Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Őrizetbe vették az orosz gazdasági minisztert

KülföldNa ne mondj-átok! Macinál korrupcijó? Az ortodox isten tűri ezt? Nálunk ilyen elő nem ferdülhet! Jahve azonnal megbosszulja...ha nem zsidó nyúl a javakhoz. Nyugtassatok meg, hogy a nemzeti bank volt elnöke csak zsidó lehet. Pont, ahogy itt is. Miért éppen most? Nem ért volna rá mondjuk holnap? Őrizetbe vették Alekszej Uljukajev orosz gazdasági minisztert nagy összegű vesztegetési pénzt elfogadásának gyanújával – közölte keddre virradó éjszaka az orosz Nyomozó Bizottság.

A miniszter a gyanú szerint több mint kétmillió dollár kenőpénzt kapott azért, hogy engedélyezze az orosz állam Basnyefty vállalatban birtokolt 50 százalékos tulajdonrészének eladását a többségi állami tulajdonban lévő Rosznyefty kőolajipari óriásvállalatnak.

A hatóság közlése szerint a nyomozók hétfőn megfigyelték Uljukajevet, amint átveszi a pénzt. Letartóztatásáról kedden várható döntés.

Uljukajev, az orosz nemzeti bank volt elnöke 2013 óta áll a gazdasági minisztérium élén.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016. november 15. 13:40:30
Azt írják itt, hogy ha nem követlezik be az elnökcsere Amerikában, nem tartóztattk volna le a gazdasági-fejlesztési miniszter, annyira megvédte volna a liberális klán.
Peruba utazott vola egy gazdasági tanácskozásra az elfogása előtt..
http://www.mk.ru/...-ssha.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.30 másodperc
2,486,755 egyedi látogató