Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A világ államfője lett a hazájában népszerűtlen elnök

KultúraVagyis: jól fedezte a zsidó-terroristákat... Francois Hollande francia elnök kapta New Yorkban A világ államfője díjat.
Az indoklás szerint a francia elnök a terrortámadások idején tanúsított „demokrácia- és szabadságvédelemért”, valamint a globális stabilitás és biztonság iránti elkötelezettsége miatt érdemelte ki az elismerést. Hollande beszédében hangsúlyozta, hogy Franciaország a szabadságot, az emberi jogokat és a demokráciát védelmezi.

Az Arthur Schneier rabbi által alapított, a Lelkiismeret Hívó Szava Alapítvány évről évre díjazza a békéért, a toleranciáért és az etnikai konfliktusok enyhítéséért tett erőfeszítéseket.Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2016. szeptember 20. 14:42:18
Hát igen, a büszke, nagy, kulturált franciák!

Még a múlt század elején nézett a magyar vezetés tényleg rossz kinézetű pofájába Franchet dEsperay ezredes Belgrádban jelen lévő kun béla és károlyi uraméknak, és gúnyosan megjegyezte:

"ilyen mélyre süllyedtek uraim"?

Mit mondhatnánk mi most a franciáknak, látva szarközit és a kis ollandot?
Ennél mélyebbre nem lehet uraim.........
267 #2 Perle
- 2016. szeptember 20. 20:04:08
Egy zsidó által alapított alapítjány éppen annak az országnak az államfőjét díjazza, ahonnan az utóbbi időben a legtöbb zsidó kitántorgptt Izraelbe?
Akkor valóban jól fedezhetett.....s_nezem
240 #3 trk
- 2016. szeptember 20. 21:10:32
Nincs itt semmiféle összeesküvés..Bár nem tudom mit értenek világ alatt.. ;) ..a világkormány is törvényszerű lesz majd egyszer-ha belegondolunk-, csak hogyan és milyen áron? Mekkora népességet tart el a föld ténylegesen? És ha a sárgák meg a feketék veszekednek majd a szaporodási kvótán? Vagy az összeomlás törvényszerű?
267 #4 Perle
- 2016. szeptember 21. 13:46:26
A szuperhatalom elnöke elmondta utolsó beszédét az Enszben.
Miután említést tett az Ebola és Zyka vírus veszélyeitól, Oroszország elmarasztalása következett, azért mert az, beavatkozik a mellette fekvő országok ügyeibe. Ez telt tőle, és a azoktól, akik megszerkesztették , megírták előre a beszédet.
:|
http://time.com/4...ranscript/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
2,488,528 egyedi látogató