Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orosz nacionalisták merényletet terveztek a montenegrói elnök ellen

TechnikaEj, má' mindehol "orosz, vagy orosz-párti nacionistákat" kvízionál a sok tetvedék zsidó-cigány? Nem is értem mé'. A főügyész szerint ők állnak a montenegrói választások napján megkísérelt puccs mögött. Az ellenzék szerint az egészet megrendezték.

A nyomozásból kiderült: az orosz nacionalisták bűnszervezetet hoztak létre Montenegróban, céljuk pedig az volt, hogy október 16-án, a parlamenti választás napján betörjenek a podgoricai parlamentbe, s ott meggyilkolják Milo Djukanovic miniszterelnököt, oroszbarát pártokat juttatva hatalomra.
A főügyész nem nevezte meg, hogy pontosan mely pártokra gondol az ellenzéki tömörülések közül.

Milo Djukanovic és az általa vezetett baloldali Szocialisták Demokratikus Pártja (DPS) azzal próbálta megtartani hatalmát, hogy kampánya során azt hangsúlyozta, a választások valódi tétje Montenegró megmaradása és európai integrációja, az ellenzék győzelme esetén ugyanis teljes külpolitikai irányváltásra kerülne sor az országban.
Djukanovic többször is kijelentette, hogy az ellenzéket Moszkva pénzeli és támogatja.
Az ellenzék szerint megrendezett támadásról volt szó, amelynek célja a választók megfélemlítése és szavazásra serkentése volt, vagyis az, hogy a szavazók a NATO-barát pártokra, azaz a DPS-re adják voksukat.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016. november 07. 12:56:53
Ezt a "feddhetetelen elnököt, akitl. 2003-ban maffiabűnözéssel, több milliár eurós nagyságrendű üggyel kapcsolatba hoztak Olaszországban, de csak diplomáciai mentessége miatt nem tartóztattak le, meg akarhatta öletni bárki is a bandából. Ha akkor lopott, most hazudhat is, a merényletet az oroszokra kenve. Annó jól kiokosíthatták a 5-gonban.

A merénylettervezők szerbek, montenegróiak és oroszok ( 2 fő) voltak. Ellenük nincs semmilyen bizonyíték. Le sincsenek tartztatva.
238 #2 bivaly
- 2016. november 09. 12:39:29
Orosz nacionalisták bűnszervezete !?!? Aha ! Bástya elvtárs kalandjai óta tudjuk, hogy nagyon veszélyesek az ürgebőr védőruhát viselő búvárok . Biztos ezek is azok !?

Izéljétek meg, ha a fele igaz lenne, már ti sem lennétek. Az oroszok bármelyik szolgálatát lehet bírálni, meg ugatni is, de amennyire ismerjük őket, nem kétbalkezes szűzlányok sütő-főző tanfolyamain cseperedtek. Azok ha nagyon akarnak valamit, azt meg is teszik.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.31 másodperc
2,487,291 egyedi látogató