Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A Facebook a felelõs az Izrael elleni erõszakért a miniszter szerint

TechnikaZsidó vádol zsidót a zsidók elleni terrorral? Ajvé! Mindig így van. A zsidó vádolja a "nemzetinek álcázott zsidót", akinek pont az a dóga, hogy....és ugye a faxbuk me pont erre is való trójai faló. A közösségi oldalak, köztük a Facebook tehetõ felelõssé az Izrael elleni erõszak fokozódásáért – vélekedett a zsidó állam belbiztonsági minisztere a helyi média vasárnapi tájékoztatása szerint.

Gilád Erdán úgy látja, hogy a Facebook az Izrael elleni uszítás egyik platformja. A tárcavezetõ azt mondta, hogy a közösségi oldalból egy „szörnyszülött” lett az Iszlám Állam (IÁ) nevû dzsihadista szervezet felemelkedése és a terrorizmus erõsödése óta. Erdán egyúttal azzal vádolta a Facebook alapítóját, Mark Zuckerberget, hogy részben az õ kezéhez tapad azoknak az izraelieknek a vére, akik az utóbbi idõszak erõszakhullámának áldozataivá váltak.

Az izraeli tárcavezetõ szavaira reagálva a Facebook héber nyelven írt – és a The Times of Israel napilap által ismertetett – üzenetében visszautasította a vádakat.

„Az általunk kínált felületen nincs helyük az erõszakot szító tartalmaknak, a közvetlen fenyegetéseknek, a terrornak vagy a szóbeli túlkapásoknak. Egy sor világos iránymutatásunk van, amely segít eligazodni az embereknek abban, mi az, ami megengedett a Facebookon” – olvasható a közösségi oldal közleményében. A tájékoztatás szerint a Facebook kéri az emberektõl az ezeket az irányelveket megsértõ tartalmak jelentését, hogy meg tudja vizsgálni egyenként az eseteket, és gyorsan cselekedni is tudjon.

„Rendszeresen együttmûködünk a biztonsági szervezetekkel és a politikai vezetõkkel szerte a világon, így Izraelben is, annak biztosítása érdekében, hogy az emberek tudják, hogy kell a Facebookot biztonságosan használni” – olvasható a közösségi oldal közleményében.

Erdán szerint azonban a Facebook „szabotálja” az izraeli rendõrségi erõfeszítéseket azáltal, hogy nem mûködik együtt a megszállt Ciszjordániában élõ lehetséges gyanúsítottak utáni nyomozás során, és azáltal is, hogy nagyon magas toleranciaküszöböt állított be az uszító tartalmak és posztok kiszûrésére.

A Jediót Ahronót címû izraeli napilap vasárnapi számában részleteket közölt Naftali Bennett oktatási miniszternek az izraeliek elleni támadások megfékezését célzó tervébõl, amely egyebek mellett magában foglalná az internet és a harmadik generációs technológia blokkolását is a hebroni palesztin körzetben, hogy gátat vessen ezzel a „virtuális terrorizmusnak”.

A zsidó államban több mint kilenc hónapja tartó erõszakhullámban harmincöt izraeli és két amerikai, valamint legalább kétszáz palesztin vesztette életét. A palesztinok többsége az izraeli biztonságiakkal való összetûzések során halt meg.Link

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2016-07-03 21:05
Épp az imént röhögtem egy jót eme faxságon, vagy, faceságon. Mindenképpen pöcsség, no de nagyítva, de és hiányzik a fityma. Akkor csak mégiscsak rokkant, de lehet, hogy aberrált, no de megérdemel egy rokkantkocsit, no de ezzel mégse viccelõdjünk, irány a pelenkagyár! Ideje rendelni egy igazi balliberális liberót, olyan országos szinten. Akinek pelenkára van szüksége, simán rászorultsági alapon forduljon be, vagy a liberálisokhoz szinte éjjel nappal. Csöngessenek csak nyugodtan Mert megérdemlik!.
267 #2 Perle
- 2016-07-04 11:59
Úgy jártak a Cuki gyerekkel, mint a vezérrel.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.29 másodperc
2,742,954 egyedi látogató