Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Spiegel: A neonácik tombolnak, Orbán hallgat

TechnikaEzen be köll xarni, ezek teljesen idióták, ahogy a "nép" is az. A cikket a cigány orfk vezetővel a zsidó főügyésszel és az izraelita tek-pk-val ízesítve adják, mintha "magyar" lenne? A baj, az, hogy mára semmilyen valódi nemzeti ellenállás nem van! Aki van, azt tudja, hogy mik vagytok és nem játszik már a kezeTEK alá és aki meg bohóckodik (benéék, jóbik, torockai..) az mind zsidó ügynök. Orbán? Neonácik? Be kell xarni! Rohadt zsidó az van, ez igaz. Németországban a Spiegel Online foglalkozott Magyarországgal, a hírportál a bőnyi rendőrgyilkosságról írt.

A neonácik tombolnak, Orbán hallgat című írásában Keno Verseck kiemelte: egy rendőr elleni "neonáci gyilkosság" felriasztotta Magyarországot, az eset megmutatta, hogy egyre nagyobb gondot okoznak a "militáns szélsőjobboldaliak", a kormány viszont politikai "számításból hallgat", a Fidesz részéről szűkszavú nyilatkozatokat tettek, Orbán Viktor miniszterelnök pedig meg sem szólalt az ügyben.

Kifejtette: Magyarországon "rendkívül militáns szélsőjobboldali szubkultúra alakult ki", önbíráskodásait az állam "tétlenül szemléli", és ebbe a környezetbe tartozott sokáig a Jobbik is, amely ugyan mérsékelt néppárttá kíván alakulni, de Vona Gábor pártelnök továbbra is tartja a kapcsolatot a "militáns spektrummal", és miközben a párt új szavazók megnyerése céljából középre húzódik, a Fidesz ugyanezen okból a jobboldal széle felé mozdul el.

A Fidesz menekültpolitikájában és szociálpolitikájában számos elem a Jobbiktól származik, és Orbán arra törekszik, hogy még inkább "militarizálja a közéletet" - emelte ki a Spiegel Online szerzője, kitérve a többi között a katonai kiadások növeléséről és a honvédelmi oktatás kiterjesztéséről szóló tervekre.

atv.hu / MTI
Link

Hozzászólások

131 #1 lalapapa
- 2016. november 02. 14:15:56
33 #2 vizilo
- 2016. november 02. 14:21:14
Na mi van a Spigel zsidonak nem tetszik a cigány zsido micsoda különlegesség...??? Megáll az ész !
34 #3 valahun
- 2016. november 02. 18:42:10
120 #4 Vakeger
- 2016. november 02. 19:08:12
Cukik vagyunk, cuki ez a világ... s_kot
4 #5 Posta Imre
- 2016. november 04. 16:39:24
Pap, Keresztes és a Hajdú! Mondhat ez ma valakinek valamit, főleg hogy egyik se székely?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
2,486,524 egyedi látogató