Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A románok személyi adatait izraeliek 'õrzik'.

TanácsadásMicsoda hülyeség ez, megy zsidó ügynökökkel tele jewrópa...el se hiszem! Adatok...víz, technológia...smafu. A "migráncsok", na az már valami! Remélem a dosszijájémat rendesen frissítikTEK! Datele personale ale romanilor, “pastrate” de israelieni. Cum a fost posibil sa stie TOTUL despre fiecare dintre noi!
Csak a lényeget fordítottam le, mert ránk is érvényes!!


Putini stiau ca toate datele personale ale romanilor, inclusiv adrese, CNP, date despre sanatate, provenienta, geneaologie, se afla in posesia autoritatilor israeliene.

Kevesen tudták, hogy a románok személyi adatai, beleértve a lakcímet, személyi számot, egészségére vonatkozó adatokat, származást, családfát az izreali hatóságok tulajdonában van.

Totul este absolut legal pentru ca informatiile sunt “pastrate” in urma unei decizii a Uniunii Europene! Minden teljesen törvényes, mert az EU egyik határozata alapján van.

Absolut toate datele noastre personale au fost transferate pentru “pastrarea in siguranta deplina”, statului Israel.Abszolut minden személyes adatunk át lett adva Izráelnek, hogy „teljes biztonságban legyenek“ Fireste, ele vor fi tinute la curent in timp real. Idõben karbantartják(frissítik) õket. Aici intra toate categoriile de date personale, de la datele noastre de stare civila, CNP, adresa, locul nasterii, parinti, domiciliu, telefon, comunicatii electronice, copii, varsta lor, fisele medicale, afectiunile de care suferim, preferintele noastre... adica absolut TOTUL despre noi. Midenféle adatról szó van, a családi állapottól a lakcímig, személyi szám, születés helye, ideje, szülõk, telefon, elektronikus kommunikáció, gyermekek, koruk, egészségügyi nyilvántartó lap, betegségek, kedvtelések, ergo abszolut minden rólunk!

Nu exista nici o justificare pentru decizia de acum patru ani luata de Uniunea Europeana, dar ea a fost tinuta sub tacere, putini afland despre aceste lucruri!

Nincs semmi indoka a döntésnek, amit 4 éve hozott az EU, de azt agyonhallgatták, kevesen értesültek az ügyrõl.

Decizia CE a fost adoptata pe 31 ianuarie 2011, prin care se prevede transferul tuturor datelor personale ale cetatenilor tarilor membre UE catre Israel.

A határozatot 2011. 01. 31 –én hozták, és az összes Eu tagállam lakossainak személyi adatainak átadását irányozza elõ Izráel részére.

Singura justificare oferita a fost aceea ca Israelul raspunde directivei 95/46 privind protectia datelor, in conditiile in care tarile membre, inclusiv Romania, au fiecare legi privind protectia datelor personale! Egyetlen igazolás az volt, hogy Izráel felel meg a 95/46 sz. Direktívának a személyi adatok vobsuri. Isi mai pune cineva intrebari legate de stapanii acestei Lumi?”

Az, aki felhívta online a figyelmet az abszolut hihetetlen helyzetre, különben feltett egy igen jogos kérdést: “nem találtam sehol utalást a hozott döntés viszonosságára (reciprocitására) vonatkozóan. Még van, akinek kérdéses (van kételye) hogy kik uralják ezt a világot? ( a világ tulajdonosaira, uralóira vonatkozóan? )

(Gabriel Niculescu) m.cancan.roFord. megjegyz.: ehhez hozzátartozik, szorosan kapcsolódik, hogy kb. egy jó - másfél éve szivárgott ki egyik külföldi hírszerzõ szervezettõl, hogy itt minden 3. - 4. zsidó származású “magyar” állampolgár önkéntesen felajánlotta szolgálatait (kémkedik, hírt-szerez, megfigyel és jelent stb.) a Moszadnak.

Az aktív itteni zsidó származású kémeik számát külföldön 20.000 körülire becsülik. (itthon remélhetõleg kb. tudják számukat, ismerik, nyilvántartják õket. REMÉLJÜK!)

Hozzászólások

236 #1 Vazul
- 2016-09-22 20:27
Akkor nincs kérdésem, hogy ezt miért hozzák be:

Félórás kérdéssor vár ránk az orvosnál az új törzskartonrendszer januárra tervezett bevezetésével, melynek célja, hogy tisztább képet kapjanak rólunk...
http://www.hazipa...0906130206

Mindent dokumentálni kell majd a háziorvosoknak
"Aki magától nem jelentkezik, azokat is felkeresve."
http://hirtv.hu/a...ak-1361855
236 #2 Vazul
- 2016-09-22 21:02
Egyébként, hogy mennyire igaz a fenti cikk, kb másfél éve mesélte egyik kollégám, hogy egy barátja a zsidók világszövetségének "magyar" elnökéhez jelentkezett sofõrnek. A zsidó az interjút azzal kezdte, hogy azt is tudja róla melyik fogát tömték be! Mint kiderüt, többek közt a teljes kórleletét ismerte, mindent tudott róla.
Aztán megkapta a munkát, és egyik alkalommal egy arab étterembe kellett vigye az elnököt megbeszélésre. Megkérdezte a sofõr, hogy nem zavarja ez (hát mégiscsak arabok -mégha hasonlóan is étkeznek)?
Mondta a zsidó: nehogy azt hidd, hogy ezekben az arab éttermekben arabok dolgoznak...
69 #3 Szalonna
- 2016-09-22 23:30
Vazul ez nem a személyes adatokról szól, hanem arról hogy megint milyen gyógyszarokkal próbálják teletömni ezt a szavazni járkáló barom népséget, mit nyomjanak be a reklámba amit zabáljanak. Ha meg jelentkezel valahova ahol turkálgatnak, ott persze hogy minden szar kartont kérnek.

Ezt a kartonos szart meg töltse ki a kurvä anyja, az.
267 #4 Perle
- 2016-09-23 10:33
Mindent nagyon jól tudnak õrizni. :P Ha szükséges, egy-egy elhalálozottnak a bõrébe is be tudnak bújni..
Jól jöhet még egy román álompolgárság is.

Bibit például New Yorkban 20 testõr/ titkos ügynök kísérte a fürdõbe, még többen az étterembe, ahol alig fértek el a kigyúrt fickók-
http://pagesix.co...-bathroom/
267 #5 Perle
- 2016-09-23 11:03
Brit zsidók, akik német állampolgárságot szeretnének kapni:
http://www.vetera...ering-jew/
4 #6 Posta Imre
- 2016-09-23 13:39
A mentelmi jog mögé bújtató törvényhozók ellen tüntettek
NT, 2016. szeptember 23., péntek 13:10, frissítve: péntek 13:10
Több ezren tüntettek Bukarestben és Románia más nagyvárosaiban a meggyanúsított társaikat mentelmi jog mögé bújtató törvényhozók ellen. A tiltakozások hatására a parlamenti pártok egymás után jelentették be, hogy megismételnék a szavazást egyik képviselõjük kiadatásáról, amit maga az érintett is helyeselt.

Románok ezrei tüntettek a törvényhozás épülete elõtt. Felháborodásukat az váltotta ki, hogy a szenátus hétfõn megakadályozta a volt belügyminiszter ellen kezdeményezett bûnvádi eljárást. Gabriel Opreát gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítja a korrupcióellenes ügyészség, amiért tavaly egy autóját felvezetõ motoros rendõr halálos közúti balesetet szenvedett.

http://hirtv.hu/h...ek-1363024
162 #7 fapipa
- 2016-09-23 15:37
A Székely terrorista ügyrõl 3 részes video

https://www.youtube.com/watch?v=ijHQDxRM6i4

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.63 másodperc
2,685,530 egyedi látogató