Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Buk-M2E légvédelmi egység

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-10-25 11:36
Masszív amerikai haderõ vonult az M7-esen - Videóra vették
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Z4LHxEnXg08[/movie]

A fõként Stryker típusú lövészszállító harcjármû-család tagjaiból álló konvoj Románia felé tartott.
http://www.vezess...015/64975/
48 #2 ro-zsola
- 2015-10-25 11:44
Stryker ? jó vicc.
Azt nem tudom biztosan állítani , hogy az RPG 7 mennyire bontja szét , de azt tudom hogy az RPG 9 könnyedén szétkapja. Még a híres M1 Abraham's tankot is felbontja mint a konzervdobozt.
Nem értem miért mutogatják ? Az oroszok simán szétkapják mint egy rongybabát , az " ócskavasas cigányok " meg jól megélnek majd. Szerintem okosabb lenne csakúgy átutalni a " segílyt a tesvíreknek ".
Talán azért bohóckodnak mert a Szaud ( Saul ) köcsög - buzi csûrhe meg van " baxva fax nélkül " és olcsó az üzemanyag. Vasúton sokkal gyorsabb és kifizetõdõbb a szállítás
Úgy látszik ez a " vonulás " csak propaganda
4 #3 Posta Imre
- 2015-10-25 11:51
Rozsola, ezek rendvédelmi feladatok ellátására mozognak. Mondtam neked, hogy mindenki a saját sz@rát kell elpucolja. Ezek feladata a zsidó idf és a többi mocsok egyet nem értése esetén a transzporok békés biztosítása Szibéria irányába. Csárlsz herceggel le van zsírozva, anyakirálynyanyus rábólintott, Kína fizeti a cigány-zsidónak meg csak be kell szállni a vagonokba, oszt ennyi!
48 #4 ro-zsola
- 2015-10-25 12:22
Igen , Szibériában nagy a munkaerõhiány
75 #5 talpi
- 2015-10-25 12:41
Mentek ezek Szarvas környékén is, még a végén "megretten" valaki és odabasz nekik egy "szovjet idõkbõl" maradt, "molotov elvtárs koktélját" na lenne riadalom. Amúgy, ellenõrizte valaki a "lõszer készlet" feltöltött és töltött csövekkel ment e a konvoj. Mert ugye "jelenleg nem vagyunk front zóna" tehát ez nem volna "szabályos. Vagy ez már nem is érdekes?
40 #6 bulcsu
- 2015-10-25 12:57
Nos, szerintem felkészültek az oroszok....

Az erõ(tér) legyen veled - Orosz "Jedi lovagok"?
Döbbenet.
Az orosz mérnökök valami olyasfélét fejlesztettek ki, amirõl ellenlábasai (ma még) csak álmodozhatnak.
Szinte a sci-fi filmekbõl ismert fegyver, és elhárító berendezésekkel sikerült ellátniuk a haditechnikájukat.
Az alábbi (orosz nyelvû) videó magyarázatot adhat arra, hogy az ISIS által az orosz Mi-17 helikoptert miért is nem sikerült lelõni a legfejlettebb amerikai STINGER típusú vállról indítható légvédelmi elhárító rakétával sem. Az ominózus esetnél helikopter a rakéta becsapódása, és annak robbanása után is sértetlenül repült tovább.
Nyugati szakértõk (és a terroristák is) értetlenül álltak az eset elõtt.
Egy ilyen becsapódásnál, robbanásnál bármely legfejlettebb helikopternek is fel kellett volna robbannia, és darabokra szakadnia.
Nos, az "õsöreg" orosz helikopter nemcsak hogy "megúszta" a felrobbanást, de "vígan" továbbrepült. A látvány szinte sokkolta a nyugati fegyverzeti szakértõket, a terroristák pedig a kezdeti ujjongás után ledöbbentek a látványtól.
Egy olyan technológiát sikerült az orosz mérnököknek kifejlesztenie, amely valamiféle láthatatlan erõteret (pajzsot) von a harceszközök, és a katonák köré! Igen, éppen úgy mint a Star Wars-ban, Han Soló Millenium Falkonjánál.
A technológiát orosz részrõl már elõzõekben is bemutatóvideókon prezentálták, de azt a nyugati szakértõk csupán valamiféle jövõbe mutató futurisztikus prezentációnak vélték. - Mint ahogyan sok más orosz technológia megvalósulásában is kételkedtek.
Aztán jött a Fekete tengeri incidens, amikor is egy 40 éves SZU-24 csatarepülõgép lebénította az USA legfejlettebb technológiájú rakétacirkálóját a Donald Cook AEGIS rendszerrel felszerelt rakétacirkálóját, majd rá két hétre a legmodernebb francia "zavarelhárító" naszádját tették ugyanott süketté és vakká.
Most pedig a Mi-17 helikopter "csodás" esete.
Döbbenten, és értetlenül állnak az esetek elõtt a nyugat katonai szakértõi.
Míg a nyugat (USA) látványos hadi-fejlesztésekbe kezdett, reklámozva és demonstrálva csapásmérõinek nagyságát és erejét
- Jelenleg négy óriás repülõgép hordozó áll építés alatt - addig az oroszok "szép csendben" fejlesztgették a saját rendszereiket, és "kis adagokban csepegtették" az információkat figyelmeztetésképpen kifelé.
Néhány kiszivárogtatott, vagy éppen nyíltan közzétett orosz fejlesztés a közelmúltból.
- "KORNET" páncéloselhárító rendszer (nincs ellenfél)
- "KLUB-K" rakétarendszer
- "SZ-500" légvédelmi rendszer
- "IGLA" kézi légelháritó rakéta
- "HIBINI" elektronikus zavarórendszer.
- "BOREJ" szuperképességû atomtengeralattjáró osztály
- "ARMATA" harckocsi és páncélos osztály
- "PAK-FA" 5. generációs lopakodó vadászrepülõ
- "KALIBR" típusú cirkálórakéta 2500km hatótávolság, 3m pontosság
..és most itt az újabb, még "neve nincs" védelmi rendszerük, az "erõtér".
A fentieken kívül Oroszország rendelkezik minden olyan más technológiával mint a nyugat, kivéve a repülõhordozókat.
Oroszország hadiipari fejlesztésekben más utakat jár be mint az USA és a NATO, katonai doktrinája nem teszi szükségessé a csillagászati összegekbe kerülõ "acélgólemek" hadrendbe állítását, és fenntartását, mint például az amerikai és nyugati anyahajók.
Azoknál sokkal hatékonyabb eszközöket fejlesztett ki.
Ezek kódnevei a “Хибина”,-“HIBINA”,-“Витебск”,”VITYEBSZK”,-“Ртуть”,-“RTUTY”,-“Рычаг”,-“RICSAG” и “Краснуха”,-“KRASZNYUHA”
[movie=youtube]https://youtu.be/fyd11sHktwg[/movie]
75 #7 talpi
- 2015-10-25 18:08
Erõsködünk-erõlködünk, közben pedig a gatya megtelt. Semmi baj, nekem korábban, de azóta "lecseréltem" :)
4 #8 Posta Imre
- 2015-10-25 18:42
Talpi én jól érzem magam, de ha már Dombasszban leálltak most menjek a határra bohóckodni a sok kötsög idióta közé? Parancsnoknak és persze nem fordítva hátat nekik és nem a hátam mögé engedve õket. Nos, majd csak elérnek idáig és tudatilag csak.csak eljut a hülye paraszt is, oszt akkor közre lehet kapni a mocskos zsidó-cigány-hazaáruló bandát, persze demokratikusan.

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lli21GK8VQY[/movie]

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QguM4G9PrNo[/movie]
75 #9 talpi
- 2015-10-25 19:24
:D Már lassan lehet kezdeni. Dombaszban sem álltak le, csak "takarítanak", mert kiderült, hogy a "zsold könyveket" nem égették el az ott elesetekkel együtt, s valakik, "valakik" felszedegették a fizut. Na vajon kik is lehettek? mondjuk, egyet találj, tudom, kissé nehéz, na meg nem is kérdés, csak valahogy nem tudott bennem maradni.
4 #10 Posta Imre
- 2015-10-25 19:31
Talpi, Csermanekbõl is így lett Kádár. Elesett katona eltûnik a papírjaival meg egy rohadt zsidó a világban kóricál tovább.

Plazma
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3uZ8JTG_pzQ[/movie]
75 #11 talpi
- 2015-10-25 19:51
Imrém,
mondom én a "keresztnevekkel "kezdõdõ "vezeték n, a nevek" és a helyiséghez-helyiséghez köthetõ nevek a Gyanúsak, nem kicsit, baszottul nagyon. Sõt, a kis-fekete stb-stb, na ezek sem semmik. Egy biztos, ezek nagy része, korábban már valamiért igyekezett "színt" váltani. Mára már látjuk miért. Semmi gond, már ismerjük nagy részét, tehát nem lesz gond, "edzésre bírni õket"Tudod, amikor elõször ezen kezdtem törpölni, akkor döbbentem rá, a zsidók semmit , de semmit nem vetnek meg, de mindent bevetnek és mindenre képesek, hogy Téged-engem, vagy bárkit, gátlástalanul tönkretegyenekj. A hazugság náluk "családi vonás" ettõl függetlenül Téged vádolnak vele. Hogy ezek mekkora férgek, de egyszer minden
kiderül és akkor nem fogom magam vissza, úgy köpöm szemen mindegyiket hogy sosem fogják lemosni magukról. Aljasságaik már érlelik gyümölcsüket, a szüret is az õ dolguk lesz. Remélem, Isten igazságot szolgáltat a Nemzetnek, s azoknak, kik valójában tettek-tesznek a nemzet felemelkedéséért, családjaikért. A többi, megy a levesbe.
48 #12 ro-zsola
- 2015-10-26 02:34
Talpi barátom. Én nem találkoztam az Mi-17 esetében semmilyen csodáról szólü hirt , ellenben az Mi-24 kapcsán már igen
A felsorolás kissé pontatlan
A " Hibini " kisteljesitményû , csak repólõgépeken alkalmazható jelzavarásra. Helyette Sziriában " Krashuka - 4 " van amelynek nagyobb a hatótáva. A Krashuka képes az amerikai Lacrosse és Onyx tipusu mûholdak megvakitására valamint az AWACS és az E-8C rendszereket is. A Krashuka Sziria kb 30 %-át , a Balti-tengert , a Fekete-tenger orosz partszakaszát és a Krim félszigetet védi
Philip Breedlove tábornok szerint a Krashuka áthatolhatatlan a NATO számára
Itt van még a 77Ya6DM –Voronet radar. Felderitési távolság 6,000 Km
Egy Voronet + Krashuka kombináció vette át az irányitást Iránban egy " láthatatlan " amerikai RQ-170 Sentinel felett amelyet épségben földre parancsoltak
Illendõ dolog megemliteni egy bizonyos Zvezda K-36DM katapultáló rendszert amely minden orosz repülõgépben megtalálható
A T-90 -re alapjáraton felszerelt " Shtora - 1 " már teljesen más tészta
Ime az " öreg " amitõl még mindig fosik a NATO , TOS-1 Buratino https://www.youtu...uR3D1G01ZE
Ez vajon UFO technika ? https://www.youtu...bE24cUtmCU
Egy kis csemege : https://www.youtu...vnlAkWFDTg
75 #13 talpi
- 2015-10-26 09:01
Szerintem ez a "technikai" bravúr igen erõs fejfájást okozott na nem Obamakinak hanem a "gazdáinak" hiszen milyen dolog az hogy õk valamirõl nem tudnak elsõ kézbõl? Vagy tudnak? Csak nem az az oldal hanem a másik "jordán parti székely metélt? Na itt a nagy bammeg, mert akkor el kell kezdeni a "családi vendettát" Figyeljünk csak mert hamarosan el kezdõdnek a "bal esetek" kifejezetten schwartz irányul
tságra. ;)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.78 másodperc
2,685,659 egyedi látogató