Hungarian Real News

Magyar Mátrix - HUN UNIÓ

PJP Egyesület

Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ezer 007-es kerestetik - csak informatikusok jelentkezzenek!

KülföldEjnye, erről is lemaradok. Az itteni tetvedékek meg annyira jóóók, de annyira, a büdös zsidó qva any-lyukat, hogy nyál sincs már rá-lyuk. A hidegháború vége óta nem volt ilyen nagy fejlesztés a titkosszolgálatoknál Nagy-Britanniában.

Ezer fiatal informatikust vesz fel az MI6, amely a külföldi hírszerzésért felel Londonban. Ezt Younger, a cég főnöke jelentette be. Hol? Természetesen Washingtonban, a CIA-főnök jelenlétében. Ez 40%-os létszámnövekedést jelent Őfelsége kémszolgálatánál. A kémelhárítás is kap 900 új munkatársat. A hangsúly mindenütt az informatikán van.
Kétféle titkosszolgálat van: az egyik, amelyik megértette, hogy ez a jövő, a másik, amelyik nem. Mi szeretnénk az elsőkhöz tartozni – hangsúlyozta Őfelsége hírszerzésének főnöke Washingtonban. A nagy presztízsű intézmény kínos leckét kapott a Moszadtól 2010-ben. Akkor az izraeliek 12 brit állampolgár útlevelét klónozták Tel-Aviv repülőterén. Ezekkel az útlevelekkel azután izraeli ügynökök Dubajba repültek. Ott pedig eltették láb alól a palesztin fegyveres ellenállás egyik vezérét. Londonban nem győztek csodálkozni: mit tud a Moszad ? És mit nem tudnak ők.
A klasszikus 007-esek kora lejárt. Olyan informatikusok kellenek, akik a szakmájukban a topon vannak, és vállalják a kémek nem épp veszélymentes életét. Azt gondolnánk, hogy a Közel-Kelet a fő célpont, hiszen a terrorizmus onnan fenyegeti a világot. Ehhez képest a CIA főnöke három lőporos hordóról beszélt: Ukrajna, Észak-Korea és a Dél-kínai tenger, ahol Kína áll szemben a térség néhány államával. Edward Snowden mindenesetre megmutatta: a hírszerzés ma globális méretekben folyik, és aki kimarad ebből, az végképp lemarad. Mozihős azért még lehet belőle, mint James Bondból…
Link

Hozzászólások

30 #1 osmagyar
- 2016. szeptember 25. 19:19:34
A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat is keres embereket:
https://www.profe...lat-933945
https://www.profe...lat-933950
https://www.profe...lat-934866
Legérdekesebb a legutolsó: nem lehet tudni mit is kellene csinálni, de a fizetés 300eFt bruttó fölött. Különös egy állás lehet.
329 #2 gutai zub
- 2016. szeptember 26. 13:25:53
007 es ügynök?

Az első 007 es ügynök John Dee volt.
1527 ben született Londonban, és Erzsébet királynénak volt első számú kémje, ügynöke.
Jelentéseit a neve helyett a 007 számokkal írta alá.

John Dee korának legnagyobb okkultista tudósa , titkos tudományokba beavatottja volt. Ebben a korban még a tudományosság is egy titkos az egyház által üldözött foglalkozás volt.

John Dee, mint az első "James Bond" máig foglalkoztatja az erre érdemesült kutatókat, mert már olyan dolgokkal foglalkozott a 16 ik százazadban, amelyek csak a 20 ik ban váltak valóra, sőt még több....................
267 #3 Perle
- 2016. szeptember 26. 13:33:15
Snowdenből már pedig mozihős lett:

http://www.tiff.n...s/snowden/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
2,502,071 egyedi látogató