Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Állítják, így lebuktathatók a pszichopaták

TanácsadásÉn ásítottam, csak tróbából és mindenki le van bukva! Te, ezek annyira picopatáznak, mintha lóverseny lenne. Aztán jönnek az empaták meg a lópimpili citron-nyal! Az ásítás ragadós, ezt mindenki tudja. Egy kutatás eredményei szerint azok, akik nem kezdenek el ásítani olyankor, mikor a körülöttük lévők mindannyian, esélyes, hogy pszichopaták, így igazából egy rövid kis teszttel rajta is csíphetők.

A velünk szemben lévő ásításának "utánzása" az empátiás készségünkkel függ össze a szakértők szerint. Ha valakinek ilyenkor rezzenéstelen marad az arca, az ezeknek a készségeknek a hiányára utalhat.
Hogy pontosan mit is jelent az, hogy valaki pszichopata? "Szadista, vagy az a legfőbb szándéka, hogy másokat manipuláljon, és ettől érzi elemében magát" - fejtette ki dr. David M. Reiss amerikai pszichiáter. Sok sikeres ember hordoz pszichopatikus jellemvonásokat - ez ugyanis nem jelenti automatikusan azt, hogy valaki bűnöző vagy tömeggyilkos. Viszont az ilyen emberek képesek könyörtelenek lenni, ha kell, és mivel kevésbé empatikusak, könnyebben hoznak meg kemény döntéseket - például egy csoportos létszámleépítését - ami jól jöhet például az üzleti életben. Egy 2011-es, a Behavioral Sciences and the Law szaklapban megjelent kutatás egyenesen arra az eredményre jutott, hogy a főnökök, vezetők között négyszer annyi a pszichopata, mint azok között, akik beosztottként dolgoznak.
Ha valakit szeretnénk alávetni egy 30 másodperces tesztnek, akkor üljünk vagy álljunk vele szembe, és kezdjünk el jó nagyokat ásítani. A pszichopaták a népesség körülbelül 1 százalékát teszik ki, így nincs belőlük túl sok - de ha a velünk szemben ülő nem követi a példánkat, kezdhetünk gyanakodni.
"Ledermedtem." 45 elmúlt és szülni fog"Ledermedtem." 45 elmúlt és szülni fog
A beszédből kiderül az Alzheimer-kórA beszédből kiderül az Alzheimer-kór
Cukorbetegség: forradalmi gyógymód jöhetCukorbetegség: forradalmi gyógymód jöhet
Nehezen gyógyuló sebnek hitte, rák voltNehezen gyógyuló sebnek hitte, rák volt

Ugyanígy magunkat is letesztelhetjük, ha megkérünk valakit, hogy ásítozzon, miközben nézzük. Ha nem ásítunk mi is, azért még ne aggódjunk, mert lehet, hogy csak azért van, mert épp stresszesebb állapotban vagyunk, vagy egyszerűen egész máshol jár az eszünk.Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016. augusztus 28. 07:32:08
Csak negyede? A többinek már nem gond? Ők picopaták? Ja, igen a "védőoltások"...gmo, chemtrail...és az agyprogramozás, meg a szintén ostobává tett züllők...kumulatív hatása....multiplex idiopátia maxima.

A gyerekek negyede pszichés gondokkal küzd

Az iskolakezdés, a teljesítménycentrikusság, a kortársaknak és az otthoni elvárásoknak való megfelelés - egyebek mellett ezek is hozzájárulnak ahhoz, hogy még az óvatosabb becslések szerint is csaknem minden negyedik-ötödik gyermek küzd valamilyen pszichés problémával.
Ajánlom a Facebookon

A gyermekeket érintő pszichés problémák jelentős része túlmutat az alkalmazkodási nehézségeken; megjelenhet depresszió, szorongás, deviáns viselkedés, de van, hogy testi tünetek, például has- vagy fejfájás jelentkezik - mondja Dr. Csenki Laura, a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának gyermekklinikai szakpszichológusa. A különféle krízishelyzetek az élet természetes velejárói, ám nem egyformán tudnak velük megbirkózni a gyerekek, így teljesen normálisnak tekinthető, ha a gyerek átmenetileg visszalép egy korábbi, már túlhaladott fejlődési szakaszba. Előfordulhat, hogy bevizel, vagy szorosabb testi kontaktust igényel a szülőkkel, ahol biztonságban érzi magát - magyarázza Dr. Csenki Laura. Az sem ritka, hogy deviáns viselkedést vesz fel, depresszióba esik vagy szorongni kezd. Ezek mind az alkalmazkodás természetes velejárói, melyek akkor végződnek negatívan, hogyha a testi tünetek, vagy a zavarok állandósulnak.
Nem csak az iskola, de a szülők fokozódó elvárásainak is meg kell felelni...http://www.hazipa...0823144209
3 #2 Enid
- 2016. augusztus 28. 09:04:23
Mondja ezt egy szagszihologos... ezt mar lebeszeltuk.

Iskola. ...:D elvarasokk ... s_vigyori
+az elet ertelmetlen, tehat minek belebetegedni mar gyerekkorba ezekbe a latszatproblemakba?!

Erre tenleg csak egy gyoccer hat:
a ka(na)las...
267 #3 Perle
- 2016. augusztus 28. 12:07:02
Az utólső bekezdés totál hazugság. Pontosan az ellen kezője az igaz. Az ásítást, ha valaki nem álmos, éppen a stresszhelyzet, vagy az idegrendszeri kimerülés okozza. Ez a szervezet spontán válasza , egyszerű autogén tréning. Az ásítással megfeszíti majd elernyeszti magát a test. Utána egy kissé megnyugszik az idegrendszer. Olyan ez, mint a légzési gyakorlat, de nem tudatos,
352 #4 Bugris
- 2016. augusztus 29. 06:09:14
2 #5 gerry
- 2016. augusztus 29. 06:49:11
Bugris - miért tetted ide napjanit? Mi volt vele a célod?

Itt már jól ismerjük a pszichés elváltozásait és nem tulzottan hiányzott a megjelenése... esetleg kibõvíthetnéd a tudásunkat egy rövid magyarázattal!
352 #6 Bugris
- 2016. augusztus 29. 20:55:46
Csak terjesztem a pofázmányait, aranyköpéseit.....Jót lehet rajtuk derülni és hogy ne merüljön feledésbe.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.46 másodperc
2,487,422 egyedi látogató