Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Pánikban a titkosszolgálat - Putyinék dönthetnek arról, hogy ki lesz az új amerikai elnök?

TanácsadásNemmegmondtam? Nem az elnök-ügynök személye fontos, hanem a teendője, amit a neve alatt meg kell kóserolni. Ha nem teszi, mit köll, odacsap a zököl. Félreütötték a harangokat a washingtoni biztonsági szervek, mert szerintük Moszkva már nemcsak propagandával hanem kibertámadással is befolyásolhatja az elnökválasztást. A Demokratáknál nem csupán a nyári hackertámadások miatt nő a paranoia, hanem amiatt is, mert Trump beérte Clintont. A hírszerzés szerint a Kreml az európai beépülést és fellazítást használhatja fel mintának, az erről zajló vizsgálat Magyarországot is érinti.

A Washington Post szerint az amerikai titkosszolgálatok és bűnüldöző szervek egy széleskörű, fedett orosz műveletre készülnek az Egyesült Államokban. A vezető lap, amely széleskörű informátori bázissal bír a kulcsfontosságú minisztériumokban, most azt állítja, hogy Moszkva ezzel akar bizalmatlanságot kelteni a közvéleményben a küszöbönálló amerikai elnökválasztással kapcsolatban. Az amerikai hatóságok most egy állítólagos orosz intervencióra készülnek.

A titkosszolgálatok szerint a Kreml nem csak káoszt és propagandát akarnak terjeszteni, hanem azt is megpróbálnák, hogy közvetlenül befolyásolják az elnökválasztás menetét. A figyelmeztetés arra utal, hogy az amerikai hatóságok az elektronikus választásnál szabálytalanságokra készülnek.

Trump, mint amerikai nemzetbiztonsági kockázat?

Az állítás és a vád valóban elképesztő horderejű. Csupán pár napja annak, hogy Hillary Clinton bejelentette, miszerint egy amerikai infrastruktúra elleni orosz kibertámadás esetén Washingtonnak katonai választ kell adnia. Ezzel összefüggésben Clinton kifejezetten orosz műveletnek nevezte a Demokrata Nemzeti Bizottság DNC elleni nyári támadásokat.
Káncz Csaba
Káncz Csaba

Közben pedig Clinton mintegy elejtette, hogy az oroszok talán az Egyesült Államok választási rendszereit is feltörték. A Clinton-tábornak mára meggyőződése lett, hogy Donald Trump összeesküvést tervez Putyin elnökkel. Hillary kampánycsapatában amiatt is nőhet a paranoia, mivel az új felmérések szerint Trump beérte Clintont, sőt orrhosszal vezet. Ezzel mi is foglalkoztunk a Privátbankáron bővebben. >>>

A vizsgálat hazánkkal kapcsolatban is folyik

Clinton hétfőn kijelentette, hogy a Demokrata Párt elleni kiber-támadások komoly kérdéseket vetnek föl az amerikai választásokba történő lehetséges orosz beavatkozással kapcsolatban. Egyúttal Trumpot biztonsági kockázati tényezőnek nevezte, mivel az ellenfele egy idegen hatalmat szólított föl még több hasonló cselekedet elkövetésére. Mindenesetre a Washington Post szerint az FBI már figyelmeztetést is kiküldött a választási irodáknak a lehetséges kiber-támadásokról.Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016. szeptember 07. 09:37:20
Nyugalmazott tábornokok és admirálisok Trump mellett

Donald Trump, az amerikai republikánusok elnökjelöltje nyilvánosságra hozta azt a nyílt levelet, amelyben 88 nyugalmazott tábornok és admirális biztosítja őt a támogatásáról.

A Virginiában és Észak-Karolinában kampányoló Donald Trump kampánycsapata kedden délelőtt azt megelőzően hozta nyilvánosságra a levelet, hogy Trump délután Virginia Beachen nemzetbiztonsági kérdésekről mond beszédet, majd találkozik háborúban életüket vesztett katonák rokonaival.

A nyílt levelet Sidney Shachnow vezérőrnagy és Charles Williams ellentengernagy neve fémjelzi, s még nyolcvanhatan írták alá. A visszavonult katonai vezetők korrekciót sürgetnek az amerikai biztonságpolitikában, s szerintük ezt csakis olyasvalaki hajthatja végre, aki korábban nem vett részt a politika alakításában, és nincs felelőssége az Egyesült Államokat jelenleg veszélyeztető fenyegetések kialakulásában. „Ezen okból támogatjuk Donald Trump jelöltségét, hogy ő legyen a legfőbb parancsnokunk” – fogalmaznak az aláírók a levélben. Sidney Shachnow szerint Trumpnak „megvan a vérmérséklete ahhoz, hogy főparancsnok legyen”, Williams ellentengernagy pedig „megbízhatóbbnak” tartja Trumpot demokrata párti vetélytársánál, Hillary Clintonnál.

A levélben a katonai vezetők arra figyelmeztetnek, hogy „potenciálisan rendkívül veszélyes” a védelmi költségvetés csökkentése és ezzel egyidejűleg olyan politikai döntések meghozatala, amely „bátorítja” az Egyesült Államok ellenségeit. „Ez különösen igaz arra az esetre, ha kormányzatunk kitart az eddigi gyakorlat mellett, amely ide juttatott bennünket” – fogalmaznak a Trump mellett kiálló levél aláírói. Majd leszögezik: „ezért támogatjuk Donald Trumpot és elkötelezettségét, hogy újraépíti haderőnket, biztonságossá teszi határainkat, vereséget mér az iszlám felsőbbrendűségét hirdető ellenfeleinkre, és helyreállítja belföldön a törvényességet és a rendet”.

Közleményében Donald Trump „nagy megtiszteltetésnek” nevezte a volt katonai vezetők támogatását. „Kormányzatom véget vet az elmúlt nyolc év gyönge külpolitikájának, újraépítjük haderőnket, csapatainknak világos szabályokat és utasításokat adunk, és gondoskodunk a veteránjainkról, amikor hazatérnek” – írta közleményében a republikánus elnökjelölt, majd leszögezte, hogy szerinte az Egyesült Államok csakis akkor tehető ismét naggyá, ha az amerikai hadsereg továbbra is a világ legkorszerűbb hadereje marad, s ő elnökként pontosan ezt akarja biztosítani.

A volt főtisztek levele egyébként nyilván egyfajta válaszként született arra, hogy Clinton és a demokrata tábor már hónapok óta megkérdőjelezi: egyáltalán rá lehet-e bízni az amerikai biztonságpolitika irányítását egy olyan emberre, mint Trump. S ezeket a kétségeket csak alátámasztotta, hogy még a republikánusok között is sokan kételkednek saját elnökjelöltjük képességeiben.

Augusztus elején ötven ismert republikánus külpolitikai és nemzetbiztonsági szakértő, köztük George W. Bush egykori kormányzatának néhány tagja nyílt levelet tett közzé a The New York Times című lapban azt állítva, hogy Donald Trump elnöksége kockázatot jelentene az amerikai nemzetbiztonságra. Az aláírók azt állították, hogy a republikánus elnökjelöltnek „hiányzik a karaktere, az értékrendje és a tapasztalata” ahhoz, hogy elnök legyen, és megválasztása szerintük kockázatot jelentene az Egyesült Államok jólétére és nemzetbiztonságára.

Kedden egyébként Hillary Clinton, a demokrata párti elnökjelölt kampánya öt szövetségi államban megkezdte azon tévéreklámok sugárzását, amelyekben Trump hitelességét igyekeznek kétségbe vonni a biztonságpolitika kérdéseiben. Az Ohióban, Pennsylvaniában, Iowában, Nevadában és Floridában sugárzott reklámspotokban veterán katonák figyelik Trumpot, amint provokatív kijelentéseket tesz, vagy John McCain szenátort, a vietnami háború egyik hadifoglyát – amerikai nemzeti hőst, a republikánusok volt elnökjelöltjét – bírálja. „Veteránjaink többet érdemelnek” – olvasható a reklámfilmecske végén.http://magyaridok...tt-979315/
139 #2 jozsef toth
- 2016. szeptember 07. 11:04:53
Imre !
A csalas tovabrais csalas! A duma csak duma marad.
Az eddigi szemelyes beszelgeteseim alapjan mondhatom,hogy 1 szemelyelse talalkoztam aki a RIBACRA szavazna az USA-ba.
Hivatasos rendor hadnagy ,es minden normalisnak mondhatonak tudni kell ez a valasztasi baromsag NEM a szavazokon mullik!Illetve azokon de az a kuliszak mogottieken!
Azt azert illik tudni,hogy minden szinhazba a leg jobb szinesznek is van sugoja!
Itt ebbe a a szinhazba nem csak sugok ,de rengeteg arulo is mukodik!
Utolag mar tobbszor feszegettek ,hogy hol melyik allamba csaltak a valasztasi papirokkal.

Bisztos mostantol MEGIGERTEK ,hogy illlllent aztan nem csinalnak!
329 #3 gutai zub
- 2016. szeptember 07. 12:40:30
Több mint 50 éve történt

Több mint 50 évvel ezelőtt, nyilvánosan kivégezték az amerikai elnököt.
Ott mindenki előtt az utcán, televizióban, hogy mindenki lássa.

A bűne az volt, hogy elképzelte azt, hogy neki, mint megválasztott elnöknek tényleg valami hatalma van.

Abba akarta hagyni az értelmetlen háborúzást, le akarta leplezni a háttér hatalmat, és a legrosszabb, uzsora nélküli állami pénzt veretett.

Halál rá mondták..............
131 #4 lalapapa
- 2016. szeptember 07. 12:43:56
lenyeg
valtozas nem lesz,
az egesz orszag a hadi iparra epul,
hogy ki lesz ki nem az nem erdekel senkit
a kis ember meg issza a soret eszi a csippeket
es olcso benzinnel jarkal a nagy torkos autokkal,
tudja fizetni a haza reszletet
van munka,
hogy milyen munka nem erdekes,
a verkli ott nem allhat meg,
a bank tele penzel vagy szamokkal
nem ertem az aggodast
ki mit meg hol mit irkal az sem
sokat zavar es talan nem erdekel senkit
a gondok nem ott vannak,
hanem mashol,
ott meg akad boven,
s_furdess_proszts_yeye
192 #5 von Dorlatosch
- 2016. szeptember 07. 15:35:12
Trump beérte Clintont, sőt orrhosszal vezet.


blog.agazzone.it/uploads/greedy_nerd.blogThumb.png
154 #6 kakas
- 2016. szeptember 07. 17:01:46
65.media.tumblr.com/ab2c8240ac7583a15f6f6af5cefdd600/tumblr_o5vfs1izuK1ttrxmxo1_1280.jpg66.media.tumblr.com/f49b588900ff851bb90a8e5b912871a1/tumblr_o9km05FNnX1tbwwzbo1_500.jpg
267 #7 Perle
- 2016. szeptember 07. 17:40:32
Azt, hogy egy másik állam dönt egy ország új elnökéről csak az tudhatja, aki ezt a választásba való beavatkozást már régóta űzi.
Az amerika polgárok maguk választották ki a választás véghajrájában szereplő két személyt. Az egyik alkatmatlanabb az elnöki posztra, mint a másik. Külföld, jelen esetben az oroiszok legfeljebb annyit tudnak tenni, hogy a kettő közül valamelyiket elfogadhatóbbnak tartják, és ezt a médiában hangoztatják.
A fenti aggodalom is azoktől jöhet, akik a betegesnek látszó nőszemélyt támogatják milliárdokkal otthon és a íjordán partról, és félnek attől, hogy a másik jelölt lesz a befutó.
Csodálkozom azon, hogy Amerikában annyi értelmes, vezetőnek való ember él, élhet, és most itt a finisben két nem megfelelő jelölt méri össze tudását. Semmivel sem demokratikusabb , ha a szavazást a pénz dönti el, mintha egypárt rendszerben döntik el a vezető személyét.
Olyan ez a választás is, mint a szépségkirálynőké. A szépek oda sem mennek, az nyer, akit hátolról és elölről jobban támogatnak.

Úgy szar az egész elnökválasztás kezdetétől fogva, ahogy van.
Hozzáértő mondja:
http://www.global...sh/5544436
236 #8 Vazul
- 2016. szeptember 07. 21:23:26
Trump szerint Izraelnek befellegzett, ha nem választják meg
http://index.hu/k...sztjak_meg/

Az izraeliek tobbsege Clintont tamogatja
http://www.ma.hu/..._tamogatja

Kóser-e a Trump-lány?
https://izraelinf...rump-lany/
139 #9 jozsef toth
- 2016. szeptember 07. 22:41:55
Vazul !

Truump vojeaz viszont nagyon koser!
69 #10 Szalonna
- 2016. szeptember 07. 23:12:35
Józsi, és nekünk még is az lenne a jó ha Trump nyerne. Imre nem azt mondta pár éve, lehet az oroszok zsidót küldenek majd ide is, és majd az itten zsidajoknak azzal kell trágyálni, de akkor majd oda fognak nyelni Putyinnak vagy Trumpnak - mindegy - nem a közel-keleti náci államba fognak járkálni a siratófalhoz, hanem Moszkvába a Kreml-be inkább. de én azért arra lennénk kíváncsi itt mikor lesz olyan puccs mint a törököknél ahol Putyin kitakarította a "török" zsidónak a CIA-s tiszteteket a hatalomból, 1 éjszaka alatt, utána meg cirka 2-3 hét alatt összeszedték az összes CIA-s rendőrfőnököt,hivatalnokot,újságírót, tanárt, egyetemi zagyutunst, pógármestert,ügyészt, ügyvédet, médiabohócot stb-t, tehát ezt akarom itt is látni, akkor majd "bólogatok" hogy rendszerszinten megkezdődött a moszados CIA-s patkányok kitakarítása, ami eddig történt az nulla volt. Ezt tudjátok ti is. Imre a legjobban.
139 #11 jozsef toth
- 2016. szeptember 08. 05:49:59
Szalonna !

Ha a deritto (poce godor )tele van fekaliaval,vagy ki merni kell,vagy ki szippantatni!
Addig csak a szaga terjed ,foleg arra amere a szel viszi.
Annyi a szar,hogy egymasra mar nemtudjak kenni!
Pedig mar tobb min 6 millioan vannak!
Le nyelni nemtudjak pedig ezt a szart ok koszonhetik sajat maguknak!
3 #12 Enid
- 2016. szeptember 08. 06:18:41
Joska! Lattal mar Te olyat , aki (inkabb ami) a pocegodorben dagonyazik es sirankozik, hogy de xar kornyezet? :D
Ezeknek elletteruk.

Szalonna! Lenne nagy z-uur a takaritas alatt es vegen. Almodik a nyomor?!
139 #13 jozsef toth
- 2016. szeptember 08. 10:40:25
Enid !
:D ez tetszet !Igen hat ilyen is van.
69 #14 Szalonna
- 2016. szeptember 08. 11:36:33
Józsi, azért kell nekik eltakarítani.
267 #15 Perle
- 2016. szeptember 08. 22:32:10
Amerikaiak döntenek arról, ki kinek ad tanácsot Ukrajnában:
http://www.atv.hu...anacsadoja

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.47 másodperc
2,487,290 egyedi látogató