Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Putyin mindenkit hazarendel

TanácsadásMigráncsokat es? Cigány-zsidót es? Az Orosz Turizmus Zrt jobban teljesít mint Valhalla. Nyugi van, csak az 56'-os emlékévről emlékeznek meg...remélhetőleg tankokkal. Az utóbbi hetek oroszellenes lépéseinek hatására Vlagyimir Putyin figyelmeztette a külföldön dolgozó hivatalnokokat és az állami dolgozókat, hogy családjaikat minél előbb küldjék vissza Oroszországba.

Oroszország és a nyugati államok közt az utóbbi hetekben igencsak megromlott a viszony. Több pesszimista szakértő már a harmadik világháborút vizionálja, ám egyelőre attól még nem kell tartani.

Mindenesetre, Vlagyimir Putyin orosz elnök felszólította a külföldön dolgozó nagyköveteket, politikusokat és egyéb hivatalnokokat, hogy a biztonság kedvéért, családjaikat küldjék vissza az anyaföldre.
Fotó: AFP

Az orosz elnök pontosan azután adta ki az utasítást, hogy lemondta a tervezett találkozóját Francois Hollande francia elnökkel, miután az élesen bírálta az oroszok szíriai tevékenységét.

A volt szovjet főtitkár, Mihail Gorbacsov hétfőn jelentette be, hogy az atomfegyvereken túl, a háborúkat en bloc be kéne tiltani. A szerepet tévesztett politikus szerint a Föld komoly bajban van, hisz egyre mélyül az Egyesült Államok és az Oroszország közti szakadék.
Egyelőre nincs hivatalos magyarázat arra, hogy miért is kell a családtagoknak idejekorán hazatérniük.
Fotó: AFP

A két szuperhatalom közti nézeteltérést az váltotta ki, hogy az Egyesült Államok vezetése azzal vádolta meg Oroszországot, hogy a hekkerei számos USA-ellenes tettet hajtottak végre, továbbá azt, hogy a szíriai beavatkozással csak az Aszad-rezsim hatalmát akarják megszilárdítani.

A találkozó lemondása a hidegháborús időkre emlékeztet engem"

– fogalmazott Fjodor Ljukanov, külpolitikai szakértő, aki szerint a korábbi közeledések ellenére nagyon messzire került Oroszország és a nyugati országok kapcsolata.

(Daily Mail)
Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2016. október 13. 09:34:07
Valami büzlik de nagyon, ha haza rendelik az Orosz családtagokat, véletlenek nincsenek Khon-ék készülnek valamire .Bele fog törni a foguk Oroszországba a történelem be bizonyitotta !!! Nagyon készülnek a Békére!
267 #2 Perle
- 2016. október 13. 10:58:22
Az a problámája a nyugati államoknak, hogy Oroszország nem hagyja, hogy Szíriát is Líbia, Afganisztán. Irak sorsára juttassák.
Az amerikaiak először fellázították a szír ellenzéhet, felfegyverezék az iszlán szélsőségeseket, hogy azok buktasság meg Assadot. Most, hogy orosz beavatkozással ez nem sikerül, már nyiltan támadják a szír kormányerőket. Ez volt eleve a céljuk, csalással viseltek eleinte háborút itt is.
Már azt számolgatják, hogy hány szír polgár halt meg "Assad" miatt, mintha ő indított volna háborút saját népe ellen abban a
jólétben élő országban, ahol nég sztrájkok, tüntetések sem voltak addig, amíg az ottani amerikai nagykövet be nem lette oda a mocskos lábát.
Most mindenki az oroszokat hibáztatja ezért, mert Szíriá ellen háborút folytat a Nyugat. Ott harcol már néhány nyugat-európai ország csapata Dániát is beleértve. De nem ám a szélsőségesek ellen. Eleinte az amerikaiak még Oroszországot is hívták ellenük nemzetközi koalícióba. Most, hogy ment, már nem tetszik senkinek.
A zsidó média már eleve azt szajkózza, hogy az oroszok miatt fog kitörni a III. vh. Mintha mindenkit szellemi fogyatékosnak néznének, akik nem emlékeznek már a szír történet elejére.
102 #3 gaga
- 2016. október 13. 12:05:56
Szarházi amerikaiak lebuktak:
http://frissvilag...zzak-oket/
Tegnap még az oroszhireken láttam ma már nincs ott!
69 #4 Szalonna
- 2016. október 13. 12:35:51
Vizilio, nem jól látod, Kónék nagyon jól el vannak az oroszokkal. Nézzél szét nálunk. Na meg olvasd el Tulok, Mindenki gyarmata című írást. Tudjátok, semmi sem az aminek láccik. Ez a hazarendelés is elterelő hadművelet, valamit csinálnak, és nagyot, persze közösen.
12 #5 spartakusz
- 2016. október 13. 12:38:04
Kedves gaga!

Ha lehet ne sértsd meg az amerikaikat, mert sok becsületes és jóra való ember él ott - ha nem mered le írni akkor én leírom helyetted! - mocsok féreg közönséges - köztörvényes maffia bűnöző zsidó az akinek utasítására mindig történik az ilyen esemény!
Érted?
spari...
12 #6 spartakusz
- 2016. október 13. 12:41:12
Szalonna - bizony bizony - bűnözőknél alaptörvény - ahogy sokan le is írták már - nem árulják el egymást - sőt egymást segítik!

spari...
12 #7 spartakusz
- 2016. október 13. 12:43:39
Ha esetleg tévedtem volna a bűnözők megítélésében akkor csoda történt! Putyin részéről!

spari...
12 #8 spartakusz
- 2016. október 13. 12:46:56
Vagy csak egyszerűen arról van szó, mint a maffia háborúkban, mivel erősnek érzem magam - átveszem a fő vezető szerepet!

Ti hogy látjátok?
spari...
60 #9 csaba
- 2016. október 13. 14:05:19
"Felmondták az oroszok az Ukrajnával között kőolajszerződést"

"Felmondta Oroszország a kőolajvezetékek használatában való együttműködésről 1995-ben megkötött orosz-ukrán szerződést.

A szerződés értelmében az Ukrajna területén áthaladó, Szamarától nyugati irányú, valamint a Groznij-Armavir-Trudovaja vezetéket az orosz Transznyefty állami vállalat tulajdonában álló Transznyeftyeprodukt leányvállalatai üzemeltették.

Az orosz fél a szerződésben való további részvételét célszerűtlennek minősítette, miután a Transznyefty a vezeték ukrajnai szakaszait idén februárban eladta az International Trading Partners AG svájci cégnek.

A Transznyefty bonyolítja le az Oroszországban kitermelt kőolaj szállításnak mintegy 90 százalékát. A cég 72 ezer kilométernyi olajvezetékkel, mintegy félezer szivattyúteleppel és több mint 23 millió köbméternyi tárolókapacitással rendelkezik."
http://www.vg.hu/...est-476636
60 #10 csaba
- 2016. október 13. 14:28:18
"Putyin: "Ez Amerika legújabb hazugsága! De mi lelepleztük őket!"

Múlt hónapban érte támadás az ENSZ humanitárius segélykonvoját a szíriai Aleppó közelében, amiért Washington Oroszországot hibáztatta, azonban a támadást egy a térségben tevékenykedő terrorista csoport követte el - mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök egy moszkvai nemzetközi gazdasági fórumon szerdán.

Az egyik terrorista csoport volt. Mi tudjuk, az amerikaiak is tudják, de inkább hamisan vádolják az oroszokat. Ez nem segít - mondta.

Az ENSZ segélykonvojt szeptember 20-án érte bombatámadás a szíriai Aleppó közelében. A Nemzetközi Vöröskereszt jelentései szerint 20 ember meghalt és 18 jármű megsemmisült a támadásban.

A Pentagon állításai szerint a konvojt a levegőből pusztították el azok az orosz harci gépek, amelyek a környéken tartózkodtak.

Oroszország tagadta a vádakat és kijelentették, hogy egy amerikai drón követte a segélykonvoj útját, így Washingtonnak ismernie kell az igazságot.

Az oroszországi gazdasági fórumon tartott beszéde előtt az orosz államfő elmondta, hogy az Egyesült Államoknak el kellene kezdenie egyenrangú partnerként viselkedni és tiszteletben kell tartania Oroszország érdekeit, ahelyett hogy feltételeket próbál diktálni Moszkvának.

Aggasztó az Egyesült Államok és Oroszország kapcsolata

Oroszországot aggasztja, hogy megromlott a kapcsolata az Egyesült Államokkal - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Putyin szerint nehéz párbeszédet folytatni a jelenlegi amerikai kormányzattal, de Oroszország kész együttműködni Washingtonnal, bárki nyerje is meg az elnökválasztást

Az orosz elnök szerint az Egyesült Államok finanszírozta az ukrajnai radikális ellenzéket, és segítette elő az ottani "államcsínyt". Mint mondta, Oroszország rákényszerült, hogy megvédelmezze az Ukrajnában élő oroszokat."
forrás: oroszhirek.hu
http://legfrisseb...ztuk-oket/
3 #11 Enid
- 2016. október 13. 14:54:23
Hmmm. Voros kereszt... csak nem a hulyek veretol voros?! A humanitarius szarvezetek celja valszeg sosem a segitseg volt igazan.
A karitativ tevekenyseg leple alatt ki tudja mit inteznek csorosek&Co. ...
106 #12 Proxi
- 2016. október 13. 20:09:56
Kamu. Valójában csak egy minden évben Oroszországban megrendezett civil védelmi gyakorlatot öltöztettek apokalipszis ruhába a nyugati komédiák :D
https://www.rt.co...loids-war/
4 #13 Posta Imre
- 2016. október 13. 20:13:44
Proxi, igen, ez a valószínű. Moszkvában évről évre jobban dívik a buzitanya, az üzlettel együtt. Kár lenne ezt elbaxniuk.
267 #14 Perle
- 2016. október 16. 22:41:46
Meggyilkoltak egy donyecki katonai vezetőt a saját házában.
Zaharcsenkó ezt hadüzenetként fogta fel.:|
https://life.ru/t...o_motoroly
267 #15 Perle
- 2016. október 17. 14:06:02
267 #16 Perle
- 2016. október 19. 20:56:27
Amerikai tengerészgyalogosokat telepítenek januárban Norvégiába, Trindheim környékére.
:o
https://www.rt.co...s-january/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.48 másodperc
2,486,323 egyedi látogató