Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Okkultisták és sátánisták vonulnak Prágában? Radikális keresztények tüntettek a Pride ellen

KultúraÉs jön Bizánc és jön, nem kérdez...a rohadt buzi kaoticizmus és a zsidó-görénység, muzulmán imádat a megbeszéltek alapján performálódik erkölcsi tisztaságba és az emberisegg felvirágozik. A cseh Bizánci Katolikus Patriarchátus nevű ortodox keresztény kisegyház mintegy harminc tagja tiltakozott szombaton a múlt heti prágai melegfelvonulás ellen, gonosz szektának nevezve a Prague Pride-ot.

A vallásos tiltakozók szerint a melegfelvonulás a gonoszkultusz modernkori legjelentősebb megnyilvánulása, ezért azt szorgalmazzák, hogy Milos Zeman államfő fogadtasson el törvényjavaslatot a sátánizmus terjesztésének tilalmáról.

A hagyományos családi értékeket hirdető, a homoszexualitást elutasító, a társadalom általuk vélt erkölcsi hanyatlása ellen kikelő csoport vezetője, Illés pátriárka szerint a melegfelvonulást okkultizmus és sátánizmus hatotta át, a társadalmat pedig a gonosz kultusza és az Antikrisztus szelleme fenyegeti, amely kapcsolatban áll az iszlámmal.

A tiltakozók végigvonultak a városközponton, az egyház négy képviselője pedig "megtisztította" Szent Vencel szobrát és a melegfelvonulás több állomását, mert szerintük "spirituálisan megfertőzte őket a homoszexualizmus".

A Prague Pride-on mintegy negyvenezren vettek részt a múlt héten.

A Bizánci Katolikus Patriarchátust az Ukrán Ortodox Görögkatolikus Egyházból kivált hét püspök hozta létre 2011-ben. Semmilyen egyházi struktúrába nem tagozódnak be. Nem ismerik el a Vatikán fennhatóságát. Elítélik, hogy a pápa vallások közötti párbeszédre szólít. Azt állítják, hogy Isten felhatalmazásával cselekszenek, céljuk pedig minden eretnekség eltörlése.
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2016. augusztus 21. 15:06:37
Illés pátriárka !

Kicsit elkéstél ! A társadalmat a gonosz kultusza és az Antikrisztus egyáltalán nem fenyegeti. A társadalmat a gonosz kultusza régen átitatta, az Antikrisztus pedig uralkodik felette. Erős fáziskésében vagy, de csak kiabálj ! Sokkal jobb mint mellé állni, bármi is az indokod.
4 #2 Posta Imre
- 2016. augusztus 21. 17:01:26
Pravoszláv templomot gyújtottak fel Szarajevóban

Bosznia-Hercegovina fővárosának központjában vasárnap reggel éghető anyagot dobtak az egyik templomba.

A Szarajevó központjában lévő pravoszláv templom mellékhelyiségébe ismeretlenek dobtak be éghető anyagot. A tűzben senki sem sérült meg, de anyagi kár keletkezett. A tűzoltók gyorsan eloltották a tüzet.

Az elkövetők, illetve motivációjuk ismeretlen, de ezt a templomot idén már kétszer is kirabolták.http://vs.hu/koze...paign=main

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.33 másodperc
2,488,412 egyedi látogató