Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Rendőröket küldenek a templomokhoz, a misékre

BelföldRendőr, templom...mert a zsinagógákat rég őrizik, a mazsihisznek meg külön "rendőrőrse" is van. Úgy tesznek, mintha ez a ge.ihalmaz, amit itt magyar állampógárnak neveznek, meg szavazótakonynak, templombajáró hívő istenmajma lenne. A képmutatás netovábbja, bár lesz tovább is! Levélben fordult kérdéssel Pintér Sándor és Balog Zoltán miniszterekhez Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője, miután egyik vasárnap az istentisztelet kezdetén bement a templomkertbe egy szolgálatban lévő rendőr. Iványi arra volt kíváncsi, miért jelent meg náluk a rendőr, és van-e tudomása a minisztereknek valamilyen vallási csoportokat fenyegető konkrét terrorakcióról. Neki ugyanis a rendőr csak annyit mondott, hogy felsőbb utasításra jelent meg, “biztonsági megfontolásokból”. Az istentiszteleten ezután nem vett részt, mint mondta, “megtiltották neki, és fegyveresen nem is léphet be” – írja az Index.

A portál megkereste a Belügyminisztériumot, válaszukban azt írták, “az állampolgárok biztonságérzetének fenntartása, javítása érdekében” a rendőrség

a templomok, valamint az egyházi intézmények környékén kiemelt figyelmet fordít a rendőri jelenlét biztosítására, különösen a misék, istentiszteletek, más vallásgyakorlással összefüggő rendezvények időpontjaiban.

Nem külön járőröket mozgósítanak, a jelenlétet “a napi közterületi rendőri feladatok végrehajtása keretében” biztosítják. Az ellenőrzés a templomok és vallásgyakorlással összefüggő célokat szolgáló más épületek környékére terjed ki, “a vallásos szertartásokon, rendezvényeken a rendőri állomány nem vesz részt”.

Késes támadók ejtettek túszul két papot Franciaországban, egyikük torkát elvágták

A normandiai Rouen közelében fekvő Saint-Etienne-du-Rouvray településen öt embert – egy papot, két apácát és két hívőt – ejtett túszul két támadó júliusban. A 84 éves papnak elvágták a torkát, és egy további túszt súlyosan megsebesítettek az elkövetők, akiket a rendőrség agyonlőtt. Később az Iszlám Állam jelentkezett a támadás elkövetőjeként.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016. augusztus 06. 18:02:14
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2l6bB7k_Sdo[/movie]
267 #2 Perle
- 2016. augusztus 06. 21:31:20
Ha én egy bármilyen vallási gyülekezet vezetője lennék, nem pánikolnák be attól, ha egy " közeg" a misémem megjelenne. Ha csak nem nyomná a lelkiismeretem valami , a múltból.

Egyébként ne a templomokat őrizzék annyita kiemelt figyelemmel, mert azokat óva fentről valaki ( ha igaz) , hanem az oktatási intézeteket, óvódákat, bölcsödéket.! Azokat, akik még nem tudják magukat megvédeni. Az elmúlt időszakban sokkal több volt az iskolai mészárlás, mint a templomi.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.30 másodperc
2,386,499 egyedi látogató