Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Putyin szerint ilyen vezetõ kell Oroszországnak

TanácsadásEnnyi? Eléggé lehetetlen egy küldetés, de addig még vagy két ciklus eltelik és ha most beíratják az FSZB akadémiára pont elég éretten fiatal lesz. Kérdés az, hogy mit értünk mindkét szó alatt. Oroszország új vezetõjének fiatal és érett embernek kell lennie - jelentette ki a Bloomberg amerikai hírügynökségnek nyilatkozva Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki elmondta, hogy még nem döntötte el, indul-e a 2018-as elnökválasztáson.

"Abból indulok ki, hogy a leendõ vezetõnek eléggé fiatal, de érett embernek kell lennie" - mondta Putyin.

"Egyelõre a magam ügyében semmirõl sem döntöttem" - tette hozzá az orosz vezetõ, rámutatva, hogy Oroszországban szeptemberben parlamenti választások lesznek, és az elnökválasztásig még további csaknem két év van hátra.Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2016-09-05 11:58
Vezetõ és a Vezetettek

A kettõ összetartozik és elválaszthatatlan.
A kis ember csodálattal tekint fel a jó vezetõre, valami földöntúli erõt, tehetséget, befolyást képzel el köré.

Pedig minden vezetõ, hatalom, zsarnokság mögött semmi más erõ nincs mint õ maga, a sok kis ember.
A jó vezetõ csupán jó irányba tudja terelni ezt a vak és befolyásolható erõt.

Ideje lenne már foglalkozni azzal is, hogy foglalkozzunk a piramis aljával is, a sok sok vezetõt, messiást váró kis emberekkel. Ez a legnagyobb, a legerõsebb, ez tartja helyén a magasban a piramis csúcsát, (a mindentlátó szemet), és nem fordítva................
4 #2 Posta Imre
- 2016-09-05 12:31
Gutai, hogy mi van a tetején, csak vélelmezzük, de mi van az alján, azt elborzadva látjuk. No nem a szegénységet, hanem a fertelmes butaságot, félelmet, sunyiságot, megalkuvást, sóvárgást...az alantasságot, s mindent ami "gyûlöletes" egy embernek, aki isten. Alul már nincs semmi. Persze vannak mesék csodákról, de látni kell, hogy a felsõnek mára semmi köze az alsóhoz. Egy való világban az lehetne, de ez itt már nem az. Farag-mentált, széttörött és torz tû-kör. A természetes körforgás megszûnt, s ahol ez meg van szûnve, ott a rothadás az úr, nincs szellõzést, cirkuláció, csak cirkusz.

De pillogjuk meg ez a vezetõ kérdést, meg érettséget, meg kort, vagy mit. Mára olyan egyszerû és olyan összetett lett minden, hogy alkalmas ember már nem vezethet. Nevét adhatja, személyiségét felruházhatják, de valójában egy eszme-gondolat-hiedelem az ami "vezet", ami utána csorda megy, vagy amiért legalább nem széled szét. Mivel a józan ész régen kihalt, így a félelem maradt. Az a jó vezetõ, aki képes jól kisugározni mindezt egyszerre.
329 #3 gutai zub
- 2016-09-05 13:07
Imre,

"Fortélyos félelem igazgat"

De jó lenne Feleim, ha Imre legalább egy mondatára azt mondhatnánk: de ez nem így van, mert...............

Néha azzal vigasztalom magam, hogy ebben a büdös nagy mátrixban, ha mûködnek a természeti törvények ennek így vége kell lenni, és helyet adni valami újnak.

Sajnos ez se ad sok vigaszt, mert ami idáig követhetõen új volt, mindig egy fokkal szarabb is............
3 #4 Enid
- 2016-09-05 13:08
Az idealis helyzet tan az amikor annyi a vezeto ahany az Ember.

Most ugy van, hogy tobb a "vezeto", mint az Ember.
De ugy is irhattam volna, hogy az embereknek tul keves a vezeto.

Gutai! Amig az ember a "regi", lehet-e valami is uj?

S az "eszme-gondolat-hiedelem" gondolat-format szul..
Az a "jo" vezeto mindenfelekeppen kegyetlen, bolcs(o"d) es, szukszavu kell legyen.
Nem no.
4 #5 Posta Imre
- 2016-09-05 13:47
Az elmúlt évek alatt megtanultam bízni...senkiben, s javaslom másnak is kipróbálásra. Ez ugyanaz, mint bárkiben, csak máshonnan közelítve. Látom mindenki "szenvedését" a saját közegében, saját levesében maga. Bizalmi válsághelyzet van. Atomizálódtunk és hullik le a legvadabb álcákkal felszereltekrõl is lassan a zománc. A hierarchia nem szûnt meg, csak kiderült számunkra, merõ csalás, káprázat és semmi tisztelni való nincs benne, sõt való sincs benne.

De nem feledni: semmi nem az, aminek látszik. Készül egy másik "világ" párhuzamosan, amit alig észlelni, csak látjuk a kapkod-kod-kód-ácsolását. A régi vázon szerkezeti átalakítások, statikai elemek beépítése és temészetesn fokozatos új borítás a kasztnira, oszt készen is van az immár vadi új szebb jövõ, az "új ember" az erkölcsös, a gerinces, a lovagias és önfeláldozó....aki egyszerre keresztény-zsidó és muszlim-buddista...és férfi és nõ és megértõ és kegyelmes, könyörületes, de kegyetlen és ellentmondást nem tûrõ a bûnnel. Ugye milyen jó lesz?
3 #6 Enid
- 2016-09-05 14:22
"Semmi nem az, aminek latszik"... hanem az, aminek te-kinn-ted.

O o kereszteny-zsido? :o
Keresztyen-zsido! Eh! s_nezem (mingyanmas)
9 #7 vala_ki
- 2016-09-05 14:37
Ilyen egyszerû ez: http://velvet.hu/...paca_lett/
4 #8 Posta Imre
- 2016-09-05 15:05
Vala és elhiszed? Cuki abban az ujjatlanban, tiszta apácás. Az is közismert, hogy a pácák tetkolják magukat jahve nagyobb örömére és persze mosotantól hasznos tagja a társadalomnak, vagy minek a celeb, mert must ugye már nem celeb a képek tanúsága szerint sem. Vagy de? Gyereke van? Ja, ne is szaporodjék az ilyen. Majd a cigány potyogtat helyette is. Meg van ódva a világ prob-lé-mája! Ki a szili-konokkal. Szili Katából ha kivesszük a szilit, csak a kaka karad. Az emberisegg szili. s_olvas
9 #9 vala_ki
- 2016-09-05 15:12
De hát benne vót a tévében s_kot
4 #10 Posta Imre
- 2016-09-05 15:15
Vala, õ mostmár nem egy buliqva, ahogy eddig vót, hanem egyegyiptomi istennõ reinkarcolása, akit már egy sima halandó nem baxogathat csak úgy. Neki a pácaság semmi mást nem jelent, csak ugynazon a xaros deszkán mászik a legfelsõbb körökbe a fõg.cik közé. Ott egy baxás akár pár milla is lehet. Hát nem cuki?
267 #11 Perle
- 2016-09-05 15:16
Sejtem, kire gondol. Fiatal és tapasztalt. Õ talán visszaterelhetné az ukránokat az oroszok mellé.

"In 2015 Poklonskaya announced that she would be running as an MP in the State Duma for the United Russia party. Throughout Russia she is sometimes referred to as a potential candidate for the presidential elections in 2018.[55] "
4 #12 Posta Imre
- 2016-09-05 15:52
Perle, legalább jó a PR-osok ízlése. i.ytimg.com/vi/Avn1tAHGxvM/hqdefault.jpg

Két napja beszélgettem Vlagyimirral egy összejövetelen. Semleges volt, olyan ismerkedõs, puhatolódzós és persze oroszul, bár felõlem mehetne németül, vagy döcögõsen, angolul esmá'. Aztán felébredtem.
3 #13 Enid
- 2016-09-05 17:28
Ugy tunik a megvilagosodas The end & cia kerdese.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.61 másodperc
2,742,953 egyedi látogató