Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hat előrejelzés 2003-ból, ami 2016-ban valósággá vált

TanácsadásEz volt a "terv" és az "újságíró" ha nem úgy kezdi, hogy a "zsidó szabadkőműves összeesküvés", akkor vagy nem tud semmit, vagy benne van ő is. Félelem és képmutatás Európában
Július végén először jelenik meg magyarul egy könyv, ami sok szempontból megelőlegezte a jövőt. Oriana Fallaci olasz újság-író 2003-ban adta ki Az értelem ereje című művét, amelyben könyörtelenül szembesíti a valósággal az áldemokratikus európai intézményeket, az ENSZ-t és annak különböző szervezeteit, amelyeket a szabadság eltipróinak nevez. Éles szavakkal bírálja azt a képmutatást is, amely orwelli módon egyenlőkre és még egyenlőbbekre osztja a kisebbségeket és magát a többséget is. Részletek a könyvből, először a Hetekben.

Fallaci több mint egy évtizeddel előre látta a menekültválságba szorult Európát, ahol vannak, akiknek jár a szólásszabadság, vannak, akiknek nem. Vannak, akiknek kijár a tisztelet, akiknek tekintettel vannak történelmi-kulturális érzékenységükre, és vannak, akiknek nem. Látta, hogy olyan kor jön, amelyben megkérdőjelezik az európai alapértékeket, az alkotmányosságot, és mindezt anélkül, hogy bármiféle valós vita indulhatna a multikulturalizmusról, az integrációról. De Fallaci talán leglesújtóbb véleménye – amint arról már korábbi, szintén nagy vihart kavart könyvében, A harag és a büszkeségben is írt – az, hogy ennek oka nemcsak a képmutatás, hanem a félelem is.

Hat megdöbbentő idézet a könyvből Európa jövőjéről, amelyek 2003-ban disztópiának számítottak, de 2016-ra dermesztő valósággá váltak.

Európa elfoglalásáról:

Nincs ínyemre, hogy azt kell mondanom, Trója ég, hogy Európa immár az iszlám egyik felségterülete, sőt gyarmata, és hogy Olaszország ennek a felségterületnek a helyőrsége, ennek a gyarmatnak az erődítménye. Azzal, hogy ezt mondom, mintegy beismerem, hogy a Kasszandrák valóban a falnak beszélnek, hogy a fájdalomkiáltásaik ellenére a vakok vakok, a süketek süketek maradnak, az eszméletre ébredők ismét álomba merülnek. De az igazság akkor is ez. A Gibraltári-szorostól a Soroy fjordokig, Dover sziklapartjaitól Lampedusa homokos tengerpartjáig, Volgográd sztyeppéitől a Loire-völgyéig és Toszkána dombjaiig lángol a tűzvész. Minden egyes városunkban létezik már egy másik város. Egy törvényen kívüli város, mint amit a palesztinok hoztak létre Bejrútban, a hetvenes években, Államot építve az Államban, kormányzatot a kormányzaton belül. Egy muzulmán várost, egy Korán által kormányzott várost. Az iszlám terjeszkedés első állomásaként. Ezt a terjeszkedést soha senkinek nem sikerült még felülmúlnia. Senkinek. Még Nagy Kürosz perzsáinak sem. Nagy Sándor makedónjainak sem. Julius Caesar rómaijainak sem. Napóleon franciáinak sem. Mert ez az egyetlen művészet, amelyben Allah fiai mindig is jeleskedtek, a megszállás, meghódítás, leigázás művészete. A leginkább áhított prédájuk mindig is Európa volt, a keresztény világ.

A bevándorlással történő hódításról:

Vegyük észre: Európa jelenlegi elözönlése nem más, mint ennek a terjeszkedésnek egy másik arca. Ugyanaz a birodalmi látásmód, ugyanaz a gyarmatosítás. Csakhogy álnokabb. Alattomosabb. Mert most nem mai Kara Musztafák és Lala Musztafák és Ali pasák és Nagy Szulejmánok és janicsárok jellemzik. Vagyis nem csak Bin Ladenek, Szaddam Huszeinek, Arafatok, al-Zarkavik, Jaszin sejkek és terroristák, akik felhőkarcolókkal vagy autóbuszokkal együtt repítenek minket a levegőbe. Leginkább és elsősorban bevándorlók, akik betelepszenek a házainkba. Anélkül, hogy bármi tiszteletet mutatnának a törvényeinkkel szemben, ránk kényszerítik a saját törvényeiket. A szokásaikat, az Istenüket. Mit gondolsz, hányan élnek közülük az európai kontinensen, azaz azon a részen, amely az Atlanti-óceán partvidékétől az Urál hegyvonulatáig húzódik? Körülbelül ötvenhárom millióan ... mindenhol szemlátomást gyarapodnak. És nemcsak azért, mert az invázió rendületlenül zajlik, hanem azért is, mert a muzulmánok alkotják a világ legtermékenyebb etnikai és vallási csoportját. Amihez hozzátartozik a poligámia pártolása, valamint az a tény, hogy a nőkben a Korán mindenekelőtt az anyaméhet látja.

Az (akkor még csak tervezett) iraki háború következményeiről:

Bush úr, Blair úr valóban azt hiszik, hogy Bagdadban úgy fogadják majd a seregeiket, ahogy mi fogadtuk őket hatvan évvel ezelőtt az európai városokban, csókokkal és ölelésekkel, virágokkal és tapssal?!? És ha így is történne (Bagdadban minden megtörténhet), mi történik azután? Az irakiak, akiknek több mint kétharmada „száz százalékban” Szaddam Huszeinre adta a legutóbbi „választásokon” a szavazatát, síiták, tehát egy Iraki Iszlám Köztársaság létrehozásáról álmodoznak, az iráni minta pontos másáról. És kérdem önöket: mi van akkor, ha ahelyett, hogy Irak felfedezné a szabadság eszményét, ahelyett, hogy megértené a demokrácia eszményét, egy második Afganisztán lesz belőle, vagy egy második Vietnám? Vagy még ennél is rosszabb: ha ahelyett, hogy hagynák, hogy meggyökerezzen köztük a Pax America, azaz egy béke, amely jól-rosszul, de a szabadság és a demokrácia eszméjén alapul, ez a feltételezett második Vietnám tovább terjed, és az egész Közel-Keletet a levegőbe repíti? Törökországtól Indiáig megállíthatatlan láncreakciót indít be…
Link

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2016. július 24. 09:44:11
67.media.tumblr.com/cab0d3c4e6f74b665cd90f7509e07e15/tumblr_oat80jG1we1s4ew3vo1_1280.jpg
329 #2 gutai zub
- 2016. július 24. 10:33:31
Tényleg kik is foglalják el Európát?

"....amikor én Granadába jöttem, rögtön láttam, hogy a zsidók uralkodnak. Elosztották a fővárost és az egész országot maguk között, mindenhol valamelyikük uralkodik. Ők gyűjtötték be az adókat, ők vígadtak, ők voltak jól öltözöttek, miközben mi muzulmánok szegények és kihasználtak vagytok. ....."
Abu Ishak, Elvirából

A nyolcszáz éves arab hódítás a spanyol Félszigeten, egy jellemző és elgondoltató időszak a cionizmus későbbi térhódításaira is, vagy a mostani invázió okaira is.
Mert Spanyolországot hiába foglalták el az arab hódítók, akik igazán porofitáltak mindebből, az az arabokkal beszivárgó zsidók voltak, jelenünkben az elöttük beszivárgó tömegeik......
4 #3 Posta Imre
- 2016. július 24. 11:17:13
Gutai, ne feledd, hogy szemiták! Zsidó-arab teljesen egy kutya, mert a "vér szava"...., vagy mi a fene.

Hiába írja a Korán, hogy a zsidó így, meg úgy, azér egész rendben elvoltak egymással eddig is, egészen izrael (usa) megjelenéséig...

Az arab hordákat a szolgálatok terelik és sok-sok katona, kiképzett speces (mindenféle céllal, háttérrel és irányító központtal) jön-megy, várva a parancsot.
2 #4 gerry
- 2016. július 24. 12:45:58
Ez is egy Fallaci könyv (A harag és a büszkeség):

Letölthetõ innen: http://www.postai...keseg.docx

Kicsit túlzsúfoltam magam, de ami késik az nem múlik, itt az amerikai történet c. film is: http://www.postai...rtenet.avi - de ne online-ban nézzétek hanem letöltve a saját gépetekre! - 153MB
8 #5 miskolcilaci
- 2016. július 24. 20:11:44
kepfeltoltes.hu/160724/10340160_529130333922275_5595896740807716751_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/160724/buergerkrieg-eu-440x1931_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
267 #6 Perle
- 2016. július 24. 22:11:00
A fenti könyv véleményezi a baloldalt is, ami a fenti kivonatokból kimaradt.
http://www.atv.hu...sagga-valt

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
2,486,821 egyedi látogató