Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Egy csaló vagy egy õrült lesz a következõ amerikai elnök - Kína szerint

TanácsadásEgy zsidó és egy másik ugyanazon zsidó, melyeknek a hátterében még több zsidó...és nem csak a nagy cinista ámerikában, hanem bárhol e rühes "világban". Az amerikai elnökválasztási kampány a Global Times címû kínai lap szerint tökéletesen tükrözi az USA valóságát. Az angol nyelvû, de a hivatalos kínai irányvonalat követõ lap szerint nem választás, hanem a választás paródiája zajlik.

Ez persze a rendszer, a válságban lévõ kapitalista rendszer lényegébõl következik - a cikkíró szerint.

Valójában egy õrült és egy csaló közötti választásról van szó

– olvasható a Global Times-ban. Aztán a lap szakértõket is megszólaltat, igaz névtelenül. Egy gazdasági vezetõként aposztrofált riportalany például azt mondja, hogy sokáig hitt a demokratikus értékekben. Most viszont kiderül, hogy épp a parttalan demokrácia következménye ez a szánalmasan alacsony színvonalú kampány. Egy másik idézett vélemény szerint egyáltalán nem véletlen, hogy szexuális zaklatásról és e-mail botrányról zajlik a vita. Ezzel akarják elterelni a figyelmet a valódi gazdasági, politikai, diplomáciai problémákról. Ezek megoldására egyik jelöltnek sincs receptje.

Donald Trump és Hillary Clinton valójában a háttérhatalmak által mozgatott marionett figurák. A Global Times szerint a jelöltek között nincs érdemi különbség, de azért a cikkbõl kitetszik, hogy inkább Trumppal szimpatizálnak, merthogy õ az embereket képviseli, míg Hillary Clinton az elitet. Az amerikai sajtót elfogultsággal vádolják. Trump nõügyeinek utánajárnak, de senki nem kérdezi meg Chelsea Clintont apja hasonló botrányairól.

A kínai kommunista hivatalos lapja, a Zsenmin Zsipao is megjelentetett egy hasonló cikket. Az amerikai kampány visszáságai arra is jók a kínai vezetésnek, hogy a saját jól bevált módszereik felsõbbrendûségét hangsúlyozzák. Épp a napokban zajlott a kínai párt ceremoniális, precízen koreografált központi bizottsági ülése. Ezen 300, fegyelmezett küldött az emberek boldogulásáról, a gazdaság fejlesztésérõl tanácskozott, pontosabban olvasott fel elõre megírt, ellenõrzött beszédeket. A kínai propaganda szerint a KB ülés és a Clinton-Trump vita összehasonlításából evidensen kirajzolódik a kínai modell fölénye, felsõbbrendûsége.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-11-02 21:16
Érdekes elszólást tett a horvát elnökasszony ( volt nátós tisztviselõ).
Az mondta, hogy "az amerikaikak fogják megválasztani a mi következõ elnökünket" Aztán helyesbített nevetve.
http://www.b92.ne...v_id=99560

Klintonné nõügyeinek már utánanéztek, de a magyar média nem teregeti ki. Imádja a nála majdnem 30 évvel fiatalabb segtõjét, aki még csak 19 éves volt, amikor maga mellé vette.
120 #2 Vakeger
- 2016-11-02 21:33
Világméretû háború vs. világméretû polgárháború a menü... s_kot
131 #3 lalapapa
- 2016-11-03 00:51
nahat
a kinai eladja a vesed kerdes nelkul annak kinek kell
az usanka meg azt rohan le vagy bombaz szet
mire a kinai meg a torvaris rabolint
a tovaris addig eregeti a galambokat mig
lenem vadasszak oket,
akkor mikor meg egyeztek mindenben,
az arabok csak fingorasznak a feher lepel alatt
addig mig be nem robbantanak a seggukbe
a nemetek meg megbolundultak meg buznyuk
is lettek,
nekem billiardjaim lennenek akkor csak horgasznak,
a kliton ne is legjobb tette vona ha
lekoszurulteti fa fogait annak idejeben,
a franciak meg ugy szuletnek nincs nyelvuk
es csak roma tancot akarnak jarni,
kadafi a hosi halotjuk lett,
izrahellben tatarozzak a ko falat mert
sok rajta a szerves anyag
:@
4 #4 Posta Imre
- 2016-11-03 06:10
Madonna sosem volt még ennyire ciki

A múltkori pucérkodás után most obszcén ígéretet tett.

Mint azt nemrég mi is megírtuk, Katy Perry sajátos – értsd: meztelen – kampányolását utánozta Madonna is, aki szintén egy pucér fotóval kérte követõit az Instagramon, hogy szavazzanak Hillary Clintonra a közelgõ amerikai elnökválasztáson.

Az 58 éves popsztár viszont talán úgy gondolta, ezzel nem ért el annyi potenciális szavazót, mint akart (a képet egyébként késõbb törölte is), ezért potenciál helyett inkább a potenciát vette célba: Amy Schumer estje elõtti stand upolásában nyilvánosan megígérte, mindenkit orális kényeztetésben részesít, aki Hillary Clintonra szavaz.

Ha ez még nem lenne elég ciki, a világsztár részletezte is, hogyan csinálja: „jó vagyok benne. Szemkontaktust létesítek, nem sietem el, és a végén le is nyelem”
– mondta, hatalmas izgalmat váltva ki ezzel a teremben. Persze szerintünk nem teljesen olyan értelemben, mint amilyenben szerette volna…

Sokak szerint ennél jobban már nem is alázhatta volna meg magát, mások szerint viszont szinte biztos, hogy lesz még ennél lejjebb. A rajongók közül egyre kevesebben látnák õt szívesen az ágyukban, de ez a viselkedésének köszönhetõ, nem pedig annak, hogy egyébként õ is öregszik, mivel a hatvan felé haladva is nagyon jól tartja magát.

A sztár minden nap sportol valamit, kedvencei a jóga, a Pilates, az aerobik, a zumba és a tánc. Ezek mellett az utóbbi években a futást is megszerette, és jó idõ esetén Los Angeles-ben, vagy akár tengerparti vakációi során is a homokban kocog. Ezzel nemcsak érdekesebbé teszi ezt a sportot, hanem akár 1.6-szor annyi kalóriát éget, mintha sima terepen futna.

Étrendjében ragaszkodik az egészséges élelmiszerekhez, friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, illetve kedvenc italához, a kókuszvízhez. Reggelire legszívesebben eperlekváros pirítóst fogyaszt, de az epret frissen szedve is nagyon szereti.

Ami pedig a fent említett kókuszvizet illeti, ez valóban igazi „csodaszer”. Nemcsak hidratálja és revitalizálja a szervezetet, hanem még a fogyást is segíti, sportolás után pedig fokozottan ajánlott. Nem véletlen, hogy Madonna mellett számos szexi világsztár is rendszeresen issza, például Jessica Simpson, Gwyneth Paltrow, Courtney Cox, Rihanna és Kate Bosworth.

Egyesek szerint, ha mégis felszalad rá néhány kiló, a vérfarkas diétát veti be. Ez azon alapul, hogy a Hold hatása ugyanolyan a szervezetünkben lévõ vízre, mint a tengerek, óceánok vizére. A 2-6 napig tartó diétát újholdkor vagy teliholdkor kell elkezdeni, és 24 órán át csak gyümölcs- és zöldségleveket, illetve vizet fogyaszthatunk. Növekvõ Holdkor még gyakorolnunk kell némi önmegtartóztatást, de fogyó Holdnál már bátran válogathatunk kedvenceink közül, és ilyenkor az edzõteremben sem kell annyira belehúznunk.

Fotó: Daily Mail
http://wellnessca...yire-ciki/
329 #5 gutai zub
- 2016-11-03 11:43
"A kínai modell fõlénye"?

A marxista kommunizmus a Szovjetunió bukásával nem szûnt meg, hanem még körmönfontabb formában tovább él és virul a nyugati "egypártrendszer" demokráciáiban.
A négyévenkénti bohóckodás, a háttér hatalom által kijelölt pszichopata jelöltek szavazására semmivel nem demokratikusabb mint ami Kínában hasonló módon zajlik.

Az egész kommunista Kína mögött is ott van a háttérhatalom.
Miközben a nagy Mao megkapta az amerikai támogatást, pénzben és fegyverben, Csang Kaj sek és a nemzeti Kína nem talált pártfogókra New York ban.

A mai Kína mögött ott vannak az egyedüli érdekeltségek, nagyvállalatok, olcsó munkaerõért és a környezet teljes elpusztításáért. Egyedül a haszonért.

csaló vagy õrült? Hát a kínaiaknak ott van ma is, szobrokkal ünneplésekkel, a világtörténelem egyik kimagasló: csaló, õrült, tömeggyílkos, pedofil beteges nagy bálvány, a nagy mao............
267 #6 Perle
- 2016-11-03 15:03
A mocskos de " demokratikus" választásban Klintonová mellett kiállt , vetkõzött, kivetkõzött néhány még néhány ,jó hírére semmit sem adó mûvésznõcske, Lopezzel az élükön:
http://www.comple...on-concert.
238 #7 bivaly
- 2016-11-03 20:50
Kína egy nagy nyilvános szemétlerakó Ázsiában. Szeretem nagyon az "õszinte, és lojális" kínait ! Meg a Kínai Kommunista Párt által felügyelt kínai milliárdosokat ! Ez az egész Annyira "õszinte". Példás mibenlét !

Perle !

Az igazi Amerika ez ! Aberrált, exhibicionista kurvák és stricik politikai magamutogatása. Pénz, hírnév, hírnév és pénz. Semmi más nem számít ! Madonnát pont ezért voltam képtelen megszeretni, közönséges, sátánista, és visszataszító. Nagyon jó nõ volt egyébként testileg, csak hát az egy idõ után még a kertésznek is kevés.
165 #8 LM
- 2016-11-04 10:37
Mivan? Tehát mind a ketten" háttérhatalmak által mozgatott marionett figurák" DE "Trumppal szimpatizálnak, merthogy õ az embereket képviseli, míg Hillary Clinton az elitet" tehát az elitnek is van háttérhatalma meg az embernek mondott lényeknek is, szupi.

Bárhogy legyen is a következõ elnöknek szarlapátolás lesz a jussa, ahhoz pont megy a kampány színvonala :D
131 #9 lalapapa
- 2016-11-04 12:42
en is szavazok,
a palinkara,
hat klintonne be volt utve, vagy inkabb ivaa,
ki fizet parancsol,
zsellonak meg az agya le vagy racsuszott a farara
vagy a farrabaa,
a muccsacsita igen csak kitett magaert
szellento el ereszto kabatban,
a bingo mami vagy sugger mami igen csak
nem valogat hogy jo hogy a mikrofon nem
volt csocsolettos,
tudott trammpek kupisak voltak regen,
de a sok billioval nem bohockodnak a
nagy ammennrikaban
inkabb mennek horgaszni,
vagy libazni 10G pumpassal
;)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.71 másodperc
2,679,486 egyedi látogató