Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ágyában végeztek a kelet-ukrajnai szakadár vezér merénylőjével

KülföldKépzeljétek el, hogy ott is mindenki beszervezett és ugyanezt idehaza is. Ezeknek "forradalom"? Ezeknek? Mind egy szálig mocskos xarházi és a jóbik, meg a többi "nemzeti" fix-fax likvidálásával kell kezdeni a tisztogatást, mert ha nem, úgy a xar csak WC-t cserél. Levágott fejjel találták meg luhanszki házában Nyikolaj Minyinát, aki feltételezhetően az Igor Plotnyickij elleni múlt heti merénylet egyik szervezője volt.

Minyina korábban az úgynevezett Luhanszki Népköztársaság (LNR) elnökének legnagyobb vetélytársa, Pavlo Gyomov kozák atamánnak volt a jobb keze. Gyomov, akit decemberben likvidáltak a saját emberei, rengeteg kompromittáló anyaggal rendelkezett Plotnyickijról. Halála óta ezek az akták az éjjel meggyilkolt Nyikolaj Minyina birtokában voltak – adta hírül a Hvylya.net.

Nyikolaj Minyina a luhanszki elnök háta mögött
Forrás: hvylya.net

Az oroszbarát szakadár köztársaságokban a kezdetek óta éles belső harcok folynak a hatalom birtoklásáért, illetve a dél-oroszországi bűnözői körökkel folytatott illegális drog-, fegyver- és emberkereskedelem irányításáért. Igor Plotnyickij elnöki gépkocsiját a múlt szombaton robbantották fel egy, az út szélén elhelyezett távirányítású pokolgéppel.

A luhanszki szakadárok vezérének a saját közleményei szerint nem esett baja a merénylet során, ám azóta sem mutatkozott a nyilvánosság előtt. Meg nem nevezett források szerint súlyos lép- és májkárosodást szenvedett, és jelenleg egy rosztovi kórházban kezelik. Link

Hozzászólások

120 #1 Vakeger
- 2016. augusztus 17. 21:49:33
Az élet 18+ ban! Biztosan volt már, de így kerek.
https://www.youtube.com/watch?v=7CoAonrmXSM

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.30 másodperc
2,482,865 egyedi látogató