Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Felfüggeszti kampányát a holland Szabadságpárt vezetõje

TanácsadásMindegyíkot fel kék függeszteni a TEVékenységével együtt! Ma is gondoltam rá,...á, de hagyjuk. Geert Wilders, a bevándorlásellenes holland Szabadságpárt (PVV) vezetõje egy szerdán kirobbant és személyes biztonságát érintõ botrány miatt bizonytalan idõre felfüggeszti parlamenti választási kampányát.

A De Telegraaf címû holland napilap értesülési szerint szerdán õrizetbe vették azt a tapasztalt szakembernek számító titkosszolgálati dolgozót, aki Geert Wilders szélsõjobboldali politikust érintõ titkos információkat adhatott át egy bûnszervezetnek.
A marokkói származású férfi feladata az volt, hogy kollégáival átvizsgálja és biztosítsa a helyszíneket a pártvezér nyilvános szerepléseit megelõzõen.
Fotó: AFP

Wilders csütörtöki Twitter-üzenetében úgy fogalmazott:

a hírek hihetetlenül aggasztóak. Ameddig a helyzet nem tisztázódik, a Szabadságpárt minden közszereplést felfüggeszt."

Ismeretes, Hollandiában március 15-én tartanak parlamenti választásokat. A közvélemény-kutatások szerint azonos támogatottságot tudhat magáénak a Mark Rutte vezette jobboldali liberális Néppárt a Szabadságért és a Demokráciáért (VVD) nevû kormánypárt és Geert Wilders bevándorlásellenes holland Szabadságpártja (PVV) alig három héttel a holland parlamenti választások elõtt. Hollandia mintegy 17 milliós lakosságának körülbelül 5 százaléka muszlim.

A pártvezér a botrány kirobbanását követõen úgy nyilatkozott, ha nem bízhat meg vakon a szolgálatban, amelynek õt kellene megóvnia, akkor nem tud tovább dolgozni. A hollandiai mecsetek bezárását és a Korán betiltását követelõ Wilders számos alkalommal kapott már halálos fenyegetéseket, több mint tíz éve folyamatos rendõri védelem alatt áll.Link

Hozzászólások

159 #1 vanyusha
- 2017-02-23 20:00
a hülye parasznyaisógorok bunyós pityumeg a többiek a kocsmábóvlmég nem voltak jó
267 #2 Perle
- 2017-02-23 20:24
Elég ostoba és feledékeny a pártvezetõ, ha nem is olyan rég kikelt a hollandiai marokkói populáció ellen, emiatt bíróságra is került, s közben egy marokkói származásúra bízta a saját biztonságát.
https://www.thegu...ce-imposed
Azt is el tudom képzelni, hogy késõbb visszatér, és majd keblére öleli a migránsokat. Tesz egy vona-féle magából való kifordulást.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.35 másodperc
2,750,784 egyedi látogató