Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kishírek a nagyvilágból - a napfényes Itália

Kultúra "Ez a Róma nem az a Róma?” Hogy miket nem ír Prof. Dr. Csaba Varga ( Nem a teljes cikket idézem tőle. )

„Egy Rómában élő idős pap Szentmise bemutatásra igyekezett. Négy arab megtámadta, lefújták valamivel, elvették a mobilját és kevéske pénzét. Ott feküdt a járdán, de a nép közömbös volt, végül arra járó nővérek segítettek rajta. Az áldozat feljelentést tett a rendőrségen. A rendőrség azt közölte az atyával, hogy örüljön hogy nem vágták el e torkát. Annak ellenére hogy a mobilját továbbra is fel lehetett hívni, a rendőrség „ a beazonosítás költségeire nincs keretük „ hivatkozással nem kutatta. Az idős pap némi megjegyzést tett támadóira, mire közölték vele hogy szerencséje van hogy nem olasz állampolgár, mert 17 évet is kaphatna ilyen fasiszta-rasszista kijelentésért.

Egy pár héttel ezelőtt az esti mise után a Santa Maria Maggioréban ( az egyik legjobban őrzött bazilikában ) bement egy muszlim a sekrestyébe. Az egyik pap fején széttört egy üveget, és a segítségére jövő másik atyának az üveggel megvgta a torkát. Mindkettejük túlélte súlyos sérülésekkel. A biztonságiak KIVEZETTÉK A MUSZLIMOT A TEMPLOMBÓL ÉS ELENGEDTÉK. !!!

( lásd itt: www.lalucedimaria.it)panico-nella –basilica-santa-maria-meggiore-entra-sfregia-al-volto-due- sacerdoti/)

Ugyancsak a S.M. Maggioréba berontott egy muszlim baltával és a főoltáron szétverte a gyertyatartókat, sőt az egész oltárt akarta, ám eközben beesett az altemplomba, ahol Jézus Jászlát őrzik. Az esésben a támadónak eltörött a lába, ezt követően a támadó kórházi költségeit az egyháznak kellett fizetnie, mert nem volt megfelelő az oltár előtti védőkorlát !

A Santa Maria Maggorétól 100 méterre van az egyik legrégibb keresztény templom, a Szent Prassede. Annak idején ennek helyén mészárolták le az első keresztényeket, és Szent Prassede volt az, aki kegyeletből feltörölte a vérüket. Esti koncertre várt a nép, a fent már említett magyar gyóntató is oda tartott. Egy 39 éves ghánai muszlim berontottt a templomba egy baltával és szétverte Szent Prassede szobrát, ezt követően még Szent Antal és Szűz Mária szobrait is megrongálta. Az ott levő híveket épp hallos fenyegetéssel akarta rábírni, hogy térjenek át az iszlámra, amikor odaértek a rendőrök AKIK KITESSÉKELTÉK ÉS ELENGEDTÉK a vandál betolakodót. Ő azonban átment egy másik templomba és ott is vagdalkozni akart, ám az OTT LÉVŐ SZERZETESEK ALAPOSAN ELVERTÉK.

ŐKET A RENDŐRSÉG MEGFENYÍTETT ÖNBÍRÁSKODÁSÉRT, AZ AFRIKAIT PEDIG ÚJRA ELENGEDTÉK !!!!

Az elmúlt hetekben a Szentatya kijelentette, „ hányszor hallottuk már ezt a mondatot, „ ha ez az illető katolikus, akkor jobb volna ha inkább ateista lenne !

Ezen meggondolatlan kijelentés ellen 20 pap tiltakozott, mire őket menesztették állásukból. Mellesleg van köztük egy magyar bencés is, aki ezek után a búcsú-miséjét tartotta Rómában. „
Hát ezek a „drága rendőrök” mindenhol falaznak…. az illegitimitásnak….

Hozzászólások

80 #1 monguzking
- 2017. március 24. 15:38:05
csak egy megoldás van--az ÖLÉS
8 #2 miskolcilaci
- 2017. március 24. 17:04:52
És mi a helyzet a zsidagógákkal?
154 #3 kakas
- 2017. március 24. 18:29:20
329 #4 gutai zub
- 2017. március 24. 20:59:51
....napfényes Szíria

Tegnap, csak egy említésre sem méltó akcióban, (nem is említi senki, sehol) az amerikai bombázók 236 embert ölt
ek meg.

Milyen megbotránkozást okoz Európában az a néhány eszement arab aki éppen ártatlan emberek életét veszélyezteti.
Ha kiirtanák a Te családodat, reménytelen romokká bombáznák országodat, Te mit választanál?

Ideje volna má r az igazi terroristákat megnevezni, és nem a reakciőkra koncentrálni.Az olaszok már régen leszerepeltek Afrikában
245 #5 hamu
- 2017. március 24. 22:50:15
Puzsér jól mondta:
a pszichopata olyan személy, akinek túl jó (hatékony) az önérvényesítése. (a közösséggel szemben)

Ölni, ölni, ÖLNIII! - önérvényesítés. Kicsit félelmetes olvasni, mert nem tudható, hogy aki mögötte van, vajon egy pszichopata nemzeti érzületüre maskírozva, vagy egy egészséges hazafi. Ezen a fórumon már kopott közhelynek számít a zsidózás, és az ölni. Vajon mennyi pszichopata vagy közhelyes alak van sorainkban, a hazafi mellett?
80 #6 monguzking
- 2017. március 25. 14:01:24
hazafi---s ennek a szonak ugyan mi értéke maradt ebben a világban?---s ugyan mi állitja meg a gonoszt tervei végrehajtásában mint a fellázadás s kiméletlen mészárlás--az ÖLÉS.....

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
2,486,417 egyedi látogató