Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Amerikai térkép: "Ilyen lesz Európa 2020-ban"

TechnikaAz usa-t meg a kínai maci "uralja". Azé teccik, hogy milyen sebbel-lobbal lettek, litvánok parajnások. Szóval kész a "folyosó". De jó! Kicsit huzatos, mer túl sok itt a zsidó-zsivány. A CIA az Amerikai Információs Nemzeti Tanáccsal karöltve elõrevetítette Európa közeljövõjét. Térképet is készítettek arról, hogyan néz majd ki Európa 2020-ban. Szerintük a mostani Európai Unió biztosan szétesik. Kontinensünk három részre oszlik.

A nyugati tömböt Németország, Franciaország, Nagy Britannia, Írország, Ausztria, Olaszország, Spanyolország, a Benelux-államok, valamint a skandináv országok alkotnák.

A másik unióban, amelyet Új Európanak nevezték el, Észtország, Lettország, Litvánia, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Magyarország, Horvátország és Szlovénia foglalna helyet. Az amerikaiak szerint ezek az országok amolyan Katolikus Kelet-Európát képeznének, amely tehát kijutna a mediterrán-térségbe is. Prognózisuk szerint a NATO ellenõrizné Európa ezen részét.

Kelet-Európát, más néven a Pravoszláv Uniót Oroszország uralná. Ide tartozna még Ukrajna, Fehéroroszország, Grúzia, Moldova, Románia, Bulgária, Görögország, Macedónia, Szerbia, Montenegró és Bosznia-Hercegovina (?). Albánia kapcsán megoszlanak a jóslatok.

Ezt a térképet (is) természetesen fenntartásokkal kell kezelni.

F. F.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-11-04 20:10
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RP8OkbEcmhA[/movie]
118 #2 keepfargo
- 2016-11-05 03:53
az amcsiknak mondja/irja meg valaki, amit Igor Panarin josolt nekik, es ha eddig nem is valt valora (Panarin 2014-re josolta), attol meg boven megtortenhet: szetesik a ZUSa regiokra polgarhaboruval vagy anelkul, mert erre erik meg a helyzet. Vorospajzsek mar attettek fobb bankjukat Shanghaiba, nekik ugyan mindegy - csakhogy tuggyuk'. Nagyon hamarosan nem lesz mas valasztasa az amerikainak, minthogy a sajat portaja elott seperjen, ha meg lesz pence seprure. Trump is ebbe az iranyba mutogat. Igy eleg nevetsegesnek tunik, hogy megint ok akarnak hatarokat rajzolni, amikor a sajat hataraikkal is baj lehet - meg lesz is.
2 #3 gerry
- 2016-11-05 06:16
Hol az átrajzolt térkép? - nem látom sehols_kukk
2 #4 gerry
- 2016-11-05 07:23
...gondolom ez lenne az:

www.postaimre.net/kepek/europe_2020.jpg
118 #5 keepfargo
- 2016-11-05 09:45
Man irtam egyszer-ketszer, hogy a svedek, akiket neha nem art komolyan venni (annak ellenere amit a bevandorlasi kerdesekben eddig mutattak - bar amit a cion media ir, az meeg a fele sem a teljes kepnek roluk), szoval ok nem igy tervezik a jovo Europajat. Hanem pl. az uj Eszaki Unio magaban foglalnaa Skandinaviat a finnekkel es Izlanddal (nem elfelejteni ezt a gerinces kis nemzetet!), es a harom Balti orszaggal. Igy nekunk lehet, hogy jobb lenne egy Lengyel-Magyar-Horvat eszak-deli szovetseg, reszben a "katolikus hagyomanyok" (bar ezert en ma mar nem tennem tuzbe a kezemet), reszben valamifele trotenelmi osszesodrodas miatt (a lengyelekkel inkabb osszetartozas ez) volna mit mondanunk egymasnak. Tobb jot, mint rosszat, talan...totokba' en nem biznek, csehek is sumak kis banda - persze mindenki nem Benes meg Masaryk (van aki mar tegnap sart es lesz aki holnap saryk), de a fent emlitett kettovel lehetne mit kezdenunk.
A legnagyobb baj az, hogy jelenlegi allapotunkban magunkkal sem tudunk mit kezdeni, s igy hiaba varrnank magunkat barki nyakaba, az sem nyerne sokat velunk.
Persze ha Erdely ujra magyar iranyitast kaphatna, romannyokkal vagy nelkuluk, az sokat lenditene a haza ugyen.... meg az ontudaten is. A gazdasagot ne is emlitsem...
7 #6 virag
- 2016-11-07 15:13

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
2,685,605 egyedi látogató