Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

1. A német vezetés beáldozza a német népet.

Tanácsadás2. Az EU vezetés és pénzhatalom foszlányokra szakítja Európát és népeit
Szerény számításaim szerint max. 1,5 – 2 év és valahol Európában kitör (ha másként nem akkor kierõszakolva) a XXI. Század elsõ polgárháborúja. Az európai országok lokális ellenzéki csoportjai ebben a pillanatban mint „elsõ számú közellenség“ potenciálisan támadás alá kerülnek. Miután szinte sehol (esetleg néhány jól álcázott csoporton kívül) nem alakult ki összefogás, nem beszélve a nemzetközi kapcsolatokról, így a Nemzetiségi Európa ellen tevékenykedõ és nemzetközileg irányított katonai erõknek nem kell mást tennie mint összeszedjék és hermetikusan elzárják ezeket az embereket. Miután már ma látszik, hogy minden szinten hatalomátvételre törekszenek így az elsõ pillanattól kezdve le lesznek zárva az orszákhatárok. A határokon belül bármilyen ellenzéki mozgásra az EU és a NATO „közös“ alakulatai azonnali és könyörtelen támadást fognak indítani arra hivatkozva, hogy „ellenálló csoportok“ megpróbálják megdönteni az ország belsö rendjét, stabililitását.
Miután a média szinte teljesen a kezükben van, a szadizmat írások terjesztésén kivül semmilyen lehetösége nem lesz az ellenzéknek. A lebutított polgárság megszürt és irányított információkat kap a nekik megengedett hírcsatornákon keresztül. Internetre – föleg nemzetközi hírforrásokra – nem lehet felkapcsolódni. A rövid- és középhullámu hírközlés jószerint megszünt, az URH vagy DAB adásrendszerek lokálisak, távolról eleve nem elérhetõk, a TV adórendszerek UPC és társai szintén a „megfelelõ kezekben“, a szatellit vételt könnyü folyamatosan zavarni.
Miután Európa a 24. órában van, itt az idõ, hogy – és ha létezik – ellenzék európában akkor felvegyék egymással a kapcsolatot. „Holnap“ már késõ.

Nem az európai keresztény vallás szétzilálása, a muszlim vallás térnyerése a probléma, hanem az, hogy e kettõ ellentétes ideológiája okán az európai polgárság elveszti mindenét. Ahogy átcsoportosulnak az erõk, Európa életstílusa teljesen felborul és ezen a kb 10 millio km2-en nagyjából 750 millió ember elveszti az élhetöségét. A jelent mindig túl kell élni és arra csak az erõsebb képes. Az erõsebb pedig az amelyiknek nincs vesztenivalója. ÉLETRÖL ÉS HALÁLRÓL VAN SZÓ.

Az europai népek nincsenek felkészülve arra a gondolkodásmódra amit ez a jelenlegi „menekült“ letámadás magával hozott. Nem képes megvédeni se a környezetét se a kultúráját, se a családját. Miután ezeknek az országoknak a polgárait évtizedek alatt szisztematikusan kinevelték egy adott helyzetben szükséges agresszív reagálásból igy marad a behódolás vagy néhány lokális esetben – ha szükséges - a védekezõk (ellenállók) teljes megsemmisítése. Az irányító erõk nem fognak résztvenni a harcokban, nem is érdekli õket, hogy mitörténik a másik utcában – ahogy ma már senki nem tudja, nem is ismeri a azok lakóit.

Persze – lehet, hogy nem így lesz. Lehet egy mocsok-bomba is, de akkor jobb ha rögtön mellém esik, mert nincs kedven se máglyahalálra, se hosszú szenvedésre… pláne emlékekre amik gonoszabbá lehetnek mint bármi más ezen a földön.

Na ja – csak azért írtam, mert nem tudom mi fog történni… de ez szinte törvényszerü ezekben az idõkben

Üdv

A cikk mellé:
1. Éjszakai repülés
2. Manambo

Hozzászólások

241 #1 szittya
- 2016-08-23 19:47
Az erõsebb pedig az amelyiknek nincs vesztenivalója. - mért is?
238 #2 bivaly
- 2016-08-24 17:33
Azt, hogy a "német vezetés" nem német, tudjuk, de szembe kell nézni avval is, hogy a "német nép" az meg nincs ! Hasonlóan mint itthon is, romjaiban, elenyészõen, kiírtva, megnyomorítva, megsemmisítve. A többi meg blabla, bla !
1 #3 Pitkin
- 2016-08-25 21:02
A XX. sz-ban egy diktátor a Német Nemzet érdekeit részesítette elõnyben saját Hazájukban. Ez a XXI. sz-ra megfordult. :-) Mit érdemel a XXI.sz-i fõbûnös?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
2,743,172 egyedi látogató