Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Állítják, így lebuktathatók a pszichopaták

TanácsadásÉn ásítottam, csak tróbából és mindenki le van bukva! Te, ezek annyira picopatáznak, mintha lóverseny lenne. Aztán jönnek az empaták meg a lópimpili citron-nyal! Az ásítás ragadós, ezt mindenki tudja. Egy kutatás eredményei szerint azok, akik nem kezdenek el ásítani olyankor, mikor a körülöttük lévõk mindannyian, esélyes, hogy pszichopaták, így igazából egy rövid kis teszttel rajta is csíphetõk.

A velünk szemben lévõ ásításának "utánzása" az empátiás készségünkkel függ össze a szakértõk szerint. Ha valakinek ilyenkor rezzenéstelen marad az arca, az ezeknek a készségeknek a hiányára utalhat.
Hogy pontosan mit is jelent az, hogy valaki pszichopata? "Szadista, vagy az a legfõbb szándéka, hogy másokat manipuláljon, és ettõl érzi elemében magát" - fejtette ki dr. David M. Reiss amerikai pszichiáter. Sok sikeres ember hordoz pszichopatikus jellemvonásokat - ez ugyanis nem jelenti automatikusan azt, hogy valaki bûnözõ vagy tömeggyilkos. Viszont az ilyen emberek képesek könyörtelenek lenni, ha kell, és mivel kevésbé empatikusak, könnyebben hoznak meg kemény döntéseket - például egy csoportos létszámleépítését - ami jól jöhet például az üzleti életben. Egy 2011-es, a Behavioral Sciences and the Law szaklapban megjelent kutatás egyenesen arra az eredményre jutott, hogy a fõnökök, vezetõk között négyszer annyi a pszichopata, mint azok között, akik beosztottként dolgoznak.
Ha valakit szeretnénk alávetni egy 30 másodperces tesztnek, akkor üljünk vagy álljunk vele szembe, és kezdjünk el jó nagyokat ásítani. A pszichopaták a népesség körülbelül 1 százalékát teszik ki, így nincs belõlük túl sok - de ha a velünk szemben ülõ nem követi a példánkat, kezdhetünk gyanakodni.
"Ledermedtem." 45 elmúlt és szülni fog"Ledermedtem." 45 elmúlt és szülni fog
A beszédbõl kiderül az Alzheimer-kórA beszédbõl kiderül az Alzheimer-kór
Cukorbetegség: forradalmi gyógymód jöhetCukorbetegség: forradalmi gyógymód jöhet
Nehezen gyógyuló sebnek hitte, rák voltNehezen gyógyuló sebnek hitte, rák volt

Ugyanígy magunkat is letesztelhetjük, ha megkérünk valakit, hogy ásítozzon, miközben nézzük. Ha nem ásítunk mi is, azért még ne aggódjunk, mert lehet, hogy csak azért van, mert épp stresszesebb állapotban vagyunk, vagy egyszerûen egész máshol jár az eszünk.Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-08-28 07:32
Csak negyede? A többinek már nem gond? Õk picopaták? Ja, igen a "védõoltások"...gmo, chemtrail...és az agyprogramozás, meg a szintén ostobává tett züllõk...kumulatív hatása....multiplex idiopátia maxima.

A gyerekek negyede pszichés gondokkal küzd

Az iskolakezdés, a teljesítménycentrikusság, a kortársaknak és az otthoni elvárásoknak való megfelelés - egyebek mellett ezek is hozzájárulnak ahhoz, hogy még az óvatosabb becslések szerint is csaknem minden negyedik-ötödik gyermek küzd valamilyen pszichés problémával.
Ajánlom a Facebookon

A gyermekeket érintõ pszichés problémák jelentõs része túlmutat az alkalmazkodási nehézségeken; megjelenhet depresszió, szorongás, deviáns viselkedés, de van, hogy testi tünetek, például has- vagy fejfájás jelentkezik - mondja Dr. Csenki Laura, a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának gyermekklinikai szakpszichológusa. A különféle krízishelyzetek az élet természetes velejárói, ám nem egyformán tudnak velük megbirkózni a gyerekek, így teljesen normálisnak tekinthetõ, ha a gyerek átmenetileg visszalép egy korábbi, már túlhaladott fejlõdési szakaszba. Elõfordulhat, hogy bevizel, vagy szorosabb testi kontaktust igényel a szülõkkel, ahol biztonságban érzi magát - magyarázza Dr. Csenki Laura. Az sem ritka, hogy deviáns viselkedést vesz fel, depresszióba esik vagy szorongni kezd. Ezek mind az alkalmazkodás természetes velejárói, melyek akkor végzõdnek negatívan, hogyha a testi tünetek, vagy a zavarok állandósulnak.
Nem csak az iskola, de a szülõk fokozódó elvárásainak is meg kell felelni...http://www.hazipa...0823144209
3 #2 Enid
- 2016-08-28 09:04
Mondja ezt egy szagszihologos... ezt mar lebeszeltuk.

Iskola. ...:D elvarasokk ... s_vigyori
+az elet ertelmetlen, tehat minek belebetegedni mar gyerekkorba ezekbe a latszatproblemakba?!

Erre tenleg csak egy gyoccer hat:
a ka(na)las...
267 #3 Perle
- 2016-08-28 12:07
Az utólsõ bekezdés totál hazugság. Pontosan az ellen kezõje az igaz. Az ásítást, ha valaki nem álmos, éppen a stresszhelyzet, vagy az idegrendszeri kimerülés okozza. Ez a szervezet spontán válasza , egyszerû autogén tréning. Az ásítással megfeszíti majd elernyeszti magát a test. Utána egy kissé megnyugszik az idegrendszer. Olyan ez, mint a légzési gyakorlat, de nem tudatos,
352 #4 Bugris
- 2016-08-29 06:09
2 #5 gerry
- 2016-08-29 06:49
Bugris - miért tetted ide napjanit? Mi volt vele a célod?

Itt már jól ismerjük a pszichés elváltozásait és nem tulzottan hiányzott a megjelenése... esetleg kibõvíthetnéd a tudásunkat egy rövid magyarázattal!
352 #6 Bugris
- 2016-08-29 20:55
Csak terjesztem a pofázmányait, aranyköpéseit.....Jót lehet rajtuk derülni és hogy ne merüljön feledésbe.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.55 másodperc
2,744,844 egyedi látogató