Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Patkányok csapdában

GondolatokStop! Nizzába! Most őszintén, kinek kell még elgügyögni, hogy ne csavarogjon, gyülekezzen fesztiválozgasson a zsidó banda örömére, hanem maradjon a seggén a sajátjai közt és irtsa otthon a saját fejéből és környezetéből a parazitizmust? Kinek? Mindenkinek? Mindegy, kinek? A zsidók tömegesen megindultak Oroszországba, Birobidzsan irányába és a globális sakkparti lassan, de biztosan "új partihoz" érkezik, "új játé-kosokkal", kinek dolguk felrúgni az eddigi szabadkőműves cionista szabályokat.Mivel mostanában hanyagolom az írás, rá kellett leljek arra a felismerésere, hogy semmi szükség nincs már rá(m)... Rá-m-a, A-rám...

4 nap iskolai gyakorlaton voltam egy demens-otthonban, idősek közt ápolási gyakorlaton. Tanulságos. Nem, nem fizikai munkában elaggottakról van szó, mert ők nem gyakran érik meg a 80-at, itt meg a 90 feletti sem ritka. Nem mondom, hogy rutinosan pelenkázok, fürdetek, de amit ebbe a pár napba bele lehetett sűríteni, azt megjegyeztem. A tapasztalat pedig életre szóló.

Amint észlelitek, egyre deficitesebb a világ értelemből és jól van ez így. Mikor megbolygattam a farakást és most alá is lett betonozva, a kéretlen lakók is megmutatták magukat, mert szokást voltak kénytelenek változtatni. Azóta naponta hoz a Böbe vagy kettőt, nyakon csípve, de tegnap három holokoszt-túlélővel szembesültem, meg egy cigckánnyal.

Tudjátok mennyire oda vagyok a szinkronicitásért és mennyire nem hiszek a véletlenben és nem is bízom benne, s általában igazam van, s mikor nem, akkor is. Bejelentik, hogy esterházy elpatkolt. Eddig rendben is van. A Magvetőnél annak idején, mikor elhatároztam, hogy könyvet írok, én is próbálkoztam, de nem voltak befogadóak a témára, se rám. Milyen jó, nem? De nem is ez az érdekes, hanem az, hogy 4 napja ismerkedtem össze egy Eszterházyval, aki viszont gróf és tegnap is vagy fél órát beszélgettem véle...

Ugye értitek? Ja, hogy parajnás vagyok? Nem, csak némileg fáradt. Van itt még pár köbméter összeabriktolni való farönköm is, de nem sietek vele, míg van patkány, mi bujkálni akar a tuskók közt. Tusadokni minek? Megyen ez szépen magától, vagy magamtól, vagy mindegy...

Most vagyunk szabadságon, de jövő héttől újra teljes gőzzel megy a patikázás, pihentetésképp. Végül megint lesz pár szakmám és mégsem értek semmihez, de azt nagyon. Pár napja az idősotthon tulaja pár mondat után vont kérdőre, hogy "én azt nem tudhatom", mert még az előző rendszerben volt. Mondom, szerinte mennyi? Aszonygya: 23-25. Mondok: szorozza kettővel. Áll leesve. Azért ennyire nem vagyok már babapopsi.

Amit a "nagyokról" tudni érdemes, már lényegében nem titok.Minden Putyinon múlik, illetve már le van sakkozva az átmenet, hogyan veszi hivatalosan is kezébe az irányítást. A többi csak kommunikációs trükközés.

Izrael lényegében letérdelt macinak és most zajlik a "békés" átmenet, de csak finoman, hogy annyira ne buktassák le közvetlenül az eddig prosperáló "háttérhatalmat", mely "illiberális" és nem is annyira demokratikus.

Fekete-fefér. Most hozzák a Tarzan filmet, újraértelmezve és igencsak kihegyezve arra, hogy ez a mocskos angolszász zsidó buzi csorda mit is művelt Afrikában. Afrikában is! Ázsia the same. Terror? Lófax. Ez csak szing a biliben, mely néha kilibben. Hitler, holokoszt, migráncsok, népirtások elismerése, buzik minden mennyiségben, nemi erőszak, balesetek (megrendezettek is)...velőt rázó korrupciós leleplezése és nyüzsögnek a cigány-zsidók, mint a poloskák...és persze döglenek is szépen, sorban, bár még csak mint az eső elején, mielőtt leszakadna a zég.

Pár szó az "oroszokról". Putyin tán elkezdte a takarítást. Orosz filmek utóbbi 10 évben megjelenített képanyagában egyre többször látom hangsúlyozni a CSEKA alapfigurájának fényképét. Minden FSZB-s moziban ott van, félreismerhetetlenül Feliksz Edmundovics Dzerzsinszkij kópiája, szobra...és ez nem vicc. A lengyel zsidó, mint példakép! lesz itt olyan copás, hogy győzzetek pislogni! Senki nem hivatkozhat antiszemétizmusra, hisz a zsidó nevében, égisze alatt zajlik. CSEKA, NKVD...gulag...


Putyin is Vlagyimir, mint Lenin...így asszociatív, de itt van nektek jagoda-hitler is, az NKVD volt vezetője (persze zsidó), aki a gulagokat is szervezte és Dzerzsinszkij képmása is. Cukik, ugye?
Szerintem nem igazán kérdés, mi következik, de ti tudjátok! Rendezni kék mindenkinek a családját, személyes dógait, lelkiismeretét nagyon gyorsan és bizony, át kék mennyen "rasszistába" a józan és határain belül és túl is, saját fajának "istenének" megtalálása, megőrzése céljából. A cigány-zsidót központilag rendezik, mert azt csak így lehet, de józan észt senki nem adhat és nem is kaphat. Igény sincs rá, így reménytelen vállalkozás, de a demensek közt egy valamit meg lehet érteni, ha figyelsz. Semminek semmi értelme, de szabálya van. Minden, ami most zajlik, az "értelmen túl" történhet meg. Ezen a ponton sokan túl vagyunk már, de mindenki a maga tempójában lesz őrült és nincsenek egységes szempontok, csak egyéni zárt osztályok. Egyszemélyes cellák. Kapkodnak, sietniük kell, nincs már idő semmire. Foci? 4 év múlva itt "más világnak" KELL LENNI! Beteszek pár "hírt" a "cikk alá, ha akartok csemegézni, bár nem akartok és ez érthető. Én sem akarok. Már nem. Amit kell, amennyit kell, tudok, s az éppen több, mint ami kell ahhoz, hogy aggódjak a "jövő miatt".

Hozzászólások

318 #39 Kimi
- 2016. július 26. 17:18:52
Az írásban nehéz neked segíteni. Ha nem írsz ezután, abban tudok segíteni neked.
4 #40 Posta Imre
- 2016. július 28. 08:42:26
Kimi, erősen "gondolkodom" vele, hogy eztán se írjak. Mikor jársz erre? Elfogyott a szabim, a napi 8-9 órás patikai műszakok okán eléggé le vagyok foglalva mostanság. Kóborolni így nem igen merek.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.31 másodperc
2,281,114 egyedi látogató