Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kétezer hamis útlevél, zéró feljelentés

KülföldMégis "kinek", kihő"? A többi zsidódráknak is "hamis", pont mint az ittenieknek is érvénytelen. A mieink se xarják le a sim-et, mert pontosan tudják, hogy mit köll tenni. Több mint kétezer hamis útlevelet találtak a német hatóságok a menedékkérőknél az év első felében.

A Welt am Sonntag, biztonsági forrásokra hivatkozva azt írta: januártól júniusig 217 ezer okmányt vizsgáltak át, melyek 1 százaléka volt hamis. Az iratokat ellenőrző bevándorlási hivatal ugyanakkor nem tett feljelentést egy ügyben sem – annak ellenére sem, hogy ilyen papírokkal érkezett Európába az Iszlám Állam több terroristája is.
Link

Hozzászólások

60 #1 csaba
- 2016. október 11. 19:04:13
"Nagyobb a baj, mint gondolták! Megvan, honnan kapták a hamis papírokat a migránsok!"

"A legfrissebb adatok szerint minden 200. migráns hamis papírokat használ, melyeket akár az Iszlám Államtól is beszerezhetett.

legfrissebb.info/wp-content/uploads/2016/10/97c4e3ccfe339c77f5605dd2b17b6553.jpg

Georg Spöttle, nemzetbiztonsági szakértő szerint többféle módon is hozzájuthatnak az Európába érkező illegális bevándorlók a hamis okmányaikhoz. A szakértő elmondta, hogy a legfrissebb kutatások alapján kijelenthető, hogy minden kétszázadik migráns hamis papírokkal érkezik az öreg kontinensre.

Spöttle az M1 reggeli műsorában kifejtette, hogy az Iszlám Állam számos korábbi kormányhivatalt elfoglalt az általa meghódított területeken, aminek következtében, az ott talált eszközökkel profi hamisítványokat is tudtak készíteni.

Spöttle szerint a migránsok nagy csoportja Törökországban is hozzájuthatott a fiktív iratához, hisz ott tízezer euróért komplett személyiségi blokkot kap.

"Ezeket még antikolták is, mintha tényleg régi, több évtizedes okmányok lennének. Nagyon profi hamisítványok készültek""
- magyarázta Spöttle.
http://legfrisseb...migransok/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
2,487,357 egyedi látogató