Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Bahrein-gate: szcientológusgyanúban a letelepedésikötvény-buli prominense

TanácsadásMég csak ez hányzott! Szabadkőművesek, lovagolók, tetves zsidó-cigány horda, jehovások, keresztény-jjdejók, muszlimok...mi a retkes pesti-s jöhet még? Szcientológus hírbe keveredett az arab világban letelepedési kötvényekkel üzletelő cég vezetője, Szabó J. Kinga. A European Bond Program honlapját Orbán Ráhel és Tiborcz István bahreini házigazdája, Garamvölgyi Balázs jegyeztette be.

„Egy szcientológus vezeti a kötvényüzletben érintett egyik céget” – írja az L. Ron Hubbard szervezetét kívülről-belülről ismerő Bonyai Péter; az a fiatalember, akinek Szcientológus voltam című kötetét néhány éve a Heti Válasz jelentette meg. Mint blogjában fogalmaz, információi szerint a European Bond Program Management Consultancy ügyvezetője „100%, hogy szcientológus”, amit Szabó J. Kinga kapcsolati rendszere is alátámaszt. Az Egyesült Arab Emírségek fővárosában, Abu-Dzabiban élő nőnek ugyanis a Facebookon „1011 ismerőse van, az összes ismert és prominens szcientológus megtalálható köztük. Információim szerint tagja a szcientológusok zárt Facebook csoportjának, osztott már meg videókat a CCHR-tól (a szcientológusok antipszichiátriai szervezete) és az egyik emberi jogi fedőszervezetüktől is” – fogalmaz Bonyai.

Írásában a Magyar Nemzetből felidézi: az emírségekben alapított vállalaton keresztül bonyolítja le a letelepedésikötvény-üzletet az egyetlen magyar cég, amely nem offshore hátterű államban van bejegyezve. A lap birtokába került dokumentumok arról tanúskodnak, hogy az Arton Capital Kft. Szabó J. Kingának az Egyesült Arab Emírségekben bejegyzett cégén keresztül szerződik a pénzes külföldiekkel. (Az a külföldi állampolgár, aki 300 ezer euróért erre a célra kibocsátott magyar államkötvényt vásárol, letelepedési engedélyt kap hazánkban, illetve a magyar hatóságok által kiállított dokumentummal szabadon mozoghat a schengeni övezetben.)

A European Bond Program Management Consultancyhoz az Index szerint köze van az Orbán Ráhel és Tiborcz István bahreini látogatása miatt elhíresült Garamvölgyi Balázsnak is. Bahrein tiszteletbeli konzulja jegyezte be a European Bond Program Management internetes domainjét, és az African Business májusi számában Garamvölgyi azt ecseteli, hogy mennyivel többet nyújt a magyar letelepedési kötvény, mint bármely más EU-s országé.

A szcientológusokhoz fűződő kapcsolatáról természetesen megkérdeztem Szabó J. Kingát. Mivel nem hatalmazott fel, hogy levélváltásunkat közöljem, sőt igyekezett megtiltani, hogy bármilyen „magánéleti” és üzleti információt leírjak vele kapcsolatban, az alábbi, belátom, kissé szürreális kivonatát vagyok kénytelen adni épületes párbeszédünknek.

– Amikor Szabó J. Kinga érdeklődésem természetét firtatta, azt írtam neki: „Biztos megérti, hogy hírértéke van annak, ha a szcientológusokat minden módon korlátozni szándékozó kormány idején egy szcientológus kapcsolatrendszerrel rendelkező személy kap fontos állami megbízást.”

– Viszontválaszára valami rejtélyes okból tisztáznom kellett, hogy zsidó vagyok-e, hogyan viszonyulok a zsidókhoz és az antiszemitákhoz; hiszek-e Istenben, hányszor és melyik vallási közösségbe járok; szoktam-e verni a feleségemet és a gyerekeimet, sőt csaltam-e már meg a házastársamat.

– Miután ezekre a kérdésekre legjobb tudásom szerint alapos és kielégítő választ adtam, tovább érdeklődtem, hogy kaphatok-e érdemi feleletet.

– A következő fordulóban tisztázódott, hogy az általunk szigorúan vallott erkölcsi értékek megegyeznek; ezután tovább ütöttem a vasat.

– Újabb levélváltásunkban arról esett szó, hogy milyen érdekes lenne bemutatni, egy nő miként állja meg a helyét vállalkozóként egy arab országban. Engem azonban ez most cseppet sem érdekelt, ennél tovább viszont ebben a fordulóban sem jutottam.

– Minek következtében kezdtem végleg elveszíteni a reményt, hogy dűlőre jutunk. Úgy éreztem, végzetesen félreértettük egymást, és érdeklődésem olyan fénybe került, mintha Szabó J. Kingát egy vallási közösség lejáratását célzó gyűlöletkeltésbe kívánnám belerángatni. Pedig, Isten látja lelkemet, csak egy nyilvánosan megjelenő váddal kapcsolatban szerettem volna meghallgatni a másik felet is.

Ezen a ponton megszakadt köztünk a kommunikáció. Így, legnagyobb sajnálatomra nem tudom közhírré tenni, hogy Szabó J. Kingának az égvilágon semmi köze a szcientológusokhoz.

(Az alábbi videón ellenben megtekinthető, hogy az ügyvezető miként reklámozza a kötvényeket.)
Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2016. szeptember 09. 09:53:42
Letelepedési buli

Miközben az eszement országlakosok megint az urnák elé járulnak, leszavazgatni a kötelező kottákat, ezzel egy időben pénzért megy a buli.

Kit érdekel, hogy milyen beállítottságú a kihelyezett csaj az araboknál. A lényeg nem az!

A lényeg az, hogy pénzért beengedik az arabokat.
De nem is az ő pénzükért. A Te pénzeddel.

Ugyanis a 300 ezer eurot teljes egészében visszakapják, megfejelve uzsora kamattal, és megfejelve mindenféle plusz költségekkel amelyek a nagy buliban előjönnek, a szájentologus csajszi is ebből hízik.
Mindezt a magyar állampolgárok adójából.

A keritésen átszökő arabok nem kerülnek ennyibe.......
8 #2 miskolcilaci
- 2016. szeptember 09. 17:08:13
Misi! Korábban jól írtad... Magyarország megszűnt létezni.
267 #3 Perle
- 2016. szeptember 09. 19:09:44
Letelepedést árulni pénzért felháborítónak találom. Éppen olyan aljasság, mint magyar cégeket, vállalatokat eladni bagóért, átjátszani külföldnek, úgy hogy az átjátszó magánemberek búsás haszonra tesznek szert..
Nagyobb szerepe lehet itt a szcientológusoknak, mint gondoljuk.
Nem véletlen, hogy felépítettek maguknak egy szuperpalotát a XIII. kerületben.
Azzal értek egyet, aki leöntötte fekáliával a házavatón egyiküket.
99 #4 MORMOTA1968
- 2016. szeptember 11. 04:26:50
És kikhez is tartozik a Szcientológus egyház? Csak nem? De igen! A római katolikus egyházat uraló jezsuiták alá.

Miskolcilaci! Magyarország vagy Zsidóország? 149 éve, de lassan már 150 éve az utóbbi. Mikor megadták a zsidóknak a magyar állampolgárságot, abban a pillanatban alá is írták a halálos ítéletet a magyarok felett. Ez van, ha valaki nem tanul a történelemből. Ahová csak ezeket beengedték, legyen az az ókori Perzsia, Egyiptom, Görög és Római Birodalom, vagy a későbbi korokban Lengyelország, Galícia, Anglia, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Németország, stb...stb...meg lehet nézni mi történt ezekkel az országokkal. Marschalkó Lajos: Országhódítók, című könyvében gyönyörűen levezeti a folyamatot, hogyan veszik át fokozatosan, egyre gyorsuló iramban az irányítást a zsidók a befogadó nemzetek felett, létrehozva minden birodalmon, országon belül a saját kis titkos országukat, államukat. Azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy Magyarország megszűnt létezni. Elég csak bekapcsolni a tévét, fellapozni egy napi lapot, magazint, melyik fajta tagjaival találkozni mindenütt? Az összes szenny valóság showjuk, zenei és egyéb vetélkedőik velük van tele, őket reklámozza. A cigány-magyar polgárháborút is csak elnapolták, mert ne feledjük, az ország egy jó részét már elfoglalták, azok a területek etnikailag már megvannak tisztítva a fehér lakosságtól, úgy hogy lesz munka bőven, ha valaha is eljön az ideje.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.34 másodperc
2,487,360 egyedi látogató