Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A zsidó megöli a saját szüleményét

Gondolatok2017. április 17. 01:15
Hunhír.info - Aramis von Pentrado(A cikk linkjét Spari írta meg az egyik hozzászólásában, azt hiszem érdemes terjeszteni és...)

Drukkolok, hogy sikerüljön nekik!

250 év óta először radikális világrendi változások előtt állunk.
A zsidó globalista terror vezetői és követői oly annyira felborították az ember közötti életrendünket s ebből következően soha nem lesz olyan világunk melyet ma még ismerünk. A szemünk előtt látjuk az EU-t haldokolni és a NATO-t a pokolba menetelni. Folyamatában tapasztaljuk a globalizmus felszámolását és a nemzeti teremtői rend újra feltámadását. Megérteni, hogy mi történik a bolygónkon nem egy egyszerű dolog, különösen akkor nem, ha az érdektelenség olyannyira naggyá nőtte ki magát, mely felér egy önmegsemmisítéssel.


Szeretném megkérdezni, mert-e valaki arra gondolni, hogy még Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin életében a kazári globalista világközpont közepén felemelkedik egy ember, aki vállalja, hogy ezt a gyarló, embertelen, globalista rendszert megsemmisíti. Donald Trump győzött a gonoszok mesterkedése fölött és megnyerte az amerikai elnökválasztást, s ezzel vállalta a csúcsra emelkedett elit állványzatainak bedöntését.

Ez úgy hangzik tőlem, mint egy áprilisi vicc.
De mit tudunk mi ezen állványzatról? Most sokan arra fogtok gondolni, hogy ne kezdem majd a már lerágott szlogeneket hangoztatni, csalódást kell okoznom. Ahhoz, hogy megértsük és követni tudjuk a hazánkon kívüli és a hazai eseményeket, igenis háttérismeretekre van szükségünk, mert hazánk és Európa lakossága stockholmi szindrómában szenved. Politikusaink elhallgatnak dolgokat, az újságírók, akiknek feladatuk lenne az objektív tudósítás, „kurvák" lettek és így a nép a téves és nem közvetített információk hiányában kóvályog és szédül. Az oktatási rendszerünket úgy alakították át, hogy ma már nem készít fel önálló gondolkodásra.

De térjünk vissza a fent megkezdett gondolatokhoz.
Sokaknak úgy tűnt, hogy Donald Trump bekerült a világpolitikába, mint derült égből villámcsapás. Sajnos azonban ez nem így van. Azért nem, mert a globalista atlantista média elhallgatta. Amiről nem tudsz, az nem létezik. (Sokan ismerik ezt a fajta tömegmegvezetést a múltból, ma is így van, csak a kulissza változott).

- folytatás a hunhír oldalon...

De ha onnan véletlenül lekerülne akkor ezen a linken le tudjátok tölteni : A teljes cikk .doc-ban, zip-be csomagolva (145kb)

Hozzászólások

3 #11 Enid
- 2017. április 22. 20:35:49
Gladiator!
A "sopredek" egyidos az "emberrel". Polus kulonbseggel, de azonosak.
2 #12 gerry
- 2017. április 23. 04:51:34
így igaz! Vannak a Kovácsék, a Tintázó szomszédék, meg a Söpredék... Gladiátor, fogadok, hogy a te környékeden is laknak, nagyon kiterjedt rokonsággal rendelkeznek!:D

https://filmtrail...-sopredek/

s_hihi
283 #13 gladiator07
- 2017. április 23. 08:17:17
Gerry.
Írtam reggel 4 - kor választ a söpredék szóra, de eltünt.
Gery, jelentem nem laknak, se ilyen, sem olyan. emberek különböző értelmi szinten, tájékozottsági szem . pontból. fogadok hogy a híd alatt lakó "barátod", nem hülye, csak az élet erre az útra csalogatta,,, hogy mi különbség van közöttetek, valszeg, semmi , ha te meghívod 1 sörre,,, na most ki leszek oktatva az egyre, de sebaly, eszt is túl élem az oktatóim elvonultak, v. szünetet tartanak, neked legalább van humor érzéked, ellen tétben az engen lehordókkal. Na most ki a söpredék, TE, megtetted a szent kötelességed,,,, a többi rajta múlik. ennyi a világ, de ne szaporítsuk a szót, mert már évekkel ezelőtt az imre által a végére lett járatva,,, ezért lett elege az ujonnan belépőkkkel, a töke tele volt,... nem tanár tipus, az Imre ...Ő katona, oda basz és vége, v. Ő hal meg. N
nézőpont kérdése, ebbe a szaros világba. Lehet bizonyos helyzetekben, TE, nem álnád meg a helyed,,, akkor TE lennél a hordalék. Utálom a megbélyegzést,,, butaság, ostobaság netovábbja. Most nincs igazad, csak a TE szubjektív véleményed. Van humorod, ez jó, kell az élethez, de van 1- 6 ár, amin tul már beszélni kell és nem okoskodni, felelőség nélkül. nézd én Határőr voltam a legszarabb helyen, sok mindent megtehettem volna, akár embert ölni is,,, nem tettem, hiába volt a kezemben géppisztoly. Legszivesebben a saját katona társamra huztam volna rá, a "závárt", met geci volt és bunkó pesti, lenézte a vidéki parasztot, mert kibirta 8 - 10 órát,,, Ő meg sopánkodott, már a szolgálat elején, és sírt hogy nincs üveg kalitka. Nos ennyit a szarfaszúságról. Ha akkor mellettem elmész beléd ereszetettem volna 1 tárral, az 30, mag, ha,,, nem álsz meg a felszólításomra. Szóval nehéz dió a meg6ározás. Aki itélkezik vállalja a felelőséget, szóval szeretnék velük leülni 1 órát, pálinkázás közepette.

Szóval csak azért van ez az új oldal hogy újra felszitya a parazsat,,, ezért kár mert már rég túl vagyunk rajta, az Imre felismerte és elment, s ahogy ismerem nem birja soká, és beleszól, mert ilyen a vére.

T : BL.
12 #14 spartakusz
- 2017. május 27. 09:01:10
MA KAPTAM EGY E-MAILT! mELYNEK KAPCSÁN ESZEMBE JUTOTT EGY RÉGI ÍRÁSOM - Címe: 2 ...az én Jézusom nincs keresztre feszítve" ezt kerestem - de nem találtam még meg - de ezt találtam - ami viszont ide passzol - hat éve írtam - ide idézem nektek is - mert aktuális - és nagyon trump - merkel - makranci - meg stb. miatt!
# | spartakusz - 2011 02 24 ¦ 05:30:39
ÁLLAT VAGY NEM ÁLLAT c. alatt mentetem el magamnak....

Szevasztok!

Hopi miért nem írod le? Tudom, hogy tudod, csak kíváncsi vagy más tudja -e? Na - Jó megteszem én. Magyarul írom. Annak ellenére, hogy egyesek ezt kétségbe vonják.

Már leírtam ezzel kapcsolatban megérzéseimet - gondolataimat.

Tehát, amikor először írtam, hogy állatok, akkor meghökkentem, de hiszen rám is hasonlítanak, akkor én is állat vagyok? Tettem fel a kérdést magamnak. És elkezdtem kutatni, közben rengetek álmom is volt ami segített. Azt megállapítottam, illetve rájöttem, hogy állat én nem lehetek, az evolúció hamis-tanítását elvetve. Már - már feladtam, amikor hogy hogy nem az utolsó pillanatban láttam egy videót, ahol egy felnőtt ember négykézláb ugrált és ugatott. Ezen mélyen elgondolkodtam. Lehetséges a visszafejlődő evolúció. Akkor előre való fejlődés is igaz.

Patt helyzetben találtam magam, se ide, se oda. Ekkor jött segítségemre a hang, hívjuk ősléleknek. Ekkor döbbentem rá, hogy a lélek, ami bennünk van, abból adjuk át, adatik át gyermekeinknek, ellenben az állattal szemben, az állat csak azt tudja átadni amivel a teremtő felruházta.

Jó - jó mondtam magamnak, de mi van azzal az ember formájú állattal aki az ölésben örömét leli,
gyűlöl, a bosszú élete végéig végig kíséri. állandóan retteg, fél, ...stb.

Lehetséges? Gondoltam magamban, hogy Kain népe a gyilkosság után - miután a teremtő megvonta tőle az őslelket NOD - népét megfertőzte? Lehetséges - jutottam hosszas töprengés után.

Mivel tudnám bizonyítani? Elkezdtem különböző állatok magatartás megnyilvánulásának szokásairól szóló leírások tanulmányozását, és láss csodát, több állat - madár - hüllő - stb. véltem felfedezni, rá vonatkozóan, ami egészében nyilvánul meg. A teremtésnél a KAKUKK,

esete, stb. de amikor a BORZ - hoz értem, belém nyílalt és felrémlett előttem az a film, amikor a kis bosszú álló , hogyan kísérte a film főhősét a sivatagban és hogyan csimpaszkodott a surranójában, amit végül lekellet és ott kellett hagynia, hogy a borz bosszúját rajta kitöltse....

Azt, hogy az állatok meg, és kijelölik stb. magatartás szokásokra, most nem térek ki.

Amikor eddig eljutottam, és eszembe jutott, hogy bennünket, akik őslélekkel vagyunk ellátva születésünk után, kik a szeretetre, a békességre és harmóniára való nevelkedésben növünk fel -

Hogyan lehetséges az, hogy ez mindig öl? Az állat akkor, ha éhes, és ha életét, vagy kicsinyeit védi!

Rájöttem - bele nevelik csecsemő korától kezdve - láttam egy videót vagy álmodtam vagy a hím nemű vagy a nőnemű most pontosan már nem emlékezem, az ágyról csalogatta maga fele a négykézláb mászó gyermekét. Amikor a szélére ért az ágynak zsupp leesett, háromszor leesett jól megütve magát biztos fájdalmai is lehetek a kicsi babának. - A negyedik hívogató csalogató kérésre már rá se bagózott, tehát örökre beleivódott, BELEÍVATTÁK - senkiben sem bízhat meg... ;TE NEM GOJ VAGY;

Ezek után már nem csodálkoztam, amikor láttam, hogy gyermekek rajzolnak és írnak üzeneteket a gázai gyerekeknek több rakéta lövedékre.

És ma már azon se csodálkozom el, de be kell vallanom magamnak megviselt, mint mindig - itt az oldalon amikor újból olvastam a zsidó-kommunista terroristák rémtetteit vagy ehhez hasonló címmel... LEÍRÁST.

Eszembe jutott amikor nagyméretű darálógép megszerkesztését kérték a mérnököktől, ...annyi ösztöne volt azért /szándékosan nem észt írtam/ mert aki ésszel rendelkezik ilyet nem rendel/

hogy nem árulta el, hogy emberek ő szerintük állatok mi vagyunk az állatok a talmudjuk szerint...
DARÁLÁSÁRA KÉRIK - EMBEREK IGEN IS EMBEREK MI VAGYUNK ÉS NEM TE! TE ÁLLAT!


SOHA NEM JUTNA ESZÜNKBEN, HOGY LEDARÁLJUK SE HOLTAN SE ÉLVE EMBERTÁRSAINKAT, GYŰLÖLETBŐL SOHA NEM FOGUNK FEGYVERT, A MAGYAR VIRTUS AZ MÁS, ÉS MÁS AZ ÖNVÉDELEM IS ; DE KEGYES HALÁLLAL!;..HALÁLOS ELLENSÉGEINKNEK IS;..

Most azon mesterkedik, hogy kirobbantson egy világméretű világégést - a népeket már úgy összekeverte - kevertette - és az ellentéteket annyira felizzította - lehet, hogy már késő, az emberiség - az emberek újból elpusztítják magukat. Elpusztítják magukat?

Nem tudom, ezt csak a jó Isten tudja!

Hopi ez az én érzésem és véleményem, ravasz sunyi, minden negatív magatartási formával rendelkeznek - MIÉRT? MERT NEM KAPTÁK MEG AZ ŐSLELKET!
Szerkesztés | Törlés
# | spartakusz - 2011 02 24 ¦ 06:15:02
és még annyit:

Aramis jól látod - kerecsen a maga módján - Fapipa ne csüggedj - Imre igazad van nem kell bele merülni, a játékuk addig tart, valóban, amíg játékszerüket el nem vesszük tőlük, hibát követtünk el, hogy rájuk bíztuk!

Hogyan? Nagyon nehéz, és sok áldozattal fog járni - már elkezdődött, illetve folyamatos. A fenti írásomban leírtakból adódóan állati magatartása mindenre kihat így a pénzvilágára is: annyit ad egy hónapban bérre, nyugdíjra, stb...hogy hónapvégéig sem elég. Azért, hogy függj tőle, a csapdájából ne tudj szabadulni, mert te vagy a zsákmánya és azt őrzi és védi minden eszközével.... éhezted - koplaltad - ellehetetlenít - halálod kívánja - értsd meg végre meg kell szabadulnod tőle.

Hogy miért pusztít el 6 milliárdod - nem logikus - de hogy is nem logikus neki csak nekünk nem logikus, mert nem az ösztönével és a birtokában levő lehetőséggel nem rendelkezünk, elárulom raktáraiban van olyan technika - robot - amivel fenn tartását tudja biztosítani - nem adja oda a közösségnek a nagy emberi közösségnek magának tartogatja - mi fölösleges felzabáló állatok vagyunk akiket el kell pusztítani vallja Ő az állat.

De ahogy Líbiában meg stb. helyeken megtagadják a gyilkoló ölő parancsokat úgy kell tenni magára marad, de mi előtt a piros gombra tenné a kezét, hogy ha én nem lehetek te sem leszel okán - meg kell előznöd egy megelőző cselekvéssel - NEM AKARUNK KI PUSZTULNI MI EMBEREK!

FEL KELL LÁZADNI MINDENHOL EZ ELLEN AZ ÁLLAT ELLEN - SOK SOK MILLIÁRDAN VAGYUNK - ŐK HOZZÁNK KÉPEST PÁR MILLIÓAN...

PUNKTUM!

BEFEJEZTETETT!


Hopi ez az én érzésem és véleményem, ravasz sunyi, minden negatív magatartási formával rendelkeznek - MIÉRT? MERT NEM KAPTÁK MEG AZ ŐSLELKET!
116 #15 livia
- 2017. július 02. 21:08:30
No nézzük a főmondatot! A zsidó megöli saját szüleményét. No, ez igaz is, mégis szaporodik, még rosszabb a cigánynál, és elvárja, hogy magzatát is eltartsuk, sőt még gondoskodjunk a sírjaikról is. Nem baj, hogy nálunk miattuk ez fizetős, mint a parkolás. No, ezt is ők szedik, nem tudom, de biztos. A szállodák már átmennek zsidó-kézbe, megy is a spórolás keményen, majd belebuknak. Mert itt megint csak a pénzkiszívás megy, oszt mi lesz a vége, az jó kérdés. Ilyenkor megint elaggyák, oszt aztán jön az új leosztás. Nos, most zsidó, vagy cigány? Szerintem tök mindegy? Undorító!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.42 másodperc
1,451,403 egyedi látogató