Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Folyamatok

Gondolatok"Amit Erdogán és az Oroszok lépéseiröl előre irtunk,megtörtént.Jelenleg = Az Usa államkötvényeket senki nem vásárolja.Négy éve jeleztük,hogy semmiféle fedezete sincs. A világbankjai Usa kötvényt csak korlátozott mértékben,és áron alul fogadnak el.Utána azonnal aranyra váltják.Ezáltal az arany,most túlértékelt. A nyugati hitelminősitők egyfolytában gátlástalanul hazudnak.Az Usa gyakorlatilag államcsődben van. Ezt Trump helyesen ismerte fel,,ez igy tovább nem mehet. Utolsó lehetőségként az amerikai zsidók megpróbálkoznak szabadkereskedelmi egyezményt kierőltetni az Európai unióbol.

Ez európának teljes ráfizetés lenne.Az amerikai szemét termékek teljesen elárasztanák európát.Gyárak ezrei,és munkahelyek százezrei szünnének meg.
Tulajdonképpen ezzel Kinát szeretnék jogi alapon kiszoritani Európábol.Csak senkinek se kellenek.☺
Mostani helyzet - a migráns betelepités főcélja,hogy teljesen túlterheljék az Unió pénzügyi rendszerét.Mivel nincstelenek érkeznek.
Látható,hogy több fronton támadnak.Gazdaságilag megakarják szállni az Uniót.Anglia ezt helyesen ismerte fel.Miniszterelnök asszonya most a két keleti óriás Felvevő piaccal tárgyal.Kina-Orosz.
Nyersanyagért,Technológiát kinálnak.Szinte biztosan megegyeznek.Addig huzzák a kilépési időt.Utána azonnal kilépnek.
50 milliárd font veszteség átmenetileg,,Angliának piti összeg.A dollárt jelenleg az országok közötti elszámolások tartják életben.Ezért nem értékelik le.Kilehetne erőltetni,de akkor kiderülne,hogy az Usának semmilye sincs.Azonkivül rengeteg ország menne csődbe,,mert a dollárt tartalék valutaként beraktározták.Ebböl az következne,hogy a világkereskedelem gyakorlatilag összeomlana.Ez senkinek se érdeke,katasztrófa lenne.
Évekkel ezelőtt megfogalmazódott,hogy a dollárt fokozatosan ki kell vezetni a világkereskedelemből.☺
Ennek oka,hogy a Zsidó tulajdonban lévő amerikai pénzverde fedezetlen kötvényeket bocsájt ki,és hamis pénzt veret.Saját pénzüket hamisitják,hogy világkereskedelmi kulcs szerepét megőrizzék.
Ezzel a csalással az usa ma is dollár billiókat keres évente.De egyre csökkenő mértékben.Ez okozza az amerikai gazdasági káoszt.
Visszatérve.Európának,ma három nagyon beteg embere van.Görög-Portugál-Olaszország.Portugáliával nincs mit tenni.Eltartott marad.Görögország,30 éves távlatban menthető.
Olaszország a fő probléma,mert nyiltan fizetési haladékokkal játszik.Összeomlása azért nem hagyható jelenleg,mert hatalmas vásárlói piacot is magával rántana.Ez pedig már mindenkire visszaütne.☺
A jelenlegi tárgyalások fő célja,hogy bankrendszere fel legyen tőkésitve.És itt lép be a képbe a szabad reális tőke.(amerikai tőke nem kell,mert nem valós).Kina-Oroszország-Svájc-Tajvan..Anglia idejében kilépett.Németország,és Francia ország egymaga nem tudja felvállalni.
Az új segitők kikötőket és gyári jogokat kérnek.Teljesen jogosan.Sok pénzt kapott ugyanigy Görög ország is.Csak itt a hazudozó média nem mondta be.
Az Európai unió jelenlegi formájában nem tartható fenn.Szabadkereskedelni övezetté lesz átakitva,,korlátozott vámjogokkal.

Nyugat józan ésszel most jött rá,hogy az Amerikai zsidó bandák kalandor háborús politikája tizszer annyi kárt okozott,mint hasznot.Libia kirablása semmit nem hozott a konyhára.
A bolygó 50%~ának az iparositása az elmult 30"évvel kezdődött meg.Ez a folyamat ma is tart gőzerővel.Új piacok teremtődnek,,de ezekhez először beruházások kellenek.
Nagyon sok commentező és szakértő csak egy dolgot tud orditani.-"hehej levan ez dumálva ,meg mindenütt zsidót lát,meg illuminátust,meg szabadkőművest.!!".Ott is ahol véletlenül sincs.Az új piacok tortája hatalmas.Mindenki helyezkedik,mindenkinek jut.De véges a torta.
Jelenleg nyersanyag hiány van a bolygón.Néhány ország ezt háborukkal gondolja megoldani.Mások szerződésekkel.Teljes átrendeződés zajlik.Erre a korra van rábizva,hogy ebböl a helyzetből a következőbe átvezesse az emberiséget.Ha sikerül.
Ezek a fő világgazdasági folyamatok zajlanak most.A beruházások egy időben minden kontinensen zajlanak,,lehetőségek szerint.
Nagyjábol erröl volna szó.Sok millió profi dolgozik ezen jól,rosszul.De olyan emberekre nincs szükség akik maximális szellemi teljesitménye -"hehej tudtam én ezt.!!".
Magán véleményem,soha nem tudott semmit,,ma se tud.Sötétebb,mint erdő mélyén a tuskó.= Háttérhatalom.!!.
Ha akarja beteheti.Hátha valamelyik megérti.De legalább maga értse.Ez a folyamat nem megállitható.Vannak elágazásai,,de végbefog menni.A lényeg,hogy lehetőleg háboruk nélkül.Egy hosszútávú kereskedelmi szerződés ezerszer több hasznot termel mindkét félnek,,mint egy szaros kis háború.
Ez meglesz értetve a zsidó bandákkak is,és kollaboránsaikkal is.Nyilvánvalóan ha nagyon akarnak háborút,megkaphatják.
De akkor jobb ha egyböl a ruha bolt irányába támadnak,hogy jusson fehér lepedő.Mert a kockás kegyeletsértés.
Katonai erejük a bolygóéval nem összemérhető
...vége.

most mondják.Mivel Anglia jogilag már kilépett az unióbol,ezért rá semmiféle embargó nem vonatkozik az unió irányábol.Korlátlanul kereskedhet,,-lefölözi a hasznot.
Merkel meg Hollande meg szentségel.!!.--szép volt angol csajszi.

pár nap mulva bejelentik az uj kereskeselmi egyezményeket Moszkvával,-vigyorogva...Igy megy ez fijúk."

Hozzászólások

3 #39 Enid
- 2016. augusztus 16. 14:42:40
... "az elet ertelmetlen?... ez se rossz takaro.
283 #40 gladiator07
- 2016. augusztus 16. 19:45:54
Az élet ételme a LÉT elérése. Lehet rettenetesen keserves, és fényűző is. A tiszta létezés az útvége, a / vissza / megérkezés a Kettő EGY- ébe, mely a LOGOSZ.
4 #41 Posta Imre
- 2016. augusztus 16. 19:55:59
Gladiátor, tehát a zélet értelmetlen. Nem ezt írtam? Amit te írtál, az élet "vége", vagyis hal-ál.
3 #42 Enid
- 2016. augusztus 16. 20:13:08
Szamomra az elet ertelme a tapasztalatgyujtes lehetosege. Ebbe a szuletes es a halal megtapasztalasa is beletartozik.
2 #43 gerry
- 2016. augusztus 16. 20:23:40
gladiator07 - ...

:o

legalább értelmeznéd amit írsz!!!

A fényűző és a fény - űző összekapcsolása ebben a mondatodban a szellemi degeneráltság jeleit viseli magán... a többi meg az agyatlan okoskodás ami nálad megint a vegytiszta értelmetlenséget mutatja.

De most biztos jobban érzed magad ettöl az eszmehuggyantástól.

Az viszont igaz lehet, hogy egyesek egész élete értelmetlen...
4 #44 Posta Imre
- 2016. augusztus 16. 20:41:58
Enid, tehát az élet = lehetőség.

Gerry a napokban beszélgettem nálam avatottabbal is (van ilyen, illetve nem kizárt). Deklarálásra került, hogy aki 40 éves koráig nem használta, aztán már mindegy.

Enid, arról is volt szó, hogy egy életen át lehet tapasztalatot gyűjteni, de a legtöbbeknek nem sikerül csak napokat naplózni, míg mások egy élet alatt akár több életre valót is..., szal....s_V
3 #45 Enid
- 2016. augusztus 16. 21:12:06
Szerintem az.
Az, hogy ki el a lehetoseeggel, az mas lapra tartozik. Vagy, hogy a szerzett tapasztalattal ki mit kezd.
A tapasztalatot at lehet adni, vagy a sirba viszed magaddal... latszolag rajtad all. Latszolag.

Minden aminek reszesei vagyunk tapasztalatot kinal szamunkra. Attol fuggetlenul, hogy "jo" vagy "rossz" jelzovel illetjuk.
Maga a tapasztalas, mint esszencia valik, vagyis valhat reszunkke.
...

Azt szoktuk mondani, hogy elveszik tolunk az eletteret. Pedig nem, mert a Ter az ott marad, ahol eddig volt. A lehetoseget veszik el annak, hogy pl. az emberek egy adott teruleten tapasztalatot szerezzenek. Ezt aztan lehet meg cifrazni.
Csak ugy tudnak jogi alapon jelentos ellenallas nelkul megfosztani bennunket pl. a F/foldunktol, ha eloszor leredukaljak ezzel kapcsolatos tapasztalatainkat.
6 #46 anzsi a macska hala
- 2016. augusztus 16. 22:25:11
A karmán kívül is van élet, csak el kell jutni odáig.
Ha hatost (hátast) dobsz, akkor mehetsz tovább.
4 #47 Posta Imre
- 2016. augusztus 17. 07:52:44
Anzsi, a kamrán kívül tágasabb, főleg, ha bélül már üres, hiába leszöl kamarás.

Enid, se elvenni, se adni nem lehet, de elhitetni igen.

Vera olvas egy ilyen tud-fasz könyvet és pár napja beidézte azt az egy mondatot, amiért meg kellett íródjon. Valahogy emígyen szól: elegendő egyetlen generációs agymosás, hogy elhitessék, a valóság nem létezik.
3 #48 Enid
- 2016. augusztus 17. 08:22:59
Mindenben igazad lehet, ha alkalmazni tudod. Sokszor ugy tunik, hogy igy kivulrol jol megmagyarazzuk a fehernyul ureget, vagy a feher nyulureget, sot esetenkent meg magat szegeny oreg fehernyulat is...

Legalabb elfoglal-lyuk magunkat.
Nem?

Imre!
Olvass ujra! Ketszer is leirtam, hogy "latszolag".
4 #49 Posta Imre
- 2016. augusztus 17. 08:28:13
Kövesd a fehér nyulat! https://www.youtu...mwrw4sNCxE
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Smwrw4sNCxE[/movie]
120 #50 Vakeger
- 2016. augusztus 17. 08:31:12
Elég egy generáció, de szerencsére mindig új, és újabb születik. Így folyamatosan dolgozni kell a hülyítésen.
6 #51 anzsi a macska hala
- 2016. augusztus 17. 10:46:18
Imre, nem oda Buda, de még azon túl is ahol a kurta farkú malac túr is.
283 #52 gladiator07
- 2016. augusztus 17. 12:48:25
gerry. Nem neked szántam az írást, és tudod kit hüjézz le, aki reggel megmosta a fogad, és vissza néz a tükörből rád.
2 #53 gerry
- 2016. augusztus 17. 16:25:29
gladiator07 - amit leírsz az oldalra az annak szól aki elolvassa (nem láttam forgalmi rendört a mondataid mellett)

Tényleg, kinek írtad? Bólogatóknak?

Amit meg leírtam - az elolvasott tartalom elemi reakciója volt. Ez van. Ne rám haragudj és ha hüJének érzed magad az nem az én hibám.

Fogalmazz értelmesen és senki nem fog "megszólni". Apropo, most és voltam a senki, bocsi

s_hihi ... és akkor sem fogok veled verekedni, ha kesztyüt dobsz elém!
(Tudom néha ordenáré a stílusom, de mit tehetek vele, az itt töltött évek alatt rámragadt és ilyenkor már nem tudom megakadályozni, hogy más ne vegye észre...)
Megyek fogat mosni, megnézem ki figyeli mit csinálok a tükör elött. JééZusom, remélem nem tettek be a tükör mögé kamerát?!?!? Manapság minden megtörténhet. Tudod mit elfogadom amit írtál, még Imre is rálapátolt valamennyit a témádra, maradjunk annyiban, hogy nem érek fel ésszel olyan magaslatokra mint te (Ti...mindenki).

Lehet, hogy ma reggel az ápoló mosta meg a fogamat?... hmmmm:|
3 #54 Enid
- 2016. augusztus 17. 17:17:33
Gerry! Amilyem mazlid neked van, ez nez vissza a tukorbol:
previews.123rf.com/images/mrpants/mrpants1303/mrpants130300012/18625622-Foto-integrale-di-attraente-giovane-infermiera-che-indossa-camice-blu-su-sfondo-bianco--Archivio-Fotografico.jpg

https://www.amazo...1450085618

:D
2 #55 gerry
- 2016. augusztus 17. 18:20:13
Megyek megkeresem! Viszont a fogkefe az jó, de nem mertem rákeresni, hogy a nöknek vajon milyeneket árulhatnak a neten...s_nezem
...persze a XXI. században változnak a dolgok, talán már fogkefe se kell...

zumaffen.de/upload/809d1054879c0b6c54b13deae185fa8c2671.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
2,386,782 egyedi látogató