Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A haszon zsidók zsebébe vándorol

TechnikaEgyiptomi szakértõ: A zsidó tulajdonú Uber az izraeli titkos- szolgálatoknak gyûjthet adatokat

Sameh Abou Arayes, a Technikai Elemezõk Arab Egyesületének elnöke azt írta a Facebook oldalára, hogy az úgynevezett Uber "az elsõ kémhálózat Egyiptomban".lAz egyiptomi mûszaki szakértõ kijelentette, hogy a zsidó tulajdonban lévõ Uber Taxi komoly fenyegetést jelent Egyiptom nemzetbiztonságára nézve, azt állítva, hogy információkat gyûjt az egyiptomiakról, amelyeket az izraeli titkosszolgálatoknak szolgáltathat ki.lUber - ReutersA posztjában azt írja: "Az Uber vállalat, amelynek tulajdonosai zsidók és más hasonló külföldi cégek, veszélyt jelentenek Egyiptom nemzetbiztonságára. Nem csak azon tény miatt, hogy amit kifizetsz, annak a pénznek a 20%-a kifolyik Egyiptomból és a zsidók zsebébe vándorol, hanem ennél nagyobb veszélyt jelent, hogy információt gyûjtenek arról, merre mozogsz, mi a neved és ki a családod, és elmentik ezeket az adatokat. Lehet, könnyebbé téve ezáltal a cionistának kémhálózat kiépítését a mûködéshez Egyiptomban."ll"Alapítsunk állami ellenõrzés alatt álló nemzeti egyiptomi vállalatot ahelyett, hogy adatokat szolgáltatunk ki magunkról és a mozgásunkról a cionistáknak, valamint pénzt adunk nekik", mondta az Uberrõl, melynek alapítója az amerikai Travis Kalanick, akinek az édesanyja zsidó.lAz Uber idén kezdte meg mûködését Egyiptomban, mely kapcsán a taxisok számos demonstrációt tartottak annak érdekében, hogy az egyiptomi kormány tiltsa be a mûködésüket az országban.lPersianews.vcp.ir

Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-07-13 22:45
Hova máshová? Az adóelkerülésre lett kitalálva.

Látszik, kik vannak megsértõdve nálunk is a itteni cég bezárása miatt:
http://www.atv.hu...tavozasara
69 #2 Szalonna
- 2016-07-14 09:30
Sejtettem hogy ezek állnak mögötte.
236 #3 Vazul
- 2016-07-14 20:47
Az izraeli hadsereg félti katonáit a Pokémon Go õrülettõl

Az IDF igyekszik fellépni a játék ellen, attól tartva, hogy a Pokémon Go használata során bizalmas információk szivároghatnak ki az internetre.

Az IDF figyelmeztette katonáit, hogy ne használják a Pokémon Go applikációt a sereg bázisain. Az új telefonos játéknak, mely során régi Nintendo játékok szereplõit kell elkapni, hozzáférése van a játékos földrajzi helyzetéhez és kamerájához.

A játék kiváló módja az információszerzésnek, áll a figyelmeztetésben, amelyet az IDF adatvédelmi részlege adott ki, és amelynek hátterében egy Pokémon karakter látható. Az alkalmazással tilos a sereg bázisain játszani!
https://izraelinf...orulettol/

Pokémon járt az izraeli elnök irodájában
http://444.hu/201...irodajaban

Nincs megoldás a kellemetlen Pokémon-rajzásra

Auschwitzban, temetõkben, otthonokban ólálkodnak, egyelõre nem lehet kizárni õket.

A Pokémon Go megjelenése óta sorjáznak a különösebbnél különös helyszínek, ahol a virtuális lényecskék felbukkantak. Ezek néha kínos helyzeteket eredményeznek: a washingtoni holokausztmúzeum például már megkérte a játékosokat, hogy függesszék fel a vadászatot a múzeumban. Ott egyébként ráadásul egy olyan Pokémon jelent meg, amely mérges gázt ereget.
http://m.hvg.hu/e...onrajzasra

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
2,685,555 egyedi látogató