Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Igazságosztónak képzelte magát a rendõrgyilkos

TanácsadásA "probléma ezzel" annyi, hogy nem csak a maga szintjén van teljesen igaza. Ezek nem rendõrök, vagy a rendõrök fogalmát kellene újraértelmezni és maffia-végrehajtó szervre módosítani. Mindenféleképp meg kell tizedelni a bandát, ez ne legyen kérdés. Persze demokratikusan! Ha õk nem likvidálják mocskos zsidó bûnözõ vezetõiket, akkor velük együtt kell likvidálni õket...is! Továbbra is forrong az Amerikai Egyesült Államok a rendõri túlkapások, az "önjelölt igazságosztók" válaszlépései és az országon végigsöprõ tüntetéshullám miatt. Vasárnap Gavin Long három rendõrt lõtt agyon Baton Rouge-ban - a férfi korábban interneten intézett kirohanásokat a rendõrök ellen.


Az internetes igazságosztó
Long rendszeresen videókat tett közzé, amelyben többször is az amerikai rendõrséggel szembeni dühének adott hangot, és arra biztatta az afroamerikaiakat, hogy „üssenek vissza”. Egy másik videójában pedig azt hangsúlyozta, hogy nem tagja semmilyen szervezetnek, mert õ „az igazság szövetségese” – írja a BBC.
EZT IS AJÁNLJUK:

Az egykori tengerészgyalogos Long vasárnap reggel három rendõrt lõtt le, mindhárman családapák voltak, valamint 3 rendõrt megsebesített – egyikük állapota még mindig válságos. A 29 éves támadót a helyszínen lõtték le a rendõrök.

Aktív online-életét a Cosmo Setepenra álnéven élte, és a feketékkel szembeni igazságtalanságról írt vagy forgatott videókat. Ezekben többször is leszögezte, hogy nem tagja semmilyen csoportnak, szervezetnek sem – ha esetleg „valami történne vele”.

"Én az igazság szellemével állok kapcsolatban, nem kevesebbel. A saját gondolataimat gondolom, a saját döntéseimet hozom meg.”"

Honlapjáról kiderül, hogy a rendõrgyilkosságok után Dallasba utazott. Miután július elején fehér rendõrök meggyilkoltak két fegyvertelen afroamerikait igazoltatás közben, Dallasban tüntetést rendeztek – ezen kezdett el egy afroamerikai férfi fehér rendõröket gyilkolni. Long július 10-i, Dallasban készített videójában arról beszélt, hogy csak az erõszak és a pénzügyi nyomás hoz változásokat.

"Tudjuk, mi fog történni. Vagy a harc, vagy a pénz dönt. Csak ez érdekli õket. Bevétel és vér, bevétel és vér, semmi más.”"

Posztjaiban azonban nem csak a fehéreket szidta – kritizálta az ázsiaiakat, az „arabokat és indiaiakat” is.

Mint utólag kiderült, Long a születésnapján támadott – egyelõre még nem világos, mit keresett Baton Rouge-ban a Kansas City-i férfi. Fekete maszkban, kezében gépfegyverrel csalta csapdába a rendõröket egy üzlet mögött, a tûzpárbaj nyolc percen keresztül tartott.
Fotó: Europress / Laura Buckman - AFP

Fotó: Europress / Laura Buckman - AFP

Békére vágytak, vérengzést kaptak
Az egyik halálos áldozat, a 32 éves Montrell Jackson napokkal a merénylet elõtt Facebookon írt egy érzelmes bejegyzést arról, milyen nehéz is a mostani állapotok mellett afroamerikai rendõrnek lenni Baton Rouge-ban.

"Esküszöm istenre, hogy én szeretem ezt a várost, de kíváncsi vagyok, hogy vajon ez a város is szeret-e engem.”"

Barack Obama a merénylet kapcsán azt mondta, „semmi nem szentesítheti az erõszakot a bûnüldözéssel szemben”.

Eközben Alton Sterling nagynénje békére inti a feleket. Sterling egyike volt annak a két fegyvertelen afroamerikainak, akit rendõri intézkedés közben lõttek le fehér rendõrök. Sterling CD-ket árult Baton Rouge-ban.

„Mi békés emberek vagyunk” – mondta a nõ az erõszak megszüntetéséért és az „érzéketlen gyilkosok” elítéléséért könyörögve.

„Nem akarunk vérontást. Ezzel kezdõdött ez az egész.”

Ahogy az NBC News írja, Veda Washington-Abusaleh azt mondta, ismeri már azt az érzést, ami akkor járja át az embert, mikor egy családtagja halálhírével hívják fel.

"„A nap végén, mikor az emberek felhívják a családokat azzal a hírrel, hogy az anyukájuk vagy az apukájuk többé nem megy haza… ismerem az érzést, mert már én is megkaptam ezt a telefonhívást. Hagyjátok abba az öldöklést.”"
Link

Hozzászólások

27 #1 etele
- 2016-07-18 18:56
Talán ez a fenti jó link:
http://faktor.hu/...dorgyilkos
236 #2 Vazul
- 2016-07-18 19:23
Egyébként Trump is tök jókat mond, ha hallotta valaki, amit ténylegesen mond, csak tök ki van akadva, hogy totál dilinyósnak akarják beállítani, mert a legtökéletesebb beszédének a mondatatait is úgy vágják össze, mintha egy komplett idióta lenne. Gyakorlatilag tök mindegy mint mond, értelmesen, intelligensen felépítve a mondanivalóját nácizmus nélkül, mégis nácinak meg ostoba faszfejnek állítják be a fõáramú médiában. El is mondja, hogy a média a lejáratására törexik. Na mindenesetre Hillary maga a sátán, és nem csak azért, mert Drábik szerint a méhét Baphomet fejévé operáltatta(amihez kultikusan imádkoznak az illuminátusok a szexrabszolgáktól kezdve), hanem mert minél gyorsabban világháborút kell, kéne kirobbantani a zsidók túléléséhez!
Egy új világháború akadályozhatná csak meg azt, hogy ne a ciontervek érvényesüljenek, sémi más.. Erre pedig Hillary a legalkalmasabb.
329 #3 gutai zub
- 2016-07-18 20:16
Usa a rendõrállam

Nem véletlenül hívnak minden zsarnokságot: rendõrállamnak
A rendõr az aki megtestesíti és végrehajtja gyakorlatban is az állam zsarnokságát, kíméletlenségét.

Az Egyesült Államok nagy bajban van. Teljesen lezüllött, idegen érdekeket képviselõ politikai vezetéssel, lezüllött primitív, egyre elszinesedõ lakossággal, némely szinte állati színten.

Az egymás ellen uszított lakosság, a segélyeken élõ fekete lakosság, nyomorban és elhülyülve, vagy inkább elhülyítve a fehéreket okolja vigasztalan állapotáért.

-és ezt az ocsmány rendszert, mint mindenhol a világon, a rendõrök jelentik az utcákon...........
4 #4 Posta Imre
- 2016-07-18 20:20
Oszt minden másodig ámerikai sikerfilm arról szól, hogy a mocskos zsaruk milyen mélyen vannak benne a maffiában és a titkosszolgálat és a mocskos politikus "irányítja õket". Tálcán van kínálva a lehetõség, hogy ezt mind ki kell irtani!

Brutálisan megnövekedett a rendõrgyilkosságok száma Amerikában
Egy év alatt drasztikusan nõtt a rendõrgyilkosságok száma az Amerikai Egyesült Államokban: 2015 júliusa óta 31 rendõr halt erõszakos halált munkavégzés közben. Az Egyesült Államok forrong a rendõri túlkapások és az önjelölt bosszúállók kegyetlenkedései miatt...http://faktor.hu/...e=hirstart
238 #5 bivaly
- 2016-07-18 20:55
Feleim !

Itten aztán benne van vastagon minden ! De ! Faji háború ez alapvetõen a javából. A többi csak körítés, meg vagylagosság. Tulajdonképpen íme, ez a liberalizmus társadalmi végterméke. Az utca emberére nézve, amúgy meg mint párszor elpottyintottuk, a tervezett káosz mesterségesen elõidézett társadalmi állapota, amit majd követ valami még nagyobb romlás, hogy utána az aktuális "béke hozó" "békét teremthessen". Valakik igen sokat tettek azért, hogy ez a helyzet elõálljon. Végsõ cél egy világháború, amit ahogy nézem a Puzzle-t, polgárháborúkkal akarnak kirobbantani. Elõször minden lokális, utána kicsit elburjánzik, és mint jó kocsmában, mindenki bunyózik mindenkivel. Látszólag, csak ez nem film Bud Spencerrel, nem is vicces, ez a rohadt mocskos valóság, amit a rohadt mocskos világuralmi elit szponzorál.
Éljen a liberális demokrácia ! Ez itt a legszebb ékköveinek egyike. Al Capone újkori kiadásban, plusz nagypolitika. Hiába, fejlõdünk .
4 #6 Posta Imre
- 2016-07-18 20:59
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zZDE_oHPXi8[/movie]

Bivaly, ugyan nem valószínû, hogy érted a szöveget, de errõl szól. A kép azért beszédes. Igen, fajirtás zajlik az elejétõl, de még nincs azért vége.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
2,685,654 egyedi látogató