Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Auschwitz szindrómában szenvednek a németek?

KülföldZsidó szabadkőműves agybaxásban "szenved" az ostoba germán, oszt ennyi. A tömeges bevándorlás kezdete óta sokunkat foglalkoztat a kérdés, mi motivál egy országot arra, hogy ölelő karokkal fogadja migránsok százezreit? Ráadásul az ország állampolgárainak majdnem negyede így is bevándorlók leszármazottja. Németország sosem telik meg, Németországban mindenki otthonra lel, a lényeg hogy ne mondhassák: valamelyik kisebbség elnyomás alá került.

Németország idén egymillió háromszázezer menedékkérőre számíthat, mondja az Expert Council kutatóintézet integrációs és migrációs szakértője. A külügyminisztérium munkatársai már nyolcszázezer menekültet emlegetnek. A német pontosságnak és kiszámíthatóságnak nyoma sincs, csak annyi biztos, hogy a délszláv válság óta nem érkeztek egyszerre ennyien az országba. Akkor körülbelül 475 ezer menekültnek adtak otthont a németek, ma akár ennek háromszorosáról is beszélhetünk. A Szövetségi Kancellári Hivatal dolgozói nyugodtak, hiszen Németországba mindig sok bevándorló érkezett, ráadásul van egy Angela Merkeljük, aki tető alá hozta az első németországi integrációs csúcsot.

Aggodalomra nincs ok, bármennyi migráns is érkezik, a prioritások nem változnak, a legfontosabb cél az integráció. Arra a kérdésre, hogy mégis hol van Németország befogadóképességének a határa, jön a mosolygós válasz: nincs kristálygömbünk. Pár utcával arrébb, a német külügyminisztériumban hasonlóan vélekednek. Itt már napi tizenhárom ezer bevándorlóval számolnak, a válság szó azonban nem hangzik el. A kommunikáción múlik a helyzet megítélése- hangoztatják a munkatársak, és elzárkóznak mindenféle becsléstől, hiszen az csak pánikot kelt. A közeljövőben Németország 150 iskolát nyit és 15 ezer tanárt fog alkalmazni azért, hogy könnyebb legyen a migránsok integrációja. Azt állítják, hosszú távon a német gazdaság profitálni fog a bevándorlásból. A Bundestagban már nem ennyire optimisták, pontos számok továbbra sem hangzanak el, a képviselők szerint igazságtalan, hogy Németország viseli a legnagyobb terhet. Ennek ellenére a parlament alsóházának képviselői is a varázsszót emlegetik: integráció.

A külső szemlélőnek öngyilkosságnak tűnhet, amit Németország csinál, azonban a beszélgetések alatt kiderül, a németek valóban felelősséget éreznek az országba áramló migránstömeg iránt. Németországban mindenkinek Auschwitz szindrómája van- mondja a Magyar Időknek Timo Tonassi, a Mediendienst Integration információs platform munkatársa. A szervezetet azzal a céllal hozták létre, hogy megbízható és pontos információval lássa el a politikai vezetést, a sajtót és a civileket. Tonassi szerint a tömeges bevándorlás egyik kulcskérdése a német társadalom válasza, a rengeteg muszlim integrálhatósága. Korábban Németország zsidó közösségének vezetői arra hívták fel a figyelmet, hogy az ország gyakorlatilag importálja az antiszemitiztmust, ráadásul a lakosság öt százaléka már így is muszlim. Erre a Mediendienst munkatársa is kitér, véleménye szerint sokakat aggaszt annak a lehetősége, hogy egy bizonyos etnikai vagy vallási kisebbség elnyomás alá kerül. Dominik, a 28 éves német fiú ezt rögtön megerősíti: “A tény, hogy egyszer németek tömegeit egyesítette egy olyan politikai ideológia, ami mások gyűlöletén nyugodott, ott lebeg a szemünk előtt. Ez valami olyasmi, amivel mindig számolnunk kell”. A fiú egyértelműen a hitleri Németország bűneire utal, ennek fényében pedig teljesen érthető, miért osztja meg a tranzittáborok kérdése a németeket.

Angela Merkel elkötelezett amellett, hogy a német határ közelében övezeteket kell kialakítani, ahol a menedékkérőknek meg kell várniuk, hogy gyorsított eljárással döntsenek a kérelem benyújtásának jogszerűségéről. Ezzel szemben német politikai vezetők, és a társadalom nagy része is gyanakvóan tekint a beharangozott táborokra. A CDU/CSU pártszövetséggel kormányzó szociáldemokraták (SPD) fogdaként beszélnek a tranzitzónákról, a Magyar Időknek Berlinben nyilatkozó Volker Beck Zöldpárti képviselő pedig hasonlóképp gondolkodik. A menekülteket nem lenne szabad bűnözőként kezelni és táborokba zárni- szögezi le. A Szövetségi Kancellári Hivatal egy nevét elhallgatni kívánó munkatársa bár teljes mellszélességgel támogatja a merkeli menekültpolitikát, elbizonytalanodik amikor szóba jön a tranzitzónák kérdése. Körültekintőnek kell lennünk, amikor arról van szó, hogy embereket dobozokba zárunk- mondja. A német történelem sötét korszaka nem csak a politikai vezetők fejében tér vissza, de az utca embere is zaklatott a tranzittáborok miatt. A 35 éves Floriant szinte megbotránkoztatja Merkel terve: “Nevezheted Biergartennek (német sörkertnek) is, ez egy olyan hely, ahol embereket gyűjtenek össze. Ha úgy tetszik, koncentrálnak“.
Campus Rütli: az integrációs sikersztori

Nyilvánvaló, hogy a Németországba érkező százezrek integrációja nem pár év alatt fog megtörténni, azonban létezik jó példa arra, hogy lehet egy gettósodásra ítélt kerületből sikersztorit faragni. A berlini Neukölln évekig elrettentette potenciális látogatóit, mindennaposak voltak a bandaháborúk, a helyi Rütli iskolában pedig a tanárokat fenyegették a migránsok. A kerület helyenként kilencven százalékos bevándorló aránnyal rendelkezik, gyakorlatilag nincs olyan utca, ahol ne fejkendős török vagy arab nőkbe ütköznénk. 2006-ban a Rütli iskola levélben fordult a német államvezetéshez, hiszen teljesen ellehetetlenült az oktatás: a diákok meg akartál verni tanáraikat, a holokausztról pedig tanítani sem lehetett a muszlim diákok antiszemita megjegyzései miatt. Az iskolában járva ma ennek nyoma sincs, csendes diákság és új épület vár minket, ráadásul biztonsági őrt sem alkalmaznak. A tanulóink kilencven százaléka nem csak bevándorló, de hátrányos szociális helyzetű- mondja a Magyar Időknek Cordula Heckmann, az iskola igazgatója. Heckmann azt hangsúlyozza, hogy 2006 után az egész napos oktatás bevezetése tette lehetővé, hogy a diákok sok időt töltsenek pedagógusok kezei alatt, ráadásul a szülők is gyakran bejárnak az iskolába. Jöhetnek velünk reggelizni, beszélgetni, a lényeg, hogy sokat kérdezzenek- véli az igazgatónő. A Rütli iskolában kiemelt szerepe van a zeneoktatásnak, mint kultúrák közötti kapocsnak, harmadiktól egészen nyolcadikig heti két zeneóra látogatása kötelező. Mindezt ingyen, hiszen az oktatási intézmény a multikulturális kerület büszkeségeként könnyen indít projekteket zene-és tánciskolákkal, melyek szintén a sikeres integrációban érdekeltek.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015. október 27. 14:32:37
Náci karlendítések miatt büntetett az Európai Parlamenthttp://www.atv.hu...-parlament
99 #2 MORMOTA1968
- 2015. október 27. 19:54:19
Majd a muszlimok integrálják a németeket a saját földjükön és kényszerítik a németekre a saját kultúrájukat, törvényeiket, mint ahogy tették ezt a zsidók a németekkel a második világháború után, vagy épp velünk magyarokkal. Mi is a zsidókhoz lettünk integrálva, az ő általuk (Csemegei Károly) hozott törvényeiket, szokásaikat, kultúrájukat, Istenüket követjük, szóval akkor miről is van szó? Hát csak arról, hogy minden nép hülye, aki nem az oroszok példáját követi. Vagyis, vagy beilleszkedsz, betartva a mi törvényeinket, a mi erkölcseinkhez igazodva, vagy agyon leszel verve! Most szinte minden nép fordítva ül a lovon és csodálkozik, hogy a ló feje helyet a ló ülepét látja. Nem kellene már megfordulni egyszer a helyes irányba? Az európai elit (akik többnyire zsidók, ugye) nyíltan támogatják az idegen népek, fajok betelepítését
és közben mindent megtesznek azért, hogy nehogy a fehér fajok szaporítsák tele újra Európa országait.
Ezt könnyedén el is érik. Elhitették a fehérekkel, hogy a
pénz, a vagyon, az autó, ház vagy lakás megszerzése az első, hogy először építsenek karriert, aztán később majd 30 éves koruk felé esetleg jöhet a család alapítás,
egy-két gyerekkel, mert ugye többet nem érdemes bevállalni ilyen szociális háló mellett, mert milyen drága a gyerekek felnevelése. (Mondom én ezt agglegényként.)
Meg ugye mindent megakarnak adni a gyereküknek, amit csak megkívánnak, az pedig úgy nem lehetséges, ha van 8-10-12 vagy még több gyerek egy családban.
Ki győzne ennyi gyereknek megadni mindent? Ezért népszerűsítik inkább a zsidók és csahosaik a szingli életet, a homokosok közti házasságot és olyan szociális hálót alakítanak ki a fehér fajok részére, hogy ne legyen kedvük szaporodni. Inkább jöjjenek a sokkal szaporább népek és fajok. Pár évtized alatt be lehetne szaporítani Európát, őshonos fehér fajokkal, na de ezzel a brigáddal, ami most vezeti félre Európa népeit, ez soha nem fog megvalósulni. Talán még én is kedvet kapnák, meg a hozzám hasonló egyedül állók a szaporodásra, na de egy örökös létbizonytalanságban tartott nép nem fog
elkezdeni ész nélkül "cipőt pucolni" ha a jövő teljességgel bizonytalan és kilátástalan. Na itt van a blöki eláskálva!
75 #3 talpi
- 2015. október 27. 20:29:28
Mormota
A baj, hogy ez nem csak tőlünk nyugatabbra divat. Sajnos, itt, kis honunkban, ugyanez a helyzet.Csak itt "baráti körnek nevezik" hiszen, szinte minden ilyen "körben " akad, vagy egy zsidó, vagy egy cigány, aki látszólag nem az, viszont, ha jobban megnézed, bizony, "árja" a tetve, a legaljasabb. Észrevétlen átveszik a társaság felett a "megmondó ember szerepét" és utána kedvük szerint irányítanak. A baj csak az, hogy ha netán, valaki okosabb kerül a bandába, azt hamarosan parkolni küldi-küldik, vagy pedig, valami sunyi mód, ellehetetlenítik. Nos, ha a banda tagja akar maradni, akkor bizony "áldozni kell". . A szomorú. hogy ebben a végletekig fertőzött társadalomban sajnos, szinte alig találni, normálisan gondolkodót. Hiszen, mind-mind eszi a zsidó trükkök százait. Karrier, diploma, könnyű élet, szórakozás. Közben észre sem veszi, /amit Te is írsz/hogy az idő eljárt. Végletesen lebutított agya már képtelen gondolkodni, semmi más nem vezérli, csak a fennmaradás, bármi áron. Ebben pedig segítik azok, kik hasonló mód gondolkodnak-élnek/látszólag/ követve az általánosan elfogadott normát. De mi is az? Na az a zsidó trükkök százai által kialakított, un, együtt élési rendszer.
Ami a hitelekre, a hitel kártyákra, de valójában a hiteltelenségre alapozott. Hiszen, aki "tartozik" az nem lehet hiteles, hacsak,-Nem a Nemzethez tartozik.
Mert a "tartozás" elkötelezettséget jelent. Viszont, ha az nem Nemzeti és családi elkötelezettség, akkor megette a fene, szarkupac magyarán, mert követnie kell egy előre megírt forgatókönyv rendszerességét, ahol azt is megmondják, mikor mit és hol ehetsz.Azt is, mennyiért és ha mindezt megetted, akkor az esetleg "bekövetkező" problémáidat, hol, mennyiért oldják meg. Lehet ez akár gyógyszer, vagy ún, Fittnes terem, amiért vastagon megfizeted hiszékenységed és gerinctelenséged árát.
Nos, lehet gondolkodni, ki és hol érzi magát jobban?
116 #4 livia
- 2015. október 27. 21:08:30
Mormota! Mi a franctól vagy Te agglegény? A gondolkodásod szerint? Nos Te egy gyönyörű feleség, és minimum három gyerek mellett vagy elképzelhető. Tényleg! Hány éves vagy ilyen vén gondolkodásmóddal.?
118 #5 keepfargo
- 2015. október 28. 04:48:08
a németeknek lenne a legfontosabb hogy idöben felébredjenek, de lehet hogy már nagyon elkéstek ezzel.
mit tudják ök, hogy az elsö világháború is a háttérhatalom bulija volt, mint ahogy a háború sebeit visszagyógyítani akaró késöbbi fürer is azok bábja volt, hogy auschwitz-tól mondjuk, libiáig, minden emberveszteség bekalkulált az ún. magasabb világhatalmi célok érdekében...
szegény szerencsétlen németek, milyen örömtelen világot építettek fel a csodás autóikkal meg minden egyébbel együtt!

stuttgartban voltam néhény hónapja, autóval, s az utat kerestem. ott egy német, ha megszólítottam, elöször körülnézett, hogy ha megtámadom,honnan számíthat segítségre, vagy merre fusson...
végül aztán török taxisoför lett a megoldás, azzal lehetett nyugodtan beszélni...
2 #6 gerry
- 2015. október 28. 06:09:31
"...ha megtámadom,honnan számíthat segítségre" - szerintem megijedt attól a félelemkeltõ arcodtól és a korsó sört se hoztad neki. De lehet, hogy a váratlan leszólításból arra következtetett, hogy tetszel neki...

ez volt az?:
i10.erlebnisgeschenke.de/products/image_3/860.jpg
99 #7 MORMOTA1968
- 2015. október 28. 18:06:37
Kedves Lívia! Jövő márciusban leszek 48, ha hagynak még élni addig, ugyanis állítólag megfigyelés alatt állók. Amúgy meg én is eltudtam volna képzelni magam családosként jó pár évtizeddel ezelőtt, de aki leél egy fél életet egyedül és megszokta a magányt, már nem igazán vágyik zajos családi életre. Vannak akik magányra születtek. A legtöbb haverom olyan mint én, egyedülálló és ha még van családja, velük él. Azt mondják, az öreg lelkek már nem vágynak társaságra,
talán én is ilyen vagyok.
99 #8 MORMOTA1968
- 2015. október 28. 18:24:32
Talpi! Hát! Tényleg piszok nehéz hasonló gondolkodású emberrel találkozni és beszélgetni. Az összes rokonom, ismerősöm valamelyik párt birkája, a múltkor közülük kettő is leállított, mikor egy Orbános viccet szerettem volna nekik elmesélni. Mindkettőjüknek fút még a szekér, egyenlőre, ha érted mire gondolok. Szóval, amíg jól megy a soruk követik a nyájat. De egyébként se érdekli őket mi is folyik körülöttük, egyszóval első számú hulla jelöltek, mert az sem tudják majd mit tegyenek, ha nálunk is elkezdődnek az ukrajnaihoz, szíriaihoz, irakihoz hasonló durva események. És persze továbbra is a hivatalos médiumoknak és ellenségeinknek fognak hinni és az ő utasításaikat, parancsaikat fogják követni. A szomszédunkkal egy cigány nővel, akinek magyar férje van régebben eléggé jóban voltam, elég sokat beszélgettünk, mivel az értelmesebb fajtából való, de mióta beszóltam a fiának, hogy nem kellene éjszakánként a zenét üvöltöztetni, azóta esetleg csak a köszönésemet fogadja el. Egyébként valóban így van, minden baráti, ismerősi körben akad olyan cigány vagy zsidó, aki tagadja, hogy ő az, (kriptozsidó) de azért látszik rajta a származása, már a viselkedésén is. Sajnos így van, ahogy írod.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.41 másodperc
2,486,763 egyedi látogató