Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Igazságosztónak képzelte magát a rendőrgyilkos

TanácsadásA "probléma ezzel" annyi, hogy nem csak a maga szintjén van teljesen igaza. Ezek nem rendőrök, vagy a rendőrök fogalmát kellene újraértelmezni és maffia-végrehajtó szervre módosítani. Mindenféleképp meg kell tizedelni a bandát, ez ne legyen kérdés. Persze demokratikusan! Ha ők nem likvidálják mocskos zsidó bűnöző vezetőiket, akkor velük együtt kell likvidálni őket...is! Továbbra is forrong az Amerikai Egyesült Államok a rendőri túlkapások, az "önjelölt igazságosztók" válaszlépései és az országon végigsöprő tüntetéshullám miatt. Vasárnap Gavin Long három rendőrt lőtt agyon Baton Rouge-ban - a férfi korábban interneten intézett kirohanásokat a rendőrök ellen.


Az internetes igazságosztó
Long rendszeresen videókat tett közzé, amelyben többször is az amerikai rendőrséggel szembeni dühének adott hangot, és arra biztatta az afroamerikaiakat, hogy „üssenek vissza”. Egy másik videójában pedig azt hangsúlyozta, hogy nem tagja semmilyen szervezetnek, mert ő „az igazság szövetségese” – írja a BBC.
EZT IS AJÁNLJUK:

Az egykori tengerészgyalogos Long vasárnap reggel három rendőrt lőtt le, mindhárman családapák voltak, valamint 3 rendőrt megsebesített – egyikük állapota még mindig válságos. A 29 éves támadót a helyszínen lőtték le a rendőrök.

Aktív online-életét a Cosmo Setepenra álnéven élte, és a feketékkel szembeni igazságtalanságról írt vagy forgatott videókat. Ezekben többször is leszögezte, hogy nem tagja semmilyen csoportnak, szervezetnek sem – ha esetleg „valami történne vele”.

"Én az igazság szellemével állok kapcsolatban, nem kevesebbel. A saját gondolataimat gondolom, a saját döntéseimet hozom meg.”"

Honlapjáról kiderül, hogy a rendőrgyilkosságok után Dallasba utazott. Miután július elején fehér rendőrök meggyilkoltak két fegyvertelen afroamerikait igazoltatás közben, Dallasban tüntetést rendeztek – ezen kezdett el egy afroamerikai férfi fehér rendőröket gyilkolni. Long július 10-i, Dallasban készített videójában arról beszélt, hogy csak az erőszak és a pénzügyi nyomás hoz változásokat.

"Tudjuk, mi fog történni. Vagy a harc, vagy a pénz dönt. Csak ez érdekli őket. Bevétel és vér, bevétel és vér, semmi más.”"

Posztjaiban azonban nem csak a fehéreket szidta – kritizálta az ázsiaiakat, az „arabokat és indiaiakat” is.

Mint utólag kiderült, Long a születésnapján támadott – egyelőre még nem világos, mit keresett Baton Rouge-ban a Kansas City-i férfi. Fekete maszkban, kezében gépfegyverrel csalta csapdába a rendőröket egy üzlet mögött, a tűzpárbaj nyolc percen keresztül tartott.
Fotó: Europress / Laura Buckman - AFP

Fotó: Europress / Laura Buckman - AFP

Békére vágytak, vérengzést kaptak
Az egyik halálos áldozat, a 32 éves Montrell Jackson napokkal a merénylet előtt Facebookon írt egy érzelmes bejegyzést arról, milyen nehéz is a mostani állapotok mellett afroamerikai rendőrnek lenni Baton Rouge-ban.

"Esküszöm istenre, hogy én szeretem ezt a várost, de kíváncsi vagyok, hogy vajon ez a város is szeret-e engem.”"

Barack Obama a merénylet kapcsán azt mondta, „semmi nem szentesítheti az erőszakot a bűnüldözéssel szemben”.

Eközben Alton Sterling nagynénje békére inti a feleket. Sterling egyike volt annak a két fegyvertelen afroamerikainak, akit rendőri intézkedés közben lőttek le fehér rendőrök. Sterling CD-ket árult Baton Rouge-ban.

„Mi békés emberek vagyunk” – mondta a nő az erőszak megszüntetéséért és az „érzéketlen gyilkosok” elítéléséért könyörögve.

„Nem akarunk vérontást. Ezzel kezdődött ez az egész.”

Ahogy az NBC News írja, Veda Washington-Abusaleh azt mondta, ismeri már azt az érzést, ami akkor járja át az embert, mikor egy családtagja halálhírével hívják fel.

"„A nap végén, mikor az emberek felhívják a családokat azzal a hírrel, hogy az anyukájuk vagy az apukájuk többé nem megy haza… ismerem az érzést, mert már én is megkaptam ezt a telefonhívást. Hagyjátok abba az öldöklést.”"
Link

Hozzászólások

27 #1 etele
- 2016. július 18. 18:56:10
Talán ez a fenti jó link:
http://faktor.hu/...dorgyilkos
60 #2 csaba
- 2016. július 18. 19:01:04
Nemsoká löhet nyitni a FEMA táborokat!
s_ratata s_hihi
236 #3 Vazul
- 2016. július 18. 19:23:05
Egyébként Trump is tök jókat mond, ha hallotta valaki, amit ténylegesen mond, csak tök ki van akadva, hogy totál dilinyósnak akarják beállítani, mert a legtökéletesebb beszédének a mondatatait is úgy vágják össze, mintha egy komplett idióta lenne. Gyakorlatilag tök mindegy mint mond, értelmesen, intelligensen felépítve a mondanivalóját nácizmus nélkül, mégis nácinak meg ostoba faszfejnek állítják be a főáramú médiában. El is mondja, hogy a média a lejáratására törexik. Na mindenesetre Hillary maga a sátán, és nem csak azért, mert Drábik szerint a méhét Baphomet fejévé operáltatta(amihez kultikusan imádkoznak az illuminátusok a szexrabszolgáktól kezdve), hanem mert minél gyorsabban világháborút kell, kéne kirobbantani a zsidók túléléséhez!
Egy új világháború akadályozhatná csak meg azt, hogy ne a ciontervek érvényesüljenek, sémi más.. Erre pedig Hillary a legalkalmasabb.
329 #4 gutai zub
- 2016. július 18. 20:16:54
Usa a rendőrállam

Nem véletlenül hívnak minden zsarnokságot: rendőrállamnak
A rendőr az aki megtestesíti és végrehajtja gyakorlatban is az állam zsarnokságát, kíméletlenségét.

Az Egyesült Államok nagy bajban van. Teljesen lezüllött, idegen érdekeket képviselő politikai vezetéssel, lezüllött primitív, egyre elszinesedő lakossággal, némely szinte állati színten.

Az egymás ellen uszított lakosság, a segélyeken élő fekete lakosság, nyomorban és elhülyülve, vagy inkább elhülyítve a fehéreket okolja vigasztalan állapotáért.

-és ezt az ocsmány rendszert, mint mindenhol a világon, a rendőrök jelentik az utcákon...........
4 #5 Posta Imre
- 2016. július 18. 20:20:35
Oszt minden másodig ámerikai sikerfilm arról szól, hogy a mocskos zsaruk milyen mélyen vannak benne a maffiában és a titkosszolgálat és a mocskos politikus "irányítja őket". Tálcán van kínálva a lehetőség, hogy ezt mind ki kell irtani!

Brutálisan megnövekedett a rendőrgyilkosságok száma Amerikában
Egy év alatt drasztikusan nőtt a rendőrgyilkosságok száma az Amerikai Egyesült Államokban: 2015 júliusa óta 31 rendőr halt erőszakos halált munkavégzés közben. Az Egyesült Államok forrong a rendőri túlkapások és az önjelölt bosszúállók kegyetlenkedései miatt...http://faktor.hu/...e=hirstart
238 #6 bivaly
- 2016. július 18. 20:55:07
Feleim !

Itten aztán benne van vastagon minden ! De ! Faji háború ez alapvetően a javából. A többi csak körítés, meg vagylagosság. Tulajdonképpen íme, ez a liberalizmus társadalmi végterméke. Az utca emberére nézve, amúgy meg mint párszor elpottyintottuk, a tervezett káosz mesterségesen előidézett társadalmi állapota, amit majd követ valami még nagyobb romlás, hogy utána az aktuális "béke hozó" "békét teremthessen". Valakik igen sokat tettek azért, hogy ez a helyzet előálljon. Végső cél egy világháború, amit ahogy nézem a Puzzle-t, polgárháborúkkal akarnak kirobbantani. Először minden lokális, utána kicsit elburjánzik, és mint jó kocsmában, mindenki bunyózik mindenkivel. Látszólag, csak ez nem film Bud Spencerrel, nem is vicces, ez a rohadt mocskos valóság, amit a rohadt mocskos világuralmi elit szponzorál.
Éljen a liberális demokrácia ! Ez itt a legszebb ékköveinek egyike. Al Capone újkori kiadásban, plusz nagypolitika. Hiába, fejlődünk .
4 #7 Posta Imre
- 2016. július 18. 20:59:03
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zZDE_oHPXi8[/movie]

Bivaly, ugyan nem valószínű, hogy érted a szöveget, de erről szól. A kép azért beszédes. Igen, fajirtás zajlik az elejétől, de még nincs azért vége.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.37 másodperc
2,486,577 egyedi látogató