Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Sötét felhők a világ felett: példátlan terrorveszély, kiberterrorizmus és orosz fenyegetés

KülföldCsak neeeem? Ideje félni, pont mikor már minden rendben? Oroszországot és a kiberterrorizmust tartja a legnagyobb fenyegetésnek a világ békéjére a brit külső titkosszolgálat, az MI6 vezetője. Alex Younger két éve tölti be ezt a posztot, és ebben a minőségében először állt a nyilvánosság elé.

Younger példátlannak nevezte a Nagy-Britanniát fenyegető terrorveszélyt.

Mint mondta, a szolgálatok 3 év alatt tizenkét terrorkísérletet hiúsítottak meg. Younger szerint a terrorveszély forrása Szíria és Irak káoszba süllyedt régiói, ezért Nagy-Britannia és a Nyugat a szíriai polgárháború befejeződéséig nem lesz biztonságban. Az Iszlám Állam nemcsak Szíriában és Irakban jelent potenciális kockázatot, hanem Európában és Amerikában is, mivel olyan „magasan szervezett külső támadási tervezőkapacitást épített ki”, hogy a külföldi merényletek végrehajtásához tagjainak el sem kell hagyniuk Szíria területét – állítja Younger. Oroszország szíriai beavatkozása nem csökkenti, hanem tovább növeli a terrorveszélyt, mivel Moszkva a terrorizmus elleni fellépésre kész potenciális szövetséges erőket is terroristáknak bélyegzi. Younger szerint Oroszország szíriai katonai beavatkozásának következménye „szívszorító emberi tragédia”.

„Oroszország célja az, hogy az ostromlott Aleppót sivataggá változtassa, és ezt utána békének nevezze” – fogalmazott a brit külső hírszerzés főnöke.

Óriási veszélyforrásnak nevezte az ellenséges államok úgynevezett „hibrid hadviselését”.

Ennek módszerei közé sorolta a kibertámadásokat, a propaganda-hadjáratokat és a demokratikus intézményrendszer elleni felforgató tevékenységet.

Bár Younger nem nevezte meg Oroszországot mint legfőbb veszélyforrást, de utalt egyik kollégája néhány héttel korábban tett nyilatkozatára. Ebben a belső hírszerzés vezetője Moszkvát tette felelőssé az amerikai elnökválasztási kampány befolyásolásáért.

James Parker szerint ez a tevékenység egész Európára, így az Egyesült Királyságra is kiterjed.

/ A szíriai helyzetről szóló írásaink a december 10-én megjelent Vasárnapi Hírek 12. oldalán.
"Lelkeket gyűjtenek" (Zsohár Zsuzsanna beszámolója)
és "Élet a háborúban" (Kövesdi Péter írása) /
Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2016. december 12. 16:17:34
A "Nagy Büdös Británnia" és alex a (fiatalabB) younger

Kibertámadások?

A kibertámadások lényege az, hogy különösen Angliában olyan, és annyira ocsmány részletek kerültek elő a politikai vezető szerepet viselő egyedekről, ami már az agyhalott átlag hülye angolt is felpiszkálja:
pedofélia, gyermek gyilkosságok, totálisan beteges és elviselhetetlen viselkedés egészen a királyi bűncsaládig.

A kiteregetése ennek az interneten az terrorizmus.

De hát az oroszoknak, miért ne, köze van hozzá.........
238 #2 bivaly
- 2016. december 12. 16:26:51
Gutaikám !

Játszogatnak ezek a Rothschild gyerekek, meg az örökbe fogadott testvéreik. A világ meg kis korában iskola címen van elhülyítve, amikor kicsit felnő, azután a média hülyíti. Meg van ez szervezve. A rothadás csak az ép elméjű, és erkölcsi korlátokkal bíró homo sapiens számára feltűnő. A clonok köszönik jól vannak, öntudat az égen, tudat a nullán.
60 #3 csaba
- 2016. december 12. 16:36:46
"Bolton: az orosz hackertámadásokról szóló híreket az Obama-kormány terjeszthette"

"John Bolton volt amerikai ENSZ-nagykövet szerint az orosz hackertámadásokról szóló információkat az Obama-kormány terjeszthette.

A George W. Bush elnöksége idején ENSZ-nagyköveti posztot betöltő és rövid ideig Donald Trump megválasztott elnök leendő kabinetjének esetleges külügyminisztereként is emlegetett John Bolton a Fox televíziónak nyilatkozva fejtette ki véleményét vasárnap este.

A republikánus párti politikus arra hivatkozott, hogy James Comey, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója Hillary Clinton volt demokrata párti elnökjelölt elektronikus levelezésének vizsgálatát követően úgy nyilatkozott a sajtónak: Clinton levelezését illetően nem találtak közvetlen bizonyítékot külföldi titkosszolgálatok esetleges beavatkozására vagy sikeres számítógépes támadására, igaz, a választási rendszer számítógépein volt jele behatolási kísérletnek.

Bolton hangsúlyozta: "kívülről figyelve a dolgokat, nem teljesen világos számomra, hogy a Demokrata Országos Bizottság és a Republikánus Országos Bizottság elleni számítógépes támadásokról szóló információk nem csupán félrevezetésül szolgálnak-e, amelyekért valószínűleg maga az Obama-kormányzat a felelős". Majd Comey FBI-igazgató érvelésében logikai ellentmondást vélve felfedezni Bolton azt mondta: "fel kell tenni a kérdést, hogy vajon az oroszok az okos titkosszolgálatukat miért Hillary Clinton szervere ellen vetették be, a buta titkosszolgálatukat pedig a választást lebonyolító számítógépes rendszer ellen".

Arra az újságírói felvetésre, hogy gyanakszik-e valakire a kormányzatból vagy a hírszerzői közösségből, aki szerinte ezekért az állítólagosan hamis információkért felelős, Bolton azt válaszolta, hogy konkrétan senkit, de hozzátette: "azt hiszem, az Obama-kormányzat idején a hírszerző szervezeteket jelentősen átpolitizálták". Majd megismételte, hogy fontos lenne megválaszolni az általa feltett kérdést: ha az oroszok tényleg behatoltak valamely amerikai számítógépes rendszerbe, akkor miért hagytak nyomot maguk után?

Az esetleges orosz hackertámadásokról szóló vita azt követően lángolt fel ismét, hogy a The Washington Post című napilap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írta: a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) szerint az oroszok amerikai számítógépek elleni támadásokkal próbálták meg befolyásolni a választási folyamatot. A CIA hivatalosan nem adott ki ilyen értelmű nyilatkozatot, és a vitát sem kommentálja." MTI
http://oroszhirek...eszthette/
272 #4 Kameleon
- 2016. december 12. 17:20:40
Csak a szok(p)ásos. Ezek "szórakoznak", nevek és ideológiák alatt: http://magyarnemz...dmore=8630

Nézzünk csak szét a világban! Egyre több helyen a "forradalom", az anarchia és káosz uralkodik, vajon kiknek a céljait szolgálja mindez? Az emberek, mivel erre vannak kondicionálva, egyetlen megoldásként az utcai tüntetéseket és zavargások eszközét ismerik, mint a problémáik lehetséges megoldását. Pedig az utcán még egy problémát sem oldottak meg. Közben eszükbe sem jut, hogy valójában nem a szabadságukért, csupán az új, fényesebb rabláncokért "küzdenek", és az egész nem szól másról, csak az elnyomók hatalmának átmentéséről egy újabb, szintén általuk felépített társadalmi-, vagy akár világrendbe. A rombolás, ami ahhoz szükség, hogy a régi helyén újat építhessenek, pedig szükséges velejárója a terveiknek. Építés előtt gyakran szükséges a rombolás, főleg akkor, ha az újat a régi helyére szeretnénk felépíteni.

Forradalomnak álcázva ezt a piszkos munkát végeztetik el a magukat forradalmárnak gondoló tömegekkel, akik előtt feltehetőleg a "dicsőséges" (szintén háttérhatalom által manipulált) francia forradalom ideája lebeg.

Káoszból rend, új világrend, miképp erre a skót rítusú szabadkőművesség 33. fokozata az "Ordo ab Chao", azaz a "Káosz rendje" is utal: http://magyarnemz...;c_start=0
4 #5 Posta Imre
- 2016. december 12. 18:13:52
Kincsi ne aggódj! Lösz itt olyan minősegg, hogy csuda! csak úgy sarjadnak a fődbű, vagy a pokolbú, vagy a búbánatos bús büdös PIcsárdábú! Jézus elhozza a megváltást is, ha otthon nem felejti! A bűnbánó cédulákat a nyomdában már lenyomták!

A Földanya Világtörténelmi korszakának eszméjét Jézus határozta megA Világkorszak-váltás teljes koreszme (paradigma) váltást jelent. Eszmeit, szabályozásit és gazdaságit. Ebben a sorrendben.

Csak úgy lehet ezt elérni, ha megtervezzük a váltási folyamatot. Ekkor látjuk, hogy miért kell előbb az előző Világkorszak válságát jelentő okot megszűntetni és ezzel ellentétes eszmeiséget uralomra juttatni.A Jupiter (a Teremtő Fény Fiának csillaga) – és a Szaturnusz (a Halál csillaga, Izrael csillaga) harcának hossza dönti el, hogy mennyi földi idő alatt születik újjá a Földön élő emberiség. Az Újjászületés elkezdődött. Az, hogy melyik erő győz, nem kétséges, éppúgy, ahogyan a Názáreti Jézus születésekor sem volt az.Az előző Világkorszak utolsó időszakát az jellemezte, hogy a Szaturnusz igyekezett elhomályosítani a Jupiter élet-adó fényét.Az Igazság kimondásával kell ezt a homályt eltűntetni nekünk, Magyaroknak, az Újjászületés eljövetelére felkészüléssel, az Adventtel.Ez a felkészülés számunkra Áldás havának (július) 7. napján kezdődött, arra emlékezve, hogy 907-ben utoljára védtük meg sikeresen a Magyar Szabadságot, és ezzel a Jézusi Tanítást.

A második felkészülési esemény Jézus-Király és Oltalmazónk, Boldogasszony Istenanyánk Napja, ezért Új Kenyér havának (augusztus) 11. és 15. napjához közeli vasárnapon tartottuk.

A harmadik felkészülési nap a téli napforduló idejére esik, amikor Gurucsúny-Karácsony kozmikus tüneményét ünnepeljük, az Igazság kimondásával, vagyis letépve a zsidókereszténység hazugságát a Világ Világossága eljövetelének hatásáról.A harmadik felkészülési nap Szerét Aranyvasárnapon, Álom havának (december) 18. napján, 13 órától tartjuk Dobogókőn, a Zsindelyes Vendégháznál.Az ősi civilizáció Szent Korona Értékrenddel közvetített társadalomszervezési rendszerének bevezetése jelenti az Újjászületést. Az eszmei, szabályozási és gazdasági részek rendszerszemléletben alkotják a nyugati civilizáció alternatíváját jelentő koreszmét.Az Újjászületés társadalomszervezés alapja a közszabadság, amely összeegyezhetetlen ellentéte a megosztottságnak. Ezért a társadalomszervezés kormányos rendszerének bevezetését meg kell előznie az eszmei koreszme-váltásnak, ami a zsidókeresztény béklyó eltávolítását jelenti a természetes életről szóló tanítás, a Jézusi értékrend (vagyis a tiszta kereszténység) érvényesítésével.Az Aranyvasárnapi Szerre azokat várom elsősorban, akik nem pusztán közönség, hanem az Újjászületést eredményező közösség tagjai akarnak lenni.Szeretettel, Halász József

Ui.: Az Aranyvasárnapi Szert előkészítő anyag: „A zsidókereszténység hazugságainak letépése a Világ Világossága eljövetelének hatásáról” (Badinyi Jós Ferenc „Jézus Király a Pártus Herceg” c. műve alapján). Linkje: http://nemzetiegyseg.com/A_zsidokeresztenyseg_hazugsagainak_letepese_a_Vilag_Vilagossaga_eljovetelenek_hatasarol.pdf HJ
118 #6 keepfargo
- 2016. december 12. 23:45:24
Imre, ebbol az Ui. az volt a legjobb

a szentkoronas balhe izles dolga, meg halasz joska es hasonszoruek naivitasae

jezuskaval az lehet majd a baj (ami ma is) hogy a neve ugy osszekeveredett a sok hazugsaggal ( a' la saul rabbi uzletszeru mesei, a zsinatokat ne is emlitsem...) ) hogy mar nehez lenne megtisztitani mindezektol
vagy ugy is fogalmazhatok, hogy mit rakentek a szazadok, ne mossuk a gyalazatot ( mert nincs annyi kornyezetkimelo mososzer )
5 #7 kincses
- 2016. december 13. 06:26:16
Imre, épp figyelem! Romániában is győzött a hazaffyas keresztény minőség, az egyedül igaz hit és a szocialista köztársaság! Szerintem ezt a bolygót már nem humanoidok népesítik be nagyobb számban...s_reggel
4 #8 Posta Imre
- 2016. december 13. 06:33:23
Kincsi, az Emberek inkább elcsendesednek és félreállnak, nem vesznek részt ebben a mocskos zsidó cirkuszban. Ami ott "győzött" az a demagógia. Ennek így kell lenin, mert amíg a demökrácia álcája működik, addig kell ebből a xarból a várat megalapozni újra. Roma-niának lényegében véve vége van. Ma már nem hívőkre, hanem tudókra van szükség, de a tudás meg ugyan ingyé van, de nem nagy érdeklődésre tart számot.
5 #9 kincses
- 2016. december 13. 06:52:05
Imre, ha így van, akkor én addig szeretnék élni. amíg a tudó emberek országában ébredek, és közben itthon vagyok!s_kot
4 #10 Posta Imre
- 2016. december 13. 07:45:27
Kincsi, akkor só sokat kell még aludnod, Hófehérke!

Sógornőm most volt nálunk vendégségbe és közöttünk mindig is sistergett a levegő. A megtestesült "liberalizmus" egy orvos -aneszteziológus tesbe bújva, se kutya, se macska, már férj se, se gyerek, se semmi, csak Hispániában egy jól fizető praxis egy kórházban rabszolgamunkával, de egó az a csillagos ég. Mikor elkezdett oktatni gyereknevelésből, megállt a kanál a levesben. Nagyon el vannak tévelyedve a zemberek. Persze nem vertem nyakon, de még előfordulhat. Verbálisan persze megkapta a magáét, de tudod, mikor látod, hogy az ellenség a családod tagja és ész érvekkel nem tehetsz ellene hatékonyan, így mindig marad a jól bevált egyéb módszerek. A szeretet az elfogadás és türelem....! :-)) Persze mikor lelépett jót röhögtünk rajt, mi zajlott és a gyerekekkel megbeszéltük mit láttak hallottak. Vera is gyorsan megértette, hogy nem két egó csapott össze, hanem sokkal egyszerűbb a képlet: még a vendégjog sem hatalmaz föl senkit a házamban (zunk), az asztalomnál (unk) a családom, gyermekeim előtt, hogy megengedjem neki a tónust! Még ha igaza is lenne, akkor sem! Nem is beszélve arról, hogy "véleményt" hangoztat, hogy ez a "véleménye" és fogalma sincs a tapasztalat, tudás és a "vélemény" közötti különbségről. Tán sohasem lesz ebben a ciklusában. Aztán higgadtabban elmondtam, hogy nem érdekel a véleménye, nem vagyok rá kíváncsi ezekben a kérdésekben, de szívesen hallgatom az altató-orvosi tapasztalatait, s ha nem tudja elképzelni, hogy mennyi emberrel készítettem mélyinterjút annak idején és mennyi fejbe, lélekbe láttam bele és mennyire tele a tököm a sok okos tapasztalatlan amatőrrel, akkor sajnálom. Máté kivitte HÉV-hez és mosolyogva mondja hazaérve, hogy kapacitálta, hogy menjen kollégiumba, mert látta ő is, mi zajlik itthon és neki had legyen saját "véleménye" és ne én erőltessem a sajátom rá. Fogalma sincs róla hogyan élünk és mi a szeretet és mi szeretetben és teljes "belső" szabadságban élünk idehaza. Nincs titok és nincs tabu és olyan dolgok vannak kibeszélve, amelyhez mérhető manapság nem sok családban vetődik fel még gondolatban sem.

Nem mondom, hogy egyszerű eset vagyok! Nem, nem vagyok az és mára a türelmem is elfogyott, de hogyan magyarázható meg a vaknak a szín, ha nem tudja, hogy vak és elrohan előled, ha pedzed neki? Közben meg keresi a picológiai megoldásokat éppen most családállítás felől érdeklődik, de nem nálam ám! Ulickaját olvas és várja a megvilágosodást...

Holnap mennek Verával Kiskőrösre, mert nagy bajban vannak a szülők a házzal, telekkel, ahogy azt írtam. Önkormányzat jól átqrta őket és körülépítették rendesen iparral. Fogadott egy ügyvédet, de már azzal jött az ajtón bé, hogy nekünk is részt kell vállalni ebből az egészből, mert nem bírja és anyagilag is, ha belétesz ennyit, akkor...

Mondok, még el se kezdődött, már megy a hősködés? Ügyvéd? Az qr át elsőnek, de jól van, legyen! Én mondtam a szüléknek, hogy kezembe veszem a stafétát és rámászok a kiskőrösi zsidó zsiványtanyára, rendőrseggre...ahogy szoktam, nem tart semeddig. Cégek, összefonódások...és vagy lesz teljes takarítás végül, vagy az öregeknek az önkormányzat felajánl egy méltányos vételi összeget a telkükre, oszt költözködhetnek, vagy nem. Nekik nincs vasból az idegrendszerük. Azt mondták, azt nem, hogy én itt meg minden...., mondok: jó!

Hogy magyarázzam el a sógornőmnek, hogy bő 15 éve a saját cibakházi lakásunkkal végig kellett csinálni ugyanezt és apám utolsó feleségét 12 éves pereskedés után és két éve jogerős végzéssel csak úgy tudtam kitenni a lakásunkból hogy kezembe vettem az intézkedést és fizettem mindent és mindenért? Fel sem fogja, hogy még el sem indult a rajtnál, a másik már a célon is túl van rég. Eh!
267 #11 Perle
- 2016. december 13. 18:31:37
Az a gondja a brit titkosszolgáűlatnak, hogy Aleppót felszabadította a szír hadsereg, hála Allahnak. Emiatt ájvékolnak.

Itt ünnepel a szír nép, már azok , akik túlélték és otthon maradtak:
https://www.youtu...QV_9VjDIXA

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.46 másodperc
2,486,394 egyedi látogató