Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szent-e a Szentkorona? - Beszélgetés Kozsdi Tamás kutatóval

TanácsadásJó fej ez a Kózsdi gyerök. Felvetettük 2009-ben, hogy az Arvisura egy kicsit átverés nagyon, erre aztán hosszas mediálás után kijelenti, hogy az, majd a "Szent korona" 2010-es "leleplezése" kapcsán 2016-ban kijelentheti, hogy az se nem szent se nem..., de legalább ez biztos. Kincsi, mi van ezvel a Tomi Boy-jal? Van még pár teóriánk, amit tudományosan se ártana igazolni. Link

Hozzászólások

4 #20 Posta Imre
- 2016. augusztus 23. 13:50:06
Bivaly, most had kérdem, mert nem pontosítottad: te érted amit írtál, mert inkább filozófiai, alkémiai konjunkció, mint nem. Az anyag és az elemi részecske szintjén már inkább "tér", mint matéria. A H2O molekulát víznek nevezzük, de ívni, csak az általuk behatárolt térben tudunk. Az Út könyvéből egy kiragadott akkord:
11

Harminc küllő kerít egy kerékagyat,
de köztük üresség rejlik:
a kerék ezért használható.
Agyagból formálják az edényt,
de benne üresség rejlik:
az edény ezért használható.
A házon ajtót-ablakot nyitnak,
mert belül üresség rejlik:
a ház ezért használható.
Így hasznos a létező
és hasznot-adó a nemlétező.

De a koronánál maradva ez olyan, mint a zsidó "liturgiában" a "Frigyláda". Kivesézgettük korábban a legendáriumot, az azonosságokat, Exkaliburt, ami valszeg Atilla kardja lehetett és egy meteorból lett kikovácsolva...ect.

Amit tudunk a mi jelenleg ismert koronánkról, az annyi, hogy két részből szegecselték össze, aminek láthatóan korábban nem sok köze volt egymáshoz, sőt még annyi sem. Egy hercegnői és egy másik mestermunkát illesztettek össze, melyek korábban is koronaként funkcionálhattak, de sürgősen kellett egy másik, egy egyedi. Mitől szent? A rosseb se tudja, de nem attól, hogy azt a magyar királynak a rabbik odaajándékozták és valamiért apostoli királynak nevezték viselőét. Nem akarom ragozni, szét van már rágva. A szellemet te adod, az anyag meg adva van, bár az agyad is anyag, mert átszellemül. Hogy is mondjam? Olyan, mint a dimenziók közötti különbség, melyek közt lehet hajszálnyi a különbség, de ettől egészen más minőséget jelent. Szimbólum is szellemet hív, ha pozitív, ha nem, bár ha pozitív, máris AIDS.s_kv
3 #21 Enid
- 2016. augusztus 23. 15:57:07
Egy hercegnoi?
s_nezem
238 #22 bivaly
- 2016. augusztus 24. 05:33:51
Imre !

Nem a koronáról írtam, csak magáról az anyagról. Nincs holt anyag, meg minden rezonancia, az ember maga meg egy fizio-kémiai folyamatok rezonáns összessége. Már ha az anyag szóba került. A legkeményebb gránit, acél, mind csak rezonancia. Mindössze csak azért írtam az anyag, meg nem anyag feltételezéshez. Korábban többször leírtam, hogy a létezés némely dolgába belemélyedni felszínes emberi tudással felesleges, és önámító. A tudjuk, meg a hisszük, és úgy gondoljuk az messze nem ugyanaz ! Csak ezt akartam mondani. Tapasztalataim alapján egyre jobban kételkedem bizonyos kijelentésekben, ami a fizikát illeti. A kémia távol áll tőlem, soha nem szerettem, és nem is érdekelt. Alap dolgokat hellyel-közzel tudok. A létezésnek meg nagyságrendekkel több nyitott kérdése van, mint lezárt, és mert nincs meg bennünk az isteni tudás, számtalan dologra nincs helyes válasz, találgatni azt lehet. Igazából azokkal vagyok meglehetősen ellenséges, akik mindent meg tudnak magyarázni, és meg is magyaráznak, meg mindent értenek is !? Nem baj, ha nem úgy van, részükről. Nem bonyolítom tovább, de hogy a fizikát csak az Isten tudja, az egészen biztos, mi meg csak ugatjuk. Hold és Mars rakéták ide, meg oda. A tudományok nagy része mai napig is matematikai alapokra helyezett elméleti igazságok hirdetése. Nagyon messzire vezet ám az "anyag", meg a mindig volt tudomásul vétele.
Szóval, nem a koronáról írtam.
4 #23 Posta Imre
- 2016. augusztus 24. 16:15:21
Bivaly, akkor igaz lehet az elhíresült mondás: "Értem én, hogy gőzgép, de mitől megyen?"

Enid igenis, egy turáni hercegnőé volt a másik fele, így a korona a férfi-nő principruncit is megzenésíti.
240 #24 trk
- 2016. augusztus 24. 20:47:26
Dukász Mihályt később eszkábálták oda a koronára, jól láthatóan. A Kárpátok közé visszatérő magyarok a "kalandozások" során tudatosan keresték fel a nyugati apátságokat, mert oda vitték a kifosztott kurgánok kincseit, egyszerűen visszahozták őket. Valszeg Lélt a korona ígéretével csalták tőrbe. A korona nem két darabból készült és az anyag összetétele alapján jóval fejletteb technikával készült, mint amivel az akkori bizánc vagy nyugat bírt.. Tudták mit keresnek. A magyarok aztán követelték a pápától, a lengyelek csak kérték. Piros (ezüst)fehér nekik is a zászlajuk..
Székesfehérváron aki járt már, az tudhatná, hogy ott nem volt koronázás. Mocsárban nem koronáztunk.. Fejérvár Atilla városa volt a Pilsben, Pomáz-PilisborosJenő közt.
Tegnap láttam a Pilis szív alakját felülről, látszott a bazilika is..
A várost most erdő fedi..
Székesfehérváron meg ott hevernek a magyar királyok csontjai, elég sok a lékelt koponya..egy nemzet sincs akinek ennyi temetetlen halottja volna..
A szent korona volt maga a puszta törvénye ami maga a lelkiismeretről szól és Dukász helyett Atilla lehetett ott...
Jó volna összerakni a valós magyar történelmet, érzelmek nélkül, biztosan volt hitványság néha nálunk is, főleg vagy inkább kizárólag miután a sugdolózók betették a lábukat..
3 #25 Enid
- 2016. augusztus 24. 22:07:47
trk! Elobb mondtad voona. Mielott kiiktattak a talto-sokat.
243 #26 Magus
- 2016. augusztus 27. 10:07:01
Endi
én olvastam a könyvet és egyetlen táltost sem végezek ki a nagy inkvizícióban sem 13.században....
http://magyarmegm...zici%C3%B3
Fehér M. Jenő: Középkori magyar inkvizíció
http://www.angelf...zinkv1.htm
3 #27 Enid
- 2016. augusztus 27. 13:11:17
Magus! Akkor hova lettek?
240 #28 trk
- 2016. augusztus 27. 20:09:42
Enid, a szólnokokat ölték meg..tudod?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
2,486,574 egyedi látogató