Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

MN: Bárkit lehallgathatnak, gyanú sem kell hozzá

TechnikaTitkos házkutatás, megfigyelés, ahogy a hatóságoknak kedve szottyan.
Bûncselekmény gyanújára sem lesz szükség ahhoz, hogy bárkit lehallgassanak, titkos eszközökkel megfigyeljenek, felbontsák leveleit vagy távollétében átkutassák lakását, ha életbe lép az Igazságügyi Minisztérium javaslatcsomagja – írja a Magyar Nemzet.

A minisztérium a rendõrségi, a nemzetbiztonsági, az ügyészségi és az adóhivatalról szóló törvényeket módosítaná, ezen belül szabályoznák újra a titkos információgyûjtést.

Fõszabályként továbbra is bûncselekmény gyanúja alapján indul büntetõeljárás, ám lehetõvé tenne "egyfajta elõzetes felderítést", amelynek célja éppen a gyanú megállapítása.

A Magyar Nemzetnek név nélkül nyilatkozó ügyvéd szerint ebbõl az következik, hogy akár egy autóvásárlás után is indulhat titkos nyomozás annak megállapítására, honnan volt rá pénz. Ráadásul az nem derül ki a törvényjavaslatból, hogy milyen szempontok alapján választhatják ki a szervek, ki ellen indítanak "elõzetes felderítést".

Érdekesség, hogy a csomag szerint a hatóságok titkos kapcsolatainak, besúgóinak a tiszteletdíjukból húszszázalékos adót kell fizetniük, csakhogy mivel az ilyen címen kifizetett összegek is titkosak, igazából nem lehet ellenõrizni, hogy befizették-e a közterhet a besúgásért kapott pénz után.
Link

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2017-03-18 12:51
68.media.tumblr.com/4656563af08e53901656246042b19219/tumblr_omz3fu7FbE1shhju0o1_1280.jpg
8 #2 miskolcilaci
- 2017-03-19 06:11
Innen már csak egy lépés, hogy az illetõt elvigyék, megkínozzák, belsõ szerveit eladják, a többi mehet a darálóba. Tiszta haszon nem? A zsidó kiéli szadizmusát, ráadásul pénzt is kap érte, a halak is jóllaknak..
44 #3 LOVAGINA
- 2017-03-19 09:34
Mikor bejelentkezem, akkor a következõ szöveg jelenik meg: " Ez a kapcsolat nem biztonságos.A megadott bejeletkezések kompromittálóak lehetnek. tudjon meg többet."
Nálatok is?
60 #4 csaba
- 2017-03-19 09:48
LOVAGINA! :) Igen, már néhány napja ezt írja ki, ez már estleg a cikk címére utaló tevékenység löhet! s_ezt-ni
51 #5 Skorpio58
- 2017-03-19 10:41
LOAGINA! nálam is hasonló a helyzet ugyan ezt írja ki, sõt az este kijelentkezve léptem ki, és láss csodát, ma reggelre már bejelentkezve jött be az oldal. Valaki matat!!!
2 #6 gerry
- 2017-03-19 11:35
Gyerekek, ez csak az új felsõbb parancs... ahol nincs "szabvány szerint" kiírva, hogy aki a tulajdonos az "nem biztonságos" na kiknek?

Pedig itt ki is van írva; "a szedett-vedett szerkesztõség meg a Posta Imre (na jó, õ köztudottan nem biztonságos...) no meg én is itt vagyok. Persze ha nem Gerry lenne a tök igazi nevem hanem mondjuk /de csak mondjuk!/ pl. Zázrivecz - úgy tudom még szabad a név! - akkor biztos biztonságos lennék a felsõbb szinteken... s_V
99 #7 MORMOTA1968
- 2017-03-19 17:59
Nem csak itt írja ki ezt a szöveget, más honlapokon is.
99 #8 MORMOTA1968
- 2017-03-19 18:07
Miskolcilaci! Megmondtam! A történelem ismétli önmagát. Soha egyetlen nemzet sem lesz ezektõl biztonságban. Most már csak a gój barmokkal kellene megértetni ezt. De a facén azt írták többen is, az okoskák, ezt a cikket olvasva, hogy úgy kell élni, hogy ne legyen okuk házkutatásra, egyebekre. Vagyis mélyen kussolni és még mélyebben benyalni a hatalomnak. Tele az ország csúszó-mászó férgekkel. Egyébként nem kell ahhoz semmit se tenniük, hogy házkutatást tartsanak náluk, vagy elvigyék kihallgatásra. A lényeg, mindenki meg lesz figyelve, éljen akárhogy is, még a megfigyelõ titkosszolgák és családtagjaik is, mert nem az a lényeg ki mit csinál, hanem a gójok eltüntetése a Kárpát-medencébõl. Na jó, a seggnyalók kicsit tovább élhetnek!
8 #9 miskolcilaci
- 2017-03-19 20:33
Misi! Az ismétlés véleményem szerint azért van, mert ugyanazok, és ugyanúgy végzik a ténykedésüket évszázadok óta.
De ez most egy kicsit másképp lesz..
https://www.youtu...2zUAxHOlkk
https://www.youtu...KejRIdDeN0
48 #10 ro-zsola
- 2017-03-19 21:41
Miért károgtok ?
Ki fog " házkutatni " ? Esetleg a TEK ? Vagy ?
Megy a hõbörgés a FEMA tipusú stadionok miatt . Értem én , van aki hisztériázik. Miért is ?
4 #11 Posta Imre
- 2017-03-20 06:08
Én már hozzászoktam és lexarom. Még nem találtam általuk becsempézett borítékot a párnám alatt, vagy arzénos fogkefét a begrémben, bár nem tudhatom mi van a székem szövetébe impregnálva.
120 #12 Vakeger
- 2017-03-20 10:24


Témakörök
1. Lefoglalás
Megtanuljuk, hogyan kell megfelelõ forensic image-t készíteni, amelyik késõbb elfogadható a bizonyítási eljárás során.

2. Windows és Linux forensic vizsgálata
Windows forensic vizsgálata: hogyan tárolja az NTFS fájlrendszer a fájlokat? A törölt állományokat hogyan tudjuk visszaállítani, ha még létezik az MFT bejegyzés? Illetve hogyan tudjuk ezt megtenni, ha már nem létezik az NTFS bejegyzés (file crawling)? Microsoft software raid-en tárolt adatok tárolási módja, és fájlok visszaállítása ilyen rendszerrõl.
„Illékony” információk lekérdezése. Memória analízis: megnézzük, hogyan tudunk kibontani pl. egy TrueCrypt kötetet, ha készítettünk memória dumpot, és az tartalmazza a titkosító kulcsot? Illetve rootkiteket keresünk a memória tartalomban.
Registry: honnan tudjuk meg, mit, hányszor, mikor indított el a felhasználó, milyen fájlokat nyitott meg szerkesztõkkel, mik vannak (esetleg voltak) telepítve a számítógépre?
Event log vizsgálata.
Windows, mint forensic platform. Linux forensic vizsgálata.
ActiveDirectory replikációból származó információk felhasználása a vizsgálat során.

3. Elektronikus levelezés
Elektronikus levelek, levelezés vizsgálata: hogyan bontjuk ki a leveleket titkosított .pst fileokból, milyen információkat találunk a .pst állományokban.

4. Gyakori file formátumok, hálózat vizsgálata
ZIP file-ok felépítése, sérült ZIP file-ok javítása. Multimédia állományok vizsgálata, milyen információk vannak a file header részében a készítõrõl. Böngészõk által letárolt információk: mit, mikor, hogyan látogatott meg a felhasználó? Hálózati forgalom vizsgálata. IDS/IPS rendszerek.

5. Nemzetközi és hazai törvények, forensic vizsgálatok feltételeinek megteremtése a vállalatoknál
Nemzetközi és hazai törvények, forensic vizsgálatok feltételeinek megteremtése a vállalatoknál. Nemzetközi és hazai jogi gyakorlat, törvények. Nemzetközi és hazai bírósági eljárások folyamata, lépései. Forensic vizsgálatok feltételeinek megteremtése a vállalatoknál.
9 #13 vala_ki
- 2017-03-21 10:15
Egy magyar titkosszolga részletesen felfedi, mennyire súlyos az orosz fenyegetés http://index.hu/b...g_interju/
99 #14 MORMOTA1968
- 2017-03-21 15:36
Látom Miskolcilaci, te is megtaláltad õket. Az "Ûrvihar" címû filmet érdemes volna itt a fõoldalon is kitárgyalni kicsit, mert igen érdekes ahogy bemutatja a már létezõ valóságot, az idõjárás befolyásolást, mint országokat elpusztító fegyvert.
Nem szeretném én se ismételni önmagam, de ezzel a "barom" titulussal, amit a nemzsidókra (gójokra) használnak a zsidók maximálisan egyet tudok érteni. Már holnap vagy még ma össze lehetne omlasztani a mocskos rendszerüket, ha nem venne benne részt tevékenyen minden barom gój. Még az is, aki azt hiszi, hogy õ nem támogatja ezt a rendszert. Mindenki támogatja így vagy úgy! Látom megdöglött a vén Rockefeller. Sajnos maradt utána utód, azokat is a nagyfater után kellene küldeni gyorsan, oszt jöhetnének már a sorban a fõpatkányok is, élükön a koronázatlan császárukkal.
154 #15 kakas
- 2017-03-21 18:07
Ma is keményen karcolták az eget!http://www.origo....7-ben.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.82 másodperc
2,679,494 egyedi látogató