Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kender ma, kender holnap.

Kender ma, kender holnap.
Ipolyszalkán a határban van az a mennyiségű kender amivel felépül a tájház. Minden recept, költségvonzat, információ, technológia megtekinthető, hazavihető, helyben fejleszthető.
A felépült ház a határszélen fogadja a tajhazipolyszalka.sk honlapon látható módon a gyerekeket.
Holnap, azaz 2017. 04. 22.-én kezdjük a 2ha. begyűjtését, amire olyan embereket várunk, akik most térítésmentesen, kétkézzel, dolgozva tanulják meg miként védhetik ki, hogy adósrabszolgává váljanak gyermekeink.
A sziklaöntés technikát szombaton este egy bemutató keretén belül lehet elsajátítani a Tájház konyhájában készült vacsora előtt.

Jásdi Kiss Imre

MIRŐL IS SZÓL:Elérhetőségeink!

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2017. április 21. 16:05:26
Ipolyszalkán a határban
De szépen hangzik

Mint Cervantes örök szépségű regényében, vagy figyelmünket, életünket, az igazság, (amely az örök szépség) szolgálatába állítjuk, és az adott körülmények között harcolunk is érte.
Lovagiasan, és hősen, mint Don Quijote

Vagy a "modern" világtól elvonulva, a régi természeti értékeket tartva szem előtt, keresünk egy szigetet, nem törődve a világgal, boldogok lehetünk, nemes egyszerűséggel családi boldogságban.
Hűséggel, mint Sancho Panza

Aztán jót nevethetünk könnyes szemmel, , mert ma már különösen, nevetséges..................
238 #2 bivaly
- 2017. április 22. 07:24:59
Kedves Gutai !

"..., és az adott körülmények között harcolunk is érte." Igen, az adott körülmények között !!! De, hogy államot építhessünk az államban, függetlenítve magunkat a minket körülvevőtől, hát az sokkal több mint nevetséges. Az a mondat pedig, hogy, " ... olyan embereket várunk, akik most térítésmentesen, kétkézzel, dolgozva tanulják meg miként védhetik ki, hogy adósrabszolgává váljanak gyermekeink.", igen sok jelzőt kívánna, nem éppen dicsérően.
Azt, hogy embereket verbuválunk "aratni", és házat építeni, egy valamiféle jövőbeli célért, az rendben van, de ott az a mondat, ami engem az ilyen szervezőktől, és közösségektől már a felhívás olvasásakor elüldöz. Van fogalmam Jásdi Kiss Imre tevékenységéről, nem gyakoroltam, de nem vonom kétségbe sziklaöntési elképzeléseit sem, de hogy ő saját magát sem képes a hatalomtól függetleníteni, az egészen biztos. Mindegy mit állít. Az, hogy a hatalom egy idő után relatíve "békén hagyja", attól még nem független. Olyan nem létezik, hogy bármilyen tevékenységet végezzen bárki, és azt az államtól függetlenül tegye. Arról nem beszélve, hogy sok mindenre képes lehet önmaga, és követői, de mindenre nem, nincs a világon olyan, hogy ne kellene mások tevékenységét, vagy termékét igénybe venni.
Ennyit dióhéjban a felhívásról.
Szeretnék beszélni legalább egy emberrel, aki a tanításai és útmutatásai alapján "kivédte" gyermekei "adósrabszolgaságát". Ezek a mondatok felszínesen, első hallásra nagyon jól hangzanak. Hol az eddigi munkásság eredménye ? Vagy ez most a sokadik újra "próbálkozás", majd meglátjátok, hogy igazam van, felkiáltással ?
Lelkük rajta, menjen aki akar, tájház lesz, gyerekek nyaralhatnak, taníthatnak nekik szünidőben minden jót-és hasznosat, de hogy az államtól nem lesznek függetlenek, az egészen biztos. A világot megváltani, csak tessék, csak tessék !
283 #3 gladiator07
- 2017. április 22. 16:04:08
A mai civilizációs "szorítóból" teljes egészében kihagyni a kapcsolódási ( kapcsolati ) szálakat, pontokat, természetesen nem is lehet, de nem is kell. Viszont "lecsatolódni" úgy, hogy az életet, megélhetést bisztosítva kiszorítva, a viszonylagos kiszolgáltatottságot, szerintem lehet, és van is rá példa már. Ehhez egyfalyta ember tipus szükséges, területtel, elszántsággal, infrastruktúrával, önellátásra berendezkedve. Persze autó, telefon nélkül nem megy, és az induláshoz több pénz szükséges. Én értem az Imrét, némi illúzióval megtűzdelt elképzeléseit, is. Ehhez csapat szükségeltetik, min, 5 - 6 család, ahogy Amerikában, már számtalan működik, v. akár Alaszkában. S nyilván a középkorig nem kell vissza következtetni, és a fára sem kell vissza mászni!
Nyíiván egy konflikrus, v. háború felborít mindent, mivel a férfiakat elviszik katonának.
Egyet tudni kell,,, a vidéki ember máskép él, és "rend- szerűbben" gondolkodik, a városi emberhez viszonyitva, és fordítva is igaz! Az urbanizált világ,, mert természetesen arra felé tendál a könnyebb és boritékol6óbb életet kínál. A világtól való elvonulás, nem mai gondolat, de "trendi", tehát van, és egyre többen gondolkod6nak a létjogosultságán. Csak a gyerekek kerülnek a mérleg nyelvére, mert ők nem kérnek belőle, ez érthető is. Hogy merre tendál a világ, nem tudni, lehet,,, holnap' ropognak a fegyverek, és van ki már az aranykorról vizionál. S talán holnap is fel kel a NAP!
329 #4 gutai zub
- 2017. április 24. 13:41:45
"holnap ropognak a fegyverek"
Gladiátor nagyon jól sejteti

Ahogy az előző két világháború kirobbant, váratlanul, és egyre véresebben, és és, egyre egy eltervezett központosított globalista terv szerint.

Aztán most jöhet a harmadik. Megtervezve, megjósolva,mint nappalra az éjjel, be fog következni.

Mégis milyen, embernek nem mondható szörnyek, képesek egy új világháborút kirobbantani?
Mégis milyen, embernek nem mondható szörnyek képesek, ma is, állandó háborúkban gondolkodni, tervezni, és hasznot húzni?
Hogy tudnak ezek az emberek aludni, hazamenni, még családot is eltartani?

Itt jön a nagy kérdés, amivel a legtöbb egyszerű ember nem akar szembenézni!

Mert ki a sokkal nagyobb bűnős, kit terhel igazán a felelősség az ártatlan milliók haláláéert, vagy a mai körülmények között: a föld nevű bolygó végleges elpusztításáért?

A parlamentekben ülő elhízott elhülyült haszonleső politikusok, akik csak szavaznak, megnyomnak egy gombot, igen vagy nem, de semmi mást nem tesznek

Vagy mi, a népesség, az eszement katonák rendőrök, hivatalnokok, beosztottak, Parancsteljesítők! vagy akár bégető birkák, akik aztán a fizikai valóságunkban elkövetik, vagy hagyják elkövetni a még emberinek mondható világ végét?
A természet ismert törvényei szerint, ők, vagy mi. vagyunk bűnösebbek.............
12 #5 spartakusz
- 2017. április 25. 06:50:40
A fegyver ropogást Imre konkrétan leírta - én egy versemben vizionáltam : "...ha majd megbomlik az agyunk tetteink következményeivel nem számolunk..." stb. de könyörgöm, de a népek fiai egymást gyilkolja le - ha fegyvert kap a kezébe akkor azt aki parancsolja a gyilkolást azt kell likvidálnia - remélem így lesz - a ropogó fegyverek írmagi G kipusztítják a háborút akaró PARANCSOLÓKAT! tisztelettel id. Kiss László
12 #6 spartakusz
- 2017. április 25. 06:58:53
6-666 HOZZÁSZÓLÓ JELE!

IGEN A III. VILÁGHÁBORÚ AKARÓ PARANCSOLÓIT LIKVIDÁLNI KELL!
SZERETETTEL ÍROM MINDEN BECSÜLETES TISZTESSÉGE JÓRAVALÓ EMBERNEK AZ EMBERISÉG MEGMENTÉSE ÉRDEKÉBEN ÉN ID. KISS LÁSZLÓ
12 #7 spartakusz
- 2017. április 25. 07:00:10
BOCS A A BIZONYÍTÉK LEMARADT ÉS SEMMI SEM VÉLETLEN!

· Pitkin - 2017. április 21. 10:31 · 6 hozzászólás · 666 megnyitás..."

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
1,451,405 egyedi látogató