Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Patkányok csapdában

GondolatokStop! Nizzába! Most őszintén, kinek kell még elgügyögni, hogy ne csavarogjon, gyülekezzen fesztiválozgasson a zsidó banda örömére, hanem maradjon a seggén a sajátjai közt és irtsa otthon a saját fejéből és környezetéből a parazitizmust? Kinek? Mindenkinek? Mindegy, kinek? A zsidók tömegesen megindultak Oroszországba, Birobidzsan irányába és a globális sakkparti lassan, de biztosan "új partihoz" érkezik, "új játé-kosokkal", kinek dolguk felrúgni az eddigi szabadkőműves cionista szabályokat.Mivel mostanában hanyagolom az írás, rá kellett leljek arra a felismerésere, hogy semmi szükség nincs már rá(m)... Rá-m-a, A-rám...

4 nap iskolai gyakorlaton voltam egy demens-otthonban, idősek közt ápolási gyakorlaton. Tanulságos. Nem, nem fizikai munkában elaggottakról van szó, mert ők nem gyakran érik meg a 80-at, itt meg a 90 feletti sem ritka. Nem mondom, hogy rutinosan pelenkázok, fürdetek, de amit ebbe a pár napba bele lehetett sűríteni, azt megjegyeztem. A tapasztalat pedig életre szóló.

Amint észlelitek, egyre deficitesebb a világ értelemből és jól van ez így. Mikor megbolygattam a farakást és most alá is lett betonozva, a kéretlen lakók is megmutatták magukat, mert szokást voltak kénytelenek változtatni. Azóta naponta hoz a Böbe vagy kettőt, nyakon csípve, de tegnap három holokoszt-túlélővel szembesültem, meg egy cigckánnyal.

Tudjátok mennyire oda vagyok a szinkronicitásért és mennyire nem hiszek a véletlenben és nem is bízom benne, s általában igazam van, s mikor nem, akkor is. Bejelentik, hogy esterházy elpatkolt. Eddig rendben is van. A Magvetőnél annak idején, mikor elhatároztam, hogy könyvet írok, én is próbálkoztam, de nem voltak befogadóak a témára, se rám. Milyen jó, nem? De nem is ez az érdekes, hanem az, hogy 4 napja ismerkedtem össze egy Eszterházyval, aki viszont gróf és tegnap is vagy fél órát beszélgettem véle...

Ugye értitek? Ja, hogy parajnás vagyok? Nem, csak némileg fáradt. Van itt még pár köbméter összeabriktolni való farönköm is, de nem sietek vele, míg van patkány, mi bujkálni akar a tuskók közt. Tusadokni minek? Megyen ez szépen magától, vagy magamtól, vagy mindegy...

Most vagyunk szabadságon, de jövő héttől újra teljes gőzzel megy a patikázás, pihentetésképp. Végül megint lesz pár szakmám és mégsem értek semmihez, de azt nagyon. Pár napja az idősotthon tulaja pár mondat után vont kérdőre, hogy "én azt nem tudhatom", mert még az előző rendszerben volt. Mondom, szerinte mennyi? Aszonygya: 23-25. Mondok: szorozza kettővel. Áll leesve. Azért ennyire nem vagyok már babapopsi.

Amit a "nagyokról" tudni érdemes, már lényegében nem titok.Minden Putyinon múlik, illetve már le van sakkozva az átmenet, hogyan veszi hivatalosan is kezébe az irányítást. A többi csak kommunikációs trükközés.

Izrael lényegében letérdelt macinak és most zajlik a "békés" átmenet, de csak finoman, hogy annyira ne buktassák le közvetlenül az eddig prosperáló "háttérhatalmat", mely "illiberális" és nem is annyira demokratikus.

Fekete-fefér. Most hozzák a Tarzan filmet, újraértelmezve és igencsak kihegyezve arra, hogy ez a mocskos angolszász zsidó buzi csorda mit is művelt Afrikában. Afrikában is! Ázsia the same. Terror? Lófax. Ez csak szing a biliben, mely néha kilibben. Hitler, holokoszt, migráncsok, népirtások elismerése, buzik minden mennyiségben, nemi erőszak, balesetek (megrendezettek is)...velőt rázó korrupciós leleplezése és nyüzsögnek a cigány-zsidók, mint a poloskák...és persze döglenek is szépen, sorban, bár még csak mint az eső elején, mielőtt leszakadna a zég.

Pár szó az "oroszokról". Putyin tán elkezdte a takarítást. Orosz filmek utóbbi 10 évben megjelenített képanyagában egyre többször látom hangsúlyozni a CSEKA alapfigurájának fényképét. Minden FSZB-s moziban ott van, félreismerhetetlenül Feliksz Edmundovics Dzerzsinszkij kópiája, szobra...és ez nem vicc. A lengyel zsidó, mint példakép! lesz itt olyan copás, hogy győzzetek pislogni! Senki nem hivatkozhat antiszemétizmusra, hisz a zsidó nevében, égisze alatt zajlik. CSEKA, NKVD...gulag...


Putyin is Vlagyimir, mint Lenin...így asszociatív, de itt van nektek jagoda-hitler is, az NKVD volt vezetője (persze zsidó), aki a gulagokat is szervezte és Dzerzsinszkij képmása is. Cukik, ugye?
Szerintem nem igazán kérdés, mi következik, de ti tudjátok! Rendezni kék mindenkinek a családját, személyes dógait, lelkiismeretét nagyon gyorsan és bizony, át kék mennyen "rasszistába" a józan és határain belül és túl is, saját fajának "istenének" megtalálása, megőrzése céljából. A cigány-zsidót központilag rendezik, mert azt csak így lehet, de józan észt senki nem adhat és nem is kaphat. Igény sincs rá, így reménytelen vállalkozás, de a demensek közt egy valamit meg lehet érteni, ha figyelsz. Semminek semmi értelme, de szabálya van. Minden, ami most zajlik, az "értelmen túl" történhet meg. Ezen a ponton sokan túl vagyunk már, de mindenki a maga tempójában lesz őrült és nincsenek egységes szempontok, csak egyéni zárt osztályok. Egyszemélyes cellák. Kapkodnak, sietniük kell, nincs már idő semmire. Foci? 4 év múlva itt "más világnak" KELL LENNI! Beteszek pár "hírt" a "cikk alá, ha akartok csemegézni, bár nem akartok és ez érthető. Én sem akarok. Már nem. Amit kell, amennyit kell, tudok, s az éppen több, mint ami kell ahhoz, hogy aggódjak a "jövő miatt".

Hozzászólások

154 #31 kakas
- 2016. július 17. 12:56:26
66.media.tumblr.com/91e43a2e40e5c58744f05770e05dd793/tumblr_o5utm1GyPe1upyrfwo1_1280.jpg
167 #32 Alex
- 2016. július 17. 13:21:39
A bűvös 11
2016.07.15 = 2+1+6+7+1+5 = 22 !!! (2x11)
2 #33 gerry
- 2016. július 17. 16:45:13
Alex....:o
154 #34 kakas
- 2016. július 22. 05:30:01
Jajjajjajjj.de sok patkány van erre is!http://hvg.hu/itt...ossuth_ter
4 #35 Posta Imre
- 2016. július 22. 06:00:32
Intuitív módon ráéreztem, hogy "Vasfélixnek" most van a szülinapja. Méltatják, hogy a "vörös terrorista" tett rendet a káoszban. Igaz lehet. http://topwar.ru/...arhii.html

Először teremtsd meg a káoszt, majd tégy benne rendet, de közben azért irtsd ki a neked és fajtársaidnak nem tetsző mintegy 10%-ot.topwar.ru/uploads/posts/2016-07/1468956324_343px-rian_archive_6464_dzerzhinsky.jpg
4 #36 Posta Imre
- 2016. július 22. 06:22:31
Moszkvában lelőtték az állami tévé egyik munkatársát

Moszkvában megölték a Rosszija 24 állami hírtelevízió egyik munkatársát - írta az MTI péntek hajnalban a csatornára hivatkozva. A 43 éves operatőr, Andrej Nazarenko holttestére lakásában találtak rá két golyóval a testében.

Az üggyel kapcsolatban egyelőre részletek nem ismertek. Rokonai szerint a férfinak nem voltak ellenségei, konfliktusai, és fenyegetéseket sem kapott. A rendőrségnek egyelőre nincs gyanúsítottja.http://index.hu/k..._operator/
63 #37 GP
- 2016. július 22. 08:01:09
Forrás: Erdélyi Magyar Orosz Baráti Társaság - EMOBT


Eredeti Orosz forrás: http://ruksmivv.r...ives/67628


[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=m911Eq-BQOs[/movie]


ALEKSZANDR ZAHARCSENKO INTERJÚJA A HADIHELYZET KIÉLEZŐDÉSÉRŐL: HA AZ UKRÁNOK TÁMADNAK, A DNR HADSEREGE KIJEVIG ELMEGY

Alekszandr Zaharcsenko, a Donyecki Népköztársaság (DNR) elnöke interjút adott a Komszomolszkaja Pravdának. (A fordított szövegben szereplő nagybetűs kiemelések a fordítótól származnak.)
* * *
Petro Porosenko rezsimje – azzal, hogy a két hadsereg állásai között elterülő demilitarizált övezetből újabb és újabb területeket foglal el – újabb háborút akar kiprovokálni a Donbasszban. Erről számolt be Alekszandr Zaharcsenko, a donyecki köztársaság vezetője a Komszomolszkaja Pravdának adott interjújában.

„Az EBESZ hat GÉPKOCSIJÁNAK FEDEZETÉVEL (1) az ukránok oda irányítják csapatszállító járműveiket, valamilyen haditechnikájukat, és elkezdik beásni magukat. NAGYON JÓL TUDVA, HOGY NEM FOGJUK LŐNI ŐKET. Eddig egy kilométerre voltak – most viszont már csak 300 méterre… Ebben a zónában található AZ A VÍZTISZTÍTÓ ÁLLOMÁS, MELY MINKET IS, Avgyejevkát (2) is ELLÁT IVÓVÍZZEL. Előzőleg, AZ EBESZ JAVASLATÁRA HÁTRÉBB VONTUK ERŐINKET. Miért van akkor az, hogy amikor mi elvonultunk, ők birtokba vették ezt a területet?... Ha akarnánk, már régen Kijev alatt állnánk” – mondta Zaharcsenko.

„Sem Brüsszelben, sem Berlinben ez senkit sem háborított fel, nem pirongatták meg ezért Pjotr Alekszejevicset. (3) Úgy tűnik, ELŐBB-UTÓBB ÖSSZETŰZÉSRE FOG SOR KERÜLNI A DEMILITARIZÁLT ÖVEZETBEN – ÉS MAJD MINKET FOGNAK MEGVÁDOLNI A MINSZKI MEGÁLLAPODÁS MEGSÉRTÉSÉVEL. De mindjárt elmondom, miért kell ez nekik.

Azzal, hogy belemásztak a minszki megállapodásba, vesztettek. EZ A MEGÁLLAPODÁS UKRAJNA SZÁMÁRA MAGA A VÉG – EZÉRT NEM HAJTJÁK VÉGRE. És sohasem fogják végrehajtani az alkotmánymódosítást. (4) Sohasem fogják elfogadni a „különleges jogállásról” szóló törvényt (5), mivel a minszki megállapodás erről azt mondja: „egyeztetni kell”. Ők azonban nem fognak egyeztetni a DNR és az LNR (6) vezetőivel, mivel ezeket a népköztársaságokat ők „ideiglenesen megszállt területeknek” tekintik. Így hát el fog kezdődni az újabb háború… Mi készen állunk rá. És ha Ukrajnából valaki forrófejű úgy dönt, hogy belevág – hát ez lesz akkor ennek a hatalomnak az utolsó döntése” – figyelmeztetett a DNR vezetője.

Ukrajna abban a hiszemben van, hogy hadügyminisztériumuk zseniális terveiről senki sem tud. Mi azonban mindenről tudunk. Az általuk tervezett csapás három irányban várható: Délen, Gorlovkánál (7) – és Donyecknél. A brigádok között lesznek összecsapások. Nem véletlenül RÖPKÖDNEK A VÁROSAINK FÖLÖTT AZ OLASZORSZÁGBÓL IDE IRÁNYÍTOTT AMERIKAI DRÓNOK, AMELYEK MINDENRŐL FELVÉTELEKET KÉSZÍTENEK. Aztán itt van még a Vöröskereszt, az ENSZ és az EBESZ… Nemrégiben letartóztattuk az SZBU (Ukrán Nemzetbiztonsági Szolgálat) egyik, az ENSZ fedezete alatt működő aktív munkatársát… Megkerestek engem: van, úgymond, erről egy szerződés – úgyhogy nincs erre jogunk. Én, szó szerint, ezt válaszoltam nekik: „Mi nem vagyunk tagjai az Egyesült Nemzetek Szervezetének. Ha majd sort kerítenek az elismerésünkre, független államként – majd akkor aláírjuk azt a bizonyos szerződést és be is fogjuk tartani.” Erre letették a kagylót, és nem is hívtak többet. Hiszen tudjuk mi: ahhoz vannak szokva, hogy pápuákkal van dolguk – üveggyöngyökért, két vasbicskáért egész országokat meg lehet vásárolniuk. Ezért tudjuk, hová várjuk a csapást – és KIVÁRJUK, AMÍG EZ BEKÖVETKEZIK – mondta a DNR vezetője.
* * *
MEGJEGYZÉSEK:

(1) Az EBESZ megfigyelőinek tevékenysége – enyhén szólva – nagyon ellentmondásos. Bizonyos csoportjai (főleg, ha abban oroszok – is – vannak), lelkiismeretesen látják el munkájukat. (Az más kérdés, hogy jelentésük eljut-e az EBESZ bécsi központjáig, illetve ott mit kezdenek vele.)
A SZERVEZET HELYSZÍNU MŰKÖDÉSÉRE – EGÉSZÉBEN – AZONBAN AZ A JELLEMZŐ, HOGY ELFOGULT, SŐT KIFEJEZETTEN ELLENSÉGES A DONBASSZ FEGYVERES ERŐIVEL SZEMBEN. A dolog egészen odáig fajul, hogy a helyszínre kiküldött csoportok KÉMKEDÉST VÉGEZNEK AZ UKRÁN FÉL JAVÁRA. A népi erők már nem egyszer tapasztalták, hogy a missziók látogatásai után az ukrán tüzérség olyan rejtett tartalékaikat kezdi lőni, amelyekről addig nem tudhattak. A DNR HM-szóvivője pedig elmondta: a néphadseregnek nemrégiben Sirokinó község határában dolgozó, és ukrán felderítők által foglyul ejtett tűzszerészeit az EBESZ játszotta az ellenség kezére. A DNR előre jelezte az EBESZ-nek, hogy tűzszerészeik ekkor, és ekkor, itt és itt, aknák felszedését kezdik el. Alighogy elkezdték a munkát, az ukrán tüzérség hevesen lőni kezdte az adott területet – miközben felderítőik a közelbe lopóztak. Az ágyútűzben három utász életét vesztette, a többi nyolc – a súlyos légnyomástól magatehetetlenül fekvő – katonát pedig az ukránok magukkal hurcolták. Vélhetően azért rabolták el az utászokat, hogy azután ukrán hadifoglyokra cserélhessék ki őket.

(2) Avgyejevka – Donyeck egyik, 2014. július vége óta az ellenség kezén lévő elővárosa. Az ukrán tüzérség rendszeresen lövi onnan Donyeck északi elővárosait, a repülőteret, illetve magának a városnak az északi és nyugati kerületeit – továbbá Gorlovkát és annak elővárosait is.

(3) Pjotr Alekszejevics – Porosenko kereszt-, illetve „apai” neve.

(4) A 2015 februárjában aláírt második minszki megállapodás nem csupán a fegyverszünetről, hanem a tartós békés rendezés alapjairól is szólt. Ennek egyik pontja értelmében Ukrajnának több módosítást is végre kellene hajtania. Így: föderatív állammá kellene átalakítani az országot; különleges jogállást kell adni a két lázadó megye – Donyeck és Luganszk – azon területeinek, amelyek a népi erők ellenőrzése alatt állnak; új választási törvényt kell elfogadnia, stb. A MINSZKI MEGÁLLAPODÁS ELŐÍRJA, HOGY AZ ALKOTMÁNYMÓDOSÍTÁS FOLYAMATÁBAN KIJEV MINDEN KÉRDÉSBEN EGYEZTETNI KÖTELES A KÉT NÉPKÖZTÁRSASÁG VEZETÉSÉVEL, akik hozzájárulása nélkül nem tehet semmit. Kijev mindebből – ahogy a minszki megállapodás többi pontjából is – AZ ÉG EGYADTA VILÁGON SEMMIT SEM HAJTOTT VÉGRE. És hallani sem akarnak a népköztársaságok „bűnözőknek” tekintett vezetőivel való bármiféle tárgyalásokról, egyeztetésekről.

(5) 2014. május 11-én az addigi Donyeck és Luganszk megye lakossága az Ukrajnától való elszakadásra, az önálló Donyecki (DNR) és Luganszki (LNR) Népköztársaság kikiáltására szavazott. A két megye egy jelentős része már akkor is a junta uralma alatt maradt – az ukrán hadsereg pedig, 2014. július-augusztusi sikeres offenzívával, a két népköztársaság jelentős területeit foglalta el. Így mára a két korábbi megye együttes területének csak mintegy 30 százaléka áll a népi erők ellenőrzése alatt. A minszki rendezési terv értelmében e felszabadult területek visszakerülnének Ukrajnába. Cserében „különleges jogállást” – széleskörű autonómiát – kapnának (valami olyasmit, mint amit Magyarország élvezett a kiegyezés nyomán). Ehhez, magától értetődőn, módosítani kellene az ukrán alkotmányt – amiről azonban a kijevi vezetés hallani sem akar (noha a minszki megállapodást ők is aláírták – mi több, az ENSZ Közgyűlés a világszervezet hivatalos dokumentumai közé emelte azt).

(6) LNR – Luganszki Népköztársaság

(7) DÉL – az ország déli, Donyeck és az Azovi tenger partja közötti területe. 2014 nyárutóján a népi erők, ellentámadásuk nyomán kijutottak a tengerpartra, és annak jelentős részét birtokba vették (Mariupol közel félmilliós kikötő- és iparvárosának visszavételében csak a 2014. szeptemberi első minszki fegyverszünet akadályozta meg őket). A junta célja: visszaszerezni a tengerpartot, illetve, tovább nyomulva kelet felé, újra kijutni az orosz szárazföldi határokig (aminek visszaszerzésével elvágnák a népi erőket az orosz utánpótlástól, illetve a visszavonulás lehetőségétől). GORLOVKA – 180 ezres bányászváros, Donyecktől 35 km-re, keletre. A készülő ukrán offenzíva végső célja: Donyeck bekerítése, majd megostromlása. Gorlovka elfoglalásával kiépülhetne az ostromgyűrű keleti szakasza (ami 2014 nyarán nem sikerült).
7 #38 virag
- 2016. július 25. 14:40:35
Patkánymentessé válhat Új-Zéland
http://www.origo....delem.html
"veszélyeztetik a helyi őshonos élővilágot"
318 #39 Kimi
- 2016. július 26. 17:18:52
Az írásban nehéz neked segíteni. Ha nem írsz ezután, abban tudok segíteni neked.
4 #40 Posta Imre
- 2016. július 28. 08:42:26
Kimi, erősen "gondolkodom" vele, hogy eztán se írjak. Mikor jársz erre? Elfogyott a szabim, a napi 8-9 órás patikai műszakok okán eléggé le vagyok foglalva mostanság. Kóborolni így nem igen merek.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.35 másodperc
1,740,353 egyedi látogató