Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Egy csaló vagy egy őrült lesz a következő amerikai elnök - Kína szerint

TanácsadásEgy zsidó és egy másik ugyanazon zsidó, melyeknek a hátterében még több zsidó...és nem csak a nagy cinista ámerikában, hanem bárhol e rühes "világban". Az amerikai elnökválasztási kampány a Global Times című kínai lap szerint tökéletesen tükrözi az USA valóságát. Az angol nyelvű, de a hivatalos kínai irányvonalat követő lap szerint nem választás, hanem a választás paródiája zajlik.

Ez persze a rendszer, a válságban lévő kapitalista rendszer lényegéből következik - a cikkíró szerint.

Valójában egy őrült és egy csaló közötti választásról van szó

– olvasható a Global Times-ban. Aztán a lap szakértőket is megszólaltat, igaz névtelenül. Egy gazdasági vezetőként aposztrofált riportalany például azt mondja, hogy sokáig hitt a demokratikus értékekben. Most viszont kiderül, hogy épp a parttalan demokrácia következménye ez a szánalmasan alacsony színvonalú kampány. Egy másik idézett vélemény szerint egyáltalán nem véletlen, hogy szexuális zaklatásról és e-mail botrányról zajlik a vita. Ezzel akarják elterelni a figyelmet a valódi gazdasági, politikai, diplomáciai problémákról. Ezek megoldására egyik jelöltnek sincs receptje.

Donald Trump és Hillary Clinton valójában a háttérhatalmak által mozgatott marionett figurák. A Global Times szerint a jelöltek között nincs érdemi különbség, de azért a cikkből kitetszik, hogy inkább Trumppal szimpatizálnak, merthogy ő az embereket képviseli, míg Hillary Clinton az elitet. Az amerikai sajtót elfogultsággal vádolják. Trump nőügyeinek utánajárnak, de senki nem kérdezi meg Chelsea Clintont apja hasonló botrányairól.

A kínai kommunista hivatalos lapja, a Zsenmin Zsipao is megjelentetett egy hasonló cikket. Az amerikai kampány visszáságai arra is jók a kínai vezetésnek, hogy a saját jól bevált módszereik felsőbbrendűségét hangsúlyozzák. Épp a napokban zajlott a kínai párt ceremoniális, precízen koreografált központi bizottsági ülése. Ezen 300, fegyelmezett küldött az emberek boldogulásáról, a gazdaság fejlesztéséről tanácskozott, pontosabban olvasott fel előre megírt, ellenőrzött beszédeket. A kínai propaganda szerint a KB ülés és a Clinton-Trump vita összehasonlításából evidensen kirajzolódik a kínai modell fölénye, felsőbbrendűsége.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016. november 02. 21:16:35
Érdekes elszólást tett a horvát elnökasszony ( volt nátós tisztviselő).
Az mondta, hogy "az amerikaikak fogják megválasztani a mi következő elnökünket" Aztán helyesbített nevetve.
http://www.b92.ne...v_id=99560

Klintonné nőügyeinek már utánanéztek, de a magyar média nem teregeti ki. Imádja a nála majdnem 30 évvel fiatalabb segtőjét, aki még csak 19 éves volt, amikor maga mellé vette.
120 #2 Vakeger
- 2016. november 02. 21:33:43
Világméretű háború vs. világméretű polgárháború a menü... s_kot
131 #3 lalapapa
- 2016. november 03. 00:51:13
nahat
a kinai eladja a vesed kerdes nelkul annak kinek kell
az usanka meg azt rohan le vagy bombaz szet
mire a kinai meg a torvaris rabolint
a tovaris addig eregeti a galambokat mig
lenem vadasszak oket,
akkor mikor meg egyeztek mindenben,
az arabok csak fingorasznak a feher lepel alatt
addig mig be nem robbantanak a seggukbe
a nemetek meg megbolundultak meg buznyuk
is lettek,
nekem billiardjaim lennenek akkor csak horgasznak,
a kliton ne is legjobb tette vona ha
lekoszurulteti fa fogait annak idejeben,
a franciak meg ugy szuletnek nincs nyelvuk
es csak roma tancot akarnak jarni,
kadafi a hosi halotjuk lett,
izrahellben tatarozzak a ko falat mert
sok rajta a szerves anyag
:@
4 #4 Posta Imre
- 2016. november 03. 06:10:10
Madonna sosem volt még ennyire ciki

A múltkori pucérkodás után most obszcén ígéretet tett.

Mint azt nemrég mi is megírtuk, Katy Perry sajátos – értsd: meztelen – kampányolását utánozta Madonna is, aki szintén egy pucér fotóval kérte követőit az Instagramon, hogy szavazzanak Hillary Clintonra a közelgő amerikai elnökválasztáson.

Az 58 éves popsztár viszont talán úgy gondolta, ezzel nem ért el annyi potenciális szavazót, mint akart (a képet egyébként később törölte is), ezért potenciál helyett inkább a potenciát vette célba: Amy Schumer estje előtti stand upolásában nyilvánosan megígérte, mindenkit orális kényeztetésben részesít, aki Hillary Clintonra szavaz.

Ha ez még nem lenne elég ciki, a világsztár részletezte is, hogyan csinálja: „jó vagyok benne. Szemkontaktust létesítek, nem sietem el, és a végén le is nyelem”
– mondta, hatalmas izgalmat váltva ki ezzel a teremben. Persze szerintünk nem teljesen olyan értelemben, mint amilyenben szerette volna…

Sokak szerint ennél jobban már nem is alázhatta volna meg magát, mások szerint viszont szinte biztos, hogy lesz még ennél lejjebb. A rajongók közül egyre kevesebben látnák őt szívesen az ágyukban, de ez a viselkedésének köszönhető, nem pedig annak, hogy egyébként ő is öregszik, mivel a hatvan felé haladva is nagyon jól tartja magát.

A sztár minden nap sportol valamit, kedvencei a jóga, a Pilates, az aerobik, a zumba és a tánc. Ezek mellett az utóbbi években a futást is megszerette, és jó idő esetén Los Angeles-ben, vagy akár tengerparti vakációi során is a homokban kocog. Ezzel nemcsak érdekesebbé teszi ezt a sportot, hanem akár 1.6-szor annyi kalóriát éget, mintha sima terepen futna.

Étrendjében ragaszkodik az egészséges élelmiszerekhez, friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, illetve kedvenc italához, a kókuszvízhez. Reggelire legszívesebben eperlekváros pirítóst fogyaszt, de az epret frissen szedve is nagyon szereti.

Ami pedig a fent említett kókuszvizet illeti, ez valóban igazi „csodaszer”. Nemcsak hidratálja és revitalizálja a szervezetet, hanem még a fogyást is segíti, sportolás után pedig fokozottan ajánlott. Nem véletlen, hogy Madonna mellett számos szexi világsztár is rendszeresen issza, például Jessica Simpson, Gwyneth Paltrow, Courtney Cox, Rihanna és Kate Bosworth.

Egyesek szerint, ha mégis felszalad rá néhány kiló, a vérfarkas diétát veti be. Ez azon alapul, hogy a Hold hatása ugyanolyan a szervezetünkben lévő vízre, mint a tengerek, óceánok vizére. A 2-6 napig tartó diétát újholdkor vagy teliholdkor kell elkezdeni, és 24 órán át csak gyümölcs- és zöldségleveket, illetve vizet fogyaszthatunk. Növekvő Holdkor még gyakorolnunk kell némi önmegtartóztatást, de fogyó Holdnál már bátran válogathatunk kedvenceink közül, és ilyenkor az edzőteremben sem kell annyira belehúznunk.

Fotó: Daily Mail
http://wellnessca...yire-ciki/
329 #5 gutai zub
- 2016. november 03. 11:43:27
"A kínai modell főlénye"?

A marxista kommunizmus a Szovjetunió bukásával nem szűnt meg, hanem még körmönfontabb formában tovább él és virul a nyugati "egypártrendszer" demokráciáiban.
A négyévenkénti bohóckodás, a háttér hatalom által kijelölt pszichopata jelöltek szavazására semmivel nem demokratikusabb mint ami Kínában hasonló módon zajlik.

Az egész kommunista Kína mögött is ott van a háttérhatalom.
Miközben a nagy Mao megkapta az amerikai támogatást, pénzben és fegyverben, Csang Kaj sek és a nemzeti Kína nem talált pártfogókra New York ban.

A mai Kína mögött ott vannak az egyedüli érdekeltségek, nagyvállalatok, olcsó munkaerőért és a környezet teljes elpusztításáért. Egyedül a haszonért.

csaló vagy őrült? Hát a kínaiaknak ott van ma is, szobrokkal ünneplésekkel, a világtörténelem egyik kimagasló: csaló, őrült, tömeggyílkos, pedofil beteges nagy bálvány, a nagy mao............
267 #6 Perle
- 2016. november 03. 15:03:37
A mocskos de " demokratikus" választásban Klintonová mellett kiállt , vetkőzött, kivetkőzött néhány még néhány ,jó hírére semmit sem adó művésznőcske, Lopezzel az élükön:
http://www.comple...on-concert.
238 #7 bivaly
- 2016. november 03. 20:50:43
Kína egy nagy nyilvános szemétlerakó Ázsiában. Szeretem nagyon az "őszinte, és lojális" kínait ! Meg a Kínai Kommunista Párt által felügyelt kínai milliárdosokat ! Ez az egész Annyira "őszinte". Példás mibenlét !

Perle !

Az igazi Amerika ez ! Aberrált, exhibicionista kurvák és stricik politikai magamutogatása. Pénz, hírnév, hírnév és pénz. Semmi más nem számít ! Madonnát pont ezért voltam képtelen megszeretni, közönséges, sátánista, és visszataszító. Nagyon jó nő volt egyébként testileg, csak hát az egy idő után még a kertésznek is kevés.
165 #8 LM
- 2016. november 04. 10:37:24
Mivan? Tehát mind a ketten" háttérhatalmak által mozgatott marionett figurák" DE "Trumppal szimpatizálnak, merthogy ő az embereket képviseli, míg Hillary Clinton az elitet" tehát az elitnek is van háttérhatalma meg az embernek mondott lényeknek is, szupi.

Bárhogy legyen is a következő elnöknek szarlapátolás lesz a jussa, ahhoz pont megy a kampány színvonala :D
131 #9 lalapapa
- 2016. november 04. 12:42:39
en is szavazok,
a palinkara,
hat klintonne be volt utve, vagy inkabb ivaa,
ki fizet parancsol,
zsellonak meg az agya le vagy racsuszott a farara
vagy a farrabaa,
a muccsacsita igen csak kitett magaert
szellento el ereszto kabatban,
a bingo mami vagy sugger mami igen csak
nem valogat hogy jo hogy a mikrofon nem
volt csocsolettos,
tudott trammpek kupisak voltak regen,
de a sok billioval nem bohockodnak a
nagy ammennrikaban
inkabb mennek horgaszni,
vagy libazni 10G pumpassal
;)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
2,486,182 egyedi látogató