokat is szereti. És tulajdonképpen sohasem érezte igazán otthon magát a szülõföldjén, Franciaországban.

A videóhoz készített 23 különbözõ felirat között sajnos nincs magyar nyelvû, de ennek ellenére is érdemes megnézni, milyen érzelmeket vált ki az emberekbõl a DNS-tesztek eredménye. Amikor a színes bõrû kubai férfi rájön, hogy Afrikától Kelet-Európán át Ázsiáig a világ minden tájáról voltak õsei vagy a magabiztos izlandi férfi szembesül azzal, hogy spanyol, portugál, olasz, görög felmenõi voltak.

A legmegindítóbb mégis az a pillanat, amikor a történelmi okokból utált török õsökkel is rendelkezõ kurd lány találkozik a teremben a muszlim-zsidó származású, iraki unokatestvérével.
Link

Hozzászólások

12 #1 spartakusz
- 2016-06-05 06:37
Tiszteletem!

Pontosan ez foglalkoztat engem is, és olvasva a cikket, ami megítélésem szerint hamis propaganda! Miért?
Mert senki se tudja, hogy ki csoda! A tudom, a hiszem és az érzem kategóriákból adódóan nyilatkozik mindenki? Nem. csak egybõl hiszem és érzem!
Zsidó vagyok? Magyar vagyok? elzsidósodott vagyok? Elmagyarosodott vagyok? Nem tudom.
Fehér vagyok? Fekete vagyok? Vörös vagyok? Sárga vagyok? Na ezt már tudom, fehér ember vagyok!

A számtan tanával bizonyított az összeadás és kivonás mûveletében a kezdethez érni - de a végét nem - mert számolhatatlan, mindig egyet hozzá lehet adni!
Azt tudjuk ma már, hogy a földön egy nyelv volt és egy nép - õs nép! Összekeverték és sok lett belõle!
Arra, hogy hogyan lett - fehér, fekete, vörös és sárga a választ még nem tudom! de sejtem és érzem, hogy kísérletek eredménye!
De amikor írtam az ember és a hasonmásról - erre gondoltam!
DE MIÉRT IS FOGLALKOZTAT ENGEM EZ A TÉMA?
Hát azért mert tegnap a beharangozott Duna tv. lement mûsor egy nagy hazugság - sugallja a beletörõdést - de ujjat is adott - kiskínát mint gyarmatot - én Antarktisz egyedülirõl - tudtam, errõl nem! - kettõ aláírást mutatott és láttam, többet nem - ki írta még alá, és ha van aláírás, minden fél aláírta. - különben lényegtelen - mert nem magyar írta alá - érzésem szerint - így alapvetõen a magyarokra nézve érvénytelen :
olvassátok el ezt és alatta a trianon béke diktátum teljes szövegét is - még kettõ aláírást sem mutat!
http://orulunkvin...um_alairoi

folyt következi...................
12 #2 spartakusz
- 2016-06-05 06:48
jó élõben írni, mert nem kell gyomlálnom utána - szóval, ahogy Imre mondta, valóban - zsidó a zsidóval vitatkozik és állapítja meg ki az igaz magyar - a médiában - itt is KÉT ZSIDÓ ÍRTA ALÁ!
ÉS HA TOVÁBB VIZSGÁLNÁNK - A MÁSIK FÉL IS TISZTA ZSIDÓ ÉS HAMIS ZSIDÓBÓL ÁLLNA! EZ SZINTE BIZONYOSSÁG!
MINT AZ IS, HOGY A GLOBALISTA PÉNZURALOMBAN EGYET TUDNAK ÉRTENI ÉS URALKODNI KARTELLBA TÖMÖRÜLVE A NEM ZSIDÓK ELLEN - AZAZ NEMZET ÉS NÉPEK ÁLLAMOK ELLEN!
Folytassam - minek, hisz ezt itt mindenki tudja!
De azért még gondolkodok rajta
tisztelettel: id. Kiss László
267 #3 Perle
- 2016-06-05 18:40
116 #4 livia
- 2016-06-05 20:05
No, korcs, de nem génhibás. A kutyám is korcs, de legalább nem túltenyésztett. A királyaink is már anno gyakorolták a fajkeveredést, ráadásul saját gyerekeiket adták túszul, vagyis bizonyságul más családba olyan meg nem támadási bizonyságul.No, de ha oda szarsz, ahol eszel, no az már tényleg megérdemel egy pedigrét.Bekeretezve!
267 #5 Perle
- 2016-06-05 20:34
99 #6 MORMOTA1968
- 2016-06-05 22:34
Ki a fene tudja már hányféle vérelembõl áll össze a genetikája, egy biztos! A mai magyarság már nagyon kevert vérû, nem is ez számít, hanem a haza és az államalkotó nép szeretete. Csak hogy a zsidók soha nem fognak behódolni a befogadó népek érdekeinek, mindig is a saját fajtájuk, önnön érdeküket fogják nézni. Fogalmam nincs, hányféle nációból áll a DNS-em, csak azt tudom, hogy mocskosul gyûlölöm, ahogy ezzel a néppel bánnak évszázadok óta és ha holnap kiderülne, hogy bennem is van kazár vér, az sem változtatna semmit az érzéseimen, gondolkodás módomon, hogy tisztelni kell az adott országok nemzetalkotó népét, törvényeit és hagyományait, már ha nem olyan betegek, mint egyes vallású emberfélékké.
5 #7 kincses
- 2016-06-06 13:10
Na lássuk, mit is szólnék.
Például elsõre, hogy meg kellene bíznom az elemzésben. Mondjuk azt, hogy nem hazudnak. Tényleg van mindenféle bennem, bennünk. NA ÉS AKKOR MI VAN?
mire jogosítanak fel a bennem levõ gének? Mi az a belsõ mérce, ami szerint - mostmár darabszámra ismerve a génjeimet, én élni és dönteni akarok?
Ha van bennem örmény, lophatok? Ha van bennem zsidó, panaszkodhatok állandóan és lenézhetem a többit, mert azok gojok? Ha van bennem német, akkor birodalmi elvárásaim lehetnek, úgyanúgy ha angol (is) van? Ha van bennem kelta, robbantsam-e a többit, mit egyszerû konfliktus megoldó? Ha van bennem afrikai, akkor szítsak rabszolga lázadást? Ha van bennem román, lehetek velejéig korrupt és mindenkivel alázatos, aki fölöttem áll, de belerúghatok mindenkibe, aki alattam? Mire jogosít és mire kötelez engem az õseim vére? ezek a dns kutatások valamirõl nagyon szeretnék eltereleni a figyelmet. Arról a valóságról és igazságról, hogy a kultúrák és a társadalmi szabályok NEM EGYENLÕEK, NEM EGYENÉRTÉKÛEK, max a néprajzkutató szempontjából. Van alacsonyrendû, amelyik a másik kárára boldogul, és MINDEGY minek hívod vagy a világ melyik táján él, és van MAGAS rendû, amely harmóniában él a természettel és a többi emberrel a környezetében, egymás boldoulását tekinti értéknek, ahol én azzal vagyok több és jobb, hogy te jobban vagy, boldog vagy, sikeres vagy. ez a kultúra nem ismeri ezért nem is épül az irigységre.
Röviden Hunor - Magor kultúrája mindig magasabb rendû lesz Káin - Ábel kultúrájánál, akármit is hazudnak errõl. Ha nem magyarok lesznek, akik a Hunor - Magor elvek mentén élnek, akkor mégis azok lesznek a magyarok, nem genetikailag, hanem minõségileg. Ha mindenki a Káin-Ábel elvet követi, attól az még nem lesz magasrendû, csak többségi. A mennyiséget nem jó keverni a minõséggel, mert csak megtéveszt és sehová sem vezet...Illetve de. a pusztulásba. S akkor gondolom, megint kezdhetjük elõrõl, ha még meglesz a bolygó...s_huh
137 #8 balu
- 2016-06-06 17:06
Baeg, ezek üknagyapám vallását is belövik a DNS-bõl? Muszlim-zsidó? :-) Viccös...
4 #9 Posta Imre
- 2016-06-06 17:23
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_r0_k9YuDqQ[/movie]

Kiméra (biológia)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A kiméra fogalma a biológiában genetikai mozaikra utal, ezek közül is azokra az élõlényekre, akik kettõnél több ivarsejtbõl jöttek létre. Általában két csoportra, elsõdleges és másodlagos kimérákra osztják, annak alapján, hogy a megtermékenyülés során lépett fel a genetikai többlet, vagy az egyedfejlõdés késõbbi fázisában, sejtcsere vagy más transzplantáció révén.

A többsejtû élõlények nagy többségének összes sejtje azonos genetikai információt hordoz, kromoszómái vagy azonosak a szülõével, vagy a váltivarúaknál a két szülõ egy-egy fél kromoszómakészletének összességével. A zigóta sejtjeinek osztódásánál azonban bekövetkezhet olyan genetikai esemény, aminek során a megváltozott tulajdonságú sejtek életképesek maradnak, tovább osztódnak, tulajdonságaikat átadják utódsejtjeiknek is, mely utódok együtt maradva mozaikfoltot alkotnak. Ha az embrióba idegen eredetû genetikai információ épül be, vagy több embrió olvad össze, az is mozaikot alkothat. Kiméráról három vagy annál több génkészlet jelenléte esetén beszélünk, olykor szóba jöhet a többes apaság is.
5 #10 kincses
- 2016-06-06 21:45
Nocsak. Elmondják végre, hogy hoztak létre bennünket?
4 #11 Posta Imre
- 2016-06-08 18:07
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9aCT-c2IP08[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.69 másodperc
2,745,894 egyedi látogató