Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Putyin mindenkit hazarendel

TanácsadásMigráncsokat es? Cigány-zsidót es? Az Orosz Turizmus Zrt jobban teljesít mint Valhalla. Nyugi van, csak az 56'-os emlékévrõl emlékeznek meg...remélhetõleg tankokkal. Az utóbbi hetek oroszellenes lépéseinek hatására Vlagyimir Putyin figyelmeztette a külföldön dolgozó hivatalnokokat és az állami dolgozókat, hogy családjaikat minél elõbb küldjék vissza Oroszországba.

Oroszország és a nyugati államok közt az utóbbi hetekben igencsak megromlott a viszony. Több pesszimista szakértõ már a harmadik világháborút vizionálja, ám egyelõre attól még nem kell tartani.

Mindenesetre, Vlagyimir Putyin orosz elnök felszólította a külföldön dolgozó nagyköveteket, politikusokat és egyéb hivatalnokokat, hogy a biztonság kedvéért, családjaikat küldjék vissza az anyaföldre.
Fotó: AFP

Az orosz elnök pontosan azután adta ki az utasítást, hogy lemondta a tervezett találkozóját Francois Hollande francia elnökkel, miután az élesen bírálta az oroszok szíriai tevékenységét.

A volt szovjet fõtitkár, Mihail Gorbacsov hétfõn jelentette be, hogy az atomfegyvereken túl, a háborúkat en bloc be kéne tiltani. A szerepet tévesztett politikus szerint a Föld komoly bajban van, hisz egyre mélyül az Egyesült Államok és az Oroszország közti szakadék.
Egyelõre nincs hivatalos magyarázat arra, hogy miért is kell a családtagoknak idejekorán hazatérniük.
Fotó: AFP

A két szuperhatalom közti nézeteltérést az váltotta ki, hogy az Egyesült Államok vezetése azzal vádolta meg Oroszországot, hogy a hekkerei számos USA-ellenes tettet hajtottak végre, továbbá azt, hogy a szíriai beavatkozással csak az Aszad-rezsim hatalmát akarják megszilárdítani.

A találkozó lemondása a hidegháborús idõkre emlékeztet engem"

– fogalmazott Fjodor Ljukanov, külpolitikai szakértõ, aki szerint a korábbi közeledések ellenére nagyon messzire került Oroszország és a nyugati országok kapcsolata.

(Daily Mail)
Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2016-10-13 09:34
Valami büzlik de nagyon, ha haza rendelik az Orosz családtagokat, véletlenek nincsenek Khon-ék készülnek valamire .Bele fog törni a foguk Oroszországba a történelem be bizonyitotta !!! Nagyon készülnek a Békére!
267 #2 Perle
- 2016-10-13 10:58
Az a problámája a nyugati államoknak, hogy Oroszország nem hagyja, hogy Szíriát is Líbia, Afganisztán. Irak sorsára juttassák.
Az amerikaiak elõször fellázították a szír ellenzéhet, felfegyverezék az iszlán szélsõségeseket, hogy azok buktasság meg Assadot. Most, hogy orosz beavatkozással ez nem sikerül, már nyiltan támadják a szír kormányerõket. Ez volt eleve a céljuk, csalással viseltek eleinte háborút itt is.
Már azt számolgatják, hogy hány szír polgár halt meg "Assad" miatt, mintha õ indított volna háborút saját népe ellen abban a
jólétben élõ országban, ahol nég sztrájkok, tüntetések sem voltak addig, amíg az ottani amerikai nagykövet be nem lette oda a mocskos lábát.
Most mindenki az oroszokat hibáztatja ezért, mert Szíriá ellen háborút folytat a Nyugat. Ott harcol már néhány nyugat-európai ország csapata Dániát is beleértve. De nem ám a szélsõségesek ellen. Eleinte az amerikaiak még Oroszországot is hívták ellenük nemzetközi koalícióba. Most, hogy ment, már nem tetszik senkinek.
A zsidó média már eleve azt szajkózza, hogy az oroszok miatt fog kitörni a III. vh. Mintha mindenkit szellemi fogyatékosnak néznének, akik nem emlékeznek már a szír történet elejére.
102 #3 gaga
- 2016-10-13 12:05
Szarházi amerikaiak lebuktak:
http://frissvilag...zzak-oket/
Tegnap még az oroszhireken láttam ma már nincs ott!
69 #4 Szalonna
- 2016-10-13 12:35
Vizilio, nem jól látod, Kónék nagyon jól el vannak az oroszokkal. Nézzél szét nálunk. Na meg olvasd el Tulok, Mindenki gyarmata címû írást. Tudjátok, semmi sem az aminek láccik. Ez a hazarendelés is elterelõ hadmûvelet, valamit csinálnak, és nagyot, persze közösen.
12 #5 spartakusz
- 2016-10-13 12:38
Kedves gaga!

Ha lehet ne sértsd meg az amerikaikat, mert sok becsületes és jóra való ember él ott - ha nem mered le írni akkor én leírom helyetted! - mocsok féreg közönséges - köztörvényes maffia bûnözõ zsidó az akinek utasítására mindig történik az ilyen esemény!
Érted?
spari...
12 #6 spartakusz
- 2016-10-13 12:41
Szalonna - bizony bizony - bûnözõknél alaptörvény - ahogy sokan le is írták már - nem árulják el egymást - sõt egymást segítik!

spari...
12 #7 spartakusz
- 2016-10-13 12:43
Ha esetleg tévedtem volna a bûnözõk megítélésében akkor csoda történt! Putyin részérõl!

spari...
12 #8 spartakusz
- 2016-10-13 12:46
Vagy csak egyszerûen arról van szó, mint a maffia háborúkban, mivel erõsnek érzem magam - átveszem a fõ vezetõ szerepet!

Ti hogy látjátok?
spari...
60 #9 csaba
- 2016-10-13 14:05
"Felmondták az oroszok az Ukrajnával között kõolajszerzõdést"

"Felmondta Oroszország a kõolajvezetékek használatában való együttmûködésrõl 1995-ben megkötött orosz-ukrán szerzõdést.

A szerzõdés értelmében az Ukrajna területén áthaladó, Szamarától nyugati irányú, valamint a Groznij-Armavir-Trudovaja vezetéket az orosz Transznyefty állami vállalat tulajdonában álló Transznyeftyeprodukt leányvállalatai üzemeltették.

Az orosz fél a szerzõdésben való további részvételét célszerûtlennek minõsítette, miután a Transznyefty a vezeték ukrajnai szakaszait idén februárban eladta az International Trading Partners AG svájci cégnek.

A Transznyefty bonyolítja le az Oroszországban kitermelt kõolaj szállításnak mintegy 90 százalékát. A cég 72 ezer kilométernyi olajvezetékkel, mintegy félezer szivattyúteleppel és több mint 23 millió köbméternyi tárolókapacitással rendelkezik."
http://www.vg.hu/...est-476636
60 #10 csaba
- 2016-10-13 14:28
"Putyin: "Ez Amerika legújabb hazugsága! De mi lelepleztük õket!"

Múlt hónapban érte támadás az ENSZ humanitárius segélykonvoját a szíriai Aleppó közelében, amiért Washington Oroszországot hibáztatta, azonban a támadást egy a térségben tevékenykedõ terrorista csoport követte el - mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök egy moszkvai nemzetközi gazdasági fórumon szerdán.

Az egyik terrorista csoport volt. Mi tudjuk, az amerikaiak is tudják, de inkább hamisan vádolják az oroszokat. Ez nem segít - mondta.

Az ENSZ segélykonvojt szeptember 20-án érte bombatámadás a szíriai Aleppó közelében. A Nemzetközi Vöröskereszt jelentései szerint 20 ember meghalt és 18 jármû megsemmisült a támadásban.

A Pentagon állításai szerint a konvojt a levegõbõl pusztították el azok az orosz harci gépek, amelyek a környéken tartózkodtak.

Oroszország tagadta a vádakat és kijelentették, hogy egy amerikai drón követte a segélykonvoj útját, így Washingtonnak ismernie kell az igazságot.

Az oroszországi gazdasági fórumon tartott beszéde elõtt az orosz államfõ elmondta, hogy az Egyesült Államoknak el kellene kezdenie egyenrangú partnerként viselkedni és tiszteletben kell tartania Oroszország érdekeit, ahelyett hogy feltételeket próbál diktálni Moszkvának.

Aggasztó az Egyesült Államok és Oroszország kapcsolata

Oroszországot aggasztja, hogy megromlott a kapcsolata az Egyesült Államokkal - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Putyin szerint nehéz párbeszédet folytatni a jelenlegi amerikai kormányzattal, de Oroszország kész együttmûködni Washingtonnal, bárki nyerje is meg az elnökválasztást

Az orosz elnök szerint az Egyesült Államok finanszírozta az ukrajnai radikális ellenzéket, és segítette elõ az ottani "államcsínyt". Mint mondta, Oroszország rákényszerült, hogy megvédelmezze az Ukrajnában élõ oroszokat."
forrás: oroszhirek.hu
http://legfrisseb...ztuk-oket/
3 #11 Enid
- 2016-10-13 14:54
Hmmm. Voros kereszt... csak nem a hulyek veretol voros?! A humanitarius szarvezetek celja valszeg sosem a segitseg volt igazan.
A karitativ tevekenyseg leple alatt ki tudja mit inteznek csorosek&Co. ...
106 #12 Proxi
- 2016-10-13 20:09
Kamu. Valójában csak egy minden évben Oroszországban megrendezett civil védelmi gyakorlatot öltöztettek apokalipszis ruhába a nyugati komédiák :D
https://www.rt.co...loids-war/
4 #13 Posta Imre
- 2016-10-13 20:13
Proxi, igen, ez a valószínû. Moszkvában évrõl évre jobban dívik a buzitanya, az üzlettel együtt. Kár lenne ezt elbaxniuk.
267 #14 Perle
- 2016-10-16 22:41
Meggyilkoltak egy donyecki katonai vezetõt a saját házában.
Zaharcsenkó ezt hadüzenetként fogta fel.:|
https://life.ru/t...o_motoroly
267 #15 Perle
- 2016-10-17 14:06
267 #16 Perle
- 2016-10-19 20:56
Amerikai tengerészgyalogosokat telepítenek januárban Norvégiába, Trindheim környékére.
:o
https://www.rt.co...s-january/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.01 másodperc
2,679,899 egyedi látogató