Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kétségbeesett zsidó családok menekülnének Németországba

TanácsadásEz azért messze nem elég, ha igaz is a hír. A hulláig rendben is volna, csak prezentálnák már! Két millát itt is össze lehetne gyorsan kapkodni belõlük, plusz a másik kettõ. Megdöbbentõ rettegési hullám söpört végig az angliai másod- és harmadgenerációs zsidók körében, miután a britek kiléptek az unióból. A zsidó származású családok szerint azóta érezhetõen megnõtt az idegenellenes, antiszemita hangulat a szigetországban.

A vélt, vagy valós aggodalmak a zsidó közösségek részérõl azután kaptak lángra, miután a kilépéspárti, nacionalistább kampány-narratíva aratott gyõzelmet a brit lakosok körében. Azonban félelmeik meglehetõsen furcsa testet öltöttek, ugyanis több aggódó izraelita Németországba szeretne visszatérni úgy, hogy a német holokauszt-károsultak számára fenntartott állampolgársági restauráció keretében új nemzetiségért folyamodnának.

Ugyanakkor brit állampolgárságukról sem szeretnének lemondani, így egyesek abban reménykednek, hogy kiemelt, kettõs állampolgári státuszt élvezhetnek majd a német hatóságok jóvoltából.
A német törvények alapján minden eredetileg német állampolgárságú személy úgynevezett restaurációs kérelem alapján visszakaphatja állampolgárságát abban az esetben, ha 1933 január 30-a és 1945 május 8-a között arra kényszerült, hogy nemzetiségi, vallási vagy entikai okok miatt el hagyja az országot.

Azonban az angliai zsidók nagy része csupán ezen személyek leszármazottjai, amely felveti azt a kérdést, jogosultak-e egyáltalán a német állam által felkínált állampolgársági restaurációra. Amennyiben igen, az újabb bizonytalanságot vonzhat maga után, miszerint hány generációra örökíthetõ át ez a bizonyos jog?

Rachel Houseman, izraelita befektetési bankár szerint elképesztõ módon megnõtt a rasszizmus Nagy-Britanniában, ezért inkább visszaköltözne Németországba:

a Brexit a pénzügyi szektorra is nagy hatással lesz, így nagyon kis esélyt látok az optimizmusra. [...] az egyre növekvõ utálat ellen, mi zsidók sem tudunk immúnisak lenni."

Az angliai német nagykövetség is megerõsítette, hogy már érkeztek hivatalos kérelmek azzal kapcsolatban, miszerint egyesek élni szeretnének állampolgárságuk restaurálásának jogával.
Link

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2016-07-05 14:49
És a végén hol is fognak kikötni? Hát nálunk, hol máshol! Mert hogy Németország se egy biztonságos hely számukra, itt nálunk meg még egynek a haja szála se görbült. Mink ugye mindenkit befogadunk, illetve egészen pontosan a minket megszállás alatt tartó jezsuita-cionista rendszer kiszolgálói.
238 #2 bivaly
- 2016-07-05 14:54
Miért ? Csak nem újra nyitják a munkatáborokat ? Ezek valamit tudhatnak !
165 #3 LM
- 2016-07-05 18:27
Németország Eldorádó vagy mi a xar történt? Hát már nem csak a migránsok tartanak oda? Lesz ott olyan kavalkád, hogy a magaskultúra hamar közelkeleti putrivá zülleszti a szebb napokat látott országot.
267 #4 Perle
- 2016-07-08 18:39
A német kormány megemelte a holokárpótlásokat újabb 3 évre:
http://www.thejc....80%99-care

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
2,685,498 egyedi látogató