Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Merkel: Ez egy borzalmas cselekedet, amit ember nem ért meg

KülföldEmber? Ja, ha az átlagoltat vesszük "emberszámba", akkor semmi fel nem fogható. Valamiért én értem, sőt logikus és indokolt cselekedet volt, csak kicsit Übermentsch szemszögből pillogva. Valamiért a szolgálatoknak ez magától értetődik, sőt jelezték is, nem? De! Tudták, mert ők rendelték meg személyesen "Merkeltől". A kancellár szerint terrortámadásként kell értékelni a hétfői berlini merényletet.

Terrortámadásként kell értékelnünk a történteket

– mondta Angela Merkel német kancellár kedd délelőtti sajtótájékoztatóján a hétfő esti berlini merénylettel kapcsolatban. Azt mondta, elborzasztotta, megdöbbentette és mélységesen elszomorította a kegyetlen és felfoghatatlan támadás. A nap folyamán el fog látogatni a helyszínre a berlini polgármesterrel és a belügyminiszterrel.

Tizenkét ember, akik várták a karácsonyt és tervezték az ünnepeket, már nincs köztünk. Ez egy borzalmas cselekedet, amit ember nem ért meg. Sok sérült még küzd az életéért. Ezekben az órákban velük vagyunk gondolatban, az elhunytakkal, a sérültekkel, családjaikkal és barátaikkal

– mondta a kancellár.

Óriási bizalmam van azokban a férfiakban és nőkben, akik a múlt éjjel óta dolgoznak azon, hogy megoldják ezt a szörnyű bűncselekményt. Minden részletre terjedően fel fogják tárni, és olyan súlyos lesz a büntetése, amit a törvényeink megkövetelnek. Jelenleg még csak nagyon keveset tudunk biztosan.

Kijelentette:

különösen visszataszító lenne, ha kiderülne, hogy az elkövető olyasvalaki, aki menekültként védelmet kapott Németországtól.

Merkel szerint nehéz nap a mai Németország számára, milliókat megdöbbentett és elszomorított, ami történt. Hozzátette ugyanakkor: „nem akarunk úgy élni, hogy a gonosztól való félelem megbénítson bennünket”. (Sky News)
Link

Hozzászólások

116 #20 livia
- 2016. december 21. 21:45:18
Phű, ha még a német se bízik magában? Járkál a zsidóhoz? Itt a baj!És mit jelent, hogy kollégája? Netán árulják ott is a hazát? Ejnye! Mi, nép, akkor most kiben bízzunk? Maradjunk csak annyiban, hogy sose volt még ennyire kiszolgáltatott egyetlen országnak a népe sem, mint napjainkban. Ebek harmincadjára kerültünk, ezért félnek az ebektől oly sokan. Sokan is vannak, no és ha a gazdának se fog jutni majd, no akkor tényleg kell majd félni az ebektől.
118 #21 keepfargo
- 2016. december 22. 02:01:19
Persze, az "elkoveto" hanynyatt-homlok menekul, s igy "logikus" hogy a legfontosabb iratat, igazolvanyat, utlevelet otthagyja az autoban, kamionban, repulogepben, stb.

Nezzunk a tukorbe. Hulyenek nezunk ki? Nem.

Ha elolvassuk ezt a sok rosszul fercelt hulyeseget, es meg meg is probaljuk komolyan venni, akkor azt is megertjuk, hogy miert neznek bennunket megis hulyenek, jollehet ezt mi nem (szivesen) ismerjuk el. (Marmint a hulyenek nezettseget)
238 #22 bivaly
- 2016. december 22. 06:35:58
"... nem akarunk úgy élni, hogy a gonosztól való félelem megbénítson bennunket".
Merkel, te vén kuplerájos maca ! Akasszátok fel magatokat, de izibe, oszt' nem kell se félnetek, meg a gonosz is megdöglik ! Mi meg kurvára fel fogunk lélegezni.
4 #23 Posta Imre
- 2016. december 22. 18:02:04
Gyerekek, aztán kiderül, hogy a tenorista "cigányt" ingyé a "magyar állam"képezte ki soros-eus lopott pízen" kaminyonsofőrnek.
48 #24 ro-zsola
- 2016. december 22. 19:43:31
12 halott. Nem 11 és nem 13 . Pontosan 12
Szerencse hogy nem 300. Vagy 6 millió ?
No
A kamion lengyel rendszámú vót , a sofőr lengyel
A lengyelek a kezdetek óta migránsellenesek mert ..... " Minden Oroszok Cárja azt mondta "
Az EU zsidó-fasiszta vezetése nagyon haragszik a " rebellis lengyelekre " amiért nem engedelmeskednek nekik vakon. A NATO megszállja az országot mert egy esetleges Oroszország elleni agreszió esetén a lengyelek többsége nagyon nem akarna a szláv " testvérek " ellen vonulni
A napokban az EU zsidó-fasiszta vezetése szankciókat emlitett Lengyelország ellen amiért nem fogadnak be migránsokat és korlátozzák a liberálisok " mozgásterét ". Megbízható forrásból tudom , Magyarország nem fogja támogatni a " baráti lengyelek " elleni szankciókat mert a " Cár " azt mondta ......
Visszatérve. A lengyel " sztori " sehogysem tudna megállni a lábán. Ezért dobták a lengyel kártyát
Marad a már elkezdett progaganda : " Putyin a hibás "
Vagy Putyin bérelte fel a terroristát vagy a marhája Szíria miatt csinálta az akciót amiért ugye Oroszország a hibás
Nevetséges az egész de már nincs más
Ami minket illet , legyen elég annyi : " Vannak dolgok amik csak Istenre tartoznak , az Ember fia ne avatkozzon bele "
Ami a berlini 12 " áldozatokat illeti , ebből 6 német , 1 olasz és 1 izraeli valamint a lengyel kamionsofőr és persze lesz " magyar " áldozat is , nincs más dolgunk mint pofázni hogy mennyire sajnáljuk őket
A paraméterek nem tartoznak ránk. Orsós máris szövegelt csakúgy mint a többiek. Egy a lényeg : " nem akarunk migránsokat mert ISTEN SEM AKARJA "
Meglepő módon a napokban a magyar és a szerb hirtelen nagyon jó barátok lettek. Korábban a szlovákok is a nagy semmiből egyszerre csak baráti hangon szóltak hozzánk. Most mondja azt valaki hogy mindez " véletlen ".
szerintem ez a bizonyíték arra , a Szentlélek dolgozik
A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Az EU zsidó-fasisztái kapkodnak , Trump nem fogja védeni a hátukat és már egyre jobban szoronganak mivel annyira beleélték magukat az oroszok elleni gyűlöletbe. Ne feledjük , " Minden Oroszok Cárja " jovőre Judeapestre jön eligazítást tartani. Vagy esetleg szemlét tart ?
Azt se feledjük , az Orbán rezsim orosz haditechnikát készül vásárolni.
4 #25 Posta Imre
- 2016. december 22. 20:46:28
Rozsola, ne légy naiv! Színház az egész világ, sőt kifejezetten xar darabokat és darabokkal játszanak. Persze középszinten mindenki veri a nyálát, kapar vagy ide, vagy oda a pozícijóért, vagy a régi megtartásáért, miközben biztos, hogy a Berlini Nagy Fal nem Kínában lesz.

Egyetlen központi szolgálat dirigálja ezt a jewrópai és jewrázsidaji progromot. Mondok: a kottát nem egy dakota írta, de vagy mindenki összhangban játszik, vagy segge se marad, ahol PIcsán lehetne rúgni.

Fordulat: Tudta a berlini rendőrség, ki a tettes, mégis mást fogott el?
Lutz Bachmann, a Pegida mozgalom vezetője már két órával a berlini terrortámadást követően azt posztolta a Twitteren belső rendőrségi forrásokra hivatkozva, hogy az elkövető egy tunéziai muszlim. Ennek ellenére a rendőrség először mégis egy pakisztáni menedékkérőt vett üldözőbe.

A bevándorlás-ellenes csoport vezetője hétfő este posztolta ki, hogy olyan információk jutottak a birtokába, amelyek felfedik a 12 halálos áldozattal járó berlini merénylet elkövetőjének nemzetiségét.

Bejegyzésében azt írta:

"A rendőrség felsőbb szintjeitől származó belső infó szerint a támadó egy tunéziai muszlim."

A Twitter-üzenet ellenére a rendőrség először egy pakisztáni menekültet vett célba, akit másfél kilométerre a karácsonyi vásártól fogtak el. Miután kiderült, hogy semmi köze a támadáshoz, szélnek eresztették. A mentálisan nem beszámítható analfabéta férfi miatt azóta aggódnak az ismerősök, hogy baja eshet, mert nem látták és a mobilja is ki van kapcsolva.

A hatóságok 24 óra múlva azt jelentették, hogy megtalálták az elkövető igazolványát, mely szerint egy 24 éves tunéziai férfit keresnek, akinek a neve: Anis Amri. A terrorista az incidenst követően elmenekült a helyszínről.http://www.atv.hu...-fogott-el
48 #26 ro-zsola
- 2016. december 22. 20:56:16
ez is bizonyítja hogy megjátszás.
Csinálnak egy akciót amire több legendát is felépítenek.
Csak egy gond van. A legendát pillanatok alatt szétszedjük. Nagy az internet ereje
A berlini akció megjelenik a neten , pár perc és a " függetlenek " már darabokra is szedték. Ugyanez történt az " orosz " nagykövet esetében is
Persze tartjuk magunkat a " hivatalos " verzióhoz.
4 #27 Posta Imre
- 2016. december 22. 21:06:00
Rozsola most néztem meg a legújabb majdnem tud-fasz filmet, mely éppen a moldávoknál játszódik, miközben judapesten. Spectral néven fut. Itt megnézheted, ha akarod. http://kinokrad.c...alnyy.html Nem semmi zsidányság és persze az usa...fut-szalad és romokban a ...

De Statham legújabb bérgyilkosságos filmje központja is Várna, ahol usa fegyvercsempész ballisztikus rakétákkal felszerelt tengeralattjárói is parkolnak. Micsoda kínálat!

Apropó Kína! Minden nagy költségvetésű holivúdi produkcióban máma már egy kínai kung-fu sztárnak szerepelnie köll! A Star Wars mostaniban is van a "kedvencem"....

Szóval: színház az egész világ....

Leforgatják előre és a szereplők felkészítve a statiszták lehetnek spontánok.
267 #28 Perle
- 2016. december 22. 21:17:18
Itt van még egy felvétel a száguldva érkező kaminonről:
https://life.ru/t..._na_vidieo
118 #29 keepfargo
- 2016. december 27. 10:44:54
Elhagyott, hátrahagyott útlevelek...

Utlevelet gyártani egy ugyes magyar nyomdász is tud, ha ráér; föleg harmadik világ-belit...hát akkor a Mossad, CIA, vagy akár az angol titkosszolgálat...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.46 másodperc
2,487,445 egyedi látogató