Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hiába mondott le Ponta, folytatódnak a tüntetések Romániában

KülföldVigyázó szemetek a szemetekre, judapestre vessétek! Itt nem lopnak, nem korruptak...nem és nem...a rohadt zsidó-cigány szabadkőműves qva anyjukat az akasztófára, velük együtt! Annak ellenére, hogy – a többek közt korrupcióval vádolt – Victor Ponta miniszterelnök szerdán lemondott, szerda este ismét tüntetők tízezrei vonultak utcára Bukarestben és Románia más nagyvárosaiban.

A demonstrálók a parlament feloszlatását, a korrupt döntéshozók megbüntetését, a „kompromittálódott politikustársadalom” távozását követelték, világossá téve, nem azért mondatták le a szociáldemokrata Pontát, hogy a jobbközép ellenzéket segítsék hatalomra.

A tömegben „Huszonhat éve felváltva loptok”, „Románia sírásói”, „Takarodjatok mindnyájan!” feliratokat emeltek a magasba. A spontán demonstrációnak nincsenek vezetői, szónokai vagy megfogalmazott politikai programja. A román média becslése szerint Bukarestben mintegy 30 ezren, a többi nagyvárosban együttvéve körülbelül ugyanennyien vonultak utcára, változást követelve.Link

Hozzászólások

48 #1 ro-zsola
- 2015. november 05. 11:21:51
Tényleg nincsenek " vezetők ". Miért hazudik ez a kretén. A tegnap este a tüntetők száma meghaladta a 100,000-t .
Nem fognak " hazamenni ". December elsejére egy nagy össznemzeti megmozdulást szerveznek.
48 #2 ro-zsola
- 2015. november 05. 15:14:15
Nyekeregnek a " politikusok ". Senkit se fogadnának el vezetőnek mert 25 éve ugyanazokat a " pofákat " látjuk. Elég volt a színjátékból. Az eddigi " elit " leszerepelt. Egymás után hívják be a politikusokat " beszélgetni " a korrupcióellenes hivatalba. Nem fogjuk megengedni , hogy most is eljátszák a " hattyú halálát ". Romániának egy Putyinhoz hasonló , keménykezű de becsületes , vallásos hazafira van szüksége.
33 #3 vizilo
- 2015. november 05. 18:51:02
s_vigyoris_vigyoris_vigyoriFelrobbant a puliszka Bukarestben !
48 #4 ro-zsola
- 2015. november 05. 19:31:13
Nem vicces ez. Románia komoly geopolitikai tényező. Ha Románia kiáll a sorból , Grúzia magára marad. Románia után Bulgária következik és a " harapófogó " bezárul. Ciprus " ledarálásával " és a görög anarchiával már csak Románia szolgál légikikötőként az Izraeli fegyver és drogszállítmányok európában történő terjesztésnek.
Emelett Amerika teljesen befészkelte magát Romániában , mozgásteret nyerve a Fekete tengeren és a rakétái telepítése után közvetlen nukleáris fenyegetést jelent Oroszországra.
75 #5 talpi
- 2015. november 06. 06:56:57
Ro-zsola
Jól mondod hiszen Brasso-Déva tve zsidóval és amival, mivel e két komoly lehetőséget nem kívánja kiengedni cion a kezéből saj os nahy-nagy gebasz várható. Szerintem a "forradlom" csak bevezefője volt a mostani történéseknek. Komol haccacáré várható. Viszont a résztvevők számát nem véletlenül kissebítik. Forrong wgész Románia, ha a Székelyek is csatlakoznak ott kő-kövön nem.marad, persze, ha így marad az elégedetlenkedők csapata, ha.nem áll "valaki" az élére.:(
48 #6 ro-zsola
- 2015. november 06. 13:32:16
Odaáll majd valaki , egy igazi " prahoszláv aki jól tudja hol lakik az Úristen ". Kakukktojásokra nincs szükség. A nem odavalót az okos madár kilöki a fészekből.
165 #7 LM
- 2015. november 06. 21:44:27
A mór megtette... a mór mehet a következő felvonás meg jöhet. Arab tavasz, Román ősz, még a végén Erdélyt is gyorsan visszacsatolják nekünk. Azt tudjuk már, hogy nagy divatja lett a bábok kilapátolásának viszont a nagy kérdés, hogy jóvan de akkor most mi jön? Ha az afrikai mintát nézem az nem sok jót ígér.
48 #8 ro-zsola
- 2015. november 07. 01:58:23
Miért gondolkodtok még mindig " ámerikára " ?
Az SzSÁ érdekében áll megtartani ezeket a köcsögöket mert pénzért bármire rábólintanak. Nem román ősz ez hanem szibéria tél. Ugyan Izrael odarakhat egy helytartót de annak nehéz dolga lesz.
A romániai kavarodásból az oroszok profitálnak. A nagy tömegben könnyű elvegyülni.
165 #9 LM
- 2015. november 07. 07:20:08
Nem beszéltem Amerikáról. A "hatalmasokat" nem gondolnám, hogy lehet országokkal azonosítani. Csupán arra céloztam, hogy a kiszolgáló politikai garnitúrát kilapátolják mert már más tervek vannak az országgal, azonban ezek a tervek nem csak azokra hatnak akiket kilapátoltak hanem az ország lakosságára is. Az afrikai példák alapján pedig káosz, fegyveres konfliktusok, még nagyobb mértékű kizsákmányolás/lerablás lett az eredmény. Tehát a kérdés még mindig, hogy mi jön?
48 #10 ro-zsola
- 2015. november 07. 07:41:24
Mi jönne ? Csend és nyugalom. Ameddig az amerikai-izraeli atomtöltetek romániában vannak , nem lesz lövöldozés. Az ivóvíz tulságosan értékes

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.41 másodperc
2,486,456 egyedi látogató