Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Olvastál vagy hallottál valamirõl ami szerinted fontos?

Ha szerinted igen akkor írd ide a hozzászólásokhoz!
Imre nincs itt, tehát nélküle kell (vagy nem?) megoldanunk, hogy értesüljünk valamirõl, ami fontos vagy azzá válhat.
(Arra kérek mindenkit, hogy ide csak röviden, - ha van akkor link kapcsolattal - írja be amit érdemesnek lát megosztani /a még itt olvasókkal/ velünk!)

Hozzászólások

267 #171 Perle
- 2017. május 25. 22:55:31
A líbiai robbantó bosszút állt azért, mert az amerikaik ölik a gyerekekek Szíriában, a közel-Keleten, gondolja a nővére.

http://www.telegr...r-bombers/
33 #172 vizilo
- 2017. május 26. 07:01:47
Perle szemet szemért törvényt alkalmazták !!! Csak eggy a gond hogy ártatlanok halnak meg és nem a segg-fejek !! Gondolom a magyar parlamentbe hatásosabb lett volna ...))
267 #173 Perle
- 2017. május 26. 19:59:11
267 #174 Perle
- 2017. május 26. 20:31:24
Ki az úr a Háznál?
https://twitter.c...32/video/1
60 #175 csaba
- 2017. május 26. 22:20:58
"Rothschild, Goldsmith, Soros - avagy egy dolog, amit mindenkinek tudnia kell a világ urairól!"

"Ha Soros György valamilyen oknál fogva kiiktatódna, eltűnne, visszavonulna, elhalálozna, vajon minden vele kapcsolatos problémánk egy csapásra megszűnne? Ugye egyértelmű a válasz: természetesen nem. Akkor pedig kezdjünk másképpen gondolkodni személyéről.

www.vilaglato.info/tthirek/wp-content/uploads/2017/05/page-22.jpg

Vagyis: Soros György nem önmagában álló jelenség. Soros György nem elsősorban Soros Györgyként érdekes. Soros György a globális elit szerves tagja, része, ökle. És ez a fontos.

A "sorosizmus" nem más, mint globalizmus, egy új, a globális pénzügyi elit által uralt világrend megteremtésére irányuló törekvés. A jelenlegi globális elit legbefolyásosabb, leghatalmasabb vagyonnal rendelkező tagja a Rothschild-ház, a Rothschild bankárdinasztia.

A Rothschild-háznak érdekeltségei vannak a Soros által birtokolt offshore Quantum befektetési alapban. A Rothschild családot szoros üzleti és családi szálak fűzik a szintén dúsgazdag Goldsmith családhoz, több forrás is rokondinasztiáknak nevezi őket. Soros György mindkét családdal üzleti és személyes kapcsolatokat ápol.

Fontos kiemelni, hogy Soros 2007-ben - a globális elit szándékaival összhangban - létrehozta a Külkapcsolatok Európai Tanácsát, mint a Külkapcsolatok Tanácsa európai meghosszabbítását, s egy ideig ennek igazgatója is volt.

Az európai intézet céljai természetesen tökéletesen megegyeznek az Amerikában székelő központ céljaival: új, globális világrend létrehozása, a globális piac és a multicégek hatalmának kiterjesztése a nemzetállamok rovására, utóbbiak háttérbe szorítása és felbomlasztása, helyette régiók kreálása, az európai identitás felbomlasztása a migráció további ösztönzésével, az etnikumok és nációk összekeveredésével, az Európai Unió szuperföderális állammá való átalakítása, s így a világkormányzás helyi intézményrendszerének létrehozása - és még sorolhatnánk.
forrás: hunhir.info
http://www.vilagl...g-urairol/
s_f-ang s_ezt-ni
60 #176 csaba
- 2017. május 26. 22:29:57
"Komoly harcok Tripoliban: tankok is csatáznak a líbiai főváros utcáin"

"Súlyos utcai összecsapások robbantak ki a líbiai fővárosban rivális fegyveres csoportok között. Azt nem tudni, hogy miért robbant ki az ellenségeskedés, de a harcok újabb jele lehet annak, hogy továbbra sincs béke az észak-afrikai országban, a nagyhatalmak minden erőfeszítése ellenére.

www.vilaglato.info/tthirek/wp-content/uploads/2017/05/komoly-harcok-tripoliban-tankok-is-csataznak-a-libiai-fovaros-utcain.jpg

Magyar idő szerint kora reggel kezdődtek meg az összecsapások a tripoli utcákon - írta a Washington Post magyar idő szerint péntek kora délután.

A biztonsági források abban is bizonytalanok, hogy pontosan mely felek csaptak össze, de azt valószínűsítik, hogy a Nyugat és az ENSZ által támogatott központi kormányzathoz közel álló, valamint az önhatalmúlag kikiáltott "Nemzeti Megmentés" kormánya által támogatott - korábban Líbiai Hajnal néven működő - fegyveresek között zajlanak az összecsapások.

Szemtanúk kézifegyver ropogásán túl ágyúlövéseket is hallanak a harcok fő színterének számító, a Tripoli délkeleti részén fekvő Rixos Hotel körül. A főváros felett sűrű fekete füst gomolyog. Sajtójelentések szerint több tank is részt vesz a harcokban.

Áldozatokról, károkról egyelőre nem érkeztek jelentések.
(Washington Post- Híradó)
http://www.vilagl...os-utcain/
:o
60 #177 csaba
- 2017. május 27. 14:02:12
Trampli körülrajongása után jelenteni kell a másik gazdának is! s_franc

"Vlagyimir Putyinnal tárgyalt Orbán Viktor"

"A magyar-orosz kétoldalú kapcsolatok időszerű kérdéseiről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Vlagyimir Putyin orosz elnökkel pénteken telefonon - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.
A Kreml honlapján megjelentetett közlemény szerint a telefonbeszélgetés fő témája a magyar kormányfő és az orosz elnök február 2-i, budapesti tárgyalásain kötött megállapodások megvalósítása volt.
A felek kiemelt figyelmet szenteltek a paksi atomerőmű két újabb blokkal történő bővítésének - amely a Roszatom orosz állami atomenergetikai konszern részvételével valósul meg -, továbbá a gázágazatot érintő közös projekteknek.
Vlagyimir Putyin és Orbán Viktor megállapodtak a személyes kapcsolatok további fenntartásában.

Orbán Viktor pénteken reggel szintén telefonon egyeztetett Paolo Gentiloni olasz miniszterelnökkel, akivel aktuális nemzetközi ügyeket vitattak meg - tette hozzá Havasi Bertalan."
MTI
http://oroszhirek...an-viktor/
60 #178 csaba
- 2017. május 27. 14:23:56
"Az USA megsértődött, mert kínai vadászgépek befogták partjainál szaglászó kémgépeit"

"GLOBAL TIMES, PEOPLE’S DAILY ÉS RUSSIA TODAY

Az Egyesült Államok panaszkodott, amiért két kínai vadászgép "kényelmetlen közelségbe" repült egy amerikai kémgéphez, amely a Dél-kínai tenger fölött, Kína partjainál végzett megfigyelést. Ugyanazon a napon egy amerikai hadihajó vette arra az útját."

www.vilaglato.info/tthirek/wp-content/uploads/2017/05/az-usa-megsertodott-mert-kinai-vadaszgepek-befogtak-partjainal-szaglaszo-kemgepeit-700x389.jpg

A P-3 Orion kémgépet két J-10 kínai vadászgép 182 méter távolságra közelítette meg. Az egyik az amerikai gép elé repült és ott "nem biztonságos manővereket" hajtott végre, panaszolta Gary Ross, az amerikai haditengerészet parancsnoka a CNN-nek, aki azt is mondta, "korlátozták" gépük repülését.

A kínai védelmi minisztérium szóvivője már csütörtöki sajtótájékoztatón ítélte el az amerikai haditengerészet műveleteit.

A minisztérium tegnap pedig azt mondta, az amerikai gépek felderítést végeztek a Sárga-tengeren és hogy a kínai gépek egyszerűen azonosították a kémgépeket, de teljes mértékben professzionálisan és nem tették kockára azok biztonságát.

/Magyaráz óvodásoknak: kedves ovisok, ezt se ti ott, sem az iskolában, sem az egyetemen nem fogjátok hallani, sem a nagyon szabadnak hazudott sajtóból szüleitek sem értesülhetnek róla: a világra a szaúdiakkal és öbölbeli sejkecskéikkel karöltve a világra szabadított terroristák, a ti potenciális gyilkosaitok fő támogatója, az USA nem csak az oroszokat, de a kínaiakat is provokálja a háborús légkör fenntartása érdekében ahelyett, hogy a Nyugat tragikus átalakításán és hanyatlásának feltartóztatásán dolgoznának. És most menjetek vissza csigabigázni, ameddig egy Iszlám Állam-terrorista a közeletekbe nem férkőzik. Ha megtenné és élve megúsznátok, a közöttetek lévő liberálisok apucijai majd azt fogja mondani: "harcolni kell a gyűlölet ellen". Na, annak jól nézzétek meg a fejét és ha a végső harcra kerül a sor.../ "
http://www.vilagl...kemgepeit/
142 #179 nyaki
- 2017. június 11. 09:48:03
Magyar földön, magyar földben, magyar vízzel, magyar izzadsággal, magyar pénzen, de a magyart kihagyva tenyésztjük a semmit.
https://www.youtu...MK5r6LBCVc

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
1,451,402 egyedi látogató