Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Horror: Holokausztáldozatok agyi maradványait találták meg egy német pszichiátrián

TechnikaSzóval most egy csomó agyatlan holotúlélõ szaporodik szerte a világban? Tudomány? Hja. Mengele a cia-nak dolgozott... és persze mirõl lehet tudni, hogy zsidók alkatrészei? Hja, abból, hogy nyomik, nem emberi alkatrészek. A müncheni Max Planck Pszichiátriai Intézetének felújítása során a holokauszt zsidó áldozatainak több tucatnyi testrészére bukkantak. Az agyi részek megtalálásáról az Army Radio adott hírt szerdán.
Horror: Holokausztáldozatok agyi maradványait találták meg egy német pszichiátrián

A felfedezés nyomán az intézet tanácsa teljes körû vizsgálatot rendelt el, hogy kiderítsék, milyen célt szolgáltak ezek az emberi maradványok az intézetben.

A Max Planck Inztézet neuropatológiai részlegét egykor a náci agykutató Julius Hallervorden vezette, aki különbözõ emberi kísérleteket hajtott végre a második világháború alatt. Az Intézményt akkor Wilhelm Császár Intézetnek hívták.

Az újonnan megalakult kutató csoport már elkezdte azonosítani az emberi maradványokat, hogy azokat el tudják temetni a már eddig bevett szokásnak megfelelõen. A folyamat akár több hónapig, több évig is elhúzódhat.

a max planck pszichiátriai intézetA Max Planck Pszichiátriai Intézet

Az Intézet a felfedezéssel kapcsolatban az alábbi közleményt tette ki a weboldalára:

"Az intézményt kínosan érintik a most talált leletek, amelyek a szervezet szégyenfoltjára világítanak rá. A nyilvánosságot azonnal tájékoztatjuk, ha bármilyen új információ birtokába jutunk a teljes körû kivizsgálás folytán."

A leletekrõl a jeruzsálemi Yad Vashem intézetnek sem volt semmi tudomása. A múzeum holokausztkutató részlegének nemzetközi igazgatója, Dan Machman professzor a rádiónak elmondta, a felfedezés csak részben meglepõ.

hallervorden munka közbenHallervorden munka közben

"Tudomásunk volt arról, hogy különféle kísérleteket hajtottak végre az intézetben, ahol a maradványok egy részét nem égették el. Két évvel ezelõtt néhány áldozatnak a csontjait egy berlini szemétlerakónál találták meg. A következõ évben egy részletes tanácskozást fogunk rendezni az ügyben."

"A mostani felfedezés nyilvánvalóan új és ismeretlen elõttünk, különösen 70 évvel az események után"

- fogalmazott. Hozzátette, nehéz kideríteni, hogy a maradványok kizárólag "kegyes gyilkosságokból" származnak-e, vagy más forrásból is szerzett az intézet hasonló testrészeket.

a wilhelm császár intézetA Wilhelm Császár Intézet

Hallervorden a nürnbergi tárgyalások során elismerte, hogy elfogadott emberi testrészeket a náci koncentrációs táborokból.

"Azok az agyak csodálatos maradványai voltak a fogyatékos, beteg és születési rendellenességtõl szenvedõ áldozatoktól. Persze, hogy elfogadtam õket. Nem foglalkoztam azzal, hogy honnan származnak, vagy hogyan jutottak a birtokomba"

- fogalmazott a tárgyalás során.

Az Intézet a hírhedt Josef Mengelétõl is kapott emberi testrészeket. A "Halál Angyalaként" elhíresült náci orvos kegyetlen kísérleteket hajtott végre az auschwitzi koncentrációs táborban. Sok esetben élõ embereken kísérletezett, volt olyan nap, amikor 14 ikerpár halt bele a "tanulmányozásba".Link

Hozzászólások

236 #1 Vazul
- 2016-09-01 18:03
Életszerû történet így hetven év távlatából ilyen belsõségekre bukkanni! Gondolom eddig ott porosodtak az intézetben, és senki nem tudott róluk, mert a német pszichiátriai intézetek arról híresek, hogy belepi a mocsok és fogalmuk sincs mit hol tárolnak a formalinos üvegekben, de azért gondosan ügyelnek arra több mint fél évszázadon keresztül, nehogy összetörjenek, bármi is az!
Na meg ez!
"Két évvel ezelõtt néhány áldozatnak a csontjait egy berlini szemétlerakónál találták meg." - igazságügyi orvosszakértõ legyen a talpán, aki egy sípcsontból megállapítja, hogy kié volt, hát a hullákat se tudják beazonosítani, ha nincs meg a keze meg a feje.
4 #2 Posta Imre
- 2016-09-01 18:36
Vazul, ha a kertben kutyacsont kerül elõ, az is egy holomicsoda kutyájáé lehetett. Ezeknek az üzeneteknek azért mélyebb jelentése is van. Tele a töke ezzel a mocskos buzi zsidó bandával már mindenkinek, oszt a szeméttelep pont passzentos hely a számukra. A másik, hogy biza ki vannak kutatva. Ezek nem emberek.
116 #3 livia
- 2016-09-01 19:27
Ejnye, ejnye! Hol az a híres német precizitás? Vége a legendának? Szerintem még egy laikus se nyeli be, csak a süket agymosott liberális csürhe.
267 #4 Perle
- 2016-09-01 21:07
Volt a II.vh idején Németországban egy u.n. Euthanasia program, amelyben skizofrén, szlerózisos és egyéb elmebetegségben szenvedõ gyereket és felnöttet öltek meg tabletákkal és gázkamrákbn, szén monoxiddal. (Ha igaz). Ezek agyát kapták meg kutatásra az orvosok. Ez az eset lehet itt elferdítve zsidó szenvedõ alanyokra átköltve.
Az említett agykutató kiváló tudós lehetett, Arról nem is írnak sehol, hogy tudott volna arról, hogy táborba elhurcolt emberek agyát kapta volna meg tanulmányozásra.
Ha Nürnberrben bûnösnek találták volna, nem dolgozhatott volna patológusként és agykutatóként haláláig, 1965-ig.
Semmi bizonyíték arra, hogy holoáldozatok maradványára bukkantak.
142 #5 nyaki
- 2016-09-01 21:46
Honnan tudják, hogy zsidóé? Hát onnan, hogy a homloklebenyük hiányzik vagy el van teljesen csökevényesedve, a génezésük lévén. (https://www.youtu...K790xFrw1k)
Ez a szerv felelõs többek között az empátiáért, ami köztudottan teljesen hiányzik is belõlük.
249 #6 Bazalt
- 2016-09-01 22:47
Onnan tudták, hogy a britt tudósok mondták nekik.
Meg hát ott írják, hogy fogyatékos, beteg, születési rendellenesség.
Ez eléggé egyértelmûsíti a dolgot.
238 #7 bivaly
- 2016-09-02 06:30
Arról meg rohadtul kussolnak, hogy Mengele kutatásait egy az egyben lenyúlták "amerikai tudósok" ami számtalan genetikai és agy kutatás alapja. Megspóroltak vele minimum 100 évet ! Ja, hogy ez nem korrekt politikailag, De igen hasznos !
Szóval" kenjük a szart üde mámoros ajakkal,
Vérvörös színt fest az égre a hajnal," nem ismerõs ? Minden "mi" vagyunk !
3 #8 Enid
- 2016-09-02 11:55
Bivaly!
Nem kellett, hogy nyargaljanak utana, hisz mohamed ment a hegyhez.
O volt - irjak - az elso, aki a mesterseges megtermekenyitesrol beszelt, majd atultette gyakorlatba is.
Allatoknal, ugy mint "human" vonatkozasban a szaporodas erdekelte.

Persze a hitleri ubermensch elmelettol vezetve ... blablabla... szoke, kek szemu - ikrek (tan itt van az eb elhantolva inkabB) szulettek/nek...
Lasd: Candido Godoi

Tipikus dojcs:
www.llqgo.com/uploads/allimg/140420/1354202626-6.jpg

A szoke, kekszemu tipus:
ricicloenonsolo.altervista.org/blog/lanonaporta/wp-content/uploads/sites/2/2015/08/16051_383500421735417_439492146_n129-295x300.jpg

..es a "magas" Ovitz family:
barbarapicci.files.wordpress.com/2015/09/ovits-lilliput-troupe-10.jpg
2 #9 gerry
- 2016-09-02 19:34
ez a sokféle emberi szépség mély benyomást tett rám!

s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/db/5e/69/db5e69dccaff229b29f2bf7f5af8ba62.jpg
üdv. Quasimodo

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.62 másodperc
2,685,613 egyedi látogató