Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

És akkor mindenki kérjen bocsánatot!

TanácsadásA pápa a buziktól, a zsidók a töröktől és a török az orosztól..., tehát a felvezetés értelmében az "oroszok, buzik". Nem tudom Putyin mit szól ehhő, de hát ez má az ű dóga. Egyébként meg mindenki kussoljon!A buzi-gyáros zsidók jól megvannak.


Ferenc pápa: Bocsánatot kellene kérni a melegektől

„A katolikus egyháznak, vagyis a keresztény embereknek bocsánatot kellene kérniük a melegektől” – jelentette ki a katolikus egyházfő újságírók előtt Örményországból hazafelé a pápai repülőgépen vasárnap. Link


Végigvezetik a melegfelvonulást a muszlim gettón

A Breibart szerkesztője, a melegjogi aktivista Milo Yiannopoulos élő adásban jelentette be, hogy végigvezeti a Meleg Méltóság Menetet a stockholmi muszlim gettón. Link

Hat év után kibékül Törökország és Izrael

Első lépéseként ismét nagyköveteket jelölnek ki.

A Gázai övezet körüli izraeli blokádról is megállapodott Törökország és Izrael. Az első török hajó már jövő pénteken 10 ezer tonna segélyszállítmányt visz az izraeli Asdód kikötőjén keresztül Gázába - mondta Binali Yildirim török miniszterelnök. A két ország a kapcsolatok normalizálásáról szóló szerződést kedden írja alá. Első lépéseként ismét nagyköveteket jelölnek ki.Link


Erdogan: Bocsássanak meg!

Offenzív diplomáciába kezdett a török politika: békülnének Izraellel, Oroszországnak is egyértelmű üzenetet küldtek a bocsánatkérésükkel.
Link

Hozzászólások

60 #20 csaba
- 2016. július 05. 16:41:00
"HIV-pozitív arab kisköcsöggel vonult fel Kanada kormányfője - nem menekült, mégis befogadják és gyógyítják, miközben egy egyetemi tanárt elutasítottak a beteg gyermeke miatt"

"A 2016. július 3-i torontói homokosfelvonuláson részt vett Justin Trudeau kanadai miniszterelnök is, és egy ferde hajlamú "szíriai menekült" mellett menetelt. A fotópropaganda és a címlapra kerülés elérte a célját, a valóság azonban teljesen más képet fest.

A migráns, Bassel Mcleash tényleg Szíriában született, azonban már négy éve Egyiptomban élt és dolgozott. Kanadába 2016 júniusában érkezett.

A CBC által lehozott cikkből az is kiderül, hogy Mcleash HIV-pozitív, ami az AIDS előfutára. A Kanadai AIDS Társaság becslése szerint egy AIDS-esnek az élethossziglani kezelési költsége 1,3 millió dollár.

A kanadai bevándorlásból kizáró egészségügyi feltételek iránymutatása tiszta ez ügyben: ha valaki súlyos pénzszivattyú lenne a kanadai adófizetők számára, az ok arra, hogy kizárják a bevándorlásból. Néhány hete a York Egyetem egy professzorának azt mondták, hogy nem lehet állandó kanadai lakos, mert Down-kóros fia az országnak túl sokba kerülne...

Mi egyebet lehet tudni erről a "szír menekültről"? Nos, a Facebook-oldalán például ballib, Donald Trump-ellenes kép van.

Foglaljuk össze: egy nem menekült, a kanadai adófizetőkön élősködő, fertőzés kockázatát hordozó, ballib beállítottságú, a harmadik világból jövő senkiházi kedvéért a szabályokat is megszegik, hogy a Kanadára tízezrével menekülteket zúdító, tenyérbemászó stílusú miniszterelnöknek, valamint lakájmédiájának, a CBC-nek jutalompontokat szerezzenek.

Ez tehát a helyzet Trudeau Kanadájában.
http://www.vilagl...eke-miatt/
s_ezt-ni

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.31 másodperc
2,486,185 egyedi látogató