Hungarian Real News

Magyar Mátrix - HUN UNIÓ

PJP Egyesület

Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A haszon zsidók zsebébe vándorol

TechnikaEgyiptomi szakértő: A zsidó tulajdonú Uber az izraeli titkos- szolgálatoknak gyűjthet adatokat

Sameh Abou Arayes, a Technikai Elemezők Arab Egyesületének elnöke azt írta a Facebook oldalára, hogy az úgynevezett Uber "az első kémhálózat Egyiptomban".lAz egyiptomi műszaki szakértő kijelentette, hogy a zsidó tulajdonban lévő Uber Taxi komoly fenyegetést jelent Egyiptom nemzetbiztonságára nézve, azt állítva, hogy információkat gyűjt az egyiptomiakról, amelyeket az izraeli titkosszolgálatoknak szolgáltathat ki.lUber - ReutersA posztjában azt írja: "Az Uber vállalat, amelynek tulajdonosai zsidók és más hasonló külföldi cégek, veszélyt jelentenek Egyiptom nemzetbiztonságára. Nem csak azon tény miatt, hogy amit kifizetsz, annak a pénznek a 20%-a kifolyik Egyiptomból és a zsidók zsebébe vándorol, hanem ennél nagyobb veszélyt jelent, hogy információt gyűjtenek arról, merre mozogsz, mi a neved és ki a családod, és elmentik ezeket az adatokat. Lehet, könnyebbé téve ezáltal a cionistának kémhálózat kiépítését a működéshez Egyiptomban."ll"Alapítsunk állami ellenőrzés alatt álló nemzeti egyiptomi vállalatot ahelyett, hogy adatokat szolgáltatunk ki magunkról és a mozgásunkról a cionistáknak, valamint pénzt adunk nekik", mondta az Uberről, melynek alapítója az amerikai Travis Kalanick, akinek az édesanyja zsidó.lAz Uber idén kezdte meg működését Egyiptomban, mely kapcsán a taxisok számos demonstrációt tartottak annak érdekében, hogy az egyiptomi kormány tiltsa be a működésüket az országban.lPersianews.vcp.ir

Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016. július 13. 22:45:01
Hova máshová? Az adóelkerülésre lett kitalálva.

Látszik, kik vannak megsértődve nálunk is a itteni cég bezárása miatt:
http://www.atv.hu...tavozasara
69 #2 Szalonna
- 2016. július 14. 09:30:55
Sejtettem hogy ezek állnak mögötte.
60 #3 csaba
- 2016. július 14. 18:32:14
"Iszlamista párt szoros együttmükdést létesített Izraellel"

"Egy jelentés szerint Nader Bakkar szalafista vezető és Tzipi Livni volt izraeli külügyminiszter áprilisban titkos találkozót tartottak az Egyesült Államokban."

"A The Middle East Eye idézte a Youm7 egyiptomi újságot, mely arról számolt be, hogy "Nader Bakkar találkozása Tzipi Livinivel körülbelül 40 percig tartott, amely során Bakker a Nour Párt erejéről és népszerűségéről beszélt."

A Nour Párt szemérmetlenül támogatta az egyiptomi kormány ellen végrehajtott katonai puccsot 2013-ban, mely megdöntötte a demokratikusan megválasztott Mohamed Morsi elnök kormányát. Elkötelezett maradt a puccs vezetője és a jelenlegi elnök, Abdel Fattah al-Sisi mellett a kormány által elkövetett nagyszámú kivégzések és elnyomás ellenére.

A pártot szintén hangadó erőként tartották számon a puccsot megelőző kormányellenes tiltakozások mögött."
http://www.vilagl...izraellel/
236 #4 Vazul
- 2016. július 14. 20:47:14
Az izraeli hadsereg félti katonáit a Pokémon Go őrülettől

Az IDF igyekszik fellépni a játék ellen, attól tartva, hogy a Pokémon Go használata során bizalmas információk szivároghatnak ki az internetre.

Az IDF figyelmeztette katonáit, hogy ne használják a Pokémon Go applikációt a sereg bázisain. Az új telefonos játéknak, mely során régi Nintendo játékok szereplőit kell elkapni, hozzáférése van a játékos földrajzi helyzetéhez és kamerájához.

A játék kiváló módja az információszerzésnek, áll a figyelmeztetésben, amelyet az IDF adatvédelmi részlege adott ki, és amelynek hátterében egy Pokémon karakter látható. Az alkalmazással tilos a sereg bázisain játszani!
https://izraelinf...orulettol/

Pokémon járt az izraeli elnök irodájában
http://444.hu/201...irodajaban

Nincs megoldás a kellemetlen Pokémon-rajzásra

Auschwitzban, temetőkben, otthonokban ólálkodnak, egyelőre nem lehet kizárni őket.

A Pokémon Go megjelenése óta sorjáznak a különösebbnél különös helyszínek, ahol a virtuális lényecskék felbukkantak. Ezek néha kínos helyzeteket eredményeznek: a washingtoni holokausztmúzeum például már megkérte a játékosokat, hogy függesszék fel a vadászatot a múzeumban. Ott egyébként ráadásul egy olyan Pokémon jelent meg, amely mérges gázt ereget.
http://m.hvg.hu/e...onrajzasra

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
2,501,977 egyedi látogató