Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

És akkor mindenki kérjen bocsánatot!

TanácsadásA pápa a buziktól, a zsidók a töröktõl és a török az orosztól..., tehát a felvezetés értelmében az "oroszok, buzik". Nem tudom Putyin mit szól ehhõ, de hát ez má az û dóga. Egyébként meg mindenki kussoljon!A buzi-gyáros zsidók jól megvannak.


Ferenc pápa: Bocsánatot kellene kérni a melegektõl

„A katolikus egyháznak, vagyis a keresztény embereknek bocsánatot kellene kérniük a melegektõl” – jelentette ki a katolikus egyházfõ újságírók elõtt Örményországból hazafelé a pápai repülõgépen vasárnap. Link


Végigvezetik a melegfelvonulást a muszlim gettón

A Breibart szerkesztõje, a melegjogi aktivista Milo Yiannopoulos élõ adásban jelentette be, hogy végigvezeti a Meleg Méltóság Menetet a stockholmi muszlim gettón. Link

Hat év után kibékül Törökország és Izrael

Elsõ lépéseként ismét nagyköveteket jelölnek ki.

A Gázai övezet körüli izraeli blokádról is megállapodott Törökország és Izrael. Az elsõ török hajó már jövõ pénteken 10 ezer tonna segélyszállítmányt visz az izraeli Asdód kikötõjén keresztül Gázába - mondta Binali Yildirim török miniszterelnök. A két ország a kapcsolatok normalizálásáról szóló szerzõdést kedden írja alá. Elsõ lépéseként ismét nagyköveteket jelölnek ki.Link


Erdogan: Bocsássanak meg!

Offenzív diplomáciába kezdett a török politika: békülnének Izraellel, Oroszországnak is egyértelmû üzenetet küldtek a bocsánatkérésükkel.
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2016-06-28 07:22
Már nincs véleményem sem, meg hányingerem sem. Végtelenül kifáradtam a múlt és közelmúlt történéseinek csak a tudomásulvételével is. Az ember kereséssel pedig feladtam mindent mára. Konstatálni vagyok kénytelen a tényt, hogy teljesen egyedül maradtam. A túlélés miatt sokszor le kell mennem kutyába, szellemileg, és megértõen bólogatni a seggfejeknek, nemtõl, kortól függetlenül. Lassan álcáznom kell ember mivoltomat, mert már így is céltábla vagyok. Miért írtam ezt így ? Mert ha ebben a tetves világban lenne pár "ember", a fentiek nem történhetnének meg. Sajnos az a pár "ember" aki van, olyan mint ha nem lenne . Annyira kevesen vagyunk, szétszóródva, szeparálva. "Meleg büszkeség napja" ! És hozzá nem veri ki a biztosítékot ( jó hangosan !!) az a sok templomkövet vasárnapi nagymisén felnyaló szent fazekak tömege, hogy a rongyosra baszott seggû pápájuk miket, tesz, és mond "Isten nevében" . Sokáig folytathatnám, az ok és okozati összefüggéseket, ami eddig is rohasztotta szét a világot. De azért egy pár mondat még. A tömegember gondolkodásra képtelen hatalmas tömegeinek tenyésztése nagyon sikeres ! Lásd, a Magyar Válogatott fogadását a Hõsök Terén ! Na, Kovács Kokóval az élen, az volt egy nagy hányás ! Meg az éljenzõ "tömeg", a "mi magyarok" tenyésztette "magyarok". Mondtam párszor, én nagyon magyar vagyok, és pont ezért ez a fajta megnyilvánulás abszolút a Rákosi korszakot idézte, technikailag mai szinten, számomra undorító, nyálas magyarkodás volt ! És a tv-k riporterei is, valami eszement talp éa seggnyalás versenyen vennének részt, vagy megnyertük volna a világbajnokságot, úgy beszéltek. Meg, hogy "ez a csapat összehozta az egész országot" ! Üdvözlöm Rákosi pajtás, elvtársat !
238 #2 bivaly
- 2016-06-28 18:55
Szervusz Nutria !

Ennek valóban örülök. Nézd Nutria, jó érzés, ha az embert ( szabad így írnom ?), megerõsítik véleményében, és látásmódjában. Csak sajnos ez kevés ! Nagyon kevés. És mint látod, Rákosi nem halt meg, csak átalakult ! És az utódok mint a "demokrácia letéteményesei" verik a nyálukat, parlamenten belül és kívül. Nincs az a rendszer, ami nélkülük lenne ! És ez tényleg csak ilyen nagyon keveseknek csípi a szemét, mint látom, látod ? Igen, sajnos igen ! Akkor meg, ahogy Imre is már párszor, menjenek a lecsóba, nincs kin segítened, saját magadon kívül. De önmagad mentsd meg, én is ezt próbálom. A birkák meg állandóan királyt választanak, hol a medve, hol a farkas, néha az oroszlán. Aztán amikor megzabálják õket fel vannak háborodva. Szóval ne légy megsértõdve ! Nem azt írtam, hogy nem vagy, hanem, hogy kevesen ! Azért az kicsit más.
Üdvözlettel, Bivaly !
4 #3 Posta Imre
- 2016-06-28 19:21
Látod bivaly, milyen ló lenne sokaktól bocsánatot kérni?

Nutria a "kiválasztódási" folyamat ilyen rázós dolog. A "népnek" köze sincs se önmagához, se a világhoz, csak csüng a szeren. Mi is, de tudatunk már nem ide tartozik.

Pár napja a patikában összefutottam egy külhoni magyarral. Összeismertettek, mert nem ismert fel, pedig pár éve minden "videóm" megnézték és most is geczi gáboroznak...meg minden. Szóval volt nagy "meglepetés" és rövid beszélgetés, csodálkozás. Röviden: mondok: mutasson egyetlen embert, magát is beleértve, akinek "tiszta a múltja" és képes lehet akár csak egy hetet "hibátlanul" mûködni a közeljövõben. Olyat, akinek rendben a családja és szellemileg, fizikailag, lelkileg is "kompakt". Nincs válasz.

Kanadába írt válaszom:

Szia ..., azt a "korszakom" lezártnak tekintem. Nincs értelme "elõadásokat" tartanom. A család a stabil pont és sokkal vagyok "adósa" az elmúlt, elvesztegetett 10 évemért. Aki akar, utána nézhet mindennek, nem kellek én már ehhez. Ami maradt idõ, azt "normálisan" szeretném eltölteni. Ja, hogy "igazam van"? Azt eddig is tudtam mindig. Ez már semmin és ezen már semmi nem tud változtatni. Tovább kell lépni....
254 #4 mujko
- 2016-06-28 19:32
Svájc-ban már így adnak át egy alagútat .
http://vilaghelyz...vajci.html
2 #5 gerry
- 2016-06-28 20:58
mujko - ne beszéljetek már hülyeséget! -Mindent amit leírnak, kitalálnak azt el kell hinnetek????

Ha valaki megnéz egy búsójárást és szépen megírja a "marhára izgalmas elméletét" akkor azt fogod elhinni?

Ne szívd mellre - de gondolkodni is el kellene kezdeni végre!

Nem ismeritek a svájci folklort, így beszoptok azonnal mindent. Nem vagytok képesek utána járni dolgoknak csak szócsövek vagytok.

A riói karnevál hatására miért nem állapítjátok meg, hogy mocskos kurva az összes nõ és szegény férfiak el vannak nyomva teljesen. (na persze el vagyunk nyomva, de ez már más kérdés! :))
236 #6 Vazul
- 2016-06-28 21:44
A bocsánatkérés kevés

Erdogan bocsánatkérése túl kevés és túl késõn jött
2016.06.28.

Egy magas rangú orosz tisztviselõ szerint Recep Tayyip Erdogan török elnök bocsánatkérése a tavalyi incidens kapcsán, mikor lelõttek egy orosz katonai repülõgépet, túl késõn jött és túl kevés, ami a sikertelen külpolitikájának következménye.

"Ha normális értelmes logikát követsz, ennek azonnal az eset után meg kellett volna történnie, de még jobb lett volna, ha az incidens soha nem történik meg", mondta Konstantin Kosachev, az orosz Szövetségi Tanács (a törvényhozás felsõháza) Külügyi Bizottságának elnöke Moszkvában hétfõn.

Recep Tayyip Erdogan török elnök - AFP

Megjegyezte, hogy nem volt logika Törökország tetteiben akkor, és Törökország jelenlegi vezetése alatt lehetetlennek tûnik a kapcsolatok normalizálása.

"Nyilvánvalóan a török külpolitika szinte minden fronton romokban és Erdogannak, aki ezért felelõs, most szüksége van egy kis diplomáciai gyõzelemre... egy ilyen gyõzelem lehetne talán a kapcsolatok normalizálása Oroszországgal", fûzte hozzá Kosachev (a képen).

"Azonban, véleményem szerint ezeknek a kapcsolatoknak a normalizálásához sokkal többet kellene tenni, mint egy bocsánatkérõ levél", hangsúlyozta.
http://persianews...3%A9s.html
116 #7 livia
- 2016-06-28 21:50
Imre! Tényleg kevés a szabad ember.
236 #8 Vazul
- 2016-06-28 22:22
A törökök kibékültek izraellel és békülnének Oroszországgal, akit ez pont nem hat meg. Eközben a NATO amerikai pénzen fejlesztett izraeli rakétarendszert akar telepíteni Oroszország határaihoz, mialatt Kína és Oroszország is hevesen tiltakozik többek közt az amerikai THAAD rakétavédelmi rendszer Dél-Koreába tervezett telepítése miatt.
131 #9 lalapapa
- 2016-06-29 04:38
kinek jol megy mindene megvan
azt csak az erdekli hogy sokaig ugy legyen
legyen boven penz mindenre,
hogy ki kivel hogy buzzul vagy omleszt
a jovo dolga,
bocsanat hol is lattam a kacsukamat
:|
254 #10 mujko
- 2016-06-30 14:45
Gerry !
Nyisd már ki tágra zárt szemedet baphomet az baphomet ha ilyen a Svájci fólklór áldásom rátok.
Már a buzi is ember ?
4 #11 Posta Imre
- 2016-06-30 15:20
Háááát, a "svájci" folklór és gaga közt van némi hasonlósegg. Nem azért mondom, de ha közben jódlizgatnak, attól még nem lesz lila sem a tehén. Schön!
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=niqrrmev4mA[/movie]
243 #12 Magus
- 2016-06-30 16:35
szüntessük be az okult busójárást!!!!
-ja hogy már magunk sem ismerjük saját hagyományainkat sems_hihi
apron.hu/oc-content/uploads/500/161397_preview.jpg
254 #13 mujko
- 2016-06-30 18:07
Magus !

A busójárás nem magyar szokás csak Magyarországon adják elõ .
Mond ez valamit bunyevácok,sokácok ?

https://hu.wikipe...v%C3%A1cok

https://hu.wikipe...k%C3%A1cok
4 #14 Posta Imre
- 2016-06-30 20:30
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aTr3blSAdpg[/movie]
240 #15 trk
- 2016-06-30 21:22
A busójárás magyar szokás, nekem kb. álarc se kell..
254 #16 mujko
- 2016-06-30 22:53
Felkerült az I-re a pont .
http://buso.uw.hu...
És õ a Pán .
http://www.litera...sz/pan.htm
139 #17 jozsef toth
- 2016-07-01 17:57
Darázsfészekbe nyúlt a pápa: népirtásnak mondta az örmények legyilkolását"
Na de milyen ez a papa,hogy nemtud egy jo imat mondani amit a fonoke meghallgat.Vagy tanan a fonoknek nem jo a fule?
Remellem a szeme csak nem romletel!
Mert ha latta es semmitse tett akkor az aszt jelenti ,hogy o is bet van a buliba!
267 #18 Perle
- 2016-07-04 13:46
Nem vizsgálja a Nemzetközi Büntetõ Bíróság a háborús bûnos Tonybler szerepét az iraki háborúban.
Ennyit érnek ezek is.
http://www.indepe...16696.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.77 másodperc
2,742,961 egyedi látogató