Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ezrek halnak meg az elnök drogellenes háborújában

TechnikaNa, valami ilyesmi! Persze kétélû kard, de ha le van doCIAzva a bûnözõi kör (parlamenti-zsinagógai) és cigány és sábeszgój csatlósaik, akkor simán. Már pedig le van papírozva. Határ lezár, repülõ sehová...és indulhat! Az ismeretlen gyilkosok hatékonyabbak a rendõröknél.

Több mint kétezer emberrel végeztek a Fülöp-szigeteken azóta, hogy Rodrigo Duerte elnök “drogellenes háborút" hirdetett. A feltételezett bûnözõk közül 1011-gyel a rendõrség végzett, 1391 haláleset ügyében a hatóságok nyomozást folytatnak - közölt a rendõrség. Velük az önkényes igazságosztók vagy a milíciák végeztek, esetleg személyes bosszú áldozatai lehetnek.

A májusban elsöprõ többséggel megválasztott Duterte azt ígérte, hogy - ha kell, több tízezer haramia élete árán - felszámolja a bûnözést az ázsiai országban. A három hónapja meghirdetett háború óta alig telt el nap, hogy a rendõrség ne számolt volna be "jogos önvédelmi akciókban" meggyilkolt drogkereskedõkrõl.

Sok bûnözõt titokzatos ítéletosztók végeztek ki. Holttestük mellett kartonpapír jelezte, hogy drogkereskedõkrõl voltak. A gyanúja szerint több esetben szervezett bûnözõi csoportok próbálták így lelplezni gyilkosságokat. Az ENSZ és a jogvédõ szervezetek elítélik az önbíráskodást, hiszen a meggyilkoltak közül nem mindenki volt bûnözõ. Dutertét azonban zavarják bírálatok, és folytatja könyörtelen kampányát.

Pénteken 14 halálos áldozatot követelõ merényletet hajtottak végre Davao városban. A robbanás egy szálloda elõtti piacon történt, amikor az államfõ is ott tartózkodott. A robbantás után Dutere "a jogállam végérõl" beszélt. Ez azt jelentheti, hogy a hadsereg szélesebb jogosítványokat kaphat.Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-09-05 11:14
A drogtól pedig több millióan. A jogvédõ szervezetek védhetnék az õ jogaikat is.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.27 másodperc
2,750,713 egyedi látogató