Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Késsel járnak iskolába a londoni gyerekek

TechnikaHalef legyen mindenkinél és tanulja meg használni! Egy demokráciában ez természetes az iPod mellé. Londbonban öt év alatt 90 százalékkal növekedett azoknak a gyerekeknek az aránya, akik késsel mentek iskolába. Ez a szám már önmagában is elborzasztó, de ha hozzátesszük azt is, hogy a brit kormány korábban ígéretet tett arra, hogy szigorúbban fogja akadályozni, hogy a kiskorúak valamilyen fegyvert vihessenek az iskolákba, akkor a kép még sötétebb.


Múlt évben a legfiatalabb gyerek, akinél fegyvert találtak, 9 éves volt, az azt megelõzõ évben pedig egy 8 és egy 9 évesnél is találtak fegyverként használható tárgyat - írja a Telegraph.


Míg 2011-ben csak 152 olyan esetet regisztráltak a brit fõvárosban, mikor egy kiskorúnál fegyvernek minõsülõ tárgyat találtak az iskolában, 2015-re ez a szám majdnem megduplázódott: 286 esetrõl számolt be egy jelentés.

A rohamos ugrás az utolsó mért évben volt tapasztalható: 2014 és 2015 között 24 százalékos növekedést tapasztaltak. A hatóságok szerint ezt az arány csökkenteni lehetne, ha még több rendõr járõrözne a londoni iskolák környékén.

Sadiq Khan, London polgármestere arról beszélt, hogy megnövekedett a késsel elkövetett bûntények száma a fõvárosban - csak ebben az évben legalább nyolc embert késeltek meg.

""Úgy gondolom, az iskolákban már fiatal korban beszélni kell a témáról. Attól tartunk, a tanárok tabutémának gondolják az erõszakot, a késsel elkövetett bûncselekményeket. Minden iskolának figyelmeztetnie kéne a diákjait arra a veszélyre, amit a kések használata vagy éppen az utcai bandák tagsága jelent. El kell magyarázniuk, hogy ha késsel járnak az utcára, nagyobb eséllyel lesznek bûntények áldozatai.""

A brit iskolásoknál már számtalanszor találtak késeket, de olyan eset is elõfordult, hogy légfegyver vagy éppen sokkoló került elõ a diákok táskájából.

Korábban egy eltûntnek hitt 13 évesrõl írtunk, aki késsel rabolt - részleteket itt olvashat.
Link

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2016-07-16 11:39
Lényeg hogy a brit liberális hülyegyerek már szoknyát is hordhat az iskolában, fiú létére.
4 #2 Posta Imre
- 2016-07-16 14:23
Kósa: a migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár

Az Európában kialakult migrációs helyzet kéz a kézben jár a terrorizmussal - utalt a brüsszeli, a párizsi és a legutóbbi nizzai merényletekre a Fidesz országgyûlési frakcióvezetõje szombaton sajtótájékoztatón Debrecenben.

Kósa Lajos feltette a kérdést:


minek kell még történnie ahhoz, hogy Brüsszelben az Európai Unió vezetõi elismerjék, tarthatatlan az a migrációs politika, amelyet folytatnak.http://www.atv.hu...kezben-jar
8 #3 miskolcilaci
- 2016-07-16 20:22
kepfeltoltes.hu/160716/liber_lisok-D_nia-hidfo.ru__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
267 #4 Perle
- 2016-07-16 23:53
A kés ( a lányos fiúknál a konyhakés) még mindig jobb, mint az iskolakerülés szamuráj karddal, villás reggeli nélkül. s_huh

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
2,687,503 egyedi látogató