Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kiderült, hogy a NATO háborút akart kiprovokálni Oroszországgal

TanácsadásTényleg kiderült? Emlékeztek még a "cigánygyilkosságokra"? Mossad! Magyarországon több, mint tíz izraeli atomtöltet? Mikor is volt? 2009? Azta, hogy múúúú-lik (tehénsegg) a zidõ. És kiderült. Hja! Hekkerek feltörték Philip Breedlove, az európai NATO-erõk 2013 és 2016 március között szolgáló fõparancsnokának email-fiókját. Az elõkerült e-mailekbõl pedig kiderült, hogy a tábornok és szûk környezete fokozni kívánta a NATO és Oroszország közti konfliktust. A mainstream nyugatii média egyöntetûen Putyint tette meg felelõssé az ukrán helyzet kapcsán. Pedig a képlet korántsem ilyen egyszerû.

Többek között olyan jelentéseket írtak, melyek arra sarkaltákWashingtont, hogy fegyverezze fel az ukránokat.

Jelentéseket hamisítottak meg a kelet-ukrajnai helyzetrõl. Breedlove köre eltúlozta a jelentésekben az Ukrajnában érzékelhetõ orosz csapatmozgások mértékét, hogy végül a döntéshozók Ukrajna felfegyverzése mellett döntsenek.

A Deutsche Wirtschafts Nachrichten cikke szerint Philip Breedlove, az európai NATO-erõk korábbi fõparancsnoka megkísérelte, hogy Obamát rávegye a Oroszország elleni háborúra. Azt akarta, jelenti a német gazdasági-politikai portál, hogy keményebben lépjen fel Oroszországgal szemben, és hagyja jóvá fegyverek szállítását az ukránoknak. Ezt még a DC Leaks amerikai portál leplezte le és az erre vonatkozó e-maileket bemutatta. Szerencsére, hogy a Nobel békedíjas Obama hajthatatlan maradt, és inkább Breedlovet menesztették.
Pakisztán is beszállt volna az európai konfliktusba

Egy amerikai katonai attasé 2015 februárjában azt írta Varsóból többek között Breedlove-nak; a NATO leendõ fõtitkár-helyettesének, Rose Gottemoellernek és a kijevi nagykövetnek, Geoffrey Pyatt hogy az USA kihagyásával is tudnak fegyvereket juttatni Kijevbe. Pakisztán ugyanis titokban felajánlott ötszáz hordozható TOW-II rakétakilövõt és nyolcezer ebbe való rakétát két hetes szállítási határidõvel. Ezen felül a lengyelek is hajlandóak lettek volna tankokat és fegyvereket küldeni Ukrajnának.

Problémát okozott ugyanakkor, hogy mindkét ország csak akkor volt hajlandó szállítani, ha erre informálisan rábólint az USA.

Az ugyancsak német Spiegel írt arról, hogy a tábornok köréhez tartozó tanácsadók megpróbálták bekamuzni, hogy az ukrán felkelõknek atomfegyvereik vannak. Persze Obama ezt sem vette be, talán ennek köszönhetõen megúsztunk egy atomkatasztrófát.

Belegondolni is borzalmas, hogy mi történhetett volna abban az esetben, ha Oroszország határában atomfegyvereket szállít az USA.

(Spiegel, Deutsche Wirtschafts Nachrichten, Dc Leaks)
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-08-03 19:47
Kizárt, hogy nem lenne azokon a Fekete tengeren hajózó amerikai hadihajókon ilyen muníció. Ha repülõgépeken, amelyek a fejünk felett cirkálnak, van ilyen töltet.

Én eddig sem hittem egy percig sem, hogy az támad, aki otthon van, és próbál felészülni. Az az agresszor, aki falkába tömörüve, nem saját tagot is bevonva õrjöng a másik kapujánál.
267 #2 Perle
- 2016-08-03 20:48
60 #3 csaba
- 2016-08-05 19:18
"Putyin figyelmezteti a világot: "A 3. világháború küszöbén állunk!""

"Annak az esélye, hogy kitör a nukleáris háború Oroszország és az Egyesült Államok között, egyre növekszik az utóbbi idõben.

Putyin arra figyelmeztetett, hogy Washington frissíteni kívánja az atom-arzenálját, és nagyobb a valószínûsége mint valaha annak, hogy nukleáris bombát vet be.

Az Amerikai Nemzeti Nukleáris Biztonsági Hivatal ugyanis zöld utat adott egy jelentõs, több milliárd dolláros fejlesztésre, ami a B61 atombombára vonatkozik.

A fegyverkezési verseny tehát folytatód, a feszültség folyamatosan nõ, aminek nagyon rossz következménye lehet az egész világra nézve, erre figyelmeztet az orosz elnök is."
forrás: express.co.uk / legfrissebb.info

legfrissebb.info/wp-content/uploads/2016/08/putin-696618.jpg
http://legfrisseb...en-allunk/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.35 másodperc
2,679,485 egyedi látogató