Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az orosz korrupcióellenes ügynökség vezetõjének családi számláin 93 milliárdot találtak

TanácsadásHááát, mi is a kérdés? Kik ezek és "csak úgy" hirtelen "megtalálják" és az fszb-nek és a többi agyonkorrumpált bandában sem tûnt fel? Pont, mint itt zsidókiában, csak ez ott van, zsidókiában. A Roszbalt orosz hírügynökség szerint 300 millió eurót (csaknem 93 milliárd forintot) találtak annak az orosz rendõrezredesnek a Svájcban vezetett családi számláin, aki a moszkvai belügyminisztérium korrupcióellenes fõosztályának egyik vezetõje volt, és akinél a hétvégén készpénzben több mint 120 millió dollárt és 2 millió eurót (majdnem 34 milliárd forintot)foglaltak le.

A Roszbaltnak a Szövetségi Biztonsági Szolgálatra (FSZB) hivatkozó szerdai híradásával kapcsolatban Vlagyimir Markin, az orosz Nyomozó Hatóság (SZK) szóvivõje kijelentette, hogy a vádeljárás csak a Moszkvában szombaton lefoglalt készpénzre vonatkozik. Elmondta, hogy a pénzt Oroszország Központi bankjába szállították.

A Roszbalt szerint az FSZB hat olyan számlára bukkant rá, amelyet a Dmitrij Zaharcsenko ezredes apja nevén vezettek, mindegyiken 45-47 millió euróval. Az összegeket a Rothschild Banknál és a Dresdner Bank genfi kirendeltségén helyezték el. A Roszbaltnak név nélkül nyilatkozó illetékes szerint a rendõrnél talált összeg túl nagy ahhoz, hogy az egyedül a tavaly novemberben bezáratott orosz Nota-bank eszközállományából származzon, ahogy azt eredetileg feltételezték.

Az ezredes apja falusi iskolaigazgató.

Zaharcsenko ügyvédje, Jurij Novikov a RIA Novosztyi hírügynökségnek kijelentette: nincs tudomása ügyfele svájci érdekeltségeirõl. A jogi képviselõ a hétvégén mintegy egymillió dollárnak megfelelõ óvadékot a ajánlott fel a letartóztatott rendõrfõtiszt házi õrizetbe való áthelyezéséért cserébe.

Az ezredest vesztegetés elfogadásával, hivatali visszaéléssel és a nyomozás akadályozásával vádolták meg. Zaharcsenko a letartóztatását elrendelõ bírósági tárgyaláson tagadta, hogy köze lenne a nála lefoglalt pénzhez.

A Komszomolszkaja Pravda orosz bulvárlap egyébként a Zaharcsenkónál lefoglalt dollárkötegekrõl készült felvételek alapján, a kötegelõ szalag sárga színére hivatkozva azt állította, hogy a pénz az Egyesült Államokból érkezhetett. Az újság spekulációja szerint a csillagászati összeg akár egy “orosz Majdan” kirobbantásának tervét is szolgálhatta.

A Szlon címû hírportál úgy értesült, hogy Zaharcsenko, akinek éves fizetése nem érte el a 3 millió rubelt (mintegy 13 millió forintot), Moszkvában négy lakás tulajdonosa, amelyek összértéke legkevesebb 700 millió rubel (csaknem 3 milliárd forint). Az ingatlanokat az ezredes hozzátartozóinak nevén jegyezték be.

(MTI)
Link

Hozzászólások

91 #1 Tuzroka
- 2016-09-15 16:04
Mit is lehetne ehhez hozzá szólni háát neki is élni kell valamibõl! Hát neem.
131 #2 lalapapa
- 2016-09-16 01:58
meg mondtam en,
hogy meg a begipszelt kezu szentnek szobornak is maga fele
magaba hajlik a keze
nem hogy egy elonek,
igy van semmi nem eleg,
foleg a jobol ha jon a jo,
hulyen csinalta,
mert mar a felenel le kellett volna
neki lepni jamaicaba
s_vigyoris_ezt-ni:@

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.34 másodperc
2,750,792 egyedi látogató