Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Putyin szerint ilyen vezető kell Oroszországnak

TanácsadásEnnyi? Eléggé lehetetlen egy küldetés, de addig még vagy két ciklus eltelik és ha most beíratják az FSZB akadémiára pont elég éretten fiatal lesz. Kérdés az, hogy mit értünk mindkét szó alatt. Oroszország új vezetőjének fiatal és érett embernek kell lennie - jelentette ki a Bloomberg amerikai hírügynökségnek nyilatkozva Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki elmondta, hogy még nem döntötte el, indul-e a 2018-as elnökválasztáson.

"Abból indulok ki, hogy a leendő vezetőnek eléggé fiatal, de érett embernek kell lennie" - mondta Putyin.

"Egyelőre a magam ügyében semmiről sem döntöttem" - tette hozzá az orosz vezető, rámutatva, hogy Oroszországban szeptemberben parlamenti választások lesznek, és az elnökválasztásig még további csaknem két év van hátra.Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2016. szeptember 05. 11:58:37
Vezető és a Vezetettek

A kettő összetartozik és elválaszthatatlan.
A kis ember csodálattal tekint fel a jó vezetőre, valami földöntúli erőt, tehetséget, befolyást képzel el köré.

Pedig minden vezető, hatalom, zsarnokság mögött semmi más erő nincs mint ő maga, a sok kis ember.
A jó vezető csupán jó irányba tudja terelni ezt a vak és befolyásolható erőt.

Ideje lenne már foglalkozni azzal is, hogy foglalkozzunk a piramis aljával is, a sok sok vezetőt, messiást váró kis emberekkel. Ez a legnagyobb, a legerősebb, ez tartja helyén a magasban a piramis csúcsát, (a mindentlátó szemet), és nem fordítva................
4 #2 Posta Imre
- 2016. szeptember 05. 12:31:47
Gutai, hogy mi van a tetején, csak vélelmezzük, de mi van az alján, azt elborzadva látjuk. No nem a szegénységet, hanem a fertelmes butaságot, félelmet, sunyiságot, megalkuvást, sóvárgást...az alantasságot, s mindent ami "gyűlöletes" egy embernek, aki isten. Alul már nincs semmi. Persze vannak mesék csodákról, de látni kell, hogy a felsőnek mára semmi köze az alsóhoz. Egy való világban az lehetne, de ez itt már nem az. Farag-mentált, széttörött és torz tű-kör. A természetes körforgás megszűnt, s ahol ez meg van szűnve, ott a rothadás az úr, nincs szellőzést, cirkuláció, csak cirkusz.

De pillogjuk meg ez a vezető kérdést, meg érettséget, meg kort, vagy mit. Mára olyan egyszerű és olyan összetett lett minden, hogy alkalmas ember már nem vezethet. Nevét adhatja, személyiségét felruházhatják, de valójában egy eszme-gondolat-hiedelem az ami "vezet", ami utána csorda megy, vagy amiért legalább nem széled szét. Mivel a józan ész régen kihalt, így a félelem maradt. Az a jó vezető, aki képes jól kisugározni mindezt egyszerre.
329 #3 gutai zub
- 2016. szeptember 05. 13:07:04
Imre,

"Fortélyos félelem igazgat"

De jó lenne Feleim, ha Imre legalább egy mondatára azt mondhatnánk: de ez nem így van, mert...............

Néha azzal vigasztalom magam, hogy ebben a büdös nagy mátrixban, ha működnek a természeti törvények ennek így vége kell lenni, és helyet adni valami újnak.

Sajnos ez se ad sok vigaszt, mert ami idáig követhetően új volt, mindig egy fokkal szarabb is............
3 #4 Enid
- 2016. szeptember 05. 13:08:01
Az idealis helyzet tan az amikor annyi a vezeto ahany az Ember.

Most ugy van, hogy tobb a "vezeto", mint az Ember.
De ugy is irhattam volna, hogy az embereknek tul keves a vezeto.

Gutai! Amig az ember a "regi", lehet-e valami is uj?

S az "eszme-gondolat-hiedelem" gondolat-format szul..
Az a "jo" vezeto mindenfelekeppen kegyetlen, bolcs(o"d) es, szukszavu kell legyen.
Nem no.
4 #5 Posta Imre
- 2016. szeptember 05. 13:47:04
Az elmúlt évek alatt megtanultam bízni...senkiben, s javaslom másnak is kipróbálásra. Ez ugyanaz, mint bárkiben, csak máshonnan közelítve. Látom mindenki "szenvedését" a saját közegében, saját levesében maga. Bizalmi válsághelyzet van. Atomizálódtunk és hullik le a legvadabb álcákkal felszereltekről is lassan a zománc. A hierarchia nem szűnt meg, csak kiderült számunkra, merő csalás, káprázat és semmi tisztelni való nincs benne, sőt való sincs benne.

De nem feledni: semmi nem az, aminek látszik. Készül egy másik "világ" párhuzamosan, amit alig észlelni, csak látjuk a kapkod-kod-kód-ácsolását. A régi vázon szerkezeti átalakítások, statikai elemek beépítése és temészetesn fokozatos új borítás a kasztnira, oszt készen is van az immár vadi új szebb jövő, az "új ember" az erkölcsös, a gerinces, a lovagias és önfeláldozó....aki egyszerre keresztény-zsidó és muszlim-buddista...és férfi és nő és megértő és kegyelmes, könyörületes, de kegyetlen és ellentmondást nem tűrő a bűnnel. Ugye milyen jó lesz?
3 #6 Enid
- 2016. szeptember 05. 14:22:02
"Semmi nem az, aminek latszik"... hanem az, aminek te-kinn-ted.

O o kereszteny-zsido? :o
Keresztyen-zsido! Eh! s_nezem (mingyanmas)
9 #7 vala_ki
- 2016. szeptember 05. 14:37:01
Ilyen egyszerű ez: http://velvet.hu/...paca_lett/
4 #8 Posta Imre
- 2016. szeptember 05. 15:05:53
Vala és elhiszed? Cuki abban az ujjatlanban, tiszta apácás. Az is közismert, hogy a pácák tetkolják magukat jahve nagyobb örömére és persze mosotantól hasznos tagja a társadalomnak, vagy minek a celeb, mert must ugye már nem celeb a képek tanúsága szerint sem. Vagy de? Gyereke van? Ja, ne is szaporodjék az ilyen. Majd a cigány potyogtat helyette is. Meg van ódva a világ prob-lé-mája! Ki a szili-konokkal. Szili Katából ha kivesszük a szilit, csak a kaka karad. Az emberisegg szili. s_olvas
9 #9 vala_ki
- 2016. szeptember 05. 15:12:45
De hát benne vót a tévében s_kot
4 #10 Posta Imre
- 2016. szeptember 05. 15:15:06
Vala, ő mostmár nem egy buliqva, ahogy eddig vót, hanem egyegyiptomi istennő reinkarcolása, akit már egy sima halandó nem baxogathat csak úgy. Neki a pácaság semmi mást nem jelent, csak ugynazon a xaros deszkán mászik a legfelsőbb körökbe a főg.cik közé. Ott egy baxás akár pár milla is lehet. Hát nem cuki?
267 #11 Perle
- 2016. szeptember 05. 15:16:55
Sejtem, kire gondol. Fiatal és tapasztalt. Ő talán visszaterelhetné az ukránokat az oroszok mellé.

"In 2015 Poklonskaya announced that she would be running as an MP in the State Duma for the United Russia party. Throughout Russia she is sometimes referred to as a potential candidate for the presidential elections in 2018.[55] "
4 #12 Posta Imre
- 2016. szeptember 05. 15:52:13
Perle, legalább jó a PR-osok ízlése. i.ytimg.com/vi/Avn1tAHGxvM/hqdefault.jpg

Két napja beszélgettem Vlagyimirral egy összejövetelen. Semleges volt, olyan ismerkedős, puhatolódzós és persze oroszul, bár felőlem mehetne németül, vagy döcögősen, angolul esmá'. Aztán felébredtem.
3 #13 Enid
- 2016. szeptember 05. 17:28:09
Ugy tunik a megvilagosodas The end & cia kerdese.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
2,482,697 egyedi látogató